NK Zvijezda Gradačac

Dominantan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 17:53

SMR187 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Cuj ovo, imamo rejsulamu. :urnebes:
Moze mu samo pomoc da mu prouci sta, kad vidis sta pise.
Jedini lik na forumu koji nije skonto da se combe zayebava

A Jacim nek se suta nogom u guzicu ako sabere 3 nastupa do kraja sezone
Ma druze vi sve se sprdate sa svima i omalozavate a ne vidite da iz dosade vas guze svugdje i ne pika se nista vase nazalost...sahvataj tog lika ASD i dovedi ga i nek napise platu za koju ce radit!!! Covjek zna za svaki rang takmicenja i za sve uzraste svakog igraca sto je nevjerovatno ...da li shvata salu ili ne koga briga!!!
Znam da navija za svoju Buducnost i da poznaje statisticki kao sto sam rekao sve...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 mar 2019, 17:55

Dominantan je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Cuj ovo, imamo rejsulamu. :urnebes:
Moze mu samo pomoc da mu prouci sta, kad vidis sta pise.
Jedini lik na forumu koji nije skonto da se combe zayebava

A Jacim nek se suta nogom u guzicu ako sabere 3 nastupa do kraja sezone
Ma druze vi sve se sprdate sa svima i omalozavate a ne vidite da iz dosade vas guze svugdje i ne pika se nista vase nazalost...sahvataj tog lika ASD i dovedi ga i nek napise platu za koju ce radit!!! Covjek zna za svaki rang takmicenja i za sve uzraste svakog igraca sto je nevjerovatno ...da li shvata salu ili ne koga briga!!!
Znam da navija za svoju Buducnost i da poznaje statisticki kao sto sam rekao sve...
Nisam napisao za njega da ne shvata salu, nego za Nahida.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 18:01

On je mislio na mene da se zajebavam sto i jest istina... hocu da se smijemo i zezamo ha ja... Matori Combe normalni zna sve igrace u bocu i poznaje sve njemu se obrati dominantni ako ti igraca treba jaci je lik od tebe sto se tice znanja... beba si dominantni za matorog Combeta...al vec je na jaslama jedne firme i fino mu kapa dobra lova tako da nema interesa vjerovatno...

Nego kakve su nam sanse sutra kod kamenjara iz Tesnja da pobjedimo 2:0??? Pa na penale da se vadimo.. Matori Lazo sprema zamku za sutra izgleda idu bolji dani...

Nacuo sam svasta u gradu danas ....

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 18:07

combe80 je napisao/la:On je mislio na mene da se zajebavam sto i jest istina... hocu da se smijemo i zezamo ha ja... Matori Combe normalni zna sve igrace u bocu i poznaje sve njemu se obrati dominantni ako ti igraca treba jaci je lik od tebe sto se tice znanja... beba si dominantni za matorog Combeta...al vec je na jaslama jedne firme i fino mu kapa dobra lova tako da nema interesa vjerovatno...

Nego kakve su nam sanse sutra kod kamenjara iz Tesnja da pobjedimo 2:0??? Pa na penale da se vadimo.. Matori Lazo sprema zamku za sutra izgleda idu bolji dani...

Uf kad me combe nazove da uzmemo Zvijezdu da haramo... :kafa:

Inace lose vijesti za NK Zvijezdu od danas ali ajd...tjerali su u pogresnom pravcu jbg :roll:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 18:12

Nemudruj dominantni ba... nije ni Combe prosviro da sa neprijateljom broj 1 Zvijezde saradjuje...

Za politicara si se ubio dominantni... cuj lose vijesti... lose ti vijesti sto sutra vjerovatno u kupu prolazimo???

Za tebe i tvoje igrace su lose vijesti... jacimovic je mogo sutra utrpat dva komada kamenjarims iz Toska al ne on tebe slusa... sad ce samo kod kuce trpat ako ima sta

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 18:15

combe80 je napisao/la:Nemudruj dominantni ba... nije ni Combe prosviro da sa neprijateljom broj 1 Zvijezde saradjuje...

Za politicara si se ubio dominantni... cuj lose vijesti... lose ti vijesti sto sutra vjerovatno u kupu prolazimo???

