NK Zvijezda Gradačac

Orhan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Orhan » 11 mar 2019, 20:50

zmajevac je napisao/la:Tri stranice o Velezu, pa mi ih ostavili u pl kad smo imali najjacu ekipu u drzavi, a oni nas kamenovali u Vrapcicima kad je Segrt vodio ekipu, nas golman nije mogo branit od kamenovanja od fine raje, tad su nam uz pomoc sudija oteli dobijenu utakmicu. Te smo sezone ispali iz pl igrajuci sa Obarskom.
Sve uredu nema sta...al na svakom stadionu imas ljude koji ce ti opsovat pa i fizicki da se obracunaju.
Ako ne mozes pomoc Velezu nemoj ni odmoc bar radi tradicije a prije svega sto su u ratu prosli...
Pametnom dosta
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 11 mar 2019, 21:19

Rodjeni81 je napisao/la: Ne znam sto si se nasao uvrijedjen cinjenicom. Sta ste nego lokalni klub kakvih je puna ova saban liga.
Tacno evo ni ja ga ne kontam, lider lige iz obicnog zaseoka kraj Mostara. Treba da se ponosi, makar navija za Gradski klub ;)

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 11 mar 2019, 21:47

combe80 je napisao/la:Uhh evo ga saopstenje za javnost od jare advokata doslo a matori Combe galami...
Dominantni na aparatima jarani idu bolji dani...

Ako bude srece bice kaznjen i on i igraci...

Deremo Toska u srijedu velike su sanse da nam ocepi

:rol: :zviz:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 21:49

Staje jaro dominantni... pomagaj bolan ako za boga znas...sto si se okomio na nas majketi??? Daj smiri se i vadi nas iz corkosaka

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 11 mar 2019, 22:46

Ko vam je kriv pa ste naučili samo na seoske stadione, svi svjetski najveci stadioni od najvećih ekipa su na periferijama gradova, al šta to zna seljak koji nije makeo dalje od Donje Mionice

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 11 mar 2019, 22:51

josipmusa2 je napisao/la:Ko vam je kriv pa ste naučili samo na seoske stadione, svi svjetski najveci stadioni od najvećih ekipa su na periferijama gradova, al šta to zna seljak koji nije makeo dalje od Donje Mionice
Rece coban iz Vrapcica :lol: :lol: :lol:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 11 mar 2019, 23:00

zomir je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Ko vam je kriv pa ste naučili samo na seoske stadione, svi svjetski najveci stadioni od najvećih ekipa su na periferijama gradova, al šta to zna seljak koji nije makeo dalje od Donje Mionice
iz Podveležja * čoban u svakom slučaju, ali niko frulu ne svira ko tvoja stara

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 11 mar 2019, 23:04

josipmusa2 je napisao/la:
zomir je napisao/la:
iz Podveležja * čoban u svakom slučaju, ali niko frulu ne svira ko tvoja stara
vidi se da si coban nema se tu sta rec, jedino dodat SELJACINA ;)

da se ne zaboravi, Grgic :sick: https://sportsport.ba/fudbal/sudijski-s ... ica/196801

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 11 mar 2019, 23:17

Nemojte se mostarci puno obazirati da ove naše forumaše. Tu je dosta političkih kikiriki botova, iskompleksiranih bivših uposlenika itd. Mi ako poslje ove sezone ne uđemo u reorganizaciju, kreiranju dugoročnog plana, ne nađemo ozbiljnog sponzora nama je za par sezona 2.federalna ili katanac. Ima dosta njih kojima je katanac i nada da se pokrije prljavstina i ko zna kakve radnje. Vidite da nas kvazi menadzeri vuku za nos i prodaju utakmice a mi u medijima kukamo od nemoći.
Gradačac ima toliko jaki ljudi od NS do rejsuleme samo sto ovi u klubu aman sva vrata guzicom zatvorili. Glavni covjek kluba svercer voca i povrca a ispred opstine covjek koji dokazano nije znao voditi seoski klub i sad kao cude se sto ih menadzercic sa tri prosjecna igraca pravi budalom.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 mar 2019, 23:23

combe80 je napisao/la:Nema posteno nista jaro

Spremte se na jos jednu sudijsku lakrdiju ( insciniranu od saveza, Zvijezda nema stim nista) u Gradaccu i pun stadion koji ce navijat za Zvijezdu... vama slijede sad dva tri poraza dva sigurno u Sarajevu i Gradaccu i tu se kolo okrece... ako Olimpik uspije da sjedne na prvo mjesto ni tenk ga vise nezaustavi... ja da se pitam uzo bi debelu premiju od Olimpika

Ili ste se vi i Metalege javili da pomognete Olimpiku?

