pridruzujem se cestitkamaMoggiano je napisao/la:bravo spartak primi u 95-oj od propalog anzija,j.ebem vam sve u usta

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pridruzujem se cestitkamaMoggiano je napisao/la:bravo spartak primi u 95-oj od propalog anzija,j.ebem vam sve u usta
ne vjerujem sviju mi,uvijek me ovaj debilski anzhi oboriBelmin6 je napisao/la:pridruzujem se cestitkamaMoggiano je napisao/la:bravo spartak primi u 95-oj od propalog anzija,j.ebem vam sve u usta![]()
eh da hoćeInterista02 je napisao/la:Eh sad kad bi Napoli i Torino dali po gol to bi onda bilo 3/3 danas. Neću da računam onaj prelazu singlu koji sam odigrao
Kako loš pokušaj! Gökhan Inler (Napoli) je odlučio pucati iz velike udaljenosti, ali bi i slijepac bolje naciljao. Lopta je otišla skroz u lijevu stranu, daleko od gola. Trebao bi dobro razmisliti kad će opet pucati iz ove udaljenosti. Lopta je prešla preko linije i to će biti ispucavanje za golmana.
nadam se da neće ostati jedina prava prilika. Kada bi Torino poveo bilo bi najboljeCesare Bovo (Torino) je u dobroj poziciji za šut! Kakav projektil je ispalio! Ali, pogodio je točno u desnu stativu. Morat će bolje namjestiti nišan! Lopta je prešla preko linije i to će biti ispucavanje za golmana.
ti čekaš jedan ja čekam i Napolija i TorinaKrokodil je napisao/la:Mnogo bolji Torino u drugom poluvremenu. I ja čekam go Napolija ali ne vjerujem.
Nadam se nekoj frljoci da udje
ma nije loša tekma oba tima napadaju samo mane golaKrokodil je napisao/la:Sad će ga Čerči zabiti, ne brini se!
k'o može na lajvu ganjat' da neće biti gola nikako 90% prolazi
Neka su, ko ih je.be. Za 19 min igre već 3 kornera.monsen je napisao/la:Malo kornera skroz staviliKrokodil je napisao/la:
Sve kontra odigrajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.