Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 20 dec 2012, 22:51

Marsal je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Zamisli imat njega i Wilsherea u vezi uz nekog pristojnog zadnjeg veznog sa Cazorlom i Oxom na krilima i u napadu Theo/Giroud. Eh, to bi već ličilo na nešto strašno.
Majku im katalonsku dabogda zapali u dugove pa mi kupovali jeftino od njih. :mrgreen:
Da Bog da i oni prešli na novi stadion pa morali prodavat igrače da bi odplatili dugove :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 dec 2012, 22:51

Durden je napisao/la:Nema tu nekog velikog pametovanja, Bajernova igra zavisi od Robena i Riberija, zaustavit njih i svaka ekipa moze odbraniti svoj go.
Nema od tog druze nista. Istina Bayern ima jednu sasvim drugu dimenziju sa Riberyem ali daleko od toga da zaustavljanje pomenute dvojice moze poremetiti kompletnu konstalaciju snaga. Uvijek imas ubojitog Mullera koji igra odlicnu sezonu, potom Kroosa koji nerijetko napravi visak u akcijama naprijed, a po tim krilima uvijek stize bekovska podrska od Davida Alabe i Philippa Lahma koji isto igraju na vrhunskom nivou.
Ribery jes bitna karika, ali je proslo vrijeme kada je Bayernova igra isklucivo zavisila od njega ili Robbena.

Sto se tice utakmice, prerano je sada nesto vise komentarisati. U fudbalu je svasta moguce jer je ovo faza gdje svako svakoga moze eliminisati...
Bavarci su vjerovatno protiv Borisova naucili lekciju kojeg su mnogo podcijenili. Plinari im zabise 3 komada u jednoj utakmici dok u BuLi od 17 utakmica primise samo 7 komada.
Kao sto rece Rummenigge: Mislim da smo blagi favoriti u susretu protiv Arsenala. No, uvijek postoji mogućnost da podcijenimo protivnika i to bi nas moglo koštati četvrtfinala
Sve u svemu, nadam se jednoj dobroj utakmici, fer play igri i korektnom sudjenju, i neka pobijedi bolji.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 dec 2012, 22:56

Sto ga usra i Kaiser. Cuj blagi favoriti i podcjenjivanje. Jedino je moguce podcjeniti ekipu protiv koje si ogroman favorit, a hajmo realno nije bas Arsenal na nivou Batea.

Inace Arsenal 40-60 Bayern. Opet ce to sve zavisiti od forme, povreda itd. Do februara se prvih 11 Bayerna i prvih 11 Arsenala mogu povrijediti po pet puta.
Celik!3,2,2.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 dec 2012, 23:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Sto ga usra i Kaiser. Cuj blagi favoriti i podcjenjivanje. Jedino je moguce podcjeniti ekipu protiv koje si ogroman favorit, a hajmo realno nije bas Arsenal na nivou Batea.

Inace Arsenal 40-60 Bayern. Opet ce to sve zavisiti od forme, povreda itd. Do februara se prvih 11 Bayerna i prvih 11 Arsenala mogu povrijediti po pet puta.
Daleko od toga da je Arsenal Bate :lol:
To ja navodim primjer sa Plinarima,sta se desi kada podcijenis protivnika.
Blagi favorit je Rummenigge rekao, nije sada pretjerao u nekim procjenama. ;)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 dec 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 dec 2012, 23:02

Bilall je napisao/la: Blagi favorit je Kaiser rekao, nije sada pretjerao u nekim procjenama. ;)
Po meni da se sad utakmica igra realne procjene su nekih 75% za Bayern, ali pošto mislim da ćemo mi dići formu i da će nam ozdraviti mega važni Diaby dajem Bayernu nekih 60 do 65% šansi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 dec 2012, 23:04

Ma opet rano je za prognoze. Treba uzeti u obzir januar. Ako Arsenalu dodje neki dobar DMF(a i da moze igrati u LP)rasti ce sanse Arsenala, opet ako ne dodje, a Diaby ostane povrijedjen onda opadaju. Isto tako i za Bayern. VIdjeti cemo kakva ce biti situacija sa povredama, sa formom i pojacanjima.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 dec 2012, 23:04

@Masal, jbg račun'o sam i velike ekipe, gdje nismo potpuni favoriti ili uopće nismo. :)

