FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 30 sep 2024, 20:33

tuzlak1987 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:37
Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.

I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.

Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
Izaci ce sigurno u javnost nakon sto preslozi par stvari, sad gori pod nogama i sa igracima, trenerom, tuzbama, omladinskim pogonom. Klub je u rasulu i nikad jadnijoj poziciji u svojoj dugoj historiji zahvaljujuci Aciju i jaranima koji su je.bali klub kao svoju privatnu prciju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 30 sep 2024, 21:09

I opet niko odgovornost da preuzme za loše rezultate...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 30 sep 2024, 21:14

čekaju se Safet i bratić mu. Kad se okupe ide pres.
& $ ?

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 30 sep 2024, 21:17

Kratkorocno gledano Aco,Buci,Mario i ostala drugarska druzina su syebali klub do daske ali sa druge strane su nezeleci to ni po kakvu cijenu omogucili svom omrazenom liku da stekne kompletnu kontrolu nad skupstinom kluba i UO i da u narednom preiodu polako al sigurno ulaze svoj novac i provodi svoje zamisli bez bojazni da ga kokuzi ne mogu sabotirati(sad je prakticno vlasnik).Svi znamo da tz privrednici ne vole sport i da mu nece pomagati.
Za par sezona ce se stanje popraviti i bit cemo u vrhu ove š lige uvjeren sam u to.Azmir je pokazao da je sposoban da bude konkurentan.Nadam se da dolaze bolji dani
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 sep 2024, 21:19

FKBilder je napisao/la:
30 sep 2024, 18:13
Na ugovor Zajko,na ugovor se pozovi, i sve tako sa ugovorom u rukama kod Acike po isplatu.
A ovo sa Suljicem, nevjerovatno.
Sky,Beduin, Samire, Sunderland, sta vi mislite jel ovo namjerno uradjeno zbog Azmira
Ja mislim da nije, ipak oni vole Slobodu, više nego "seljak" iz Podrinja..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 30 sep 2024, 21:21

Skver je napisao/la:
30 sep 2024, 19:27
Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.

Dolaskom novog upravnog odbora i izmjena u strukturi skupštine dobijaju mogućnost izmjene statuta ali ne mogu promijeniti vlasništvo.

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la zlajci » 30 sep 2024, 21:24

zlajci je napisao/la:
07 maj 2023, 22:50
07 maj 2023, 22:50

Off topic
Sajmon je prije 3 mjeseca govorio da ne ispadamo milijardu % i toliko je hvalio Ninu da sam stekao utisak da mu svako jutro popusi.
Znaci i prije 16 mjeseci namirisao sam booty in d haus. Ubio se za zabave P Diddija!

Sta i kako dalje!? Ja bih prvo prosao kroz papire.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 sep 2024, 21:34

Off topic

Ovih dana mi je pao na um @sloboda72

Njemu u cast, neka mu je laka crna zemlja bosanska

tuzlanska Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 sep 2024, 21:55

Poseban pozdrav ide i za naseg @Probisvjeta na onom ljepsem, uredjenijem svijetu. Gotivio je Azmira i toliko uzivao u onom periodu kvalitetne Slobode da ako zbog nekoga ili necega zelim da se to ponovi, neka to onda bude radi naseg Probisvjeta ❤️🖤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 sep 2024, 22:20

bromazepam je napisao/la:
30 sep 2024, 21:21
Skver je napisao/la:
Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.

Dolaskom novog upravnog odbora i izmjena u strukturi skupštine dobijaju mogućnost izmjene statuta ali ne mogu promijeniti vlasništvo.
Kada sam napisao vlasnik, znam da pravno nije vlasnik, ali ima potpunu kontrolu kluba preko skupstine, znamo svi ovdje da je udruzenje gradjanja.

