Safet Sušić - Pape
- The_Target
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kako je vrli strucnjak izjavio Tino ce igrati zbog prezimena valjda smo to trebali skontati kao ironija,uz stav da ce igrati samo igraci koji nastupaju u svojim klubovima,u nastavku recenice Tino nije nastupao zbog neke male alergije hahah koma lik,da ne kazem koja sramota zukanovica ostavi lik,zahirovic "pogin'o u kvalifikacijama za ekipu ostavi ga. Ibisevic zabi Argentini levat ga sjeo na klupu haha
Rođeni brato
HAHAHAH!Ponos Torina je napisao/la:Realno ko je ocekivao da ce napraviti onu budalastinu od taktike protiv Nigerije??ja mislim da nije niko....
Samo je pitanje zasto je to uradio,ko je uticao da Bicakcic i Kolasinac neigraju u toj utakmici....
Nesto tu ne stima,sve te rokade u timu....
Svako pametan prije pocetka prvenstva je ocekivao da ce ova nasa teletina napraviti glupost i da ce pod svaku cijenu gurnuti bratica u prvi plan (prvih 11) makar jednu tekmu.
Cuj, previse je da isti tim igra 3 utakmice, treba stediti igrace???
ZA STA IH STEDITI??? Jesmo to prosli dalje? Pa sve i da jesmo, nismo igrali svaki drugi dan...

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Posle prvih 15 minuta utakmice kad sam vidio kako igraju,znao sam sta ce se desiti....Safete srusio si nam snove1988risha je napisao/la:Ma Spaha ga nagovorioPonos Torina je napisao/la:Realno ko je ocekivao da ce napraviti onu budalastinu od taktike protiv Nigerije??ja mislim da nije niko....
Samo je pitanje zasto je to uradio,ko je uticao da Bicakcic i Kolasinac neigraju u toj utakmici....
Nesto tu ne stima,sve te rokade u timu....![]()
![]()
![]()
Sutra će Virtual pisat ako ode s klupe da ga je Spaha nagovorio da odustane od repke![]()
Spaha mu je slag'o i da su Nigerijci spori,pa ga je izenadilo kad su ljudi počeli trčat

Najgora stvar da covjek nije progovorio ni jednom u ove 3 utakmice,da je ustao dao savjet igracima....Samo je odmahivao onom nosinom

SamoZeljo@
Pa svi smo svjesni da je Safet genije ali da ce ovakve gluposti praviti i to bas kad netreba eh to je malo teze bilo za ocekivati...
trener Njemacke bar nesto radi za razliku od teleceg

evo sta je Safet uradio na ovom SP

i na kraju smo dobili...

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jun 2014, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Smijesno je koliko moderatori i ostala administracija dopusta pojedinim forumasima. **** majke, nazivanje seljakom, idiotom itd bi moralo biti sankcionisano. Znaci nebitno koliko neko bio razocaran, te ulicarske izraze i psovke nisu za javni forum.
Nazalost u repci nam vlada stanje kakvo jeste. Veliki dio odgovornosti snosi i Safet Susic normala. Međutim, tek sada se vidi koliko ustvari je nezdrava atmosfera i cudi me da smo se i plasirali na SP, jer i debil zna da je atmosfera u ekipi kljuc svega. Ocekujem raskid ugovora Susica i FSBiH i sa nestrpljenjem ocekujem imenovanje novog selektora. Ocekujem da se svim reprezentativcima koji su unosili nemir i bezpotrebno dizali tenzije udare sankcije. Cak i suspenziju pojedinih.
Takođe me zanima koliko ce vremena proci od imenovanja, prije nego sto pocnje pljuvanje i **** majke istom.

Nazalost u repci nam vlada stanje kakvo jeste. Veliki dio odgovornosti snosi i Safet Susic normala. Međutim, tek sada se vidi koliko ustvari je nezdrava atmosfera i cudi me da smo se i plasirali na SP, jer i debil zna da je atmosfera u ekipi kljuc svega. Ocekujem raskid ugovora Susica i FSBiH i sa nestrpljenjem ocekujem imenovanje novog selektora. Ocekujem da se svim reprezentativcima koji su unosili nemir i bezpotrebno dizali tenzije udare sankcije. Cak i suspenziju pojedinih.
Takođe me zanima koliko ce vremena proci od imenovanja, prije nego sto pocnje pljuvanje i **** majke istom.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- 1988risha
- Kontakt:
"Voleo bih majko mila
da sve ovo samo snevam
da sve ovo samo snevam
joooj,joooj, joooj..."

da sve ovo samo snevam
da sve ovo samo snevam
joooj,joooj, joooj..."

