NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 26 nov 2019, 03:44

Ubi Baltimore puru u Metjusu i drustvu. 4 napada , 4TD i to prolaze kako im cejf. Jackson dominira.
Postovanje treba zaraditi.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 nov 2019, 05:17

Are you not entertained

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 nov 2019, 08:22

strašni ravensi, gledao sam prvo poluvrijeme, satraše ramse ko da su high school tim! rams sezona je gotova, nevjerovatno kako su ofalili ove godine!

naredne dvije hefte će vjerovatno odlučiti o HFA u AFC mada je pitanje je li bolje biti prvi ili drugi, neko će morati na mahomesa u divisional-u!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 nov 2019, 08:44

u fantaziju se zna 5 od 6 playoff timova. opet je naša divizija bila žestoka sa tri playoff tima, ostale dvije takve da će se randy i melo vjerovatno prošetati do bye-a. randy tamo ostavi NE defense na klupi i opet pobjedi, to bi u našoj diviziji bilo nemoguće :D
mirče izvuče nekako playoff, šta ćeš, morali smo mu pustiti ove dvije zadnje da ne kuka :mrgreen:
u zadnjem kolu edo i ja za diviziju i što je puno bitnije tuzlak i nedžad direktni meč za playoff
dado i elmo totalno ograjisali, alem i armin prodali sezonu, neznaju ni oni sami kako. blah blah 'nako. ko je uopšte blah blah?

edo zavisi od lamara, mene će rodžo vjerovatno koštati pobjede u playoffu, randy i melo su gubili samo od mene i ede a imali su još i povoljan raspored da međusobno nisu igrali, što je bezveze, svako ima jednoga protiv koga ne igra. po meni bi bilo bolje igrati svako sa svakim i onda samo 4 tima u playoff!

ali bilo kako bilo veoma jak fantazi! :thumbup:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 nov 2019, 10:14

jestamaji je napisao/la:
26 nov 2019, 08:44
u fantaziju se zna 5 od 6 playoff timova. opet je naša divizija bila žestoka sa tri playoff tima, ostale dvije takve da će se randy i melo vjerovatno prošetati do bye-a. randy tamo ostavi NE defense na klupi i opet pobjedi, to bi u našoj diviziji bilo nemoguće :D
mirče izvuče nekako playoff, šta ćeš, morali smo mu pustiti ove dvije zadnje da ne kuka :mrgreen:
u zadnjem kolu edo i ja za diviziju i što je puno bitnije tuzlak i nedžad direktni meč za playoff
dado i elmo totalno ograjisali, alem i armin prodali sezonu, neznaju ni oni sami kako. blah blah 'nako. ko je uopšte blah blah?

edo zavisi od lamara, mene će rodžo vjerovatno koštati pobjede u playoffu, randy i melo su gubili samo od mene i ede a imali su još i povoljan raspored da međusobno nisu igrali, što je bezveze, svako ima jednoga protiv koga ne igra. po meni bi bilo bolje igrati svako sa svakim i onda samo 4 tima u playoff!

Ma nemam ja sta sljedecu sedmicu, da sam kompletan mogao bih se tuc sa mellom u playoffu, ovako bez Macka, Hoopera i JuJua cak ni Lamar i Chubb ne mogu izvuci. Kupp propao ko i Ramsi odjednom, u playoffu sve zavisi dal' ce mi ovaj trojac bit spreman. Inace je uzas da nasa divizija mozda nece imat bye, ali vidjet cemo.