PS. Samo da vam kažem kako ću još večeras zamoliti administratora da mi ugasi acount. Ne idem nikud, registriraću se pod novim. Mislio sam Rockefeller (gdje god naletite na taj acount taj sam) al' ovaj smak svijeta mi syeba um, pa sad razmišljam o Har Megiddo (ovo je ujedno moja najdraža priča). Ko je igrao Glory of fellowland, zna za moj grad Harr Megiddo. 8-) :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 dec 2012, 23:12

Arnelinho je napisao/la:@Masal, jbg račun'o sam i velike ekipe, gdje nismo potpuni favoriti ili uopće nismo. :)

PS. Samo da vam kažem kako ću još večeras zamoliti administratora da mi ugasi acount. Ne idem nikud, registriraću se pod novim. Mislio sam Rockefeller (gdje god naletite na taj acount taj sam) al' ovaj smak svijeta mi syeba um, pa sad razmišljam o Har Megiddo (ovo je ujedno moja najdraža priča). Ko je igrao Glory of fellowland, zna za moj grad Harr Megiddo. 8-) :mrgreen:
De nemoj lave molim te, nek ostane Arnelinho. Svi smo te navikli takvog. Ne mijenjaj, ne mijenjaj, ne mijenjaj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 dec 2012, 23:15

ROCKAFELLA. Arnele brate nemoj nam u masone oca ti :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 dec 2012, 23:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Sto ga usra i Kaiser.
Ovdje si i mene malo zbunio pa sam se vratio da ispravim :oops: , nadimak "Der Kaiser" ("Car") nosi Franz Beckenbauer ne Rummenigge ;) ali nebitno.
AllGunsBlazing je napisao/la:Opet ce to sve zavisiti od forme, povreda itd. Do februara se prvih 11 Bayerna i prvih 11 Arsenala mogu povrijediti po pet puta.
+1
Forma jako bitan faktor, povrede i opterecenost kartonima isto tako, i pojacanja u zimskom prelaznom roku. Znaci rano je za neke velike prognoze.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 dec 2012, 23:45

Ma zvuči kao da sam klinac. To je moj brat registrv'o nick još davno (po tome što jedne prilike nisam htio dodati loptu, al' imao sam smotanu ekipu, pa i nisam imao kome, inače draže mi je dodati nego gol dati :D pa se ovi ljutili), isprva ga fur'o on i trollo evovud kasnije sam ga uzeo ja. Mene je registrov'o, al' men' bilo mrsko pisati.

Svi ipak počnemo k'o troleri. :lol:

Btw. @franqqqq ne brini. Neću osim ako nisu dobre plate. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 dec 2012, 00:08

@Arnelinho druze nemoj past bez ispaljenog metka, prvo trolaj i podjebaji malo, pa da odes ratnickom smrcu :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 dec 2012, 00:28

De bola šta'š mjenjat', baš ti je moćan nick. :mrgreen:

A i navikli smo, kako na nick tako i na taj avatar sa tim klinjom. :mrgreen:

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 21 dec 2012, 00:30

Arnelinho je napisao/la:Ma zvuči kao da sam klinac. To je moj brat registrv'o nick još davno (po tome što jedne prilike nisam htio dodati loptu, al' imao sam smotanu ekipu, pa i nisam imao kome, inače draže mi je dodati nego gol dati :D pa se ovi ljutili), isprva ga fur'o on i trollo evovud kasnije sam ga uzeo ja. Mene je registrov'o, al' men' bilo mrsko pisati.

Vjeruj drug prije i jesam pomisljao da si neki klinac medju ovim silnim nickovima. Al' to se promijeni nakon citanja par postova i uvidjeh da se radi o zreloj osobi, sposobnoj i kompetentnoj za normalni vid komunikaciju. Doduse ne sudi se svemu po koricama, u to se vecina vjerovatno uvjerila, nemas ti brige. Samo ti nastavi.

