FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 04 mar 2014, 14:49

Probisvjet je napisao/la:To za doping ima istine. Ako mislite da je suplja procitajte. Mogao bi neko biti diskvalifikovan. ;)
Dvije godine zabrane nastupanja na svim takmičenjima zbog odbijanja doping kontrole koju je sprovela Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine. Pa nek se neko bode ako misli da nece proci nekaznjeno.
Vidi stvarno, za ovo nisam znao.... :o, ovo je strasno, bio si na tekmi, igrao si nekada nogomet, da li si uocio neko nepravilno kretanje igraca ?
P.S. Ovo su ozbiljne stvari.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 mar 2014, 14:54

imperator10 je napisao/la:Jedan od najvećih uspjeha omladinskog pogona ikad.Ova djeca imaju kvalitet,kvalitetnog trenera i nadam se da će mnogi od njih uspjeti ono što njihove dosadašnje generacije nisu.

Intervju trenera Slovačkog: "Fantastična ekipe iz Bosne i Bjelorusije su bile preporod za ovaj turnir koji se već nekoliko godina ovdje održava i one su nam pokazale malo drugačiji stil nogometa od kojeg mi gajimo ovdje.Svaki meč je bio visokog kvaliteta i mislim da je selektoru kadetske reprezentacije Čvančari bilo zanimljivo gledati usporedbu češkog i europskog fudbala.Jedino razočaranje je naš tim,koji je završio na zadnjem mjestu iako smo prije dvije godine osvojili ovaj turnir."

P.S.Kako je velika šteta što ne mogu pokazati svoj puni potencijal protiv jačih protivnika od onih iz njihove lige i što njih više ne igra za našu kadetsku reprezentaciju.
Tako je to kada das mladim ljudima sansu da nesto urade. Drago mi je radi mog druga Vedrana, ponajvise radi svega sto se vrtilo oko njegovog oca. Momak je za 10 i pokazuje da nije slucajno dobio priliku da vodi mladje selekcije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2014, 17:02

http://fksloboda.ba/vijesti/815-eka-se- ... nu-tribinu" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda nesto i bude od sjevera 8-).....total chaos :D 8-) 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2014, 17:20

Zanimljiva anketa NSFBiH, posjetioci najvise daju Slobodi sansi za ulazak. Ipak je to anketa i to su vise simpatije prema nama nego kakav ce biti poredak.
Ko će biti prvak Prve lige FBiH u sezoni 2013/2014

NK JEDINSTVO (265)
bar25.38%
NK BRATSTVO (21)
bar2.011%
FK SLOBODA (702)
bar67.24%
FK RUDAR (52)
bar4.980%
NK GOŠK (4)
bar0.383%
Ukupno glasova: 1044
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2014, 17:26

staragarda je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/815-eka-se- ... nu-tribinu
mozda nesto i bude od sjevera 8-).....total chaos :D 8-) 8-)
Poslije svih onih stadiona za koje su dali saglasnost glupo bi bilo da nama ne daju samo zbog stolica.
Bice to itekako dobro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 mar 2014, 17:26

Ma moraju dati dozvolu za sjever, pa kad i I. Sarajevu ona tribina ima dozvolu i ova nasa mora dobiti a jos je jedno 5 puta bolja, 3 KM za ulaz na sjever i to je dobro, sve u svemu nadamo se dozvoli u cetvrtak

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2014, 17:34

TRUST je napisao/la:Ma moraju dati dozvolu za sjever, pa kad i I. Sarajevu ona tribina ima dozvolu i ova nasa mora dobiti a jos je jedno 5 puta bolja, 3 KM za ulaz na sjever i to je dobro, sve u svemu nadamo se dozvoli u cetvrtak
Volim gledati sa zapada, kada Fukare zapjevaju sa sjevera! 8-)
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 04 mar 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 mar 2014, 17:40

Ajde vidjećemo do četvrtka, ako nam ne dadnu dozvolu onda stvarno imamo puno pravo da se žalimo :D tražit onda da se pozatvaraju sve ove skalamerije po drugim stadionima.

