Takvim simpatizerima recimo i da je stadion u S.Logoru bi smetalo opet nesto drugo kao kao na primjer: sto nema pokrivene tribine(recimo da su tribine ko sada u Vrapcicim) udara mu navodno sunce u oci pa nemoze da vidi,sto nema reflektora,sto nisu kozne stolice na stadinu ,sto je mali parking pa se nema gdje parkirati,sto je stadion u SL ko ce iz Opina dolaziti u SL bolje da su stadion u Opinama napravili i milion jos raznih drugih izvlakusa,sit sam togamellow je napisao/la:Ko hoće naći će način da dođe do Vrapčića. Problem je što najveći broj gledatelja (ne samo Veleža nego i općenito u svijetu) ne čine oni hardcore navijači nego obični simpatizeri kluba a njih bi bilo puno više da je stadion u gradu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Slozio bih se sa Pirketovim misljenjem.Rezultat bi sigurno vratio raju na stadion.Predugo mi cekamo plasman u Evropu.U medjuvremenu "potrosili" smo mnoge generacije navijaca,mahom one sto im je to furka bila,znaci mladje ljude koji bi se mozda ponekad pojavili na stadionu kad su jace utakmice.Dosta starije raje jednostavno negledaju poslijertni fudbal ali bi se vjerovatno zbog ljubavi prema Velezu ponekad i oni pojavili na stadionu u slucaju da imamo rezultat.Dobar primjer je FKS,prije 8 dana protiv Zvijezde 500 ljudi,a za 8 dana protiv svaba ce doci preko 30 milja.
Dakle pred nama je tezak put ali i ostvariv da vec ove godine abd izborimo Evropu a onda naravno napravimo konstantu igranja u Evropi i na taj nacin ponovo probudimo interes raje u gradu a i sire.
Jbg. ja sam naseg Veleza gledao i u losijem i u puno boljem izdanju,mene mozes samo u grob strpati pa da bar nepitam za Velez,ovako dok sam ziv dolazicu kad god mogu bez obzira na rezultat.Razumiju to ova starija RAja.
Mostar u srcu Velez do groba
PS Pozdrav @Pastrmki i BMV22 gdje god da su
Dakle pred nama je tezak put ali i ostvariv da vec ove godine abd izborimo Evropu a onda naravno napravimo konstantu igranja u Evropi i na taj nacin ponovo probudimo interes raje u gradu a i sire.
Jbg. ja sam naseg Veleza gledao i u losijem i u puno boljem izdanju,mene mozes samo u grob strpati pa da bar nepitam za Velez,ovako dok sam ziv dolazicu kad god mogu bez obzira na rezultat.Razumiju to ova starija RAja.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Objasniorodjenisa je napisao/la:Slozio bih se sa Pirketovim misljenjem.Rezultat bi sigurno vratio raju na stadion.Predugo mi cekamo plasman u Evropu.U medjuvremenu "potrosili" smo mnoge generacije navijaca,mahom one sto im je to furka bila,znaci mladje ljude koji bi se mozda ponekad pojavili na stadionu kad su jace utakmice.Dosta starije raje jednostavno negledaju poslijertni fudbal ali bi se vjerovatno zbog ljubavi prema Velezu ponekad i oni pojavili na stadionu u slucaju da imamo rezultat.Dobar primjer je FKS,prije 8 dana protiv Zvijezde 500 ljudi,a za 8 dana protiv svaba ce doci preko 30 milja.
14.02.1945
Veležove navijače je potrošila prvo druga liga pa kad smo se vratili svi smo mislili krenulo je nabolje a velež opet loš borbe za opstanak onda je dosta raje pogotovo članova Red Army-a ohladilo pa je uslijedio bojkot koji je skoro pa ugasio Red Army veležu trebaju konstantni rezultati i naravno evropa pa če se raja vratiti na stadion nije problem udaljenost.
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tek sam se registrovao nedavno i ne mogu da se ne sjetim svog kolege,svog brata s tribine koji je živio Velež i sa njim otišao na drugi svijet. Nek ti je laka zemlja brat moj.
O kad bi naša pjesma znala,o kad bi pjesma mogla da vrati,svog bi dječaka dočekala jedna tužna mostarska mati
RIP NENAD NEŠO ORUČEVIĆ 1981-2008
Tek sam se registrovao nedavno i ne mogu da se ne sjetim svog kolege,svog brata s tribine koji je živio Velež i sa njim otišao na drugi svijet. Nek ti je laka zemlja brat moj.