Za tebe i tvoje igrace su lose vijesti... jacimovic je mogu sutra utrpat dva komada al ne on tebe slusa... sad ce samo kod kuce trpat ako ima sta

Nista politika....al ajd lakse je ba kad saznate od drugih nego od mene mjesec ranije!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 18:20

Opet datumi neki e moj dominantni... gljive beri isplatnije ti je... imas u nas u sumi onoj fini vargana mozes brat dok mi veleza oderemo... jer u stadion tesko ces uci vise... zacepio si rupu sam sebi...

Sutra ocekujem jednu drugu Zvijezdu i finog sudiju koji ce za nas bit.. sve je sredjeno izgleda

Uz gol i prvi dvadeset mi uta moze bit svasta... u prvoj utakmici su nas nespremne ufatili

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 18:38

Gljivo slusaj...pocetkom januara sam vam rekao ishod raskida!!! I tako i bi!!

Sad vam govorim da najcrnije sto moze za jedan klub se desilo danas ali ajd kroz koji dan ce vasi tek bit upoznati a mozda i sutra pozelene...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 19:26

Nazalost dominantni upravu si... dokrajcio si nas... upravo sam dobio informacije zalosne i teske... teski hebeni dani idu.... Izgubili smo izgleda nasu svetinju Zvijezdu...mozemo pocet ambroziju uzgajat na terenu komotno... vidilo se proslu godinu da fino uspijeva....

Uprava je pocela da se raspada... neki su vec napustili kormilo... matori Lazo zasjeo na tron... dovodi navodno tri cetri pojacanja iz trece lige srbije na ljeto... upitne kvalitete... nek nam je bog na pomoci...

Navodno urgiras i da nas izbace iz lige...

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 12 mar 2019, 19:31

Celo nas gasi raspad gotovi smo 5liga :plac:

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 19:44

Ja gasim,ja urgiram???

ccc...

Prozivate svakoga i sve samo ne prave...

Prelistajte postove i prijetnje Sipe,Fife,Nurde,Murde,Pajde,gricki..pi.cki...sta sve i kako se zavrsava???

I opet ponavljam posle dugog i normalnog razgovora sa Unkicem danas gdje mu kazem da je preposten i predobar i da se mora rijesiti toga i toga..i na kraju cu biti upravu kako god me neko nazivao ali ajde najbolje da pitate svog znaci svog pravnika ko sam i sta mogu i da li sam “bio” upravu!!

Problem je u klubu a ne kod mene i kod 100 igraca u 2 godine..

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 19:47

Dominantni pomagaj ako za boga znas ba... Nemoj bolan dozvolit da se ugasimo... ljudi ce tebe okrivit... oprosti te dugove i idemo dalje... nisi gljivar vise vec trski jaro ako nas iz corkosaka ovog izvadis...

Daj samo znak da bolji dani idu.... para nemamo u bananama ce mo platit samo pomagaj ba... nemoj nas vise stiskat i urgirat da ispadamo iz lige...

Ko ce opet igrat tekme protiv teski kalaja pete lige...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 mar 2019, 20:14

Dominantan je napisao/la:Ja gasim,ja urgiram???

ccc...

Prelistajte postove i prijetnje Sipe,Fife,Nurde,Murde,Pajde,gricki..pi.cki...sta sve i kako se zavrsava???

I opet ponavljam posle dugog i normalnog razgovora sa Unkicem danas gdje mu kazem da je preposten i predobar i da se mora rijesiti toga i toga..i na kraju cu biti upravu kako god me neko nazivao ali ajde najbolje da pitate svog znaci svog pravnika ko sam i sta mogu i da li sam “bio” upravu!!

Prozivo sam ja cijelo vrijeme prave pa svi govorili da sam lud. Prvi sam govorio da ce nam spjevat za dusu.
Al isto stoji da si ti rinaka od menadzera. Jer imam dvojicu prijatelja u menadz.vodama koji su radili i transfere vani i kada im spomenem tebe samo se slatko nasmiju.
A klub se nece ugasit jer je on trenutno kura va u rukama vladajuce stranke i sluzi im u njihove svrhe. Nj8ma najvise i odgovara ovakva situacija oko kluba.

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 20:25

combe je napisao/la:
Dominantan je napisao/la:Ja gasim,ja urgiram???

ccc...

