FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovdje se vise stvarno nema sta normalno procitat, kako je krenulo uskoro ce sve teme vezane za prvu ligu Federacije i klubove pokvariti se nekim prepucavanjem. Prosla je tekma u Srebreniku, Jedinstvo pobijedilo cestitke i to je to, nema se vise sta komentarisat. Najbolje da mi pratimo svoj klub i gledamo sebe, dzaba nama i pobjeda na Tusnju protiv njih, ako prije toga izgubimo prvenstvo. Dzaba se prave tenzije, a u sutini ih nema, a svima nam treba biti jasno da je ovo forum i uvijek nam to treba biti na pametni, jer ko zna ko stoji iza pisanja, mozda neki klinac 14, 15 godina kojeg tek hormoni hvataju, i onda moram da citam gluposti citavu sedmicu. A ne moze nikom biti forum pokazatelj kako misljenje vlada u suprtnom gradu, jer ovdje max 6,7 jedno te istinih se stalno raspravlja, a to je smijesan uzorak.
Svaku noc kad dodjem na forum ima se materijala za procitati ovdje, komotno koje pivce uzet i sta mezeta i citat vase komentare jednih i drugih, vama nije dobro nikako, ja iskreno smatram da Gradina nije pustila bodove Jedinstvu a i vidi se iz prilozenog jer stvarno su se trudili a to sto je Jedinstvo bilo spretnije dati 2 gola iz kornera nije njihov problem vec Gradine jer im igraci nisu spremni izgleda a kako ce bit kasnije ne znam, trudili se jesu ali realno nisu mogli meda u toj utakmici, nit oni imaju dobre skakace nit napada, i dajte molim vas zaboravite tu utakmicu a ovima iz Bihaca predlazem da se malo povuku jer nema smisla vise ista pisati , opet ponavljam Jedinstvo ima jaku ekipu i tih 5 bodova razlike , nase kljucne utakmice su slijede protiv Mladosti, Capljine i Radnickog jer ako tu ne upisemo 9 bodova halali huso materi onda, sad 9 bodova bi docekali Jedinstvo u dobroj atmosferi i bio bi pun Tusanj jer bi pobjedom protiv Jedinstva dosli na -2 boda opet i Jedinstvo mora dobit Igmana i Mladosti da bi taj scenario bio u toj utakmici jer male su sanse da kiksaju na domacem protiv tih ekipa.
Biscani evo ja cu vam licno cestitati posle 5 kola ako ovo gore sto sam napisao se ne ostvari. Ne vrijedi se raspravljati na forumu vise, treba samo razmisljat o sledecim utakmicama nista o namjestanjima, doping i tako tim stvarima.
Biscani evo ja cu vam licno cestitati posle 5 kola ako ovo gore sto sam napisao se ne ostvari. Ne vrijedi se raspravljati na forumu vise, treba samo razmisljat o sledecim utakmicama nista o namjestanjima, doping i tako tim stvarima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa hvala Bogu da se našao neko normalan. Govorim otkako sam se registrirao na ovaj forum da se pišu normalni komentari, da se popriča, a ne da se provociraju i jedni i drugi. Kad udjem na forum smuči mi se. Taman se riješili wienultras, anonimnog, i dodju još gori. Ovaj skver kao da je wienultras. Isto sve. Hajde i ti dodji pameti i počni pisati normalne komentare, a i mi iz Bihaća, nemojte se paliti na sve. Neka pišu samo.
Da su svi kao ti gdje bi nam kraj bio, jbg kad neko napise glupost nadovezes se i tako to ide u krug, ali kako neces odgovoriti na provokacije kad neko spomene doping, jer iskreno ne znam bil se smijao ili tugovao, ali valjda se smire strasti na ovom forumu, ovakvih postova kao tvoj je potrebno sto vise i nadam se da ce tako i biti, sto se tice PL ko je bolji neka udje.fukara87 je napisao/la:Svaku noc kad dodjem na forum ima se materijala za procitati ovdje, komotno koje pivce uzet i sta mezeta i citat vase komentare jednih i drugih, vama nije dobro nikako, ja iskreno smatram da Gradina nije pustila bodove Jedinstvu a i vidi se iz prilozenog jer stvarno su se trudili a to sto je Jedinstvo bilo spretnije dati 2 gola iz kornera nije njihov problem vec Gradine jer im igraci nisu spremni izgleda a kako ce bit kasnije ne znam, trudili se jesu ali realno nisu mogli meda u toj utakmici, nit oni imaju dobre skakace nit napada, i dajte molim vas zaboravite tu utakmicu a ovima iz Bihaca predlazem da se malo povuku jer nema smisla vise ista pisati , opet ponavljam Jedinstvo ima jaku ekipu i tih 5 bodova razlike , nase kljucne utakmice su slijede protiv Mladosti, Capljine i Radnickog jer ako tu ne upisemo 9 bodova halali huso materi onda, sad 9 bodova bi docekali Jedinstvo u dobroj atmosferi i bio bi pun Tusanj jer bi pobjedom protiv Jedinstva dosli na -2 boda opet i Jedinstvo mora dobit Igmana i Mladosti da bi taj scenario bio u toj utakmici jer male su sanse da kiksaju na domacem protiv tih ekipa.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kakvi ba dopinzi ljudi moji pa nije ovo Engleska Premier liga gdje se igra trkacki a ovdje kod nas skoro pa penzionerski i onda gdje je tu logika , pa kad zabijes gol u gostima moras se radovati i ja bih napravio realno salto i trcao ko lud kad bi dao gol domacoj ekipi. Treba malo smiriti strasti i samo razmisljati o sledecim utakmicama, uopste mi nece biti krivo ako Jedinstvo uđe u premijer ligu nece bit sigurnoo nezasluzeno ako se budu borili ovako kao dosad a nama nece bit tragedija velika ako ne uđemo u Premijer ligu ove sezone, ucemo sledece sigurno ali normalno da ni ova sezona jos nije gotova, a to sam napisao u proslom postu.
