BTW, je l' gledao neko Ljacija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Barbara PedrottiMaGiCa je napisao/la:Ko je ova djevojchica![]()
![]()
Nista posebnoMaGiCa je napisao/la:BTW, je l' gledao neko LjacijaKakav je bio U20 shampion sveta sa dva prezimena
Ma Luca je fenomen. Uvijek bio borac, a imao i tu eleganciju. Pa i danas (tj već jučerAndrej je napisao/la:Kako je Toni jak u duelima,stari Lukica![]()
Ima boljeg trenera.VelaHavle je napisao/la:Lazio ima bolju ekipu od Rome.
Da.Dzoni je napisao/la:Ima boljeg trenera.VelaHavle je napisao/la:Lazio ima bolju ekipu od Rome.
Padovan je napisao/la:@Italia popusti druze, imaju ljudi pravo da se nadaju, ovo nije potrebno ovdje pa toliko vremena si ovdje i nema potreba za takva podbadanja. Ako mi sutra kiksamo ili naredno kolo onda kad krenu prepucavanja neće prestati do kraja sezone.
Vrijeme je da se ovdje krene sa malo više poštovanja i boljim forama i fazonima, a ne ovakvim glupostima iz godine u godinu
Lazio da je nastavio u istom ritmu kad smo poveli 2-0, pregazili bismo ih, vjeruj mi, al' od tog trenutka se igra skroz promjenila, mislima već u revanšu protiv Leverkusena, a i tako je Mirante spasio još tri gola sigurno, pogotovo šta je Candrevi skinuo 2xL'Avvocato je napisao/la: Bologna me malo iznenadila, ali svejedno Lazio uze tri bobe.
Termini od 12:30 i 15:00 će ući tek od septembra, zbog vrućina to je praksaChinaglia je napisao/la:je l' to ukinut' termin od 12:30 h
Ma igračina.Chinaglia je napisao/la:doktor, otac igrice