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
'
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- The_Target
- Kontakt:
S obzirom da se osjecam prozvanim,koliko sam primjetio jedini od moderatora ucestvujem u diskusiji,moderatorima su ogranicene teme na kojima mogu da moderiraju,brisu,banuju i sl. Tako da se bespotrebno prozivaju pojedine osobe. A sto se tice safeta, nivo frustracije i razocarenja koji je izazvao mislim da cak i nije izrazen, cinjenica je da je stavio licne interese ispred interesa cijele drzave i sta bi to kao trebali da ga docekamo s buketom cvijeca i prigodnom pjesmicom hah
Rođeni brato
BIlo je njemu lijepo dodjes svako 3-4 mjeseca izdiktiraš spisak u press centru i to tako mrzovoljno kao da te neko s puskom natjero iz Pariza nijedna utakmica rep. odgledana,nijedan potencijalni igrac pozvan samo laganoi opusteno..Smatram da pored Susica i Baljić i Borče trebaju ići jer ne vidim njihov konkretan doprinos..
Neko je vec prije napisao na forumu kako su njih dvojica davno Safet i Sead otisli iz ZAvidovica i kako oni bas i ne simpatisu ovu zemlju vec gledaju svoj interes..
Neko je vec prije napisao na forumu kako su njih dvojica davno Safet i Sead otisli iz ZAvidovica i kako oni bas i ne simpatisu ovu zemlju vec gledaju svoj interes..
+ sto iz dna duse NESHVATLJIVO ne podnosi Zenicu i Zmajevo Gnijezdo. To je vise nego ocito.zgembo89 je napisao/la:BIlo je njemu lijepo dodjes svako 3-4 mjeseca izdiktiraš spisak u press centru i to tako mrzovoljno kao da te neko s puskom natjero iz Pariza nijedna utakmica rep. odgledana,nijedan potencijalni igrac pozvan samo laganoi opusteno..Smatram da pored Susica i Baljić i Borče trebaju ići jer ne vidim njihov konkretan doprinos..

- Hordas Doboj
- Kontakt:
bparena
Unistili su i meni snove al su mi i dozvolili da sanjam! Malo kulture nije na odmet!
I nemoj mi tih prica tipa teleca glava i ostale gluposti, ziv bio.
@Target
Nisam nikog naveo niti sam mislio na tebe. Ali evo sad cu se tebi obratiti. I ti bi mogao nekako reagovat, ne mora to biti brisanje postova. Moze biti kontaktiranje pojedinaca koji su odgovorni za to. Ti kao moredator bi prije svih trebao da postujes pravila foruma, a ne da ih krsis. Procitaj par zadnjih stranica i reci mi ako mislis da je uredu i meni ce onda biti. Bar cu znati do koje mjere mogu ici sa psovanjem itd
Ne kazem da ne treba biti ogorcen i taktikom i svim ostalim, pogotovo protiv Nigerije, ali na mjestima tipa ovaj forum bi dio tih frustracija trebao cuvati za sebe, ne pisati ih. Ipak postoje neka pravila, nismo na ulici.
Unistili su i meni snove al su mi i dozvolili da sanjam! Malo kulture nije na odmet!
I nemoj mi tih prica tipa teleca glava i ostale gluposti, ziv bio.
@Target
Nisam nikog naveo niti sam mislio na tebe. Ali evo sad cu se tebi obratiti. I ti bi mogao nekako reagovat, ne mora to biti brisanje postova. Moze biti kontaktiranje pojedinaca koji su odgovorni za to. Ti kao moredator bi prije svih trebao da postujes pravila foruma, a ne da ih krsis. Procitaj par zadnjih stranica i reci mi ako mislis da je uredu i meni ce onda biti. Bar cu znati do koje mjere mogu ici sa psovanjem itd
Ne kazem da ne treba biti ogorcen i taktikom i svim ostalim, pogotovo protiv Nigerije, ali na mjestima tipa ovaj forum bi dio tih frustracija trebao cuvati za sebe, ne pisati ih. Ipak postoje neka pravila, nismo na ulici.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Evo skoro je sedam dana proslo od utakmice i ja jos ne mogu da vjerujem da smo zbog njegove GLUPE taktike ispali...
Nadam se da ce danas kada sleti u Sarajevo izjaviti ono sto zeli 90% nacije da cuje, a to je da napusta klupu reprezentacije.
Nadam se da ce danas kada sleti u Sarajevo izjaviti ono sto zeli 90% nacije da cuje, a to je da napusta klupu reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Evo skoro je sedam dana proslo od utakmice i ja jos ne mogu da vjerujem da smo zbog njegove GLUPE taktike ispali...
Ja sta ce? Pazi sta je rekao?
"Ali ispale su i daleko bolje reprezentacije od nas. To nam može biti utjeha"

@rerna i kultura kao Pape i taktika.Hordas Doboj je napisao/la:bparena
Upravo tako.Principatus je napisao/la:I Hitlerova savjest je bila cista. Nema nista gore od ljudi koji svoje greske ne zele da uvide. Ima jedna dobra knjiga o tome, napisala je jedna psiholoskinja. To je vrsta covjeka koja ne moze da nauci jer sve sopstvene greske uzimaju toliko licno, kao uvredu. Zato nikad i ne priznaju greske, ne uce, ne napreduju, a cude se zasto ne ide na bolje u zivotu. Loseri.MB7 je napisao/la:Jos kad kaze "Meni je savjest cista"![]()
Kate Powers - Changing Your Mindset, preporucujem Safetu i Safetovcima, ali dobro oni ni ne znaju sta je psiholog.
Najgore sto nama ostaje

- The_Target
- Kontakt:
Sta ce mu knjiga i samokritika, kad je talent odbio kondicionog trenera,ne treba mu,mislim sta ce mu kad je strucnjak hahaha
Rođeni brato
- DonCorleone
- Kontakt:
“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
Zastrasujuce glup covjek.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma kakvi. Samo je predobar i samim tim naivan insan.DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
Nije glup nego bahat, bezobrazan, i dalje se smije u lice svima.DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
Toliko drzak da ce na upit o Sei reci da je stopera igrao Sunjic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DonCorleone
- Kontakt:
On nije svijestan da je moglo bolje i drugacije, eto to je najzalosnije. Vidis iz izjave da je jedini krivac sudija.bhsport je napisao/la: Nije glup nego bahat, bezobrazan, i dalje se smije u lice svima.
Toliko drzak da ce na upit o Sei reci da je stopera igrao Sunjic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.