Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nisu to predrasude, to si bili vicevi, a mi smo se potrudili da dokazemo da je tako.
Kad pogledam Hrvatske medije kako razapinju Kovaca, koji je takodjer umisljen kao Pape i koji nema ni trunke samokritike, bude me stid sa kim dijelim ovaj komad zemaljske kugle.
Evo dosao Pape na aerodrom, niko da postavi ozbiljno pitanje.
Sta ste mislili onakvom taktikom protiv Nigerije?
Zasto Kolasinac nije igrao?
Kako je moguce da u utakmici gdje nam treba pobjeda uvodite zadnjeg veznog igraca?
Da li se osjecate krivcem zbog poraza i ispadanja u grupnoj fazi?
Zasto niste izabrali kondicionog trenera i psihologa?
Masu pitanja na koja on MORA odgovoriti
Kad pogledam Hrvatske medije kako razapinju Kovaca, koji je takodjer umisljen kao Pape i koji nema ni trunke samokritike, bude me stid sa kim dijelim ovaj komad zemaljske kugle.
Kako je moguce da u utakmici gdje nam treba pobjeda uvodite zadnjeg veznog igraca?
- Consigliere
- Kontakt:
Eventualni ostanak Susica bice jednak samar svakom navijacu kao njegova taktika protiv Nigerije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim kad bi ga neko pitao ova pitanja,da bi Safetov odgovor bio cesanje po glavi ili ona njegova poznata"Momak ti si zalutao ovjde izleda"Mozambik je napisao/la:Nisu to predrasude, to si bili vicevi, a mi smo se potrudili da dokazemo da je tako.

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jun 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bili bismo još u Brazilu da ti nisi bio naš selektor, mrcino jedna seljačka
ako ne i veciConsigliere je napisao/la:Eventualni ostanak Susica bice jednak samar svakom navijacu kao njegova taktika protiv Nigerije.

Boga ti, đe si ovo pročitao, ja sve tražio a nigdje da nađem......DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
Zastrasujuce glup covjek.
ono, baš liči na Sušića, ali ako ti nije zahmetli
Vidiš da traže da igraju poslije iftara,očito ne bi postili za vrijeme utakmica1988risha je napisao/la:Ovi će letit po terenu i kad poste,pa me samo zanima kako cemo onda opravdat selektora tj kako opravdat to što nas stručnjak ne zna pripremit repku za mjesec dana... Ah da,u Brazilu je vruće samo našim igračima...pinoglavi je napisao/la:Makedonac al spamaš,stvarno na svaku odgovorit moraš.Kakve veze ta slika ima sa Safetom?

Imamo mi visok broj pretrčanih kilometara iako to neki poput tebe ne razumiju,samo što je zbog takike trčanje u prazno.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Kopiraj u Gugl jednu recenicu i naci ces.gost je napisao/la:Boga ti, đe si ovo pročitao, ja sve tražio a nigdje da nađem......DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
http://www.****/sport/mundij ... i-aplauzom" onclick="window.open(this.href);return false;
- DonCorleone
- Kontakt:
sa reprezentacija tacka ba. Naslov: Dočekale ga ovacije “Pape, Pape!” – Safet Sušić: Planirali smo duže ostati u Brazilugost je napisao/la:Boga ti, đe si ovo pročitao, ja sve tražio a nigdje da nađem......DonCorleone je napisao/la:“Lijepo se vratiti kući, ali nismo mi žurili, drugi su nas primorali da se vratimo prije vremena. Planirali smo još malo ostati, pa da se vratimo početkom jula, ali evo… Ne znam da li bih nešto mijenjao da se mogu vratiti 12 dana unazad.”, rekao je Sušić.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kakav luzerski stav. Njima je bitno da se nismo obrukali, a to što je taktika u kurcu bila i što smo mogli još biti u Brazilu nije bitno.
Kada viđiš kakvi idioti su u stručnom štabu, mogu stvarno i biti zadovoljan.