Trazim da se nas prijatelj anonymous001 pod hitno rehabilituje i da pocinioci njegovog odstranjivanja sa ovog foruma sami sebe kazne!!!!
P.S. Pravda za mog prijatelja Anonimnog!
P.S. Pravda za mog prijatelja Anonimnog!
Samo se ofiramo ovom djecijom pricom, djecica se nafurala registrovali se juce na forum i sad ovde odma pisu neke teorije zavjere, cisto ofiranje.
Mi prije nesto vise od godinu dana nismo imali nista, ni ekipu ni upravu, sad imamo po imenima, a vjerujem i po finansijama najzvucniju i najjacu ekipu, Jedinstvo ispred nas, zasluzeno pa borit se i cao, okliznuce se i oni, ja se samo nadam da mi necemo, i da cemo ih dobit na Tusnju i gotovo.
Prica o dopingu smijesna, pa Jaha ima u sebi efedrina dovoljno da se moze pola 1. Federalne suspendovat na tu dozu, sudije i sve ostalo, pa vi ko da od juce pratite BH fudbal, ne postoji klub koji nije radio sa sudijam il sa protivnickom ekipom, krenem prvo od Slobode pa nadalje.
Valja malo odmorit od ovog, dok djeca ne naredaju keceva u skoli pa im roditelji zabrane kompjutere.
Mi prije nesto vise od godinu dana nismo imali nista, ni ekipu ni upravu, sad imamo po imenima, a vjerujem i po finansijama najzvucniju i najjacu ekipu, Jedinstvo ispred nas, zasluzeno pa borit se i cao, okliznuce se i oni, ja se samo nadam da mi necemo, i da cemo ih dobit na Tusnju i gotovo.
Prica o dopingu smijesna, pa Jaha ima u sebi efedrina dovoljno da se moze pola 1. Federalne suspendovat na tu dozu, sudije i sve ostalo, pa vi ko da od juce pratite BH fudbal, ne postoji klub koji nije radio sa sudijam il sa protivnickom ekipom, krenem prvo od Slobode pa nadalje.
Valja malo odmorit od ovog, dok djeca ne naredaju keceva u skoli pa im roditelji zabrane kompjutere.
Moram reci da je ovdje nekima koeficijent intelegencije stvarno nizak, pa nisu skontali da se Probisvijet citavo vrijeme z.a.j.e.b.a.j.e oko nepravilnog kretanja i doping kontrole 
Svaka cast za ovoklasik je napisao/la:Samo se ofiramo ovom djecijom pricom, djecica se nafurala registrovali se juce na forum i sad ovde odma pisu neke teorije zavjere, cisto ofiranje.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ces..primaju se ljudi lako..kratak fitilj,sta liSkver je napisao/la:Moram reci da je ovdje nekima koeficijent intelegencije stvarno nizak, pa nisu skontali da se Probisvijet citavo vrijeme z.a.j.e.b.a.j.e oko nepravilnog kretanja i doping kontrole
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
doping je ozbiljna stvar, unistava draz sporta...
ne vjerujem svega mi kako se primise
.iz aviona se vidi loze ih , a smijesno jbg pa mi bi zao sje.at ljudima furku medjutim i nasi neki uletise hehehehe
ne vjerujem svega mi kako se primise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
čudi me kako u tom cijelom prepiranju niko nije spomenuo Mirhada 
nikako ne kontam ove sportiste što su priznali korištenje dopinga, a bili su najbolji u svojim sportovima .. Armstrong, Marion Jones, itd
Pravi se nasao reciSkver je napisao/la:Moram reci da je ovdje nekima koeficijent intelegencije stvarno nizak, pa nisu skontali da se Probisvijet citavo vrijeme z.a.j.e.b.a.j.e oko nepravilnog kretanja i doping kontrole
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Probisvjet
- Kontakt:
To za doping ima istine. Ako mislite da je suplja procitajte. Mogao bi neko biti diskvalifikovan.
Dvije godine zabrane nastupanja na svim takmičenjima zbog odbijanja doping kontrole koju je sprovela Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine. Pa nek se neko bode ako misli da nece proci nekaznjeno.
Dvije godine zabrane nastupanja na svim takmičenjima zbog odbijanja doping kontrole koju je sprovela Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine. Pa nek se neko bode ako misli da nece proci nekaznjeno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kadeti najbolji na turniru u Češkoj!