Prozivo sam ja cijelo vrijeme prave pa svi govorili da sam lud. Prvi sam govorio da ce nam spjevat za dusu.
Al isto stoji da si ti rinaka od menadzera. Jer imam dvojicu prijatelja u menadz.vodama koji su radili i transfere vani i kada im spomenem tebe samo se slatko nasmiju.
A klub se nece ugasit jer je on trenutno kura va u rukama vladajuce stranke i sluzi im u njihove svrhe. Nj8ma najvise i odgovara ovakva situacija oko kluba.
Dobro je pa se sladko smiju... :beba:

I ja imam par prijatelja klubova u vasoj ligi pa kad im spomenem Zvijezdu Gradacac samo se slatko nasmiju... :opaopa:

Tako ti to dodje...a licno znam gdje sta i kako mogu i ne opterecujem se rinakama kako kazes...
Vec samo gas i nedati nase vec podase :salut:

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 20:26

combe80 je napisao/la:Dominantni pomagaj ako za boga znas ba... Nemoj bolan dozvolit da se ugasimo... ljudi ce tebe okrivit... oprosti te dugove i idemo dalje... nisi gljivar vise vec trski jaro ako nas iz corkosaka ovog izvadis...

Daj samo znak da bolji dani idu.... para nemamo u bananama ce mo platit samo pomagaj ba... nemoj nas vise stiskat i urgirat da ispadamo iz lige...

Ko ce opet igrat tekme protiv teski kalaja pete lige...

Najmanji su problem i ova nova potrazivanja kako izgleda od danas...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 mar 2019, 20:42

A klub se nece ugasit jer je on trenutno kura va u rukama vladajuce stranke i sluzi im u njihove svrhe. Nj8ma najvise i odgovara ovakva situacija oko kluba.[/quote]

I ja imam par prijatelja klubova u vasoj ligi pa kad im spomenem Zvijezdu Gradacac samo se slatko nasmiju... :opaopa:

Tako ti to dodje...a licno znam gdje sta i kako mogu i ne opterecujem se rinakama kako kazes...
Vec samo gas i nedati nase vec podase :salut:[/quote]

Samo uzmi koje igrace ti zastupas i gdje igraju i pametnom dosta. Jos nesto nikad nisam ni sumnjao na krajnji ishod spora izmedu tebe i kluba samo sam malo prcao za datume jer si ti po tebi njih uhljebio u druge klubove krajem januara a evo polovina marta oni i dalje bez kluba.
Ali ti druze likujes sto si nadmudrio Saldu i Smokija ljude koji imaju fond rijeci 9 kao da si syebao Mamica.
Imo si samo srecu sto si se zakacio sa teletabisima. Da je Salgija tu cvilio bi ti ko beba.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 12 mar 2019, 20:44

Jesul svi igraci na raspolaganju protiv toska???mozda glupo al sve nesto kontam da mozemo sutra iznenadit
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 20:52

Orho kralju realno nemamo nikakve sanse u Tesnju to je nasa realnost nazalost... pet igraca mislim nema pravo nastupa u kupu igrace djeca tako da realno 2:0 3:0 za Tosk

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 20:56

combe je napisao/la:Prozivo sam ja cijelo vrijeme prave pa svi govorili da sam lud. Prvi sam govorio da ce nam spjevat za dusu.

Vec samo gas i nedati nase vec podase :salut:[/quote]

Samo uzmi koje igrace ti zastupas i gdje igraju i pametnom dosta. Jos nesto nikad nisam ni sumnjao na krajnji ishod spora izmedu tebe i kluba samo sam malo prcao za datume jer si ti po tebi njih uhljebio u druge klubove krajem januara a evo polovina marta oni i dalje bez kluba.
Ali ti druze likujes sto si nadmudrio Saldu i Smokija ljude koji imaju fond rijeci 9 kao da si syebao Mamica.
Imo si samo srecu sto si se zakacio sa teletabisima. Da je Salgija tu cvilio bi ti ko beba.[/quote]

Ma kakvo cviljenje i ucijenjivanje...i oni su peglali koga su stigli ali se mijenjaju stvari...inati se svakome vec duzi niz godina,samnom je pocela saradnja ljeti i odmah mislili po svoje a ne kako je dogovoreno i zavrsava se onako kako je pravedno a ne kako neko cvili!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 mar 2019, 20:57

Orhan je napisao/la:Jesul svi igraci na raspolaganju protiv toska???mozda glupo al sve nesto kontam da mozemo sutra iznenadit
Mislim da dosta juniora ide sutra u Tesanj

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.