O kad bi naša pjesma znala,o kad bi pjesma mogla da vrati,svog bi dječaka dočekala jedna tužna mostarska mati
RIP NENAD NEŠO ORUČEVIĆ 1981-2008
14.02.1945
A sta cemo sa simpatizerima? Razumjem tvoj stav, ali nije sve crno ili bijelo... Ne dozivljavaju svi Velez kao ti/ja/neko treci.rodjak je napisao/la:Takvim simpatizerima recimo i da je stadion u S.Logoru bi smetalo opet nesto drugo kao kao na primjer: sto nema pokrivene tribine(recimo da su tribine ko sada u Vrapcicim) udara mu navodno sunce u oci pa nemoze da vidi,sto nema reflektora,sto nisu kozne stolice na stadinu ,sto je mali parking pa se nema gdje parkirati,sto je stadion u SL ko ce iz Opina dolaziti u SL bolje da su stadion u Opinama napravili i milion jos raznih drugih izvlakusa,sit sam togamellow je napisao/la:Ko hoće naći će način da dođe do Vrapčića. Problem je što najveći broj gledatelja (ne samo Veleža nego i općenito u svijetu) ne čine oni hardcore navijači nego obični simpatizeri kluba a njih bi bilo puno više da je stadion u gradu.![]()
.Ja svakoga pitam kad mi se ovako pravda:jesi li ti navijac Veleza,ako kaze da jeste slijedi dalje pitanje zasto nisi otiso na utakmicu,a ako mi navede ove gore razloge ,ja mu onda odgovorim ti si qarina od navijaca,bolje ti je idi sjedi kraj TV-a ima ZMBT na Hayatu mozes se fino zabaviti ne moras se vise sekirati za Velez ha ja,i rijesen problem.
Ako se osjecas nekim navijacom Veleza ti ces imati izvadjenu clansku i pod povoljnim uslovima(u pola cijene) ces moci gledati sve domace utakmice najdrazeg tima(ako je vec do para).Najbolje je s r ati i izmisljati razloge ne dolaska na stadion(ovo se ne odnosi na @melow nego na uopsteno sve koji se prave navijaci kluba a nikad ga na utakmicama nema,a po facebook-u milion statusa i lajkova u vezi Rodjenih.Odyebaus takvi "navijaci"
Trebas se boriti za navijace. Sport je danas biznis, nije vise samo sport. I ako hoces da imas gledaoce na stadionu i ako hoces da izvadis masu clanskih karata, ne mozes se osloniti na "ljubav" prema klubu, zato jer je to, nazalost, manjina. Koliko god to cudno/ruzno zvucilo, Velez se treba boriti za svakog klijenta. Posebno u ovoj globalizaciji gdje mozes gledati Real-Barcu na mobitelu... Vremenom ce ti "klijenti" postati navijaci.
Velez, kao i vecina velikih klubova bivse Juge, ima tu srecu da se to moze postici u jako kratko vrijeme, zbog narave ljudi, njihove nostalgije kao i zelje da i oni dozive sve sto vide na televiziji (Europa ligu i CL).
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ma znam Pirke,brat moj u pravu si 100%,dio krivice snosi i uprava sto nema nikakve borbe za "kliente(ova moja gore kritika je najvise upucena onima kad se prica o Velezu ne mozes do rijeci doci od njih ,a kad je podrzati klub i otici na utakmicu milion izvlakusa se izmisli,nosi mi toPirke je napisao/la:A sta cemo sa simpatizerima? Razumjem tvoj stav, ali nije sve crno ili bijelo... Ne dozivljavaju svi Velez kao ti/ja/neko treci.rodjak je napisao/la:Takvim simpatizerima recimo i da je stadion u S.Logoru bi smetalo opet nesto drugo kao kao na primjer: sto nema pokrivene tribine(recimo da su tribine ko sada u Vrapcicim) udara mu navodno sunce u oci pa nemoze da vidi,sto nema reflektora,sto nisu kozne stolice na stadinu ,sto je mali parking pa se nema gdje parkirati,sto je stadion u SL ko ce iz Opina dolaziti u SL bolje da su stadion u Opinama napravili i milion jos raznih drugih izvlakusa,sit sam togamellow je napisao/la:Ko hoće naći će način da dođe do Vrapčića. Problem je što najveći broj gledatelja (ne samo Veleža nego i općenito u svijetu) ne čine oni hardcore navijači nego obični simpatizeri kluba a njih bi bilo puno više da je stadion u gradu.![]()
.Ja svakoga pitam kad mi se ovako pravda:jesi li ti navijac Veleza,ako kaze da jeste slijedi dalje pitanje zasto nisi otiso na utakmicu,a ako mi navede ove gore razloge ,ja mu onda odgovorim ti si qarina od navijaca,bolje ti je idi sjedi kraj TV-a ima ZMBT na Hayatu mozes se fino zabaviti ne moras se vise sekirati za Velez ha ja,i rijesen problem.