Kadetska selekcija našeg Kluba trijumfalno se vraća iz Češke.
Mladi fudbaleri trenerskog dvojca Nedim Omerović - Vedran Kovačević osvojili su prvo mjesto na turniru kojeg je organizovala ekipa češkog prvoligaša FK Slovacko.
Crveno - crni su se našli u Plavoj grupi zajedno sa ekipama Banika Ostrava i Trenčina. Slovački Trenčin je poražen 2:1, a u meču sa Banikom naši kadeti su podijelili bodove remiziravši 2:2.

U narednoj rundi takmičenja Crveno - crni su savladali domaćina Slovacko sa 2:0, te još jedan češki klub Hradec Kralove sa 2:1 što je bilo dovoljno da se okite prvim mjestom.
U izuzetno jakoj konkurenciji naši kadeti su ponovo pokazali svoj talenat i kvalitet, te jasno dali do znanja da se na njihovu generaciju mora ozbiljno računati u budućnosti.

Za ovu selekciju našeg Kluba turnir u Češkoj je bila izvrsna priprema za nastavak sezone u Prvoj omladinskoj ligi BiH - Sjever gdje ubjedljivo drže čelnu poziciju na tabeli.
Liga se nastavlja 9. marta, a Crveno - crni će na pomoćnom stadionu Tušanj dočekati banovićku Budućnost.
fksloboda.ba

Kadetska selekcija našeg Kluba trijumfalno se vraća iz Češke.
Mladi fudbaleri trenerskog dvojca Nedim Omerović - Vedran Kovačević osvojili su prvo mjesto na turniru kojeg je organizovala ekipa češkog prvoligaša FK Slovacko.
Crveno - crni su se našli u Plavoj grupi zajedno sa ekipama Banika Ostrava i Trenčina. Slovački Trenčin je poražen 2:1, a u meču sa Banikom naši kadeti su podijelili bodove remiziravši 2:2.

