FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2011, 10:10

10.Skoro je napisao/la:
nookey je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:Ajmo bordo momci KARAJ SELJU U VESELJU...
Joj što volim ove što su toliko iskompleksirani da počinju navijati i za tuđe klubove :D
Bolan bolje ti je razmišljaj kako će te ostati u ligi nego što ser.eš ovdje po komšijskom forumu.
Poklopite se i budite sretni što je derbi u subotu jer bi sinoć popili petaka ko iz pi..e!
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 03 nov 2011, 10:23

10.Skoro je napisao/la:
nookey je napisao/la:
Joj što volim ove što su toliko iskompleksirani da počinju navijati i za tuđe klubove :D
Bolan bolje ti je razmišljaj kako će te ostati u ligi nego što ser.eš ovdje po komšijskom forumu.
Poklopite se i budite sretni što je derbi u subotu jer bi sinoć popili petaka ko iz pi..e!
slika
Jesi lijep jbt ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 03 nov 2011, 10:47

ado-hz je napisao/la:Kokoske iz Wc Luke dosle da igraju bunker, parkirale autobus pred gol i pokusale iz par kontri. Nasi imali par dobrih prilika al ovaj mali seljacic na golu branio ko lud. Sad se okrenuti derbiju a kokoske ce dobiti svoje u uzvratu. Meni je drago da je ovaj rezultat neka se malo ponadaju da imaju sanse a onda ce im se objasniti neke stvari :lol: :lol: :lol:
Ja samo pratim postove,i komentare,prije i sad poslije utakmice,i pametno cutim.Sta se ti tu busas u prsa,najglasniji si na ovom forumu,prije utakmice vrijedjas,nazivas nas svakakvim pogrdnim imenima,podcjenjujes nas kao da smo ne znam ni ja ko,i sad kad smo odigrali 0:0,umjesto da se poklopis i cestitas,jer smo uzeli ono po sta smo dosli,ti nastavljas sa svojim nebuloznim izjavama i uvredama,a moderacija to tolerise!

Vjerovatno si neki slinavi balonja,kojem jos dlacice ispod pazuha nisu krenule rasti,pa da ti kazem da pogledas malo starije svoje kolege forumase,kako korektno pisu i kako su objektivni,ljudi sasvim normalni.Ugledaj se na njih.

A taj "mali seljacic na golu" je jedan od najboljih golmana Premijer Lige BiH,i reprezentativac Bosne i Hercegovine!E sako jada...

Nadam se da ce administracija malo razmisliti,i shvatiti da grijesi,sto tolerise ovakve postove,a ja ih molim da moj ne brisu,jer je sasvim dobronamjeran.

Za ostale navijace Sarajeva,one normalne,koliko sam cuo imali ste incijativu,mi smo se standardno orjentisali na jaku odbranu,na disciplinu i kontra napade.Presudila je cini mi se,bolja takticka postavka Stojnica.0:0 svakako nama vise odgovara,mada je na kraju krajeva isto,i jedva cekam utakmicu u Banjaluci,pa da vidimo ko je bolji,i ko ide dalje.Pozdrav.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 nov 2011, 10:48

nidi je napisao/la:sarajevo- borac 2 000, željo-čelik 3 500 vi ste divovi
Mani se tih slobodnih procjena dječače, ko ti može garantovat da je bilo baš tako, možda je bilo ali vjerovatno je greška jer po čemu to reporter koji napravi prilog na televiziji donosi zaključak, pa naravno po svojoj slobodnoj procjeni. Sarajevo svaku prvenstvenu tekmu javno preko razglasa kaže koliko je karata prodato + godišenje koje idu pa se zna otprilike. I ta je procjena bliža sigurno nego nekog reportera, mi dakle javno kažemo ima nas toliko i toliko danas, a nisam nešto primjetio imate sličnu praksu na manjem sarajevskom stadionu nego se gađate ciframa, al neka tako vam je lakše furajte se da vas ima hiljade i hiljade :lol: mi ćemo i dalje iznosit tačne podatke a vi liječite komplekse. Pusa, ćao, vozdrica ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 nov 2011, 11:09

2500 na stadionu...100 gore dole...

@nidi
Fala bogu da smo divovi.
Nego de ti meni reci u cemu je problem sad.Mi kukamo sto necemo imati podrsku navijaca a sto vi kukate ? Zar za vas to nebi trebalo biti jos bolje sto nas nece biti pa da mozete ugostiti jos vise vasih silnih navijaca?
Onom izjavom Osima kako je Zeljo najvise zakinuti a Sarajevo kuka je zapravo pokazao javnosti kako nema 10.000 navijaca da mu dodju na najvecu utakmicu u ovoj drzavi vec se oslanja na Horde Zla da bi zaradio...
Na Kosevu na zadnjem derbiju je bilo 16.000 ljudi, oduzmi 5000 vasih i dobijes 11.000
Na zadnjem na Grbavici je bili 8000 u vrh glave.Sve vasi navijaci, bez nasih...

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 03 nov 2011, 11:34

Ivica,javi se ovce tvoje ne mogu bez tebe...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 nov 2011, 11:42

trebo si jos dodat kad mi ne mozemo :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 nov 2011, 11:43

**** sad NK Vasu Miskina valjda bude 0:1 ili 1:2 ja zadovoljan :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 03 nov 2011, 11:56

nookey je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
nookey je napisao/la: Joj što volim ove što su toliko iskompleksirani da počinju navijati i za tuđe klubove :D
slika
Jesi lijep jbt ;)
Ovo si ti...Amareeeeeeeeeeee vrati seeeeeeeeeee ovce tvoje ne mogu bez tebe...
Mi nikada odustati necemo...