Ako se osjecas nekim navijacom Veleza ti ces imati izvadjenu clansku i pod povoljnim uslovima(u pola cijene) ces moci gledati sve domace utakmice najdrazeg tima(ako je vec do para).Najbolje je s r ati i izmisljati razloge ne dolaska na stadion(ovo se ne odnosi na @melow nego na uopsteno sve koji se prave navijaci kluba a nikad ga na utakmicama nema,a po facebook-u milion statusa i lajkova u vezi Rodjenih.Odyebaus takvi "navijaci"
Trebas se boriti za navijace. Sport je danas biznis, nije vise samo sport. I ako hoces da imas gledaoce na stadionu i ako hoces da izvadis masu clanskih karata, ne mozes se osloniti na "ljubav" prema klubu, zato jer je to, nazalost, manjina. Koliko god to cudno/ruzno zvucilo, Velez se treba boriti za svakog klijenta. Posebno u ovoj globalizaciji gdje mozes gledati Real-Barcu na mobitelu... Vremenom ce ti "klijenti" postati navijaci.
Velez, kao i vecina velikih klubova bivse Juge, ima tu srecu da se to moze postici u jako kratko vrijeme, zbog narave ljudi, njihove nostalgije kao i zelje da i oni dozive sve sto vide na televiziji (Europa ligu i CL).
De ti meni/nama reci hoce li se moci ista uraditi ono o cemu smo pricali,i kako ide.Ja vjerujem u tebe,a i imas kapacitet/znanje da ti to sve fino profesionalno upakujes pa da poboljsamo ovu posjetu ,jer je zabrinjavajuca .
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dje nece.rodjak je napisao/la:Ma znam Pirke,brat moj u pravu si 100%,dio krivice snosi i uprava sto nema nikakve borbe za "kliente(ova moja gore kritika je najvise upucena onima kad se prica o Velezu ne mozes do rijeci doci od njih ,a kad je podrzati klub i otici na utakmicu milion izvlakusa se izmisli,nosi mi toPirke je napisao/la:A sta cemo sa simpatizerima? Razumjem tvoj stav, ali nije sve crno ili bijelo... Ne dozivljavaju svi Velez kao ti/ja/neko treci.rodjak je napisao/la: Takvim simpatizerima recimo i da je stadion u S.Logoru bi smetalo opet nesto drugo kao kao na primjer: sto nema pokrivene tribine(recimo da su tribine ko sada u Vrapcicim) udara mu navodno sunce u oci pa nemoze da vidi,sto nema reflektora,sto nisu kozne stolice na stadinu ,sto je mali parking pa se nema gdje parkirati,sto je stadion u SL ko ce iz Opina dolaziti u SL bolje da su stadion u Opinama napravili i milion jos raznih drugih izvlakusa,sit sam toga![]()
Velez, kao i vecina velikih klubova bivse Juge, ima tu srecu da se to moze postici u jako kratko vrijeme, zbog narave ljudi, njihove nostalgije kao i zelje da i oni dozive sve sto vide na televiziji (Europa ligu i CL).![]()
De ti meni/nama reci hoce li se moci ista uraditi ono o cemu smo pricali,i kako ide.Ja vjerujem u tebe,a i imas kapacitet/znanje da ti to sve fino profesionalno upakujes pa da poboljsamo ovu posjetu ,jer je zabrinjavajuca . FORZA VELEZ
Za ovo ostalo, razumjem te. Ja sam u dijaspori i svaki put kad vidim sliku sa praznim tribinama, pece me savjest sto nisam tu. Mogu mislit kako je tebi kad se vratis sa tekme i vidis frajere koji ispijaju kafu na Musali...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Prike svaki put je tako, vratim se sa utakmice kafići puni, nema mjesta uopšte koliko je puno 
Pirke je napisao/la:
Dje nece.Odradio sam sto sam mogao preko vikenda (imao sam obaveza) i ove sedmice mi dolazi rodbina iz BiH u posjetu, tako da cu sve to pokusati zavrsiti negdje sredinom sljedece sedmice. Razgovarao sam sa VELEZDOGROBA. Vjerujemo da ce zavrsiti u dobrim rukama.
