Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Meni je Balotelli drag. Kao osoba i kao fudbaler. Nadam se da ce u iducem klubu biti malo vise cijenjen, jer ljubomora u fudbalu je ogromna. Fudbaleri me nekad podsjecaju na miss-ice. Covjek je usvojen, odrastao bez majke, nije losa osoba i dijeluje mi kao tip koji zeli drugim da pomogne.
Ali eto - kad te drustvo jednom ostambilji, tesko da ikad ispadnes nevin. Mozda je Mancini imao los dan a ne Balotelli.
Ali eto - kad te drustvo jednom ostambilji, tesko da ikad ispadnes nevin. Mozda je Mancini imao los dan a ne Balotelli.
Kao sutra nece biti prijenos utakmice.
Ma nastavice on zabijati!Head je napisao/la:Aguero se razveo.Sto je zabij'o,zabij'o je.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zmaj od Međugorjarobijas_Ri je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Ma nastavice on zabijati!Head je napisao/la:Aguero se razveo.Sto je zabij'o,zabij'o je.![]()
![]()
Bez brige!
![]()
A i Dzeko nas!
![]()
Sto jes jes City sa njima dvojicom u napadu najbolje izgleda!
- hule_barca
- Kontakt:
Sutra Džekson jedno 2 komada pa onda protiv Arsenala na klupu, a Balo u prvi tim 
Mes Que Un Club
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kad sutra aBd počinje i je l' ovo nema nigdje prijenosa, nisam našao utakmicu na Liveonsat? :3
- hule_barca
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam sad na Wiziwig, izgleda da nece biti streama za utakmicu (tj. utakmice nema nikako u planu) . Vidjecemo, ako ima neko neki link, neka ga postavi.
Haman nemamo gdje gledat danas tekmu,..
Da ga Dzekson hoce metnut danas ,da bude u ekipi protiv Arsenala...
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da fkt nece biti streama za utakmicu. Gledao sam malo po ovim stranicama i na svakoj ce biti iste utakmice FA Cupa: Southampton-Chelsea, Maclesfield-Cardif, Peterborough-Norwich i Brighton-Newcastle. Od ostalih ce biti snimak Uniteda poslije utakmice, a Citya nema nigdje, sto znaci da cemo morati pratiti tekmu preko oficijalne stranice Citya, odnosno citat cemo tekstualni prijenos 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
risingforce
- Kontakt:
Nece Edin danas ni igrati, odigrao je zadnje dvije utakmice citave i to odlicno, vec time osigurao mjesto u prvih 11 protiv Arsenala. Danas ce najvjerovanije igrati u prvih 11 Tevez i Sinclairahmic je napisao/la:Haman nemamo gdje gledat danas tekmu,..
Bice stream na wiziwig.tv 5-10 minuta prije tekme....el-fighter je napisao/la:Izgleda da fkt nece biti streama za utakmicu. Gledao sam malo po ovim stranicama i na svakoj ce biti iste utakmice FA Cupa: Southampton-Chelsea, Maclesfield-Cardif, Peterborough-Norwich i Brighton-Newcastle. Od ostalih ce biti snimak Uniteda poslije utakmice, a Citya nema nigdje, sto znaci da cemo morati pratiti tekmu preko oficijalne stranice Citya, odnosno citat cemo tekstualni prijenos
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Hvala ti Mr. White.MrWhite je napisao/la:Bice stream na wiziwig.tv 5-10 minuta prije tekme....el-fighter je napisao/la:Izgleda da fkt nece biti streama za utakmicu. Gledao sam malo po ovim stranicama i na svakoj ce biti iste utakmice FA Cupa: Southampton-Chelsea, Maclesfield-Cardif, Peterborough-Norwich i Brighton-Newcastle. Od ostalih ce biti snimak Uniteda poslije utakmice, a Citya nema nigdje, sto znaci da cemo morati pratiti tekmu preko oficijalne stranice Citya, odnosno citat cemo tekstualni prijenos
Poz,
Jesse Pinkman
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Protiv Arsenala igraju tek 13. januara, tj imaju 6 dana odmora nakon ove utakmice. Znaci da nebi trebalo biti odmaranja igraca sto se toga tice. Gianfranco Zola je trener Watforda tako da sigurno ima i malo prestiza izmedju njega i Mancinija. Ocekujem da City igra u jakom sastavu. Fale im Yaya i Kolo Toure (africko prvenstvo), Aguero, Kolarov (povrede) i moze biti jos neko... Uglavnom, mislim da ce Dzeko igrati danas.risingforce je napisao/la:Nece Edin danas ni igrati, odigrao je zadnje dvije utakmice citave i to odlicno, vec time osigurao mjesto u prvih 11 protiv Arsenala. Danas ce najvjerovanije igrati u prvih 11 Tevez i Sinclairahmic je napisao/la:Haman nemamo gdje gledat danas tekmu,..
Kako će biti kad nijedna TV ne emituje prijenos? Jedino da wizwig pošalje svog čovjeka i da streama mobitelom na ustream.MrWhite je napisao/la:Bice stream na wiziwig.tv 5-10 minuta prije tekme....el-fighter je napisao/la:Izgleda da fkt nece biti streama za utakmicu. Gledao sam malo po ovim stranicama i na svakoj ce biti iste utakmice FA Cupa: Southampton-Chelsea, Maclesfield-Cardif, Peterborough-Norwich i Brighton-Newcastle. Od ostalih ce biti snimak Uniteda poslije utakmice, a Citya nema nigdje, sto znaci da cemo morati pratiti tekmu preko oficijalne stranice Citya, odnosno citat cemo tekstualni prijenos
- Goalgetter
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la: Kako će biti kad nijedna TV ne emituje prijenos? Jedino da wizwig pošalje svog čovjeka i da streama mobitelom na ustream.
Citao sam i na bluemoon, nema prijenosa za ovu utakmicu, oni su se nadali da ce neki Arapi prenositi i da streamaju, ali i oni nece. Tako da utakmicu mozemo pratiti na oficijelnoj stranici Citya ili preko Twittera.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 jan 2013, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Chuckie je napisao/la:Kako će biti kad nijedna TV ne emituje prijenos? Jedino da wizwig pošalje svog čovjeka i da streama mobitelom na ustream.MrWhite je napisao/la:Bice stream na wiziwig.tv 5-10 minuta prije tekme....el-fighter je napisao/la:Izgleda da fkt nece biti streama za utakmicu. Gledao sam malo po ovim stranicama i na svakoj ce biti iste utakmice FA Cupa: Southampton-Chelsea, Maclesfield-Cardif, Peterborough-Norwich i Brighton-Newcastle. Od ostalih ce biti snimak Uniteda poslije utakmice, a Citya nema nigdje, sto znaci da cemo morati pratiti tekmu preko oficijalne stranice Citya, odnosno citat cemo tekstualni prijenos
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, dedo26, dena24, General505 i 10 gostiju.