Edit: Ko je vlasnik kluba?
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 sep 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 sep 2024, 22:23

Beduin je napisao/la:
30 sep 2024, 21:55
Poseban pozdrav ide i za naseg @Probisvjeta na onom ljepsem, uredjenijem svijetu. Gotivio je Azmira i toliko uzivao u onom periodu kvalitetne Slobode da ako zbog nekoga ili necega zelim da se to ponovi, neka to onda bude radi naseg Probisvjeta ❤️🖤
+1
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 sep 2024, 22:25

zlajci je napisao/la:
30 sep 2024, 21:34
Off topic

+1
🔴⚫️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 30 sep 2024, 23:46

Yebote zivot, citajici vase zadnje stranice, najezio sam se. Halalite na upadu ali ovom doajenskom dvojcu ovog foruma se mora naklononiti ❣️
Posebno sam pratio probisvijeta i njegov specifican stil pisanja.
Laka im zemlja.
A vama sretno, mislim da vam idu puno bolji dani !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 okt 2024, 09:06

NazorUso je napisao/la:
30 sep 2024, 23:46
Yebote zivot, citajici vase zadnje stranice, najezio sam se. Halalite na upadu ali ovom doajenskom dvojcu ovog foruma se mora naklononiti ❣️
Posebno sam pratio probisvijeta i njegov specifican stil pisanja.
Laka im zemlja.
A vama sretno, mislim da vam idu puno bolji dani !
@probisvjet je bio LIK, ispred vremena.
tuzlanska Sloboda

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 01 okt 2024, 10:29

Skver je napisao/la:

Nestranačko?? :roll: Da li?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 okt 2024, 10:40

mirza24 je napisao/la:
30 sep 2024, 19:20
Skver je napisao/la:
30 sep 2024, 19:11
tuzlak1987 je napisao/la:
30 sep 2024, 18:37
Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.

I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.

Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
Mogu samo citati i gledati Slobodu ako plate kartu, covjek ima apsolutnu vecinu u skupstini i to je zavrsena prica, ovo sa advokatom ce Azmir lagano rijesiti, nemaju oni nikakvu moc, to sto su imali u Slobodi su ispusili, nek se vrate u stvarnost, a stvarnost je da imaju uticaj u vezi Slobode kao sto ga ja imam, znaci nikakav.
Samo da nema jos ugovora ,kalauza , obaveza i neznam ni ja pozajmica jer mene ne bih se iznenadilo da se pojave i te stvari drugovi ovi su na sve spremni
Čekaj samo dok Husara aktivira svoje klauzule i kamate
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 okt 2024, 10:42

Skver je napisao/la:
30 sep 2024, 22:20
Skver je napisao/la:

Kada sam napisao vlasnik, znam da pravno nije vlasnik, ali ima potpunu kontrolu kluba preko skupstine, znamo svi ovdje da je udruzenje gradjanja.

Edit: Ko je vlasnik kluba?
Vlasnici su članovi udruženja, a apsolutnu kontrolu odlučivanja o svemu od izmjena statuta, kadroviranja promjene namjene i gašenja je u rukama skupštine.
eventualnu imovinu u slučaju gašenja podjelili bi osnivači.... Tako je to u normalnim prilikama i msm da to mora pisati u statutu udruženja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 okt 2024, 10:44

zlajci je napisao/la:
Off topic

Znali smo se zakačiti kad je prešao u drugi tabor i nervirao me je ali u dubini duše je bio veliki Slobodaš. otišao je za Azmirom nakon nepravde koja mu je učinjena u nadi da će gledati bolji nogomet i bez podmetanja sa strane.

Žao mi je što nije doživio povratak Azmira u Slobodu i nadam se s njim ponovno oživljenje kluba.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 01 okt 2024, 10:49

Mortus je napisao/la:
01 okt 2024, 10:44
zlajci je napisao/la:
Off topic

Znali smo se zakačiti kad je prešao u drugi tabor i nervirao me je ali u dubini duše je bio veliki Slobodaš. otišao je za Azmirom nakon nepravde koja mu je učinjena u nadi da će gledati bolji nogomet i bez podmetanja sa strane.

Žao mi je što nije doživio povratak Azmira u Slobodu i nadam se s njim ponovno oživljenje kluba.
i Probisvijet i Sloboda72 su zivjeli Slobodu,i gotivili Azmira jer smo sa njim bili u vrhu PL i igrali finale kupa.Sve dok se nije pojavio plan A i plan B carsijanera na celu sa J.I..Oba su bili duboko razocarani tjeranjem istog iz kluba.
RIP
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 okt 2024, 11:02

Laka im zemlja bosanska.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.