Za ovo ostalo, razumjem te. Ja sam u dijaspori i svaki put kad vidim sliku sa praznim tribinama, pece me savjest sto nisam tu. Mogu mislit kako je tebi kad se vratis sa tekme i vidis frajere koji ispijaju kafu na Musali...
Svaka cast ,zivio ti nama Pirke nas
Bola Pirke i ja sam u yebenoj dijaspori
FORZA VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemamo mi samo problema sa posjetom,nemojmo sami sebi nabijati komplekse.Da,mogla bi biti bolja ali vidjeli bi posjetu na Koševu ili Grbavici,da Sarajevo ili Željo godinama obitavaju u sredini ili na dnu tablice.Unatoč tome što je Sarajevo osjetno veći grad,vidjeli bi kako bi to izgledalo.Naveo sam klubove iz Sarajeva zbog veličine grada ali isto to se može primjeniti i na ostale klubove.Evo Široki npr.,ima rezultate,nema posjetu,jedan Dinamo u LP protiv PSG-a gleda 5.000 ljudi(bez obzira na sukob Mamić-navijači,Zagreb je skoro milionski grad,Dinamo klub sa tradicijom).Uostalom,naslov prvaka u BiH se slavi pred 2.000 ljudi,ne treba dalje.U našoj ligi kakvu-takvu,solidnu pobjedu imaju Sloboda(euforija),Sarajevo(konstantno su u vrhu,ove godine je tu i euforija praćena dobrim rezultatima) i Željo(drže ga još dobri rezultati iz prošlih sezona ali mislim da i njima slijedi stagnacija).I to je to,sve ostalo je u 5 deka.Što se tiče ostatka ex Yu,tu su Hajduk,Rijeka(euforija),C. Zvezda,Partizan,Novi Pazar,i možda Olimpija i Maribor.Ostalo je sve mizerija.Nama treba rezultat jer mi smo fjake strašne.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Tepsija care sve to stoji,ali ipak moglo biti bolje(da ne kazem puno bolje)Nisam ja nezadovoljan samo rajom dole nego jos vise sa rajom iz dijaspore gdje nemozemo skupiti 100 ljudi koji zele pratiti svoj klub uz direktan prenos online,a kad pricas svi veliki Velezovci.Ako ce mo da imamo jedan solidan klub moramo svi puno boljetepsija je napisao/la:Nemamo mi samo problema sa posjetom,nemojmo sami sebi nabijati komplekse.Da,mogla bi biti bolja ali vidjeli bi posjetu na Koševu ili Grbavici,da Sarajevo ili Željo godinama obitavaju u sredini ili na dnu tablice.Unatoč tome što je Sarajevo osjetno veći grad,vidjeli bi kako bi to izgledalo.Naveo sam klubove iz Sarajeva zbog veličine grada ali isto to se može primjeniti i na ostale klubove.Evo Široki npr.,ima rezultate,nema posjetu,jedan Dinamo u LP protiv PSG-a gleda 5.000 ljudi(bez obzira na sukob Mamić-navijači,Zagreb je skoro milionski grad,Dinamo klub sa tradicijom).Uostalom,naslov prvaka u BiH se slavi pred 2.000 ljudi,ne treba dalje.U našoj ligi kakvu-takvu,solidnu pobjedu imaju Sloboda(euforija),Sarajevo(konstantno su u vrhu,ove godine je tu i euforija praćena dobrim rezultatima) i Željo(drže ga još dobri rezultati iz prošlih sezona ali mislim da i njima slijedi stagnacija).I to je to,sve ostalo je u 5 deka.Što se tiče ostatka ex Yu,tu su Hajduk,Rijeka(euforija),C. Zvezda,Partizan,Novi Pazar,i možda Olimpija i Maribor.Ostalo je sve mizerija.Nama treba rezultat jer mi smo fjake strašne.