U narednoj rundi takmičenja Crveno - crni su savladali domaćina Slovacko sa 2:0, te još jedan češki klub Hradec Kralove sa 2:1 što je bilo dovoljno da se okite prvim mjestom.
U izuzetno jakoj konkurenciji naši kadeti su ponovo pokazali svoj talenat i kvalitet, te jasno dali do znanja da se na njihovu generaciju mora ozbiljno računati u budućnosti.

Za ovu selekciju našeg Kluba turnir u Češkoj je bila izvrsna priprema za nastavak sezone u Prvoj omladinskoj ligi BiH - Sjever gdje ubjedljivo drže čelnu poziciju na tabeli.
Liga se nastavlja 9. marta, a Crveno - crni će na pomoćnom stadionu Tušanj dočekati banovićku Budućnost.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
imperator10
- Kontakt:
Jedan od najvećih uspjeha omladinskog pogona ikad.Ova djeca imaju kvalitet,kvalitetnog trenera i nadam se da će mnogi od njih uspjeti ono što njihove dosadašnje generacije nisu.
Intervju trenera Slovačkog: "Fantastična ekipe iz Bosne i Bjelorusije su bile preporod za ovaj turnir koji se već nekoliko godina ovdje održava i one su nam pokazale malo drugačiji stil nogometa od kojeg mi gajimo ovdje.Svaki meč je bio visokog kvaliteta i mislim da je selektoru kadetske reprezentacije Čvančari bilo zanimljivo gledati usporedbu češkog i europskog fudbala.Jedino razočaranje je naš tim,koji je završio na zadnjem mjestu iako smo prije dvije godine osvojili ovaj turnir."
P.S.Kako je velika šteta što ne mogu pokazati svoj puni potencijal protiv jačih protivnika od onih iz njihove lige i što njih više ne igra za našu kadetsku reprezentaciju.
Intervju trenera Slovačkog: "Fantastična ekipe iz Bosne i Bjelorusije su bile preporod za ovaj turnir koji se već nekoliko godina ovdje održava i one su nam pokazale malo drugačiji stil nogometa od kojeg mi gajimo ovdje.Svaki meč je bio visokog kvaliteta i mislim da je selektoru kadetske reprezentacije Čvančari bilo zanimljivo gledati usporedbu češkog i europskog fudbala.Jedino razočaranje je naš tim,koji je završio na zadnjem mjestu iako smo prije dvije godine osvojili ovaj turnir."
P.S.Kako je velika šteta što ne mogu pokazati svoj puni potencijal protiv jačih protivnika od onih iz njihove lige i što njih više ne igra za našu kadetsku reprezentaciju.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da, ovo je proslogodisnja sampionska generacija pionira, pobjeda protiv Zelje u finalu...
Strasna generacija, nadam se da nece biti jedna on mnogih Slobodinih "zlatnih generacija". Medjutim kako se sad politika u klubu promjenila za 360 stepeni sigura sam da ce bar 2-3 mladica iz ove generacije u buducnosti ciniti okosnicu prvog tima nase svetinje
. Inace odlicni, mladi i skolovani treneri vode ovu generaciju.
Samo naprijed!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Strasna generacija, nadam se da nece biti jedna on mnogih Slobodinih "zlatnih generacija". Medjutim kako se sad politika u klubu promjenila za 360 stepeni sigura sam da ce bar 2-3 mladica iz ove generacije u buducnosti ciniti okosnicu prvog tima nase svetinje
Samo naprijed!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 04 mar 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne valja da se politika okrene za 360 stepeni, onda dodjes na isto

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.