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 11 mar 2019, 23:24

Nah1d je napisao/la:Nemojte se mostarci puno obazirati da ove naše forumaše. Tu je dosta političkih kikiriki botova, iskompleksiranih bivših uposlenika itd. Mi ako poslje ove sezone ne uđemo u reorganizaciju, kreiranju dugoročnog plana, ne nađemo ozbiljnog sponzora nama je za par sezona 2.federalna ili katanac. Ima dosta njih kojima je katanac i nada da se pokrije prljavstina i ko zna kakve radnje. Vidite da nas kvazi menadzeri vuku za nos i prodaju utakmice a mi u medijima kukamo od nemoći.
Gradačac ima toliko jaki ljudi od NS do rejsuleme samo sto ovi u klubu aman sva vrata guzicom zatvorili. Glavni covjek kluba svercer voca i povrca a ispred opstine covjek koji dokazano nije znao voditi seoski klub i sad kao cude se sto ih menadzercic sa tri prosjecna igraca pravi budalom.
A u našoj dragoj Be i Ha ništa slađe od stečaja, Imenuješ svog stečajnog upravnika, sredstva na nulu, nemaš kako da namiriš potražioce dugovanja, ti stavis da se zoveš Zvijezda- sponzor, vuk sit a ovce na broju.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 11 mar 2019, 23:25

combe80 je napisao/la:Uhh evo ga saopstenje za javnost od jare advokata doslo a matori Combe galami...
Dominantni na aparatima jarani idu bolji dani...

Ako bude srece bice kaznjen i on i igraci...

Deremo Toska u srijedu velike su sanse da nam ocepi
Ovog sam npr zapamtio da konstantno spominje bolje dane. On je pisao da dolaze bolji dani kada nismo imali pokosenu travu oko stadiona cjelo ljeto. Od kad smo ispali covjek govori o boljim danima. I ne dolaze bolji danu glupko, dolaze lokalni izbori...

Iskreno se nadam da ce jednog dana biti u pravu.

Moja procjena; klasicni kikiriki bot.
Stavi dole u svoj potpis ;

ZVIJEZDI DOLAZE BOLJI DANI.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:
combe80 je napisao/la:NEMA BODDDDDDEVVVAAAA U GRADACCU NEEMMMMAAAAA
Znamo brato, volili bi vi da ima al nema. Bice nekad ne sekiraj se :urnebes: ne mozes primat 7 komada i ocekivat da ce biti vise bodova u Gradaccu.
Cuj bodEva :lol: :lol: okle je ovaj sljego jbte :tokralju:
Ma to je lokalna zafrkanci.Imali smo i mi ludih godina kada smo se sljakali po raznim selima te su nam govorili da nema bodeva kod njih.Ali mislim da je u Mionici na lokalnom derbiju krenula ta zafrkancija. Zanimljivo da u vecini slucajeva bodeva nije ni bilo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 mar 2019, 00:07

Cuj ovo, imamo rejsulamu. :urnebes:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 00:07

I ti jaro Nahide prosviro ko matori Combe nekad sreca doso sebi... najo si se pokvareni gljiva mozda? kakve bolan uhljebe i stanke neznam ni sta je stranka... ja botko nema sanse ba ... budi sretan sto ima ljudi sto nas jos vode kako tako...

Posto ti nevidis bolje dane da ti kazem da je svanulo na pomocnom reflektori da plastika dolazi...meni vec dosta da pricam o boljim danima... da nenabrsjam dalje... ima ljudi u upravi koji su nato a mnoge smo mi svi otjerali svojim ponasanjem kao recimo Jaru Ensara koji je davo 1000% za Zvijezdu... ljudi iz danasnje uprave su nasli sponzora kolko hoces za sta treba da smo im zahvalni... tesko da moze bolje... momentalno...