Ovaj jesenji dio nas je vrijeme poslužilo nije bilo kiše, a najavljuju je za subotu, otvoren sjever sa krovom i ulaznicom od 3 KM bi bio super.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 mar 2014, 17:54

kakve su "tribine" dobile dozvolu, sjever MORA takodjer...ako ne, to bi bila jos jedna u nizu skandaloznih odluka saveza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 mar 2014, 17:56

Moj mali doprinos web stranici Slobode ;)
slikaslikaslika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 mar 2014, 17:58

Care svaka čast ,jel ti možda uređuješ i fb stranicu NK Mramor :?:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 mar 2014, 17:59

Morat ce onda postaviti neku prodajnu kucu za ulaznice kod sjevera, a nesumnjam ja u Azmira pametan je on, al ko sto gledam bit ce nekog cirkusa jer se kod nas uvijeke nade neko ko nece da plati ulaznicu, i sigurno ce biti oni koji ce sa istocne strane preko one ograde preskakat i ulaziti dzaba, uvijek je bilo neki pametnjakovica, nada se da ce se osmisliti ta prodaja ulaznica, svi navijaci na svijetu placaju ulaznice zasto nebi i Fukare, a plus svi oni koji su se sljepali uz navijace samo da dzaba uđu i onda sjede i nece da navijaju napokon nek se i tome stane u kraj

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 mar 2014, 18:00

Zodiac je napisao/la:Care svaka čast ,jel ti možda uređuješ i fb stranicu NK Mramor :?:
Slučajno, da :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 mar 2014, 18:04

Skoro sam ulazio tamo na stranicu i svidili su mi se neki grafički prikazi i sl. .vidi se da to radi neko ko ima šlifa za to ,svaka čast ;) .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 mar 2014, 18:06

@NKMramor;

samo si trebao staviti novi grb i to je to.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 mar 2014, 18:08

Ma zna dečko ,treba ga neko preporučiti ovim našim sa fksloboda.ba i fb stranice ,twitter itd da unese malo osvježenja .

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2014, 18:10

Gorki je napisao/la:@NKMramor;

Zašto da se stavi novi grb kada on još uvijek nije zvaničan i legitiman? @zlajci je jedno 10 puta napisao da se novi grb ne može koristit dok skupština to ne usvoji (za koju nema naznaka da će se održati :( ) i vi opet trubite o tom novom/starom grbu. I ja bi volio da bude, ali Bože moj, ne ide ništa nazor!
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2014, 18:15

Utakmicu 17. kola Prve lige FBiH protiv Mladosti Doboj Kakanj igramo 8. marta tj. za Dan žena.

Besplatan ulaz za ljepši spol

Uprava našeg Kluba zbog toga je donijela odluku da će ulaz na utakmicu biti besplatan za ljepši spol!
Za mušku publiku cijena ulaznica biće 5 KM.
Takođe, odlučeno je da svi članovi Upravnog odbora FK Sloboda kupuju ulaznice za mečeve koji se igraju na Tušnju!
Tim potezom se želi odaslati jasna poruka da isključivo kupovinom karte direktno pomažemo našem voljenom Klubu.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 mar 2014, 18:17

TzBulevar87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:@NKMramor;

Zašto da se stavi novi grb kada on još uvijek nije zvaničan i legitiman? @zlajci je jedno 10 puta napisao da se novi grb ne može koristit dok skupština to ne usvoji (za koju nema naznaka da će se održati :( ) i vi opet trubite o tom novom/starom grbu. I ja bi volio da bude, ali Bože moj, ne ide ništa nazor!
Upravo ono što je meni rekao urednik vaše stranice, da na slike ide stari grb dok skupština ne usvoji novi, kada usvoji lako ću to riješiti :) Inače, i meni se više sviđa ovaj novi, ima nešto posebno u njemu, što se riječima ne može objasniti ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 mar 2014, 18:22

ovo sa sjeverom i 3 KM bi bila ekstra stvar, mnogim Tuzlacima je puno dati 5 KM i sigurno poslije jednog kiksa ne bi imao ni 1500 ljudi na stadionu, dzaba Ciro ...a bgm kako sam ja cuo i ovi sto imaju naviku da ne placaju ni one 2-3 KM ce sad morati da mijenjaju tu naviku :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []