Izaci ce sigurno u javnost nakon sto preslozi par stvari, sad gori pod nogama i sa igracima, trenerom, tuzbama, omladinskim pogonom. Klub je u rasulu i nikad jadnijoj poziciji u svojoj dugoj historiji zahvaljujuci Aciju i jaranima koji su je.bali klub kao svoju privatnu prciju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:37Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.
I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.
Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
I opet niko odgovornost da preuzme za loše rezultate...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Kratkorocno gledano Aco,Buci,Mario i ostala drugarska druzina su syebali klub do daske ali sa druge strane su nezeleci to ni po kakvu cijenu omogucili svom omrazenom liku da stekne kompletnu kontrolu nad skupstinom kluba i UO i da u narednom preiodu polako al sigurno ulaze svoj novac i provodi svoje zamisli bez bojazni da ga kokuzi ne mogu sabotirati(sad je prakticno vlasnik).Svi znamo da tz privrednici ne vole sport i da mu nece pomagati.
Za par sezona ce se stanje popraviti i bit cemo u vrhu ove š lige uvjeren sam u to.Azmir je pokazao da je sposoban da bude konkurentan.Nadam se da dolaze bolji dani
Za par sezona ce se stanje popraviti i bit cemo u vrhu ove š lige uvjeren sam u to.Azmir je pokazao da je sposoban da bude konkurentan.Nadam se da dolaze bolji dani
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Ja mislim da nije, ipak oni vole Slobodu, više nego "seljak" iz Podrinja..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- bromazepam
- Kontakt:
Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.Skver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:27Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
Dolaskom novog upravnog odbora i izmjena u strukturi skupštine dobijaju mogućnost izmjene statuta ali ne mogu promijeniti vlasništvo.
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Znaci i prije 16 mjeseci namirisao sam booty in d haus. Ubio se za zabave P Diddija!
Sta i kako dalje!? Ja bih prvo prosao kroz papire.
tuzlanska Sloboda
Off topic
Ovih dana mi je pao na um @sloboda72
Njemu u cast, neka mu je laka crna zemlja bosanska
Ovih dana mi je pao na um @sloboda72
Njemu u cast, neka mu je laka crna zemlja bosanska
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Poseban pozdrav ide i za naseg @Probisvjeta na onom ljepsem, uredjenijem svijetu. Gotivio je Azmira i toliko uzivao u onom periodu kvalitetne Slobode da ako zbog nekoga ili necega zelim da se to ponovi, neka to onda bude radi naseg Probisvjeta 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kada sam napisao vlasnik, znam da pravno nije vlasnik, ali ima potpunu kontrolu kluba preko skupstine, znamo svi ovdje da je udruzenje gradjanja.bromazepam je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:21Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.Skver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:27Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
Dolaskom novog upravnog odbora i izmjena u strukturi skupštine dobijaju mogućnost izmjene statuta ali ne mogu promijeniti vlasništvo.
Edit: Ko je vlasnik kluba?
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 sep 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Yebote zivot, citajici vase zadnje stranice, najezio sam se. Halalite na upadu ali ovom doajenskom dvojcu ovog foruma se mora naklononiti 
Posebno sam pratio probisvijeta i njegov specifican stil pisanja.
Laka im zemlja.
A vama sretno, mislim da vam idu puno bolji dani !
Laka im zemlja.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
@probisvjet je bio LIK, ispred vremena.NazorUso je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:46Yebote zivot, citajici vase zadnje stranice, najezio sam se. Halalite na upadu ali ovom doajenskom dvojcu ovog foruma se mora naklononiti
Laka im zemlja.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Nestranačko??bromazepam je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:21Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.Skver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:27Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Čekaj samo dok Husara aktivira svoje klauzule i kamatemirza24 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:20Samo da nema jos ugovora ,kalauza , obaveza i neznam ni ja pozajmica jer mene ne bih se iznenadilo da se pojave i te stvari drugovi ovi su na sve spremniSkver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:11Mogu samo citati i gledati Slobodu ako plate kartu, covjek ima apsolutnu vecinu u skupstini i to je zavrsena prica, ovo sa advokatom ce Azmir lagano rijesiti, nemaju oni nikakvu moc, to sto su imali u Slobodi su ispusili, nek se vrate u stvarnost, a stvarnost je da imaju uticaj u vezi Slobode kao sto ga ja imam, znaci nikakav.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:37Ako moze neki press. Sta je i kako je, kako stojimo, koji su izazovi, sta se ocekuje od navijaca.
I **** ovima familiju uvijek kada dodje neko drugi upale se, pocnu neke misteriozne stvari. Klosari kada su tu pricaju da vole klub ko rodjenu mater, a potpisali bi sada gasenje da mogu ako nije po njihovom.
Azmir prosli put kada je dosao svake sedmice je imao neki klizeci sa strane. Puu smecari
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Vlasnici su članovi udruženja, a apsolutnu kontrolu odlučivanja o svemu od izmjena statuta, kadroviranja promjene namjene i gašenja je u rukama skupštine.Skver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:20Kada sam napisao vlasnik, znam da pravno nije vlasnik, ali ima potpunu kontrolu kluba preko skupstine, znamo svi ovdje da je udruzenje gradjanja.bromazepam je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:21Netačno, fudbalski klub Sloboda Tuzla je udruženje građana, odnosno društveno, stručno i nestranačko udruženje.Skver je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:27Taj Aco se hvalio kako je ovo najjeftinija ekipa, toga ce biti, tuzbi i sitnih opstrukcija ali sto je najbitnije Sloboda je za njih izgubljena sto se tice nekog unutrasnjeg uticaja, novi vlasnik Slobode je Azmir Husic, moze praviti, ispravljati statut, ima veliku vecinu u skupstini. kraj price.
Edit: Ko je vlasnik kluba?
eventualnu imovinu u slučaju gašenja podjelili bi osnivači.... Tako je to u normalnim prilikama i msm da to mora pisati u statutu udruženja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Znali smo se zakačiti kad je prešao u drugi tabor i nervirao me je ali u dubini duše je bio veliki Slobodaš. otišao je za Azmirom nakon nepravde koja mu je učinjena u nadi da će gledati bolji nogomet i bez podmetanja sa strane.
Žao mi je što nije doživio povratak Azmira u Slobodu i nadam se s njim ponovno oživljenje kluba.
-
- Kontakt:
i Probisvijet i Sloboda72 su zivjeli Slobodu,i gotivili Azmira jer smo sa njim bili u vrhu PL i igrali finale kupa.Sve dok se nije pojavio plan A i plan B carsijanera na celu sa J.I..Oba su bili duboko razocarani tjeranjem istog iz kluba.Mortus je napisao/la: ↑01 okt 2024, 10:44Znali smo se zakačiti kad je prešao u drugi tabor i nervirao me je ali u dubini duše je bio veliki Slobodaš. otišao je za Azmirom nakon nepravde koja mu je učinjena u nadi da će gledati bolji nogomet i bez podmetanja sa strane.
Žao mi je što nije doživio povratak Azmira u Slobodu i nadam se s njim ponovno oživljenje kluba.
RIP
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Laka im zemlja bosanska.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.