Kad su nam apetiti mali, zadovoljavamo se i onim minimalnimUrbinato je napisao/la:Kakav luzerski stav. Njima je bitno da se nismo obrukali, a to što je taktika u kurcu bila i što smo mogli još biti u Brazilu nije bitno.![]()

fala momci
- 1988risha
- Kontakt:
To je taktika naših političara... 20 godina prošlo od rata,ništa ne rade... I ubjeđuju nas u onu : Dobro je nek ne puca... A u fudbalu,dobro je,nismo se obrukali... A za klasu smo jači od Nigerije...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 27 jun 2014, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Opet se pokazuje poltronstvo i nesposobnost nasih medija.
Napisat dva polu-kriticka teksta, u kojima se sve na kraju svede u jednu recenicu, Pape je mogao bolje, ali iskreno nismo imali ni srece, dokaz je samo da su novinari, pored politicara, najvece zlo ove drzave.
Kad Pape stane pred kamere niko nema muda da postavi ova pitanja koja sam naveo:
Zasto ste dopustili javasluk na pripremama?
Milion pitanja, a niko ne smije da postavi to. I vi sebe nazivate medijima?
Napisat dva polu-kriticka teksta, u kojima se sve na kraju svede u jednu recenicu, Pape je mogao bolje, ali iskreno nismo imali ni srece, dokaz je samo da su novinari, pored politicara, najvece zlo ove drzave.
Kad Pape stane pred kamere niko nema muda da postavi ova pitanja koja sam naveo:
Zasto ste dopustili javasluk na pripremama?
Milion pitanja, a niko ne smije da postavi to. I vi sebe nazivate medijima?
Ja balje: bitno je da se nismo obrukali..... Idiote!! Imali ste Iran i Nigeriju u grupi.... Kretenu jedan!
G BUSSA BUSS
Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...1988risha je napisao/la:To je taktika naših političara... 20 godina prošlo od rata,ništa ne rade... I ubjeđuju nas u onu : Dobro je nek ne puca... A u fudbalu,dobro je,nismo se obrukali... A za klasu smo jači od Nigerije...
Ovi stariji su vec dovoljno preglupi sve smo vidjeli od 90 na ovamo...
Ostat ce ovaj fudbalski zlocinac na klupi 99%...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da se razumijemi i ja mislim da je Pape uz Spahica kriv za poraz od Nigerije, i da treba da napusti klupu reprezentacije. Ali kakve ovdje stoke ima to nije normalno, ono naslo Papeta zvati seljakom a iz svoje avlije se nije ni pomaklo. Samo mi nije jasno sto se niste danas skupili i otisli na aerodrom i napravili docek Papetu i rekli mu sve sto mislite, izgleda da je ipak vise ovih sto postuju Papeta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ti si jedan glupan. Kako te nije stid ovo napisati? Ako ne vjerujes i ne vjeruj sebi ces, ali ne diraj u tudje.gringobih je napisao/la: Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ne mogu i ne zelim da pojerujem da smo od sigurno ide poslije SP, dosli do toga do vjerovatno ostaje... Place mi se

Fit Tony: I keep my friends close...
Šta reći o ovom čovjeku...Ja bih rekao da je on samo predobra osoba koja nije spremna na pojedine kabadahije iz ekipe. Pokušao je zadovoljiti sve: javnost - Bešić, pojednice u ekipi - Ibričić, familiju - T. Sušić i Hadžić, ali bilo je još toga, krenimo redom. Hrasnica umjesto impresivnog trening centra u Zenici, a postoje slike kao dokazi gdje se vide neki igrači koji do ranih jutarnjih sati borave u kafanama. Dalje, umjesto treninga se organizira gledanje utakmice, pa zar nije bitnija pripremljenost ekipe od otvaranja SP-a? Autoritet mu je bio, svakako, na najnižem mogućem nivou, tako da me ovo i ne čudi. Ne znam, nije zaslužio ovoliko kritika, ali mislim da je sad jasno da on nije dovoljno kvaliteta trener da bi vodio jednu reprezentaciju poput naše, a o njegovim saradnicima da ne govorim. Želim mu sve najbolje u trenerskoj karijeri, ali mislim da je vrijeme da ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.