Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:09

1988risha je napisao/la:Gringo prdno si ga sad u fenjer... ovi su 50 godina u Jugi živjeli van džamije,van crkve,van sinagoge... Pa se poklali ko stoka 90-tih godina... Nisu se bas pokazali kao intelektualci... Oni koji su znali za stvari koje ce se desiti,i usprotivili se toj antivjerskoj državi,poslani su ili na Goli otok ili u Foču...
Bravo!
50 God se zivjelo kao bubreg u loju,dok je Djamija i Crkva bila tamo gdje joj je mjesto...
Dok su par godina Djamije i Crkve dosle na vlast, pobili su pola milona ljudi...
I reci mi opet kako grijesim :kafa:
dubrovnik je napisao/la: E sad si nadrljo gringo kad se sruce na tebe. :D
Ma ovo su iste one ovce koje odrzaju Religijske fanatike na vlasti...
Vidjen je njihov rezultat rada u proteklih 25 godina... ;)
Dobro nam je uzivamo, pola nam familije pobijeno, izranjavano, kao i moj otac...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 jun 2014, 17:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 17:12

Ode tema u qurac :roll:

DAJTE ANKETU, NEK SE NAROD IZJASNI O SUSICU! :bih:
Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 27 jun 2014, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 27 jun 2014, 17:14

gringobih je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Upravo to, izgradjuju djamije na svakom cosku, da totalno zaglupe nove narastaje...
Ti si jedan glupan. Kako te nije stid ovo napisati? Ako ne vjerujes i ne vjeruj sebi ces, ali ne diraj u tudje.
Ti si jedna seljacina iz Babina...
Vjeruj ti sebi nemoj meni...
Bosanci i jesu najgluplji i najzaostaliji narod upravo zbog Djamija...
Cobane...
Prvo, piše se džamija, ne "djamija", "đamija" i slično. Drugo, operisan sam od religije totalno. Striktno sekularan. Vjera treba da bude privatna stvar svake osobe. U građanskom društvu treba da igra minimalnu ulogu. Bogomolje bilo koje vrste mi ne smetaju iako lično mislim da su se ti novci mogli utrošiti na radna mjesta i ekonomiju. No svako sa svojim novcem radi što želi. Ako neko želi donirati za izgradnju bogomolje, to je njegov izbor.

Da smo zatucan narod, nažalost, jesmo. Jako, jako zatucan. Ali to nema previše veze sa religijom, nego više sa lošom ekonomskom situacijom, lošim obrazovnim sistemom i provincijsko-patriarhalnim načinom života. Upravo zbog toga u našoj zemlji, kao i u susjednim, da se ne zavaravamo, religija igra disproporcionalno veliku ulogu u životima ljudi.

Prije nego što me neko optuži da sam 'crveni', želim da dotične uvjerim kako smatram komunizam rakom ljudskog društva, uz još nekoliko ideologija koje su harale 20. stoljećem.

A sada da se vratimo sportu. Nigerijci nisu željeli trenirati zbog neisplaćenih premija za utakmice protiv nas i Irana. E moj Safete od koga smo mi izgubili zbog tvojih taktičkih ludorija.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 17:15

gringobih je napisao/la: Bravo!
50 God se zivjelo kao bubreg u loju,dok je Djamija i Crkva bila tamo gdje joj je mjesto...
Dok su par godina Djamije i Crkve dosle na vlast, pobili su pola milona ljudi...
Itekako grijesis.

Dzamije i Crkve nemaju nikakve veze sa ratom.

Franjo Tuđman - General JNA, clan partije
Slobodan Milosevic - Predsjednik SK Srbije
Momir Bulatovic - Predsjednik SK Crne Gore
Milan Kucan - Predsjednik SK Slovenije
Kiro Gligorov - Predsjednik SK Makedonije

Alije Izetbegovic - jedini koji nije imao veze sa tadasnjom partijom, sto ce reci jedini iz famozne dzamije.

