Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Urodile kritike sa foruma za Hollinsa drži Mirzu u igri

e pa bravo,sad ga zamijeni....Janez je napisao/la:Urodile kritike sa foruma za Hollinsa drži Mirzu u igri![]()
Sjedi Mirza jbg kako me ovo nervira yebem ti kosarku
E ovo je vec dobra minutaza, nema veze nije isao sut, dobro je da pokusava neke druge stvari i da je dobar u odbrani. Samo steta sto vecinu igra sa Jackom, nece covjeku da se odlijepi lopta iz ruku
Pa dobro 11 minuta je igrao dobra minutaža nemojte zezati. 
To je to za prvo poluvrijeme. Igrao je 11 minuta i sigurno bi igrao i vise da je ubacio bar 1 tricu. Trenutno ima vise blokada nego poena
Nadam se da ce i u drugom poluvremenu Hollins uraditi isto, tj. ubaciti Mirzu prvog sa klupe, a da ce mu se Mirza oduziti sa barem 10 poena.
Nadam se da ce i u drugom poluvremenu Hollins uraditi isto, tj. ubaciti Mirzu prvog sa klupe, a da ce mu se Mirza oduziti sa barem 10 poena.
11 minuta, 1p i u odbrani fantastican, 2 blokade meni se cini.
Jedan grad, jedna ljubav!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mirza veceras pokazuje da je ipak covjek velikog karaktera. Jednostavno nece da zabije protiv Kidda.

Mirza ove sezone kad ne moze nista ubacit ima vecu minutazu,a kad nesto ubaci manje igra 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
moram ,nervozan sam..vjezbam matematiku,jutarnja sam smjena,sutra testoviJanez je napisao/la:Pa dobro 11 minuta je igrao dobra minutaža nemojte zezati.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
+1 bratemirzatele je napisao/la:E ovo je vec dobra minutaza, nema veze nije isao sut, dobro je da pokusava neke druge stvari i da je dobar u odbrani. Samo steta sto vecinu igra sa Jackom, nece covjeku da se odlijepi lopta iz ruku
Šta je reći brate ? Ništa sinus i kosinus pa razradi koji si razred šta je u pitanju?xinxee je napisao/la:moram ,nervozan sam..vjezbam matematiku,jutarnja sam smjena,sutra testovi![]()
Biti će to dobro zakucati ćeš sutra matematiku aBd samo se sjeti Mirze kako rešeta trice tako i ti.
Ma 4. Gimnazija opći smjer...artimetički i geometrijski nizovi..ove prve sam savladao 100%..a ove druge moram još vježbati ^^Janez je napisao/la:Šta je reći brate ? Ništa sinus i kosinus pa razradi koji si razred šta je u pitanju?xinxee je napisao/la:moram ,nervozan sam..vjezbam matematiku,jutarnja sam smjena,sutra testovi![]()
![]()
Biti će to dobro zakucati ćeš sutra matematiku aBd samo se sjeti Mirze kako rešeta trice tako i ti.
Kad bi bila trica: ELHAMDULLILAHI ,ne treba mi više xD
@xinxee
Ahaa
Ajde jedan brzinski zadatak razradi dok nam Mirza ne uđe ponovo. :mrgreen
Bez varanja 
Hahahahhahaha ja ovih ludih komentatora uči ga kako se izgovaraju imena igrača

Ahaa
Hahahahhahaha ja ovih ludih komentatora uči ga kako se izgovaraju imena igrača
gdje si te zadatke iskopao majke ti? hahah...nismo mi to radili Hvala Bogu josJanez je napisao/la:@xinxee
AhaaAjde jedan brzinski zadatak razradi dok nam Mirza ne uđe ponovo. :mrgreen
Bez varanja
Hahahahhahaha ja ovih ludih komentatora uči ga kako se izgovaraju imena igrača![]()
Al moze ova Sara mljet pogotov ide na zivce kad utakmica krene a ona drobi
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ovaj Brook poslije povrede se spustio na nivou Plumleea. Kako je samo spor.....
Kako vrijeme odmiče ovaj Lopez postaje gori od Plaminja
@xinxee
Ma bezze se zezao zaboravi samo vježbaj.
Ajdee daj Mirzu Hollinsu

Evooo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@xinxee
Ma bezze se zezao zaboravi samo vježbaj.
Ajdee daj Mirzu Hollinsu
Evooo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evo ga,ajde Mirza barem na 10 poena to naguraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.