Blah blah ti je brat od kad_kako, nikad nije bio ni blizu playoffa, ali barem je redovan za razliku od nekih. Ne moze se reci da je jak fantasy ove sezone, 7+ inactive igraca je ostavljeno, bilo je i boljih sezona. Ali u playoffu ce prstat sigurno, nema Elme tako da cemo se primaci na all time listi dodatno :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 nov 2019, 10:27

Ma kakav ja i PO, slaba mi je ekipa od raspada Browna i Johnsona iz Arizone. Al opet sam i mogao u PO da Dado samo protiv mene nije igrao, a protiv ostalih ostavi povrijedjenog igraca u postavi sto je u biti kljuc njegovog poraza. :rol:

Jbg ja sam igrao jedno dvije godine do kraja, a imao po 3-4 pobjede u sezoni.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 nov 2019, 10:40

Edin TM87 je napisao/la:
26 nov 2019, 10:14
jestamaji je napisao/la:

Ma nemam ja sta sljedecu sedmicu, da sam kompletan mogao bih se tuc sa mellom u playoffu, ovako bez Macka, Hoopera i JuJua cak ni Lamar i Chubb ne mogu izvuci. Kupp propao ko i Ramsi odjednom, u playoffu sve zavisi dal' ce mi ovaj trojac bit spreman. Inace je uzas da nasa divizija mozda nece imat bye, ali vidjet cemo.

Blah blah ti je brat od kad_kako, nikad nije bio ni blizu playoffa, ali barem je redovan za razliku od nekih. Ne moze se reci da je jak fantasy ove sezone, 7+ inactive igraca je ostavljeno, bilo je i boljih sezona. Ali u playoffu ce prstat sigurno, nema Elme tako da cemo se primaci na all time listi dodatno :)
da. elmu je sastavilo odma na početku, tebe tek sada. meni su uglavnom svi zdravi ali me rodžo uništi, konstantno mi fali 10-15 boba na QB. jedina šans je da svi liferuju, ali to ne ide više kola zaredom.

apropo playoffa, logično je da vjerovatno od nas nijedan nema bye kad smo se međusobno pobili u jakoj diviziji dok su randy i melo već 2-3 put imali bye ;)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 nov 2019, 10:43

tuzlak1987 je napisao/la:
26 nov 2019, 10:27
Ma kakav ja i PO, slaba mi je ekipa od raspada Browna i Johnsona iz Arizone. Al opet sam i mogao u PO da Dado samo protiv mene nije igrao, a protiv ostalih ostavi povrijedjenog igraca u postavi sto je u biti kljuc njegovog poraza. :rol:

Jbg ja sam igrao jedno dvije godine do kraja, a imao po 3-4 pobjede u sezoni.
ma većina nas igra do kraja, elmo je one godine kad mu se cca 15 igrača povrijedilo odigrao do kraja, i ja sam igrao do kraja kad sam bio zadnji ili predzadnji, neznam više tačno. zato je ova liga uvijek jaka, mada uvijek može i jače ko što edo veli!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 26 nov 2019, 11:49

Koji su ovi Remsi raspad od ekipe grob te ****, prije godinu nepobjedivi, sada kanta za nabijenje, a haman ista ekipa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 nov 2019, 12:34

pokazao billy u superbowlu svima kako se igra protiv njih!

pored toga počeo mcvay izmišljati toplu vodu, umjesto da se drži onoga što je radio prošle godine on mijenja ofanzivni sistem da bi kofol sačuvao gurleya ... pored toga mu je i OL lošija nego prošle godine a to se odma odražava na igru goffa koji više nema vremena da čeka i da se namješta ko prije. to sve skupa jesjednako out of playoffs

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 nov 2019, 15:20

Strasan Baltimore sinoc ili su Ramsi prelosi. NEP ce izubit 1 utakmicu od 5. Sad je samo pitanje hocel Baltimore izgubit bar 1. Ovo samo Bill moze rijesit u Januaru i metar bijelog pokrivaca :)

