a zamisli kako je tek jadnicima koji su po ovome kijametu otišli na tekmu
ali ovo su definitivno uslovi u kojima tomi nema premca, mislim da jedino njemu ovakvo vrijeme ne smeta... gronk je to vrhunski objasnio na poluvremenu
Tripping is usually a sign of desperation if a player is unable to block another player with his body. Blocking is supposed to be with one's body and head on. Tripping is considered unsportsmanlike conduct and results in a ten yard penalty against the offending team.
neka im, od iduće godine im više ni sudije neće moći pomoći. ma šta od dogodine, od playoffa
Ako Brejdi ode, neće ni plejof izboriti, Bilsi će ih zgaziti, Tomica je babo, najveći babo ikad, bez ikoga u napadu pobjedi, dovedite mu Brauna ili Gronku neka daju 100 miliona za plejof
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Gene Steratore, hajmo reci Pierluigi Colina NFL-a, sada na Foxu - koji cesto blati sudije i apsolutno kaze sta misli (jer je placen od privatnog TV-kanala) kaze da je cist call te da je sudijama receno da se gleda vise na to.
Zadnje 4 sezone je bilo 23 tripping calla, a samo danas mjih 3 (2 ovdje, jedan u tekmi Seahawksa i Eaglesa)
@edo ... gledaj kad na kraju izgubim ove hefte zbog ovog catcha gallupa u neznam kako da ovo nazovem, ovo više nije ni trash time
Ma nije ti to bitno uopce, i ja sam izgubio tako da ti i ja sljedecu heftu za diviziju
Nego jel' moguce za tvog vijeka da se ovo sviralo, na 3rd and 1 kad Cowboysi krecu po pobjedu, nesto sto se sviralo 23 puta u zadnjih 5 sezona? Jos ga nije bilo, jedno da ovim u OL odrezu noge. Strasno
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nego jel' moguce za tvog vijeka da se ovo sviralo, na 3rd and 1 kad Cowboysi krecu po pobjedu, nesto sto se sviralo 23 puta u zadnjih 5 sezona? Jos ga nije bilo, jedno da ovim u OL odrezu noge. Strasno
Desna noga broja 72.
I slusaj sta covjek govori usput.
Sad evo valjda ti bolje znas od strucnjaka koji ne rade nista drugo u zivotu.