Volio ti to ili nevolio idu bolji dani a i za politiku idu vjeruj jer ce gospodin Hadzikadic nas iz corkosaka izvuc za cetri godine...

Dok je jare iz opstine i jare sto banane prodaje mi nikad necemo u drugu federalnu ispast... a mnogi bi volili mozda i ti da potone Zvijezda ali nece....neeeeceeeee jaro neeeeceeee

Idu bolji dani vec u srijedu protiv Toska

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 mar 2019, 00:34

combe80 je napisao/la:I ti jaro Nahide prosviro ko matori Combe nekad sreca doso sebi... najo si se pokvareni gljiva mozda? kakve bolan uhljebe i stanke neznam ni sta je stranka... ja botko nema sanse ba ... budi sretan sto ima ljudi sto nas jos vode kako tako...

Posto ti nevidis bolje dane da ti kazem da je svanulo na pomocnom reflektori da plastika dolazi...meni vec dosta da pricam o boljim danima... da nenabrsjam dalje... ima ljudi u upravi koji su nato a mnoge smo mi svi otjerali svojim ponasanjem kao recimo Jaru Ensara koji je davo 1000% za Zvijezdu... ljudi iz danasnje uprave su nasli sponzora kolko hoces za sta treba da smo im zahvalni... tesko da moze bolje... momentalno...

Volio ti to ili nevolio idu bolji dani a i za politiku idu vjeruj jer ce gospodin Hadzikadic nas iz corkosaka izvuc za cetri godine...
Ipak sam pogodio sa tim, cim si se zapalio. Ipak si bot. Naravno. Ponavljam, lokalni izbori ne bolji dani.

Prof. Mirsadje zadnji voz. Prelistaj mu biografiju malo,nivo obrazovanja, doprinos nauci.Vidi sta je uradio na polju nauke i koliko je u zivotu para zaradio sam bez stranke. I bez politike veliko ime a ti tvoji Mustafcici, sta bi oni bili bez stranacki kartica!? Konobari? Nastavnici historije?

Pitao si tamo negdje ko je Velež, spominjes vrapcice. Osvajaca kupa marsala Tita. Veliki Jugoslovenski klub, Vahid Alihodzic... Sve to Velez druze moj. Postavljam ja tebi pitanje, ko smo mi? Ajde malo spusti se na zemlju i biraj riječi. Ljudi imaju novo vodstvo kluba, rade, sta je bilo bilo je. Ovo su novi ljudi i trebaju nam prijatelji pa i u Velezu.

Reis? Da bajo,reis ti može bilo koja vrata u drzavi da otvori. On gdje pokuca to se rijesava. Ne kazem da njega treba ukljuciti, spomenuo sam ga u kontekstu uglednih, jakih ljudi iz Gradačca.

Ne kazem da se u klubu ne trude, li evidentno da puno ne znaju.I nemoj misliti da ja porotiv tih tvojih licno imam nesto, jednostavno se gleda rezultat. Rezultat je da nas menadzercici vuku za nos, kupi-prodaj. Daj Azmiru, a kukamo i danas za Čapljinu. Brzo zaboravljamo. Ja nisam zaboravio ko je ukaljao obraz kluba stican godinama. Krali nas od 1.lige do PL ko nikoga ali uvijek smo imali obraz. Na osnovu tog obraza je ispalo Orasije a ostao Velez. Sve smo fino primili, bolje ispratili aplauzom. Svi su znali da na Banji pobjeđuje bolji. I onda dođu ovi tvoji i bace nesto građeno godinama pod noge. Postanemo filijale kojima se daju pare za ulazak i opstanak. Pa nam se gade ovi iz Orasja, ali nas pobjedi Iskra Bugojno sa amaterima i Azmirovim parama.

Vezano za Ensara, jeste radio ali kako me sjećanje služi bio je u radnoj grupi koja je uzela pare od Azmira zatim nije Piski htio dati ključeve a ni račune na odlasku (ako se ne varam). Tako postupa radnik i gospodin? Uključen maksimalno u kaljanje obraza kluba i vjerovatno idejni kreator prevare. Otišao punog džepa para iz tala sa Azmirom. Stvarno mi žao takvih ljudi...

