Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape je Nemanja broj 2.Mrs iz repke.
autogol je napisao/la:

Samo ne interesuje gdje su svu oni papetoljubci. Da nam sada pojasne sve njegove trenerske ideje , varijante, genijalne zamisli , 21-og,22-og,23-eg igraca .. i pape nas je odve u Brazil teoriju .
"Krvi cemo vam se napiti" prateci Papetove "uspjehe" i putesevstvije poslije repke , samo radi onog trolanja i razvodnjavanja svake normalne diskusije na ovoj temi.
Inace Vaha sinoc objasnio sve od varijanti , dinamickog vodjenja utakmice. Pravovemenih zamjena i motivisanja igraca.
Znas ono kada vidis da trener gestikulira kraj linije i poslije par minuta osjetis da utakmica lagano mijenja tok, da se nesto desava na terenu.
A nas Sajo samo stoji i gleda u nebo
Al izgleda da smo ga se rijesili jos samo da ode Spahic .
"Krvi cemo vam se napiti" prateci Papetove "uspjehe" i putesevstvije poslije repke , samo radi onog trolanja i razvodnjavanja svake normalne diskusije na ovoj temi.
Inace Vaha sinoc objasnio sve od varijanti , dinamickog vodjenja utakmice. Pravovemenih zamjena i motivisanja igraca.
Znas ono kada vidis da trener gestikulira kraj linije i poslije par minuta osjetis da utakmica lagano mijenja tok, da se nesto desava na terenu.
A nas Sajo samo stoji i gleda u nebo

Al izgleda da smo ga se rijesili jos samo da ode Spahic .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Proslo je nekoliko dana i ja jos uvjek nemogu da realiziram, da je ovaj kreten ostavio na klupi Kolasinca kako bi nas Nigerija masakrirala. I da je uveo bratica u nam najvazniju utakmicu prvenstva a citavu postavu Germanije protiv Irana. SBBKBB. Safet Susic djeli pljuske...svojim lizacima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Podiejlio je on svima nama pljuske nazalost.....Ovakvu priliku i losiju grupu na SPu necemo nikada imati, a pitanje je i kad cemo opet na SP....
Ovo cemi ostati kao zivotna mrlja...
Ovo cemi ostati kao zivotna mrlja...

- Principatus
- Kontakt:
Procitao sam isto, da je kretenu nudjen psiholog i kondicioni trener za reprezentaciju, a on je rekao da ne treba.
Spasi reprezentaciju i ubij se Susicu Safete. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jos kad kaze "Meni je savjest cista"

- Principatus
- Kontakt:
I Hitlerova savjest je bila cista. Nema nista gore od ljudi koji svoje greske ne zele da uvide. Ima jedna dobra knjiga o tome, napisala je jedna psiholoskinja. To je vrsta covjeka koja ne moze da nauci jer sve sopstvene greske uzimaju toliko licno, kao uvredu. Zato nikad i ne priznaju greske, ne uce, ne napreduju, a cude se zasto ne ide na bolje u zivotu. Loseri.MB7 je napisao/la:Jos kad kaze "Meni je savjest cista"![]()
Kate Powers - Changing Your Mindset, preporucujem Safetu i Safetovcima, ali dobro oni ni ne znaju sta je psiholog.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 27 jun 2014, 09:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Papa Pape. 

- The_Target
- Kontakt:
Jao jao poslije Alzira jos gori osjecaj,zasto safete ostavi kolasinca na klupi zasto glupane
Rođeni brato
to stalno ponavljam, da je igrao on, mislim na Sea, dobili bi 300€% !The_Target je napisao/la:Jao jao poslije Alzira jos gori osjecaj,zasto safete ostavi kolasinca na klupi zasto glupane
4-IN-A-ROW
Najopasniji ljudi su oni kao Susic koji se niceg ne stide. Ako je tocno sto pisu ovi na fifa.com spaseni smo. Sve ostalo jao nama pricat ce se bila jednom BIH nogometna repka.
Safete go.vno seljačko, idi više iz repke **** te glupa
Ja se samo bojim da u pitanju nije neka seljacka politika kao i obicno. Ispitivanje terena za novi ugovor ili se Papak mozda nada da ce ovom izjavom privuci nekoga da ga angazuje? Ako ga niko ne bude htio (a nece), on ce pokusati da produzi ugovor. Treba organizovati demonstracije da se njemu ne produzi ugovor.
Ja ne znam koji klub bi njega htio? Ko moze biti toliko glup?
Treba i g*zice dati da se Vaha dovede.
Ja ne znam koji klub bi njega htio? Ko moze biti toliko glup?
Treba i g*zice dati da se Vaha dovede.
- 1988risha
- Kontakt:
Evo kod komšija se igrači počeli opraštat od selektora koji veze nema 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja jos nisam prevario cinjenicu da ga je iznenadila brzina igraca Nigerije

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Konj a spor ce angazovat Safeta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Consigliere je napisao/la:Ja jos nisam prevario cinjenicu da ga je iznenadila brzina igraca Nigerije![]()
![]()
![]()

iznenadili su ga i sto su crni

pape ubica

koliko izvala za tako malo vremena
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Realno ko je ocekivao da ce napraviti onu budalastinu od taktike protiv Nigerije??ja mislim da nije niko....
Samo je pitanje zasto je to uradio,ko je uticao da Bicakcic i Kolasinac neigraju u toj utakmici....
Nesto tu ne stima,sve te rokade u timu....
Samo je pitanje zasto je to uradio,ko je uticao da Bicakcic i Kolasinac neigraju u toj utakmici....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- 1988risha
- Kontakt:
Ma Spaha ga nagovorioPonos Torina je napisao/la:Realno ko je ocekivao da ce napraviti onu budalastinu od taktike protiv Nigerije??ja mislim da nije niko....

Sutra će Virtual pisat ako ode s klupe da ga je Spaha nagovorio da odustane od repke

Spaha mu je slag'o i da su Nigerijci spori,pa ga je izenadilo kad su ljudi počeli trčat

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.