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I moram još jedan post,ne može sve stati
Mi,klub slavne i lijepe prošlosti,šta smo napravili nakon 1991-e?
E sad,od tada je prošlo 23-24 godine.Dakle,onaj ko je rođen npr. 1984 g.,njemu je sada 30 godina!Pola života proživio,ne sjeća se Veleža iz ex YU lige,eventualno nešto kroz maglu.Da ne govorim o ovim momcima koji imaju 19,20 pa i 25 godina.Kakav je na njih utisak ostavio Velež?Prosječnost i ispod toga,klošari i profiteri oko i u klubu,to je njima Velež.Imaju usađenu ljubav prema Mostarskom divu ali za svog života su se malo radovali a puno tugovali s Veležom.U isto vrijeme njihovi vršnjaci koji navijaju za Sarajevo,Želju pa i Čelik su imali razloga za radovanje,slavili su pobjete,titule,putovali s klubom po Evropi.Tu su i Široki i zrinski kojima je Premijer liga zlatna era.Mladost iz tadašnje Lištice je bila u nižem rangu,bez ikakvih rezultata,zrinski nije ni postojao.Mi koji smo rođeni 70-ih barem se sjećamo Veleža koji je bio pojam,imamo uspomene.Ova novija generacija nema ništa.Imali su polufinale kupa,i povratak u Premijer ligu,to je to.Za 20 i kusur godina!Nama trebaju rezultati,treba nam konstanta i
pozitivna vibracija,da bi vratili ljude.Pustite šuplju,treba biti tu i kad je loše.Može biti jedna loša utakmica,može biti i jedna loša sezona ali dvije decenije su previše.Umori se čovjek čekajući.Mnogi bi se davno ugasili da su na našem mjestu.Ova sezona bi trebala biti prekretnica.Zbog toga i sanjam izlazak Veleža u Evropu,da svi vide koju mi armiju navijača,simpatizera imamo.Bilo bi nas 5.000 u Trondheimu ili Grazu,nebitno.Probudili bi se spavači,probudila bi se toliko važna euforija.Koliko su ljudi gladni uspjeha,pobjeda i radovanja najbolje se moglo vidjeti kad smo bili u federalnoj,strašnu smo podršku imali.Dakle,trebaju rezultati!
Mi nismo Brotnjo,Kiseljak,Đerzelez,Leotar,Iskra ili Modriča da padnemo na samo dno,niti ćemo ikad tu biti.A od ovih navedenih,yebemu,neki su bili prvaci.
Rezultati nam trebaju,samo rezultati.Golovaaaa,golovaaaa
Usotalom,prije par mjeseci smo vidjeli kad je reprezentacija bila u Brazilu,kako je to izgledalo.Strašna atmosfera,možda i najžešća u cijeloj BiH,i staro i mlado,sve je disalo kao jedan.Jeza me prođe kad se sjetim tih dana.I danas su u nekim ulicama zastave,na nekim kućama,čekajući nove radosti.
E,to se čeka,jer ti ljudi koji vole BiH,vole i Velež samo ih treba trgnuti.
E sad,od tada je prošlo 23-24 godine.Dakle,onaj ko je rođen npr. 1984 g.,njemu je sada 30 godina!Pola života proživio,ne sjeća se Veleža iz ex YU lige,eventualno nešto kroz maglu.Da ne govorim o ovim momcima koji imaju 19,20 pa i 25 godina.Kakav je na njih utisak ostavio Velež?Prosječnost i ispod toga,klošari i profiteri oko i u klubu,to je njima Velež.Imaju usađenu ljubav prema Mostarskom divu ali za svog života su se malo radovali a puno tugovali s Veležom.U isto vrijeme njihovi vršnjaci koji navijaju za Sarajevo,Želju pa i Čelik su imali razloga za radovanje,slavili su pobjete,titule,putovali s klubom po Evropi.Tu su i Široki i zrinski kojima je Premijer liga zlatna era.Mladost iz tadašnje Lištice je bila u nižem rangu,bez ikakvih rezultata,zrinski nije ni postojao.Mi koji smo rođeni 70-ih barem se sjećamo Veleža koji je bio pojam,imamo uspomene.Ova novija generacija nema ništa.Imali su polufinale kupa,i povratak u Premijer ligu,to je to.Za 20 i kusur godina!Nama trebaju rezultati,treba nam konstanta i
pozitivna vibracija,da bi vratili ljude.Pustite šuplju,treba biti tu i kad je loše.Može biti jedna loša utakmica,može biti i jedna loša sezona ali dvije decenije su previše.Umori se čovjek čekajući.Mnogi bi se davno ugasili da su na našem mjestu.Ova sezona bi trebala biti prekretnica.Zbog toga i sanjam izlazak Veleža u Evropu,da svi vide koju mi armiju navijača,simpatizera imamo.Bilo bi nas 5.000 u Trondheimu ili Grazu,nebitno.Probudili bi se spavači,probudila bi se toliko važna euforija.Koliko su ljudi gladni uspjeha,pobjeda i radovanja najbolje se moglo vidjeti kad smo bili u federalnoj,strašnu smo podršku imali.Dakle,trebaju rezultati!
