FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra braco na sjever da damo momcima podrsku na prvoj tekmi kupa protiv borca.Ocekujem pobjedu i to uglavnom zbog "lose" forme borca i naravno da se koliko toliko "osiguramo" za uzvrat.Bilo koja pobjeda bez primljenog gola je dobra.Usput jel ovo bila neka presica kod anamo onih i sin imao cirkusku predstavu.GDJE SI TI TU SMO MI.FCS.HZ.
Je li vam prioritet gradski derbi pa ćete odmarati neke igrače,ili idete sutra sa svim raspoloživim snagama?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Igramo sutra u najjačem sastavu, naravno.Dule 078 je napisao/la:Je li vam prioritet gradski derbi pa ćete odmarati neke igrače,ili idete sutra sa svim raspoloživim snagama?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
NIje, da se vratio znao bi..jer bi komšije dobile kolektivni enterokolitis.anti_zli je napisao/la:jel se vratio Skoro???
Mustafa Dučić mučo ponovo u FK Sarajevo i to ni manje ni više ponovo glavni za transfere.
Neka mi neko od predstavnika uprave FK Sarajevo na forumu objasni kakve reference ima ovaj kriminalac da obavlja pomenutu funkciju.Kakvu fudbalsku karijeru ima iza sebe mućo koga je trenirao itd.
Njegova jedina referenca je Đzenan Muminović Dzeka bez kojeg nesmije izaći iz kuće.Naime mućo je dužan i Bogu i narodu ali najviše nekim jako lošim momcima na Sarajevskom asfaltu.
PORUKA ZA DINU SELIMOVIĆA DA PRVO OČISTI ISPRED SVOG PRAGA A ONDA NASTAVI SOLITI PAMET BIH JAVNOSTI
Neka mi neko od predstavnika uprave FK Sarajevo na forumu objasni kakve reference ima ovaj kriminalac da obavlja pomenutu funkciju.Kakvu fudbalsku karijeru ima iza sebe mućo koga je trenirao itd.
Njegova jedina referenca je Đzenan Muminović Dzeka bez kojeg nesmije izaći iz kuće.Naime mućo je dužan i Bogu i narodu ali najviše nekim jako lošim momcima na Sarajevskom asfaltu.
PORUKA ZA DINU SELIMOVIĆA DA PRVO OČISTI ISPRED SVOG PRAGA A ONDA NASTAVI SOLITI PAMET BIH JAVNOSTI

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
izvor info...mrsko mi da trazim...ako je to tacno ,onda sam Bgm malo razocaran nasom upravom,al ako je to sve mahalska ..DRHAUSE je napisao/la:Mustafa Dučić mučo ponovo u FK Sarajevo i to ni manje ni više ponovo glavni za transfere.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- eliminator
- Kontakt:
ima u danasnjem oslobodjenjumma_hz je napisao/la:izvor info...mrsko mi da trazim...ako je to tacno ,onda sam Bgm malo razocaran nasom upravom,al ako je to sve mahalska ..DRHAUSE je napisao/la:Mustafa Dučić mučo ponovo u FK Sarajevo i to ni manje ni više ponovo glavni za transfere.
PORUKA ZA DINU SELIMOVIĆA DA PRVO OČISTI ISPRED SVOG PRAGA A ONDA NASTAVI SOLITI PAMET BIH JAVNOSTI![]()
ma ne citam to smece zato i ne znam,al eto ako je istina kao sto sam rekao ne podrzavam to i pomalo mi je krivo sto takve glavesine se ponovno petljaju u rad kluba ,a svi znamo u ciji interes takvi rade...sigurno ne u interes F.K Sarajeva..eliminator je napisao/la:ima u danasnjem oslobodjenjumma_hz je napisao/la:izvor info...mrsko mi da trazim...ako je to tacno ,onda sam Bgm malo razocaran nasom upravom,al ako je to sve mahalska ..DRHAUSE je napisao/la:Mustafa Dučić mučo ponovo u FK Sarajevo i to ni manje ni više ponovo glavni za transfere.
PORUKA ZA DINU SELIMOVIĆA DA PRVO OČISTI ISPRED SVOG PRAGA A ONDA NASTAVI SOLITI PAMET BIH JAVNOSTI![]()

FK SARAJEVO.
- eliminator
- Kontakt:
on kaze da jos nije zvanicno u klubu i da ce se o njegovom povratku odlucit na nekoj sjednici kluba u januaru, i kaze kako finansijski pomaze klubu e sad imal tu istine il ovi bombe bacaju ne bih znao
Ma svi oni kada tek dodzu u klub finansijski pomazu jer se nema sta uzet ,a kasnije kad malo dodze evropa..pa malo od ulaznica ,malo od uefinih para i tako lijepa se svotica nakupi..jos se ogrebu od prodaje nekog igraca ..super.je to sve isplanirano..eliminator je napisao/la:on kaze da jos nije zvanicno u klubu i da ce se o njegovom povratku odlucit na nekoj sjednici kluba u januaru, i kaze kako finansijski pomaze klubu e sad imal tu istine il ovi bombe bacaju ne bih znao

FK SARAJEVO.
eliminator je napisao/la:ima u danasnjem oslobodjenjumma_hz je napisao/la:izvor info...mrsko mi da trazim...ako je to tacno ,onda sam Bgm malo razocaran nasom upravom,al ako je to sve mahalska ..DRHAUSE je napisao/la:Mustafa Dučić mučo ponovo u FK Sarajevo i to ni manje ni više ponovo glavni za transfere.
Ljigata napisao je l' ?