Sponzori? Koji ozbiljan sponzor je došao? Rimes, polazi vozacku dacu ti para. Najveće sponzorstvo je večera poslje prijateljske utakmice. Hvale se na internetu kao da im je ona zena stadion izgradila. Ozbiljnog sponzora mi od Cimosa i Nurde nemamo.

Trebam biti zadivoljan i zahvalan?

Nisam čombe samo se trudum biti realan. Za razliku od vas vecine ja nikada svoj identitet nisam skrivao nigdje, pa ni na forumu. Znam da zbog toga 2 godine mi nepotpuna dokumentacija na konkursu za stipendiju, bez obzira na oca dem.borca i dobrih ocjena.

Obraz nema cjenu, ti budi zahvalan za 6 sijalica u susret izborima,pričaj o boljim danima i slušaj partiju. Dok je većina takvih ni fudbalu a ni državi nece biti bolje.

Da, pošto vidim da me fino pratiš i informisan si da te napomenem da moje stavove možeš čitati i na @aerokonj twitter nalogu, ako znaš šta je to.

Pametna odluka je bila ne napraviti ti forum profil, moj druže iz Srnica...

Hvala na pažnji, cujemo se kad stignu sponzori.
:bih:

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 12 mar 2019, 03:24

E moj druže Nahide dobar si momak puno utakmica smo ja i ti zajedno jedan do drugog prošli samo ubi te politika mani se toga. Nisam znao da nas ima još iz Srnica na forumu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 mar 2019, 07:09

Ovdje kad citas svi su po malo upravu ali i svi kenjaju da valja. Tebi je Nah1d combe80 teritorijalno puno blize nego sto mislis i uopste nije stranacki aktivan. A i previse si opterecen politikom. Cinjenica je da je sport u carsiji propao od kako su crveni na vlasti ali isto tako sam siguran da bi promjenio pricu o njima da ti je stipendija prosla i sl.stvari.
Za sponzore si takode u pravu kakav Rimes i ku rac ili ona zena iz Banja Luke. Svaka cast njima na bilo kakvoj donaciji ali to je sponzorstvo za kakvog šahovskog kluba.
Za reflekt.-sijalice si takode u pravu mislim da cak i ne gore na svih 6 stubova. Ali u klubu u kojem su Grickalice i Šalda sta bolje i ocekivati.
Mi osim Fadila koji je mogao pomoc kao premier realno imamo jos samo dva privatnika koji imaju kapacitet za drzat NK a to su Belle i Nurdo. Sad sto oni to nece iz raznoraznih razloga to je nesto drugo.
Sto se tice Veleza sto navodis istina Velez je institucija, osvajac kupa bivse nam drzave, Velez je i Stari i simbol Mostara, Velez su i Vaha i Bajevic i jos mnogo toga.
Ali Velez je i piz da koja je isla iz 1 u 2 zadnjih 10 min da bi Sloboda ispala i da bi sacuvali one koji su ih istjerali u Vrapcice, Velez je i onaj sto je kamenovao Segrta i nase igrace, ekipa koja je godinama u nazad bila sinonim za stimanje rezultata kako oni kazu Tane i drustva, Velez je takode i bio ku rava bivsem premieru preko koje je izvlacio drzavne pare. Zato ako se ponose necim cim su zasluzili takode se trebaju i stidit neceg sto su radili jer sve je to istorija.
Nego mi imamo dovoljno svojih problema koje treba rjesiti. Al sad ce jos malo izbori i pusta obecanja a jaro combe80 ce i dalje najavljivat bolje dane i tako u krug dok nam ambrozija ponovo ne nikne.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 mar 2019, 08:28

zvijezda1 je napisao/la:E moj druže Nahide dobar si momak puno utakmica smo ja i ti zajedno jedan do drugog prošli samo ubi te politika mani se toga. Nisam znao da nas ima još iz Srnica na forumu.
Odgovorio sam na cijeli post, pročitaj ponovo ko je spomenuo politiku i uhvatio de nje. Neće me ubiti, ona NAS je vec ubila. A i vi cete postati politicki manijaci kako se bude blizio kraj godine, neki za policijsku uniformu a neki za uniformu parkinga. Al velika vecina ne vidi da su reflektori samo uveritira u kampanju. Otvarat ce se oni nagodinu, vidjet cete.Isto mrzim botovanje i prosipanje muda pod bubrege za kikiriki po forumima. A to jeste onaj combe80, kako već.

