Ja samo pratim postove,i komentare,prije i sad poslije utakmice,i pametno cutim.Sta se ti tu busas u prsa,najglasniji si na ovom forumu,prije utakmice vrijedjas,nazivas nas svakakvim pogrdnim imenima,podcjenjujes nas kao da smo ne znam ni ja ko,i sad kad smo odigrali 0:0,umjesto da se poklopis i cestitas,jer smo uzeli ono po sta smo dosli,ti nastavljas sa svojim nebuloznim izjavama i uvredama,a moderacija to tolerise!
Vjerovatno si neki slinavi balonja,kojem jos dlacice ispod pazuha nisu krenule rasti,pa da ti kazem da pogledas malo starije svoje kolege forumase,kako korektno pisu i kako su objektivni,ljudi sasvim normalni.Ugledaj se na njih.
A taj "mali seljacic na golu" je jedan od najboljih golmana Premijer Lige BiH,i reprezentativac Bosne i Hercegovine!E sako jada...
Nadam se da ce administracija malo razmisliti,i shvatiti da grijesi,sto tolerise ovakve postove,a ja ih molim da moj ne brisu,jer je sasvim dobronamjeran.
Za ostale navijace Sarajeva,one normalne,koliko sam cuo imali ste incijativu,mi smo se standardno orjentisali na jaku odbranu,na disciplinu i kontra napade.Presudila je cini mi se,bolja takticka postavka Stojnica.0:0 svakako nama vise odgovara,mada je na kraju krajeva isto,i jedva cekam utakmicu u Banjaluci,pa da vidimo ko je bolji,i ko ide dalje.Pozdrav.