Nismo se izvukli...gasimo se sa sve firmama od 5 zaposlenih...i one ce propast zajedno da nama....preofiran si...prosetajmalibega je napisao/la:staragarda je napisao/la:Eo,čak se i slazem da nam je trebalo ovo preseljenje u rangu niže...da smo i ostali u onoj miki maus ligi NIKAD se nebi izvukli iz zabokrecine....nažalost,tako je...more odličnih vijesti vijesti zapljuskuje SLOBODU ovih mjeseci...svaka čast PREDSJEDNIKU
zar ste se izvukli ?!?
potpisivanjem sponzorstva s par firmi s 5 zaposlenih ste rijesili problem ?
p.s. nije provokacija vec me cudi kako sve uzimate kao savršeno kako je čiro došao...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemojte nas ništa ružno pitati,mi to sve smatramo provokacijom.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ili pitajte nas nesto lijepo pa da odgovorimo.Gorki je napisao/la:Nemojte nas ništa ružno pitati,mi to sve smatramo provokacijom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pivara Tuzla, Bony sokovi, zatim javna preduzeca gradske trznice, centralno grijanje,........ ti su dali mnogo vece cifremalibega je napisao/la:pravilo svih pravila je da ne poznajem pravilaultrasstyle_tz je napisao/la:ne pricaj o onom o cem nemas pojma i nisi informisan..jedno od prvih pravila![]()
to je ono sto su pametni nametnuli glupanima da ih ogranice..![]()
ugl. ako neko moze odg. na moje pitanje molim da odgovori, vidim fin je projekat upitanju, ali ocito male firme stoje iza svega...
i zanima me da li ce sve te firme stati iza slobode ako se ove godine ne plasira u PL ?
Sloboda Tuzla
gledam dns postavljene reklame na stadionu tuzlanska pivara
fino izgleda mada sam samo na kratko vidio iz auta 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
postoji par klubova u ovoj ligi za koje ne vaze nikakva pravila, propisi ili bilo kakve regulative..jedan od njih je i Slavija...ali ispast ce i oni kad-tad, moguce vrlo brzo..
mi se trebamo okrenuti tome da u subotu napunimo bar sjever, da vucemo ljude za rukav na utakmicu ako treba
mi se trebamo okrenuti tome da u subotu napunimo bar sjever, da vucemo ljude za rukav na utakmicu ako treba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
hvala onim koji su fino odgovorili..
primjeti se da ste se "plaho" digli (navijaci), i vec mislite da ste u PL
to vam ne ide na ruku...
mislim da ovo sto radi vasa uprava je pozitivna stvar za BH fudbal, zelim Vam svu srecu i da udjete u PL jer mislim da Vam je tamo mjesto, ali naravno tek poslije Rudara... Imamo i mi sta da kazemo u ovoj ligi.. pozz
primjeti se da ste se "plaho" digli (navijaci), i vec mislite da ste u PL
mislim da ovo sto radi vasa uprava je pozitivna stvar za BH fudbal, zelim Vam svu srecu i da udjete u PL jer mislim da Vam je tamo mjesto, ali naravno tek poslije Rudara... Imamo i mi sta da kazemo u ovoj ligi.. pozz
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
kod nas se radi sistemski i to je bitno .. mi kad uđemo u PL, ove, naredne, ili one tamo sezone, nebitno, klub će samo da ide naprijed
ono glupo zvuči, ali je istina, da nismo ispali u drugu ligu, ova bajka vjerovatno danas ne bi trajala, itd
neka nam dragi Allah dž.š. poživi predsjednika i da dugo ostane u Slobodi, rezultati će biti vidljivi tek za 5+ godina
dug, ali proračunat' i isplativ put
više vrijedi čovjek s vizijom i ambicijom koju može ispoštovati, nego samo čovjek s parama, koji će ulagati dvije, tri sezone i ode dalje
neka nam dragi Allah dž.š. poživi predsjednika i da dugo ostane u Slobodi, rezultati će biti vidljivi tek za 5+ godina
Jel vam stari grb onaj sa nekom kao zvijezdom i od kada koristite ovaj sadašnji i što vraćate stari ? Jel može neko da postavi slike i ovog kojeg želite vratiti i sadašnjeg ? Hvala
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
u prodaji su i nove majice FKR 87...cijena je 15 km...vise na fb stranici fkr
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
SadasnjiLik je napisao/la:Jel vam stari grb onaj sa nekom kao zvijezdom i od kada koristite ovaj sadašnji i što vraćate stari ? Jel može neko da postavi slike i ovog kojeg želite vratiti i sadašnjeg ? Hvala

Stari

Novi (koji čeka verifikaciju na skupštini kluba)

- Probisvjet
- Kontakt:
Vrijeme sutra.
http://www.accuweather.com/hr/ba/tuzla/ ... 3327?day=2
http://www.accuweather.com/hr/ba/tuzla/ ... 3327?day=2
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
staragarda je napisao/la:u prodaji su i nove majice FKR 87...cijena je 15 km...vise na fb stranici fkr

a fkt ova kiša evo treći dan već pada,mislil` ona prestat
Ma sutra na utakmicu padala ne padala kisa
al mislim da sutra nece pada kisa u toku utakmice sigurnoo a moglo bi bit i sunca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Vrijeme sutra bolje nego ovih zadnjih dana. Sunce, sa malo naoblake i moguc kratak pljusak.fukara87 je napisao/la:Ma sutra na utakmicu padala ne padala kisaal mislim da sutra nece pada kisa u toku utakmice sigurnoo a moglo bi bit i sunca.
Da padaju sjekire idemo na utakmicu.
Evo kaže mi pitar iz živinica,više ne piju Dino kafu u kući 
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja mloprije kupio 2kg Dino kafe bez zayebancije.Gorki je napisao/la:Evo kaže mi pitar iz živinica,više ne piju Dino kafu u kući
Valja i meni uzet makar 200 gr da probam kakva je.