FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neće tekma biti na TV-u.Očekujem pobjedu večeras,jači smo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Muco, kao i svako na svijetu (da ne nabrajam kakvih sve menadzercica ima koji se vrte oko svih klubova
), moze nasem klubu samo ponuditi nekog kvalitetnog igraca i naci mu eventualan angazman kasnije i tu pocinje i zavrsava se prica o njemu! Ni on ni bilo ko drugi vise ne mogu dolaziti u klub i trenerima nametati ko ce igrati a ko nece, koliko ce igraci biti placeni, koliko nece...itd to je vrijeme proslo. mi, u inat dusmanima, vise nismo takav klub - hvala Bogu 
a ko se sve bavi sportskim manedzerstvom i kako se danas dolazi do igraca bolje da vam ne nabrajam

a ko se sve bavi sportskim manedzerstvom i kako se danas dolazi do igraca bolje da vam ne nabrajam

sto niko nista ne pise o tekmi
ev ako neko hoce, ima na radiu
http://www.streamingthe.net/BHT-1-BHRT- ... 6&player=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
- Kontakt:
Jest. Poništen je regularan gol, haj sad zdravo.& & ? 1926 je napisao/la:' $ ' је " ? го, ? то ", " & & " / & " " са ".
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Dosli ste po 0:0. Odlicno se branili. I na kraju zasluzeno ste i uspjeli u tome. Imali ste jednu 100% sansu u prvom istrcali nam kontru al slabo je zavrsio lijevi vezni il ko je vec bio na toj poziciji. I imali ste sansu kad nam opet kontru istrcavate i lopta ide Bucanu i ofsajd. Nisam bio u mogucnosti da vidim dali je ofsajd i postojao ali onako odokativno ga mozda i nije bilo& & ? 1926 je napisao/la:' $ ' је " ? го, ? то ", " & & " / & " " са ".

Mi losi, prelosi, nismo mogli probijati nikako, mada smo opet imali 2-3 100% sanse. Al lose sve u svemu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Komsije mislim da nemate sta traziti na grbavici, evo jos jedan dokaz protiv Borca da protiv jaci ekipa ste karna, vama je plafon Gosk,Slavija,Rudar i ovi ostali iz donjeg djela tabele i ove godine vam izgleda negine krompir 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
ma vidi se da su u mislima vec bili na grbavici i valjda se prepali kompleksasi te od borca pomislili da je ŽELJO
26.05.2010-TITULA
dobro je,pa priznaješ...ajd,nešto bolje se,realno,nije ni moglo očekivativideoton1 je napisao/la:Jest. Poništen je regularan gol, haj sad zdravo.& & ? 1926 je napisao/la:' $ ' је " ? го, ? то ", " & & " / & " " са ".
Nije bilo ofsajda, bar odande gdje sam ja stajao nije bio ofsajd.
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Loša tekma. Borac došao po remi koji su sasvim zasluženo i izborili an kraju. I pored jalove igre imali smo dvije šanse koje smo morali iskoristiti, ono se ne fula. Na kraju možemo biti sretni što nam se nije osvetilo.
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Loša tekma. Borac došao po remi koji su sasvim zasluženo i izborili an kraju. I pored jalove igre imali smo dvije šanse koje smo morali iskoristiti, ono se ne fula. Na kraju možemo biti sretni što nam se nije osvetilo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja i ti po cvaju ovdje da nečete nas dobiti . Znači ubijedzen sam siguran vi ste takva ekipa da nas nemožete dobiti nikako zadnjih godina i nečete.BLU SKY je napisao/la:Komsije mislim da nemate sta traziti na grbavici, evo jos jedan dokaz protiv Borca da protiv jaci ekipa ste karna, vama je plafon Gosk,Slavija,Rudar i ovi ostali iz donjeg djela tabele i ove godine vam izgleda negine krompir
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Kokoske iz Wc Luke dosle da igraju bunker, parkirale autobus pred gol i pokusale iz par kontri. Nasi imali par dobrih prilika al ovaj mali seljacic na golu branio ko lud. Sad se okrenuti derbiju a kokoske ce dobiti svoje u uzvratu. Meni je drago da je ovaj rezultat neka se malo ponadaju da imaju sanse a onda ce im se objasniti neke stvari