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 03 nov 2011, 11:57

Lik je napisao/la: Mani se tih slobodnih procjena dječače, ko ti može garantovat da je bilo baš tako, možda je bilo ali vjerovatno je greška jer po čemu to reporter koji napravi prilog na televiziji donosi zaključak, pa naravno po svojoj slobodnoj procjeni. Sarajevo svaku prvenstvenu tekmu javno preko razglasa kaže koliko je karata prodato + godišenje koje idu pa se zna otprilike. I ta je procjena bliža sigurno nego nekog reportera, mi dakle javno kažemo ima nas toliko i toliko danas, a nisam nešto primjetio imate sličnu praksu na manjem sarajevskom stadionu nego se gađate ciframa, al neka tako vam je lakše furajte se da vas ima hiljade i hiljade :lol: mi ćemo i dalje iznosit tačne podatke a vi liječite komplekse. Pusa, ćao, vozdrica ;)

Nemaju svi skenere na ulazu. 8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 12:02

Jug je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Dzaba se smrzo...tacno da nema Hordi covjek nekad nebi imao sta gledati na tekmi... :D
sto se tice ofsajda nidze veze,fkt ne znams to je sudija digao zastavicu...gol za Borac je bio cist ko suza.. :oops:
sto se nase igre tice,nekako sam i dalje siguran da uzimamo barem bod kod Zelje..ove prilike se moraju negdje vratiti i nadam se da ce to biti bas protiv komsija..jeste sve je to na silu,al kako ces drugacije dati go timu koji se brani sa 10 igraca osim iz prekida...nazalost nemamo zebu iz zelje da iz prekida pogadza nase igrace u glavu i da tako dolazimo do gola... :roll:
kod strumfova ce biti lakse jer ce igati ofanzivnije a to ostavlja dosta prostora za Suljica i Kojasevica a stari lisac Obuca je uvijek tu da da dobar pas il da zabije neki (pipo) gol.. ;) ;)
Tjesi se lik nema dalje :lol: :lol: :mrgreen: . E jeste nasli gdje da trazite utjehu, ima da vam bude po usima u subotu, pa vi nemozete nikog pobijediti malo jaceg od Goska i Slavije. Ma vi ste divovi al jebu vas sudije i savez :lol:
Bgm u kakvoj ste formi trebace nam mnogo sportske srece...a u ovakvim utakmicama sreca je jedan od glavnih cinbenika :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 12:05

Zeljovka je napisao/la:PITARSKE PI*KE, DOBIT CETE PO GUZI... :lol:
ti mala momka nadzi ,pa nek te tuce po guzi.. :mrgreen: :mrgreen:
ofirno preko foruma trazis da ti neko zelje ispunjava... ;) ;) :lol:
FK SARAJEVO.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2011, 12:18

Zeljovka će momka tražiti na drugom forumu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2011, 12:18

10.Skoro će pauzirati 7 dana.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2011, 12:19

Previše vam je Aca dao slobode.
sad sam i ja tu, mislim da će bus za Banoviće brzo da se napuni.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2011, 12:20

Srce_Tebi 1 dan.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 nov 2011, 12:20

Šta hoće družina sa uske pruge kraj dvije titule iz bivše Juge
Dvorac u polju i ime zanata
Više se voli grad od sindikata...

Hajdemo uzeti Sportsko društvo Vaso Miskin Crni da im malo dospemo soli na njihove komplekse

NIKAD SAMI NISTE VI UVIJEK S VAMA TU SMO MI VAŠE HORDE PITARI!!!!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 nov 2011, 12:21

ramiral je napisao/la:Šta hoće družina sa uske pruge kraj dvije titule iz bivše Juge
Dvorac u polju i ime zanata
Više se voli grad od sindikata...

Hajdemo uzeti Sportsko društvo Vaso Miskin Crni da im malo dospemo soli na njihove komplekse

NIKAD SAMI NISTE VI UVIJEK S VAMA TU SMO MI VAŠE HORDE PITARI!!!!!!
molio bih da probamo oko derbija davati pametnije komentare od ovog.

Molim osnovce i pubertetlije da se suzdrže do derbija.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 nov 2011, 12:27

samosarajvo je napisao/la:2500 na stadionu...100 gore dole...

@nidi
Fala bogu da smo divovi.
Nego de ti meni reci u cemu je problem sad.Mi kukamo sto necemo imati podrsku navijaca a sto vi kukate ? Zar za vas to nebi trebalo biti jos bolje sto nas nece biti pa da mozete ugostiti jos vise vasih silnih navijaca?
Onom izjavom Osima kako je Zeljo najvise zakinuti a Sarajevo kuka je zapravo pokazao javnosti kako nema 10.000 navijaca da mu dodju na najvecu utakmicu u ovoj drzavi vec se oslanja na Horde Zla da bi zaradio...
Na Kosevu na zadnjem derbiju je bilo 16.000 ljudi, oduzmi 5000 vasih i dobijes 11.000
Na zadnjem na Grbavici je bili 8000 u vrh glave.Sve vasi navijaci, bez nasih...
raširi se :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 12:30

Kakvo licemjerstvo uprave Zeljeznicara...3 dana prije derbija oni se vec ogradzuju ako bude belaja...
nadam se da ce i nasa uprava biti namazana kao i oni i isto izaci u javnost i fino reci da nijedan navijac Sarajeva nece biti prisutan na tekmi ,i da ukolio se desi bilo kakav problem to nece biti od strane navijaca pomenutog kluba jer jednostavno nismo bili prisutni.. ;) ;) i to je fakt :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123 i 44 gosta.