Pa sad ti vidi jesul dzamije krive

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:17

gringobih je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Gringo prdno si ga sad u fenjer... ovi su 50 godina u Jugi živjeli van džamije,van crkve,van sinagoge... Pa se poklali ko stoka 90-tih godina... Nisu se bas pokazali kao intelektualci... Oni koji su znali za stvari koje ce se desiti,i usprotivili se toj antivjerskoj državi,poslani su ili na Goli otok ili u Foču...
Bravo!
Eto vidis koliko ne razmisljas svojom glavom... Pročitaj prvo,pa onda palamudi,o nečemu o čemu blage veze nemaš... I ovdje će rata uvijek biti bas zbog tih koje nazivas intelektualcima... Iz srpske Akademije znanosti i umjetnosi je izaslo najveće zlo 1990-tih... to sam neuk insan ne može skontat...

Načertanije (srp. Nacrt) je program nacionalne politike srpske kneževine, knjižica (nešto preko 5.000 riječi) Ilije Garašanina izdana 1844[1]. To je ujedno i prvi Politički program Velike Srbije.

U njima se odbacuje zajednička država svih Južnih Slavena, a cilj je obnova srpskog carstva na podlozi državnog i povijesnog prava te srednjovjekovne tradicije: "Iz ovog poznanja proističe čerta i temelj srpske politike, da se ona ne ograničava na sadašnje njene granice, no da teži sebi priljubiti sve narode srpske koji ju okružavaju"[2].
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 17:18

gringobih je napisao/la:
Bravo!
dubrovnik je napisao/la: E sad si nadrljo gringo kad se sruce na tebe. :D
Ma ovo su iste one ovce koje odrzaju Religijske fanatike na vlasti...
Vidjen je njihov rezultat rada u proteklih 25 godina... ;)
Dobro nam je uzivamo, pola nam familije pobijeno, izranjavano, kao i moj otac...
Kako kaze veliki Balasevic "Prvo su dosli Popovi,pa topovi,pa lopovi......" Ali zar tema nije nas izbornik ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:19

Mozambik je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Bravo!
Itekako grijesis.

Alije Izetbegovic - jedini koji nije imao veze sa tadasnjom partijom, sto ce reci jedini iz famozne dzamije.

Apsolutno jedini krivac za ovo sve je religija...
Za tebe pitanje i dosta o ovome...
Zasto se Slovacka i Ceska razisla bez i jednog samara a u Yugi izginulo pola miliona mladih ljudi :kafa:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 17:19

odjava je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ovom boljševiku za sve krive džamije i SDA, čak je i Sušića nekako uspio da ugura u tu priču. Nađi neko drugo mjesto za ideološko razračunavanje.
ovaj gringo je stvarno idiot,ali i ti branis susica ko da je tebe napravio.susic,pa susic.
:o :o :o

Daj bolan resetuj se, ja sam tjerao Sušića kad je bio zakletva ovdje. Za tvoje dobro bolje da si me zamijenio s nekim inače ću te tužit za klevetu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jun 2014, 17:21

Ko god je spomenuo SDA treba mu dati ban odmah.

TEMA JE NEZNALICA SAFET SUSIC.

Da se vratimo na temu: Ovo djubre treba silom izbacit iz repke, jer ocigledno on hoce da ostane i uzme 500,000 godisnju platu jos koju godinu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 17:22

gringobih je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Itekako grijesis.

Zasto se Slovacka i Ceska razisla bez i jednog samara a u Yugi izginulo pola miliona mladih ljudi :kafa:
Ja sam ti postavio dokaze da su ljudi koji su bili glavni uzrocnici rata 95% ljudi partije. Ljudi koji nikad u dzamiju i crkvu nisu usli.

Religija nema nikakve veze sa tim, u pitanju je ideologija, ti si to pomjesao.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 27 jun 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 17:22

DukeOfWellington je napisao/la:
odjava je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ovom boljševiku za sve krive džamije i SDA, čak je i Sušića nekako uspio da ugura u tu priču. Nađi neko drugo mjesto za ideološko razračunavanje.
ovaj gringo je stvarno idiot,ali i ti branis susica ko da je tebe napravio.susic,pa susic.
:o :o :o

Daj bolan resetuj se, ja sam tjerao Sušića kad je bio zakletva ovdje. Za tvoje dobro bolje da si me zamijenio s nekim inače ću te tužit za klevetu.
I ja sam pao od smijeha kad sam ovo procitao. Nisam se prestao smijati 2 minute :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jun 2014, 17:23

Safete odlazi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:23

Ajde GRINGO pametna glavo reci nam sto su Francuska i Njemačka ratovale,ista vjera i kod jednih i kod drugih :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:26

Mozambik je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Itekako grijesis.

