Zip je napisao/la:
Guranjem Kurdica u ovaj post je meni sve jasno sta zelis postici....
Bjezite od cinjenice da igramo lose, da smo nespremni... Ako je vama to pljuvanje, onda sam pljuvac...
Da, protiv sam Husrefa... Jer je on krivac za mnoge stvari, a najbitnija je atmosfera u ekipi... Za spremu je on odgovoran... Za taktiku je on odgovoran....
Imam osjecaj da cete tamo u Aprilu govoriti kada se budemo borili za Evropu, da su povrede krive sto lose igramo... Sto igraci ne mogu da trce... Pa ns je Zvijezda pretrcala na Kosevu, o cemu mi pricamo?
Ova ekipa je puna kvaliteta, to sam uvijek govorio i govorit cu da imamo najjacu ekipu.
Mi uvijek neke izgovore trazimo sto ne znamo 3 pasa uvezati...
Ne pamtim kad smo imaoi ovoliko srece u utakmicama...
Je li odgovoran i za vrh tabele i 24 boda?
U aprilu mi slobodno prilijepi ovaj komentar. Od mene sigurno neces to vidjeti. Kad bude imao 100% spremnu i zdravu ekipu, a ne bude imao rezultat, prvi cu ga je tjerati iz kluba.
Necu da budem bezobrazan i da pored svih ovih problema koje smo imali od pocetka sezone sa povredama, da covjeku pravim pritisak. Ne pada mi na pamet. Moras biti dobro zloban pa da se pravis da to nista nije bilo i da nista nisi vidio.[/quote]
Ne. Al to je opet moje misljenje.
Kovacevic je zasluzan za dosta utakmica sto smo izvukli bod/bodove...
Ahmetovic jer je dao gol u 88. Minuti... Itd...
Ne mogu reci da je zasluzan ako pricam da je ekipa koju je on spremao nespremna, ako nas je svaka ekipe pretrcala u ovom dijelu sezone...
Kako da kazem da je zasluzan kad nismo u stanju 3-4 pasa uvezati...
Ja ne zelimn uopste da pricam o ovome u Aprilu, jer znsci da ceđo citavu sezonu biti losi... Ja n zelim to. Zelim pobjede, dobru igru i zalaganje... Sve ono sto smo imali prosle godine, a sad nemamo...
Ko je kriv, svako ima svoju pricu...[/quote] Naravno da je tvoje misljenje i subjektivno je. Ti i objektivnost ste kao nebo i zemlja. Tvoja fudbalska obrazlozenja su poput onih nasih u politici kada pricaju o Dejtonu. Pokupim ono sto me interesuje, sto mi ne pase pod tepih cu.
Hoces igru od prosle sezone, a vrlodobro znas koliko ti je ekipa kuburila sa povredama i kakve je probleme imala. Jedan Real osjetio na kozi povrede, a ti ocekujes od nas da to bez problema prevaziđemo. Ma bravo.[/quote]
Doktor trolanja @zip. Hahahaha. Vise i ta prica da je husref odgovoran za sve lose u klubu je za ****. Objesi macku o jaja. Procitaj nekad nesta, nemoj biti duduk, porazgovaraj sa nekim, ima zivot i van interneta. Svaki igrac ce ti reci da ih je evropa pogotovo celtic potrosio ko polusezona nase lige. I opet takvi bez 5 **** igraca od toga svi u vezi mi smo.u 2 boda sa ekipama su hit prvenstva. Nismo imali kvalitet u zadnjem veznom, opet ti kazem da te nesto naucim pogledaj jucer ulazak stanojevica i njegovu kretnju u bloku, izlascima na igraca, zatvaranje itd. Mi to 6 mjeseci nismo imali. Bio je dogovoren fudbaler dmf koji ima skoro trocifren broj nastupa u bundesligi ali je stopiran od uprave. To je onaj dan dva Cosic sto rece.