FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne ide to tako. Taj raskid ugovora. Ako nisu platili jednu ratu moze ih tuziti samo za tu jednu ratu. Zatim ako ne plate drugu u roku od 30 dana onda se tuzi za tu. Tek kada prođe dospijece jedne rate tuzi se ta rata. Druge nisu ni dospijele.
Ko te hebo godinama hebat ce te opet…
Rijesit ce to Aza sa advokatom lagano.
Ide sad city steak house na stadionu haha kako koja uprava dolazi tako se kafic i otvara
Seco ( damir )
Aco ( jasko )
Aza ( Senia )
Rijesit ce to Aza sa advokatom lagano.
Ide sad city steak house na stadionu haha kako koja uprava dolazi tako se kafic i otvara
Seco ( damir )
Aco ( jasko )
Aza ( Senia )
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Ma ne ide sigurno, ali ko ce znati sta su muljali Aco i kompanija sa Suljicem...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Simonee javi se trebaju nam informacije
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada kad isplivaju Marijovi dugovi za hranu
Aco Aco nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo Azmiru.

Aco Aco nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo Azmiru.
-
- Kontakt:
Problem je u tome sto mi ne znamo kakav su sporazum potpisali i da li je u slucaju jedne neplacene rate na vrijeme,moguce raskinuti sporazum.
Zna Simon ali nece da kaže..Bosanac1997 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:18Problem je u tome sto mi ne znamo kakav su sporazum potpisali i da li je u slucaju jedne neplacene rate na vrijeme,moguce raskinuti sporazum.
- RollingPaper
- Kontakt:
Na ugovor Zajko,na ugovor se pozovi, i sve tako sa ugovorom u rukama kod Acike po isplatu.
A ovo sa Suljicem, nevjerovatno.
Sky,Beduin, Samire, Sunderland, sta vi mislite jel ovo namjerno uradjeno zbog Azmira
A ovo sa Suljicem, nevjerovatno.
Sky,Beduin, Samire, Sunderland, sta vi mislite jel ovo namjerno uradjeno zbog Azmira
-
- Kontakt:
Ko god misli da nije taj je lud, ali sreca rijesice se i ovo. Stani zar ovo nije zavrsen dug i nesto jbat ga ako nema
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.
I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.
Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.
Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
De ljudi sta se brinete. Pokazuju nemoc sa ovim postupkom. Sto neko rece zadnji trzaji carsijske stoke. Ne mogu mu nista, niti ga mogu opstruirati u klubu, covjek svoje ljude postavio.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Naravno da se pokusava sabotirati Azmir, niti je prvi put niti posljednji. Samo je zanimljivo kako odjednom duguje Aco, a do jucer im Suljic bio glsvni adut u izjavama o njihovom radu. Valjda ih mediji kontaktiraju sto prije i zatraze objasnjenje.
Vec vidim izgovor kako su zbog pritisaka i prijetnji odustali od svega i neka placa onaj ko se namece. Levatine su to bjelosvjetske, a kad sam ja govorio da nema sa njima srece cim njih mora jedan ukenjani Simon ovdje hvaliti i advokat im biti.
Vec vidim izgovor kako su zbog pritisaka i prijetnji odustali od svega i neka placa onaj ko se namece. Levatine su to bjelosvjetske, a kad sam ja govorio da nema sa njima srece cim njih mora jedan ukenjani Simon ovdje hvaliti i advokat im biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mogu samo citati i gledati Slobodu ako plate kartu, covjek ima apsolutnu vecinu u skupstini i to je zavrsena prica, ovo sa advokatom ce Azmir lagano rijesiti, nemaju oni nikakvu moc, to sto su imali u Slobodi su ispusili, nek se vrate u stvarnost, a stvarnost je da imaju uticaj u vezi Slobode kao sto ga ja imam, znaci nikakav.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:37Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.
🔴⚫️
Samo da nema jos ugovora ,kalauza , obaveza i neznam ni ja pozajmica jer mene ne bih se iznenadilo da se pojave i te stvari drugovi ovi su na sve spremniSkver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:11Mogu samo citati i gledati Slobodu ako plate kartu, covjek ima apsolutnu vecinu u skupstini i to je zavrsena prica, ovo sa advokatom ce Azmir lagano rijesiti, nemaju oni nikakvu moc, to sto su imali u Slobodi su ispusili, nek se vrate u stvarnost, a stvarnost je da imaju uticaj u vezi Slobode kao sto ga ja imam, znaci nikakav.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:37Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.
Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
🔴⚫️
Simonee trebaju nam informacije iz prve ruke ili moramo direktno na Tušanj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.