Jos jednom se potvrdilo da ne znamo igrati protiv zatvorene opcije protivnika.Patnja cijela,bez obzira sto imamo vise od igre i pravimo pritisak kad jednostavno ne mozemo poentirati.Borac ocekivano odigrao-pametno i iz kontri bio "opasan".
nije moguče da su borcu poništili regularan gol jer je to nemoguče protiv najpoštenije ekipe u evropi.Alfa_Muzijak je napisao/la:Dosli ste po 0:0. Odlicno se branili. I na kraju zasluzeno ste i uspjeli u tome. Imali ste jednu 100% sansu u prvom istrcali nam kontru al slabo je zavrsio lijevi vezni il ko je vec bio na toj poziciji. I imali ste sansu kad nam opet kontru istrcavate i lopta ide Bucanu i ofsajd. Nisam bio u mogucnosti da vidim dali je ofsajd i postojao ali onako odokativno ga mozda i nije bilo& & ? 1926 je napisao/la:' $ ' је " ? го, ? то ", " & & " / & " " са ".![]()
Mi losi, prelosi, nismo mogli probijati nikako, mada smo opet imali 2-3 100% sanse. Al lose sve u svemu.

Pa zar je moguce da je ponisten cist gol Borcu. Pa svi su protiv Sarajeva, kako je to moguce. Uvijek su osteceni od strane sudija, saveza, obezbjedenja, ljudi koji rade oko stadiona, pa jednom rijecu svi su protiv njih. Ma sigurno gol nije bio regularan, ma milion posto.
- KB-TM87
- Kontakt:
čovjek objasnioVanBasten je napisao/la:Nije bilo ofsajda, bar odande gdje sam ja stajao nije bio ofsajd.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Loše,loše.Nula bodova igra danas,ako će ovako u subotu igrati onda nemam čemu da se nadam.Čomor...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajlija89
- Kontakt:
Loša igra jbg...
Prvih dvadesetak minuta je obećavalo, vršili smo pritisak, napravili smo i dvije dobre šanse. Ostatak ništa. Borac se branio, igrao na kontru. Imali jednu dobru priliku preko Vidakovića.
Drugo poluvrijeme katastrofa, nismo akcije napravili, a ipak smo stvorili najbolju priliku na meču kada je Haskić spustio loptu, a Obuća i Bajraktarević odigrali dupli pas, gdje je ovaj drugi pomašio situaciju jedan na jedan sa golmanom.
Borac se branio, igrao na kontru. Imali su taj ponisšteni gol i još jedan vrlo sumnjiv offside kada je bilo 2 na 1. Dobrom postavkom i pametnom igrom, zasluženo izborili remi.
Sa druge strane, ovaj gospodin na mom avataru je glavni krivac za kiks Sarajeva. Ne znam koji q Vučina nije počeo tekmu. Igrao Bajraktarević koji se nije sastavio sa loptom, a gle ironije, nekim čudom imao najbolju šansu na utakmici.
Igra bez igre. veći dio tekme...
Kojašević i Suljić su van forme totalno.. a kad oni ne igraju, Sarajevo ne može ništa. Jedino Obuća nešto, ali nije imao lopti danas...
Prva izmjena u 73. minuti, u situaciji gdje tražimo pobjedu...
Plisek najveci krivac za ovo..jbo ga njegovo kalkulisanje ili šta već...
Prvih dvadesetak minuta je obećavalo, vršili smo pritisak, napravili smo i dvije dobre šanse. Ostatak ništa. Borac se branio, igrao na kontru. Imali jednu dobru priliku preko Vidakovića.
Drugo poluvrijeme katastrofa, nismo akcije napravili, a ipak smo stvorili najbolju priliku na meču kada je Haskić spustio loptu, a Obuća i Bajraktarević odigrali dupli pas, gdje je ovaj drugi pomašio situaciju jedan na jedan sa golmanom.
Borac se branio, igrao na kontru. Imali su taj ponisšteni gol i još jedan vrlo sumnjiv offside kada je bilo 2 na 1. Dobrom postavkom i pametnom igrom, zasluženo izborili remi.
Sa druge strane, ovaj gospodin na mom avataru je glavni krivac za kiks Sarajeva. Ne znam koji q Vučina nije počeo tekmu. Igrao Bajraktarević koji se nije sastavio sa loptom, a gle ironije, nekim čudom imao najbolju šansu na utakmici.

Kojašević i Suljić su van forme totalno.. a kad oni ne igraju, Sarajevo ne može ništa. Jedino Obuća nešto, ali nije imao lopti danas...
Prva izmjena u 73. minuti, u situaciji gdje tražimo pobjedu...

Plisek najveci krivac za ovo..jbo ga njegovo kalkulisanje ili šta već...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 nov 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mali podsjetnik djeco draga,ko je i sta je legenda!A malo starije kolege i vaše očeve upitajte gdje je vaš klub bio tada,u najtežim trenutcima za ovaj grad!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, laznokrilo, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, sarajevo19461987 i 76 gostiju.