@combe plitko razmisljanje i iz konteksta vadiš manje bitnije stvari iako znam da se u velikom djelu posta slazes sa mnom. Čitate ono sto vam pase, politika, ovo, ono pa onda da ispadne da zbog stipendije pisem sve ovo ili zbog političke opredjeljenosti, a i oko tih stvari velika vecina zna da nemam oraha u dzepu. Al neka bude tako, svejedno.)

Sto se tiče Veleza, znam ja to sve i svjestan sam u sta se Velez pretvorio u nazad xy godina. Ali mozes shvatiti da sada u rukovodstvu tog kluba sjede NOVI ljudi sa NOVOM idejom, gradi se, pravi se, pocelo se dugorocno razmisljati. Meni je drago to vidjeti.

Slozit ces se da smo posljednjih par godina upravo Velez i mi zamjenili strane. Oni dobili jakog sponzora koji voli klub, investira pobjegli iz politickih ralja, grade novi obraz. A mi obrnuto, od stabilnog kluba sa obrazom do politicke filijale koja pridajom utakmica puni kase.

Zao mi je sto ste zanemarili veci i meni bitniji dio posta, dok se uderamo po prsima i glumimo neke ponosne heroje, svaki spico nas obrlati i proda nam maglu. Covjece to sposobno nije bilo procitati zakone i pravilnike NSBiH o amaterskim ugovorima a najavljuje bolje dane. Ma u vraga, iznervira se na jutru

Edit: bele i nurdo, to si u pravu a znas ko je tu kriv? Glavni danasnji sponzor. Sve u BiH funkcionise na nacin ucjene, smijali mi se kada sam pričao kako bih nasao sponzora. Kako ih nađe Imamovic u Tuzli? Mislite da bi Tom cat firma vise ista radila, da li bi ijedne dozvole dobila da nije usla poslje Azmira? Za 10 minuta se sponzorstvo sa Belama. Balagemom i Nurdom moze zavrsit. Samo treba volje i zelje. Treba sjesti i razgovarati, kada ima volje ima i rijesenja.

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 08:55

Tako je...dovoljno je bilo procitati ali sad Nikolic cita a zakasnio sve rokove,i da nije ishod bi bio isti mada bi Zvijezda izgledala ozbiljnije.Iznose da nisu nista zaprimili i neznaju sta im se stavlja na teret pa to samo combe80 moze nasjesti.Igraci su kompletan ili 50% iznos dugovanja htjeli oprostiti na svoju stetu a u korist kluba za sporazumni raskid do 20.1. jer se to nije desilo islo se pravnim putem...

Opstanak nije upitan samo dostojanstveno zavrsiti i ne blatiti okolo sve znaci sve a podmuklo si neke zasluge Uprava pripisuje a neznaju koju poziciju neko igra!

A za Mileta tek stize...nazovete gdje je radio prije i tjt i kako se zavrsilo..

U Omladinske trebate vratiti svoje lokalne strucnjake jer pokazatelj je koliko je dosada izaslo kvalitetne omladine i niste u stanju da vam Mile sve to komponuje jer nema kapacitet sto ce pokazati i naredna dva kola sa prvim timom..ja se pozdravljam a jos sam tu :opaopa:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 mar 2019, 09:09

@dominantni
Slazem se oko djece, istjerati mlade trenere nako lijep posao radili, uveli novina. Napravili FB stranicu, markentiski reklamirali klub kroz nju. Okupljali roditelje, hvalili djecu, usađivali im ljubav prema sportu.Meni je bilo predobro ono gledati. Svaka objava me vrati u moje djetinstvo, Dorin toliko lijep pristup, Klopini teski treninzi, Ešine zafrkancije, Duegutova ona oprema. Najvise sam igrao kod durguta jer sam najduze trenirao. Sjećam se i Štile i Atale kako me mole da stanem na go a ja necu jer su stalno govorili golmanima da su glupi.

Mile završava sa Velezom, vidjet ces. Mlatnut ce nas ljudi ko mraz paprike. Čovjek je evidentno uveo svoj interes i biznis dole. A vjerujem da su u klubu nisu sposobni da skontaju to. Vidis da ne znaju citati a da znaju razmisljat.
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 12 mar 2019, 09:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.