Ovaj forum je phpbb. Susretao sam se prije sa tim. Na njemu postoji mogucnost mijenjanja nickova, i admin je jedina kompetentna osoba koja moze to uraditi. Ne znam zasto se neka tema ili nesto slicno ne uvede, gdje ce korisnicima omoguciti da se traze novi nickovi ako nisu zadovoljni sa sadasnjim. Nudili smo to mi na bihnetovom forumu, mala patnja jeste promijeniti ako veci broj korisnika zahtjeva, ali uvijek postoji ona, strpljen spasen.
Uglavnom ne bi ti bilo lose posavjetovat se sa adminom, ako ti bas smeta nick.
Victoria Concordia Crescit.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 21 dec 2012, 00:45

HighburyHigh je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Ma zvuči kao da sam klinac. To je moj brat registrv'o nick još davno (po tome što jedne prilike nisam htio dodati loptu, al' imao sam smotanu ekipu, pa i nisam imao kome, inače draže mi je dodati nego gol dati :D pa se ovi ljutili), isprva ga fur'o on i trollo evovud kasnije sam ga uzeo ja. Mene je registrov'o, al' men' bilo mrsko pisati.

Vjeruj drug prije i jesam pomisljao da si neki klinac medju ovim silnim nickovima. Al' to se promijeni nakon citanja par postova i uvidjeh da se radi o zreloj osobi, sposobnoj i kompetentnoj za normalni vid komunikaciju. Doduse ne sudi se svemu po koricama, u to se vecina vjerovatno uvjerila, nemas ti brige. Samo ti nastavi.

Ovaj forum je phpbb. Susretao sam se prije sa tim. Na njemu postoji mogucnost mijenjanja nickova, i admin je jedina kompetentna osoba koja moze to uraditi. Ne znam zasto se neka tema ili nesto slicno ne uvede, gdje ce korisnicima omoguciti da se traze novi nickovi ako nisu zadovoljni sa sadasnjim. Nudili smo to mi na bihnetovom forumu, mala patnja jeste promijeniti ako veci broj korisnika zahtjeva, ali uvijek postoji ona, strpljen spasen.
Uglavnom ne bi ti bilo lose posavjetovat se sa adminom, ako ti bas smeta nick.
Dobar je momak, britanski lav Wilshere borac lavljeg srca mu je na avataru. ;)
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 dec 2012, 03:14

Bilall je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sto ga usra i Kaiser.
Ovdje si i mene malo zbunio pa sam se vratio da ispravim :oops: , nadimak "Der Kaiser" ("Car") nosi Franz Beckenbauer ne Rummenigge ;) ali nebitno.
Na brzinu sam pogledao pa sam mislio da je Beckenbauer to izjavio, ali fakat nebitno.
Celik!3,2,2.

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 21 dec 2012, 11:18

Ne kontam zasto tolika frka oko tih švaba .
Dobro ajd et' recemo da imaju boljeg golmana od nas , mada je i Wojo tu negdje .
Defanzivna linija , opcenito gledano ( NE POJEDINACNO !!! ) isto tu negdje .
Sredinu mozda cak imamo i bolju , a o navali ne znam sta bi rekao . ( ako Theo bude igrao spica bice dobro )

i tako ja mislim da je dosta vise o švabama ( o njima kad tekme krenu ) , a za sad posto dugo nisam bio ovdje moze neko da me uputi nesto vezane za transfere , oko malog Zahe i da li ima negdje tu Felainija , i koga jos spominju ??

p.s
sta ima za Usmanova ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 dec 2012, 12:44

gunnerfan je napisao/la:Ne kontam zasto tolika frka oko tih švaba .
Dobro ajd et' recemo da imaju boljeg golmana od nas , mada je i Wojo tu negdje .
Sredinu mozda cak imamo i bolju , a o navali ne znam sta bi rekao . ( ako Theo bude igrao spica bice dobro )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 21 dec 2012, 13:29

gunnerfan je napisao/la:Ne kontam zasto tolika frka oko tih švaba .

i tako ja mislim da je dosta vise o švabama ( o njima kad tekme krenu ) , a za sad posto dugo nisam bio ovdje moze neko da me uputi nesto vezane za transfere , oko malog Zahe i da li ima negdje tu Felainija , i koga jos spominju ??

p.s
sta ima za Usmanova ?
Volio bia da Arsenal prodje, al ti ga brate stvarno pretjera, pa po ovom tvom postu ste vi favoriti a ne Bayern.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 dec 2012, 15:55

Reading steal Sunzu from Arsenal

Days after claiming that he is set to a Gunner, Zambia international Stoppila Sunzu transfer saga has been given a dramatic twist by Reading as the club have outbid Arsenal for the player. Reports suggest that though the deal between Arsenal and Sunzu was almost complete, Reading have come in and are set to sign the player who was on trial at the club way back in 2008.
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.