Mi nismo Brotnjo,Kiseljak,Đerzelez,Leotar,Iskra ili Modriča da padnemo na samo dno,niti ćemo ikad tu biti.A od ovih navedenih,yebemu,neki su bili prvaci.
Rezultati nam trebaju,samo rezultati.Golovaaaa,golovaaaa
Usotalom,prije par mjeseci smo vidjeli kad je reprezentacija bila u Brazilu,kako je to izgledalo.Strašna atmosfera,možda i najžešća u cijeloj BiH,i staro i mlado,sve je disalo kao jedan.Jeza me prođe kad se sjetim tih dana.I danas su u nekim ulicama zastave,na nekim kućama,čekajući nove radosti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Bojim se i pomisliti šta bi se desilo ako nedaj bože ove sezone ne izborimo evropu.Evo nakon jednog remija neki su počeli pisati svašta,nisam bio na utakmici u subotu zbog posla ali sam zato na koševu 100% ,bez obzira na rezultate ja kad uklopim posao sa terminom utakmice sjedam u kola i pravac Vrapčići.A stigla mi je i godišnja basic br.088,RAja kupujte godišnje karte kanite se šuplje priče .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RockyMaivia
- Kontakt:
Odlicno napisano,kao 84' godiste se malo sjecam Heartsa,bio sam kad tu poslije rata,kad smo ispali,pa kad nam je sekunda falilo da se vratimo,pa kad smo upali e tad aje trebalo iskoristiti euforiju i izboriti Evropu a opet nismo i ovo 8 godina k'o dlan od dlan,svake godine uzas.Pa bojkot,pa povratak pa djeca iza gola,itd...tepsija je napisao/la:I moram još jedan post,ne može sve stati![]()
Rezultati nam trebaju,samo rezultati.Golovaaaa,golovaaaa![]()
Moramo upasti u Evropu ove godine,inace slijedi propast.Barem ja tako mislim
StarMo nije skutorija...
Ja nijednog trenutka nisam prestao vjerovati u uspjesnu sezonu koja je tek pocela.Ocigledno je zadnji remi unio malo nervoze medju raju,ali slusajuci Feju neku noc nema mjesta panici i nervozi.Sjetimo se svih ranijih sezona i budimo realni.Velez od 95te nije bio u boljoj poziciji kad je upitanju organizacijski dio a vjerovatno i igracki.Sve sto smo uradili i radimo je planski i organizovano,sa jasnom i cvrstom finansiskom podlogom,planskom ulaganju u infrastrukturu,strucnim stabom kojim moramo biti zadovoljni,vrlo kvalitetnim pripremama itd.Takav organizovan rad MORA dati rezultat.Tako da moramo biti strpljivi samo jos malo i nastaviti sa dobrim rezultatom.Sjetite se da mi drzimo sjajnu seriju bez poraza i nije nemoguce je nastaviti nakon Subote.Malo razmislite raja,napravljen je organizacijski iskorak neophodan za rezultatski iskorak.Jednom sam vec napisao,ja stekam lovu za Evropu,spremajte se Crvena Armijo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Forzza Velež!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad nam dolaze ove fukare da pođem u teretanu malo da se spremim za njih ? Očigledno su im zubi dodijali 
Ne znaju pojedinci šta pričaju, molim te da se pokušaš suzdržati od napada bijesa. Živio ti meni i sva crvena braća. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da, slazem se, vecinom djeca i neznalice. Stvarno fuj.zizu1991 je napisao/la:Ne znaju pojedinci šta pričaju, molim te da se pokušaš suzdržati od napada bijesa. Živio ti meni i sva crvena braća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.