Ako bude zvanično, možemo raspravljati o tome. "Sport" je relevantan koliko i ovaj forum.
Moj izvor je Muris Mujanović za radoznale.Dakle mahalska nije. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ne fakat sta vam je sa skorom jel tu trenira i ceka papire ?Necromacer je napisao/la:NIje, da se vratio znao bi..jer bi komšije dobile kolektivni enterokolitis.anti_zli je napisao/la:jel se vratio Skoro???
DRHAUSE je napisao/la:Moj izvor je Muris Mujanović za radoznale.Dakle mahalska nije.
"Muris Mujanović, mesar i nogometni menadžer."
Jakog izvora.

nije niko glup aca,i ti se moras malo normalnije ponasati..samo glup covjek ovaj post nece shvatiti kao provokaciju.aleksandar_veliki je napisao/la:Sport i nije, ali Sumar jeste, na tvoju zalost, koliko sam mogao skontati, lik je stetocina, pa zato ovo na zalost. Ipak se Sumar lize sa Upravom Divova.videoton1 je napisao/la:Ako bude zvanično, možemo raspravljati o tome. "Sport" je relevantan koliko i ovaj forum.

FK SARAJEVO.
Dučić je tipa Osim, uloži svoje pare i kada se igrač proda uzme sve sebi a klubu ****.
kontas ,kontas ..sve ti kontas
muco ti je svaku tekmu na istoku sa Dzekom...ajde sto nam Muminovic menadzer nekolicini igraca,al ako se muco vrati u Sarajevo bice problema,belaja...siguran sam da se ne vraca da bi otisao praznih dzepova...
muco je odlicno zaradzivao uvijek na prodaji igraca Sarajeva i sada je uvidjeo priliku da se neki igraci ocigledno izguraju da bi se sto vise mogli prodati..al to su sve teorije "zavjere " hahahhaa

muco ti je svaku tekmu na istoku sa Dzekom...ajde sto nam Muminovic menadzer nekolicini igraca,al ako se muco vrati u Sarajevo bice problema,belaja...siguran sam da se ne vraca da bi otisao praznih dzepova...
muco je odlicno zaradzivao uvijek na prodaji igraca Sarajeva i sada je uvidjeo priliku da se neki igraci ocigledno izguraju da bi se sto vise mogli prodati..al to su sve teorije "zavjere " hahahhaa

FK SARAJEVO.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
crnac crnca moze zvati crnjoaleksandar_veliki je napisao/la:nije niko glup aca,i ti se moras malo normalnije ponasati..samo glup covjek ovaj post nece shvatiti kao provokaciju.aleksandar_veliki je napisao/la:Sport i nije, ali Sumar jeste, na tvoju zalost, koliko sam mogao skontati, lik je stetocina, pa zato ovo na zalost. Ipak se Sumar lize sa Upravom Divova.videoton1 je napisao/la:Ako bude zvanično, možemo raspravljati o tome. "Sport" je relevantan koliko i ovaj forum..
E jbg, pa sami sebe zovete Divovi i sada provokacija, ne kontam, no necemo o tome. Interesuje me taj Ducic jer doista nisam upoznat, znam da se lizao sa trenerom Manipulatorom (Cirom), no to je sve sto znam.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prvo da kazem za Muču, mislio sam da to svi znate da se vratio a istina je da se vratio. Protiv Olimpica je bio u lozama a posto sam ja kupio kartu da sjedim sa guzonjama
)) vidio sam ga, prisao mu i onako iz zajebancije pitao Mučo kad ces nam dovesti pojacanja. Kaze na zimu dolaze 4 igraca vrhunska koje cu da dovedem i da se prosetamo ligom. Toliko o Muči, a na TV ALFA imate u 19:05h emisiju U ZMAJEVOM GNIJEZDU koju vodi Marjan. Gosti su mu nas kapiten Sedin i od komsinica dosla je gospodjica Muamera Vrabac pa ko hoce neka okrene...pozzzz i neka Muče ljudi on ako ista zna dovesti igrace a mislim da se sada ne smije vise zezati jer su Bordo prijatelji tu tako da ce on da radi kako mu oni kazu....barem se nadam....odo da gledam emisiju...pozzz

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, mnon46, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood i 85 gostiju.