Chinaglia je napisao/la:sinko, tvoje znanje o ovom sportu je jako upitno, nije ovo sport za tebetuzlak1987 je napisao/la:Po meni je plasman ovaj: Juve, Roma, Napoli, Milan, Inter, Lazio, Fiorentina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Chinaglia je napisao/la:sinko, tvoje znanje o ovom sportu je jako upitno, nije ovo sport za tebetuzlak1987 je napisao/la:Po meni je plasman ovaj: Juve, Roma, Napoli, Milan, Inter, Lazio, Fiorentina
Kojeg najboljeg igrača?, najbolji igrač koji je ukupno za 2 i po godine odigro 10 solidnih mečeva?tuzlak1987 je napisao/la:Nikakvi to igraci nisu kao Perisic koji ce napraviti razliku.. Momak je otpisan u Dortmundu bio, jedini razlog sto se vratio na scenu su gnojivo odbrane u Bundeski..
Ovako se pricalo i na proljece kada su bili Sacir i Podolski pa nista.. Generalno drug ne cvjeta im cvijece kako god da okrenes, hajd sto to ali prodase likovi i najboljeg igraca xd
Ne vrijedi čitat gotovo nista od tih tekstova.Kad samo pogledam kakve se najave za Premiership i Bundesligu rade gdje imas tonu teksta o svakom klubu zasebno pred sezonu sa svim pojacanjima i odlascima,taktičkim osvrtom i svime ostalim.Ovakve brljotine su točno uvreda za sve koji su željni nesto imalo kvalitetnije procitat.MaGiCa je napisao/la:Boris namrachio opet, jer za njega Serie A koja nije najjacha na svetu je automatski oronula vila koju niko ne odrzhava.![]()
Zanima me jedna stvar, da li misliš u slučaju da je Kova ostao da li bi Inter imao bolji plasman nego što će imati sada bez njega?SiamoNoi je napisao/la:Inter i dalje nema igrači koji moze napraviti razliku niti će ga imati ove sezone.Perišić je pomocna radna snaga kao što je bio i u Wolfsburgu i ne moze povuc ovu ekipu.Ta nije ovo belgijska liga.Shaqiri je to mogao biti nakon pola sezone prilagodbe i ima potencijala za to,ali ga se olako riješilo.
I nije mi jasno zasto se i dalje javljaju ovi koji nisu gledali ni 15 posto Interovih utakmica zadnjih godina,a pametuju o nekih 10 solidnih utakmica Kovacica za Inter i kako odlazak ne donosi nista negativno klubu.Jednostavno nemojte.Ali ajde,ako nista pozitivno je što ćemo maksimalno 10 kola čitat ovakve pizdarije,a onda idemo ponovno o nultoj godini.Vrti se moj amidža,vrti...
Izbori
Manuel, Evil Genius i DennoAndrej je napisao/la:
Svakako bi borba za željeno mjesto koje vodi u LP bila sasvim realna i ležala na nekakvim temeljima.Pa eventualno i za nesto vise ako se otvori prostor pošto će neki drugi klubovi biti opterećeni igranjem u Europi.Dok je danas s ovim kadrom tako nesto ocekivati neralno (plus dobili smo dokaz da se u klubu ne radi planski kao što se činilo u zadnje vrijeme nego stihijski,a to je mozda jos i važnije saznanje od samog odlaska Kovacica).Je,došlo je par (vrlo)dobrih igrača koji bi trebali učiniti ekipu kvalitetniju nego što je bila zadnjih godina.Ali ono što je ključno je da su oni samo trebali biti dodatak,a Kovacic je trebao biti nositelj i taj oko kojeg će se izgraditi ekipa kao što se tupilo godinama ali nikad do pocetka ovog ljeta nije stvorena takva situacija u klubu.Kao što je netko već ranije rekao...činjenica je da je Kovacic u zadnje dvije i pol godine pokazao vanserijski potencijal kao što je i činjenica da mu nikada do sada u Interu nije bilo omogućeno da igra u razrađenom i smislenom sistemu zbog promjena trenera/formacija (3 u 2 i pol godine,preko 5 različitih formacija).Kao što rekoh ranije...ovo ljeto je pocelo tako što su svi ti preduvjeti ostvareni i zato je optimizam bio na vrhuncu dok je tom prodajom sve to palo u vodi.Prodajom igrača Kovačićevog (i u manjoj mjeri Shaqirijevog) profila/potencijala/kvalitete više ne postoji u ovoj ekipi.Eto ja bi stvarno htio vjerovat da ova ekipa što je ostala moze do LP,ali ne vidim kako i ne mislim se zavaravat.FaraonTM je napisao/la:Zanima me jedna stvar, da li misliš u slučaju da je Kova ostao da li bi Inter imao bolji plasman nego što će imati sada bez njega?SiamoNoi je napisao/la:Inter i dalje nema igrači koji moze napraviti razliku niti će ga imati ove sezone.Perišić je pomocna radna snaga kao što je bio i u Wolfsburgu i ne moze povuc ovu ekipu.Ta nije ovo belgijska liga.Shaqiri je to mogao biti nakon pola sezone prilagodbe i ima potencijala za to,ali ga se olako riješilo.
I nije mi jasno zasto se i dalje javljaju ovi koji nisu gledali ni 15 posto Interovih utakmica zadnjih godina,a pametuju o nekih 10 solidnih utakmica Kovacica za Inter i kako odlazak ne donosi nista negativno klubu.Jednostavno nemojte.Ali ajde,ako nista pozitivno je što ćemo maksimalno 10 kola čitat ovakve pizdarije,a onda idemo ponovno o nultoj godini.Vrti se moj amidža,vrti...
Izbori
U suštini da li smatraš da je on bio toliko važan igrač u Interu?
Kovacic je bio velika zelja Beniteza i na njegov zahtjev je doveden, tako da sumnjam da ce ga gusiti u razvoju.Puma je napisao/la:Najbolji igrac Intera je Samir Handanovic, tu poslije njega vjerovatno Icardi. Kovacic je uz Icardija bio wonderkid i buduci nosioc igre Intera a bio je i jedna od najboljih i najvaznijih igraca u prosle 2 sezone. On je 3 puta veci potencijal nego sto je Coutinho bio u Interu a Couti se vec razvio u igracinu cim je dosao u prostor koji mu odgovara i dobio malo bolje suigrace. Ako KOva bude pametan i ako ga ona budala od trenera ne bude gusio onda ne sumnjam da ce postati veliki igrac.
ma kakav FFP, price za malu djecu. Zinula guzica na pareClutch je napisao/la:Kovacic je bio velika zelja Beniteza i na njegov zahtjev je doveden, tako da sumnjam da ce ga gusiti u razvoju.Puma je napisao/la:Najbolji igrac Intera je Samir Handanovic, tu poslije njega vjerovatno Icardi. Kovacic je uz Icardija bio wonderkid i buduci nosioc igre Intera a bio je i jedna od najboljih i najvaznijih igraca u prosle 2 sezone. On je 3 puta veci potencijal nego sto je Coutinho bio u Interu a Couti se vec razvio u igracinu cim je dosao u prostor koji mu odgovara i dobio malo bolje suigrace. Ako KOva bude pametan i ako ga ona budala od trenera ne bude gusio onda ne sumnjam da ce postati veliki igrac.
Kova ima sve preduslove da postane veliki igrac.
Nesto sam citao da je Inter bio primoran da ga proda, zbog FFP?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.