+1
Kao da je bitno odakle je ko, daj da budu tribine pune kao nekad. Da se u cijelom kantonu Sloboda spominje ponovo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
+1
Nisi dobro shvatio moj komentar al hajd nema vezeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:52Hoces reci da samo "carsija" navija za Slobodu. Okreni se nekad oko sebe pa pogledaj likove na tribini. Jos uvijek tu imas ljudi iz Tojsica, Kalesije,S Hana, Srebrenika i Zivinica. Na zalost svih, bilo ih je vise, ali carsija odlucila da je Sloboda samo njena.
Da,zali i tesko mu je. Plako cijelu noc nije spavao.fukara87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:23Evo šta su nam uradili Aco i njegovi.
Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da zbog kršenja sporazuma o otplati druga od FK Sloboda, Advokatsko društvo Suljić doo Tuzla, raskida Sporazum sa FK Sloboda, te ćemo naplatu dalje vršiti prinudnim putem - piše u obavijesti koja je stigla na adresu Slobode.
Koji nesposobni kokuzi u pm.fukara87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:23Evo šta su nam uradili Aco i njegovi.
Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da zbog kršenja sporazuma o otplati druga od FK Sloboda, Advokatsko društvo Suljić doo Tuzla, raskida Sporazum sa FK Sloboda, te ćemo naplatu dalje vršiti prinudnim putem - piše u obavijesti koja je stigla na adresu Slobode.
eh to su ta potkopavanja i podmetanja noge čim je čovjek sjeo u fotelju. počeli su i prije nego se očekivalo.fukara87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:23Evo šta su nam uradili Aco i njegovi.
Namjerno! Ovako su uzimali pazar od karata kad su htjeli da otjeraju Azmira.fukara87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:23Evo šta su nam uradili Aco i njegovi.
Isto mislim, mada mu mogu popusiti jedino. Njegovi su ljudi u klubu, za razliku od prvi put. Ne sumnjam da ce nekako rijesiti i ovo.Bosanac1997 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:48**** mi sve moje ako ovo nije namjerno uradjeno, da bi sjebali covjeka.
NASI SU TO SU LJUDI SA KOJIMA SMO ODRASLI NA TRIBINAMA.
MARS **** VAM MATER........GROBARI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.