combe80 je napisao/la:I ti jaro Nahide prosviro ko matori Combe nekad sreca doso sebi... najo si se pokvareni gljiva mozda? kakve bolan uhljebe i stanke neznam ni sta je stranka... ja botko nema sanse ba ... budi sretan sto ima ljudi sto nas jos vode kako tako...
Posto ti nevidis bolje dane da ti kazem da je svanulo na pomocnom reflektori da plastika dolazi...meni vec dosta da pricam o boljim danima... da nenabrsjam dalje... ima ljudi u upravi koji su nato a mnoge smo mi svi otjerali svojim ponasanjem kao recimo Jaru Ensara koji je davo 1000% za Zvijezdu... ljudi iz danasnje uprave su nasli sponzora kolko hoces za sta treba da smo im zahvalni... tesko da moze bolje... momentalno...
Volio ti to ili nevolio idu bolji dani a i za politiku idu vjeruj jer ce gospodin Hadzikadic nas iz corkosaka izvuc za cetri godine...
Ipak sam pogodio sa tim, cim si se zapalio. Ipak si bot. Naravno. Ponavljam, lokalni izbori ne bolji dani.
Prof. Mirsadje zadnji voz. Prelistaj mu biografiju malo,nivo obrazovanja, doprinos nauci.Vidi sta je uradio na polju nauke i koliko je u zivotu para zaradio sam bez stranke. I bez politike veliko ime a ti tvoji Mustafcici, sta bi oni bili bez stranacki kartica!? Konobari? Nastavnici historije?
Pitao si tamo negdje ko je
Velež, spominjes vrapcice. Osvajaca kupa marsala Tita. Veliki Jugoslovenski klub, Vahid Alihodzic... Sve to Velez druze moj. Postavljam ja tebi pitanje, ko smo mi? Ajde malo spusti se na zemlju i biraj riječi. Ljudi imaju novo vodstvo kluba, rade, sta je bilo bilo je. Ovo su novi ljudi i trebaju nam prijatelji pa i u Velezu.
Reis? Da bajo,reis ti može bilo koja vrata u drzavi da otvori. On gdje pokuca to se rijesava. Ne kazem da njega treba ukljuciti, spomenuo sam ga u kontekstu uglednih, jakih ljudi iz Gradačca.
Ne kazem da se u klubu ne trude, li evidentno da puno ne znaju.I nemoj misliti da ja porotiv tih tvojih licno imam nesto, jednostavno se gleda rezultat. Rezultat je da nas menadzercici vuku za nos, kupi-prodaj. Daj Azmiru, a kukamo i danas za Čapljinu. Brzo zaboravljamo. Ja nisam zaboravio ko je ukaljao obraz kluba stican godinama. Krali nas od 1.lige do PL ko nikoga ali uvijek smo imali obraz. Na osnovu tog obraza je ispalo Orasije a ostao Velez. Sve smo fino primili, bolje ispratili aplauzom. Svi su znali da na Banji pobjeđuje bolji. I onda dođu ovi tvoji i bace nesto građeno godinama pod noge. Postanemo filijale kojima se daju pare za ulazak i opstanak. Pa nam se gade ovi iz Orasja, ali nas pobjedi Iskra Bugojno sa amaterima i Azmirovim parama.
Vezano za
Ensara, jeste radio ali kako me sjećanje služi bio je u radnoj grupi koja je uzela pare od Azmira zatim nije Piski htio dati ključeve a ni račune na odlasku (ako se ne varam). Tako postupa radnik i gospodin? Uključen maksimalno u kaljanje obraza kluba i vjerovatno idejni kreator prevare. Otišao punog džepa para iz tala sa Azmirom. Stvarno mi žao takvih ljudi...
Sponzori? Koji ozbiljan sponzor je došao? Rimes, polazi vozacku dacu ti para. Najveće sponzorstvo je večera poslje prijateljske utakmice. Hvale se na internetu kao da im je ona zena stadion izgradila. Ozbiljnog sponzora mi od Cimosa i Nurde nemamo.
Trebam biti zadivoljan i zahvalan?
Nisam čombe samo se trudum biti realan. Za razliku od vas vecine ja nikada svoj identitet nisam skrivao nigdje, pa ni na forumu. Znam da zbog toga 2 godine mi nepotpuna dokumentacija na konkursu za stipendiju, bez obzira na oca dem.borca i dobrih ocjena.
Obraz nema cjenu, ti budi zahvalan za 6 sijalica u susret izborima,pričaj o boljim danima i slušaj partiju. Dok je većina takvih ni fudbalu a ni državi nece biti bolje.
Da, pošto vidim da me fino pratiš i informisan si da te napomenem da moje stavove možeš čitati i na
@aerokonj twitter nalogu, ako znaš šta je to.
Pametna odluka je bila ne napraviti ti forum profil, moj druže iz Srnica...
Hvala na pažnji, cujemo se kad stignu sponzori.