Ja sam ti postavio dokaze da su ljudi koji su bili glavni uzrocnici rata 95% ljudi partije. Ljudi koji nikad u dzamiju i crkvu nisu usli.

Religija nema nikakve veze sa tim, u pitanju je ideologija, ti si to pomjesao.
Odgovori pa da zavrsimo...
Ti ljudi su osnovali stranke sa Relgijskim predznakom, i njihov minuli rad je upravo baziran na razbijanju Sekularizma i uvodjenju robovlasnickog sistema...
Objasni HDZ; SDS; SDA su stranke sa kojim predznakom a ti gore su njihovi osnivaci...?
1988risha je napisao/la:Ajde GRINGO pametna glavo reci nam sto su Francuska i Njemačka ratovale,ista vjera i kod jednih i kod drugih :D
Nisu svi ratovi sa religijskim predznakom, nas jesete 10000%!!!!
Njemacka i Francuska nemaju istu religiju ;)
Prouci malo ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 17:29

Consigliere je napisao/la:Ode tema u qurac :roll:
Šta je ovo :?
Nad tobom sunce najljepše sja

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 27 jun 2014, 17:33

1988risha je napisao/la:Ajde GRINGO pametna glavo reci nam sto su Francuska i Njemačka ratovale,ista vjera i kod jednih i kod drugih :D
Alsace-Lorraine, neutralnost Belgije, okruženje Njemačke 1914.? A bilo je i vjerskih ratova. Posebno Tridesetogodišnji rat, gdje je katolička Francuska podržavala protestantsku Švedsku u ratu protiv katoličkih djelova Svetog rimskog carstva (Njemačke, koja je inače podjeljena na protestantski sjever i katolički jug), Španije, Mađarske etc. Vjera nije bila jedini uzrok ali je igrala veliku ulogu.

U svim ratovima vjera služi kao odličan izgovor, ali se uglavnom radi o ideologiji ili materijalnoj koristi kao stvarnim uzročnicima. Naravno, pošto kod nas još vlada svjetonazor iz 17. stoljeća, vjera u ratovima zauzima veoma važan prostor.

Nego, mene zanima jel Safet Šiit ili je Sunit? :urnebes:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:36

revan je napisao/la:
Alsace-Lorraine, neutralnost Belgije, okruženje Njemačke 1914.? A bilo je i vjerskih ratova. Posebno Tridesetogodišnji rat, gdje je katolička Francuska podržavala protestantsku Švedsku u ratu protiv katoličkih djelova Svetog rimskog carstva (Njemačke, koja je inače podjeljena na protestantski sjever i katolički jug), Španije, Mađarske etc. Vjera nije bila jedini uzrok ali je igrala veliku ulogu.

U svim ratovima vjera služi kao odličan izgovor, ali se uglavnom radi o ideologiji ili materijalnoj koristi kao stvarnim uzročnicima. Naravno, pošto kod nas još vlada svjetonazor iz 17. stoljeća, vjera u ratovima zauzima veoma važan prostor.

On je Kromanjonac po vokaciji :lol:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Kromanjonci" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 17:38

revan je napisao/la:

Potpis, a za ovo na kraju :D

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 jun 2014, 17:39

E moj gringo... 80% Francuza su Katolici... i na kraju krajeva Hićo je to sve zgrno,njemu nije bilo razlike ;) Ni u Poljskoj,ni u Italiji niti u Jugi... RAT NE MOŽE VODIT GLUP ČOVJEK,TO TI JE VALJDA JASNO!!! PAMETAN ČOVJEK je i Exploziv napravio a i oružje,nije ga napravila vjera... A te gluposti o kojima ti pišeš su dokaz da o vjeri nemaš pojma... Jer da imaš,onda bi znao da su greške u ljudima a ne u vjeri!!!
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 27 jun 2014, 17:40

gringobih je napisao/la: On je Kromanjonac po vokaciji :lol:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Kromanjonci" onclick="window.open(this.href);return false;
Rodila ga majka, što je napredan. :tokralju: :opaopa: :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.