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 26 nov 2019, 15:46

KenoRob je napisao/la:
26 nov 2019, 15:20
Strasan Baltimore sinoc ili su Ramsi prelosi. NEP ce izubit 1 utakmicu od 5. Sad je samo pitanje hocel Baltimore izgubit bar 1. Ovo samo Bill moze rijesit u Januaru i metar bijelog pokrivaca :)
Baltimor moze kiksati samo protiv San Fancisca ili Buffala, ostalo glat uzimaju, a NE ce vec sljedecu protiv Hustona zijaniti, onako realno, jer je napad katastrofa, igraju Edelman i rukiji u napadu, Sanu i Dorset povrijedjeni, a pri tome OL nema nikako, kao ni trcanja i dosta vremena ce i odbrana sigurno provesti na terenu i mislim da ovaj put nece moci izvuci tekmu... Ipak je Huston napadacki odlicna ekipa...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 nov 2019, 16:10

Kakav Hjuston sta vam je, cuj oni napadacka ekipa. Pa Baltimore sa triput slabijom odbranom od Patsa ih razgulio. Nisu poena stavili do garbage timea. Ljudi mogu napravit nesto kroz bombe na Fullera i Hopkinsa i to je to. Watson moze pobijedit Bellicheka samo u snovima.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 26 nov 2019, 16:17

To je tvoje misljenje, a i ne gledas siru sliku, sto spominjem za napad NEP-a, mislim da nece biti u stanju da budu duze vremena na terenu jer realno nema tu opcija koje bi donosile prevagu iz playa u play, a ni trcanje ne ide i samim tim je trosenje vremena malo teze, i odbrana NEP-a bi zbog toga mogla primiti koji poen vise u odnosu na kompletnu sezonu i tu vidim mogucnost gubitka...

Mislim niko sretniji od mene da bude obratno, ali bice zeznuto...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 nov 2019, 16:45

Edin TM87 je napisao/la:
26 nov 2019, 10:14
jestamaji je napisao/la:

Buraz je uvijek redovan, i pored toga sto mu ne ide voli igrat nasu ligu. Da je los, los je, ali on uradi 5% research koliko mi ostali to studiramo, pa je i normalno da rezultati nedostaju. Ne znam da je jednom odradio mock draft. Mada igra ligu i na poslu i kaze tamo mu ide bolje. Ovdje valjda pored nas fanatika ne moze doci do izrazaja. :D
Postovanje treba zaraditi.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 nov 2019, 22:16

I ja se vise bojim Texansa dole nego KC-a kuci jer ce i Edin navijat za NEP :D
Statistika, iskustvo i sve ostalo baci niz vodu.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 26 nov 2019, 22:33

Au zar je moguce da sam tek sad primjetio ovu temu :-D
Iznenadjen sam pozitivno sto ima ljudi koji aktivno prate nfl kod nas.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2019, 22:58

worchester je napisao/la:
26 nov 2019, 22:33
Au zar je moguce da sam tek sad primjetio ovu temu :-D
Iznenadjen sam pozitivno sto ima ljudi koji aktivno prate nfl kod nas.
Šta će tek biti kad vidiš temu za kriket i ragbi :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 nov 2019, 23:05

collector je napisao/la:
26 nov 2019, 16:17
To je tvoje misljenje, a i ne gledas siru sliku, sto spominjem za napad NEP-a, mislim da nece biti u stanju da budu duze vremena na terenu jer realno nema tu opcija koje bi donosile prevagu iz playa u play, a ni trcanje ne ide i samim tim je trosenje vremena malo teze, i odbrana NEP-a bi zbog toga mogla primiti koji poen vise u odnosu na kompletnu sezonu i tu vidim mogucnost gubitka...

Ti ovdje ne gledas siru sliku, a to je da O'brien i Bellichek imaju jedno zajednicko, ime.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 nov 2019, 23:23

collector je napisao/la:
26 nov 2019, 16:17

Specijalni timovi. To je sira slika i stvar koja se zanemaruje a donosi previse. Te stvari koje si pisao nista ne znace, fuler je mislim out, gilmore ce hopkinsa svesti na minimum i ono najbitnije, O'brienu same gace padaju.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.