Fkt me ne zanima repeka, ali eto napisah nesto sto mislim, ne morate mi nista pisati dalje, mozda zato sto Izet zabi za 1:2 u slovackoj i opet 0:1 zadnju jedva uvaljasmo gol.UltraSA je napisao/la:Pa evo sad smo imali Grčku, Armeniju, Finsku, Lihtenštajn, pa gdje odosmo? Kako majku mu j.ebem nismo uspjeli izvući jednu pobjedu u gostima, ma kakvu pobjedu, bod makar? I čuj jedva odeš, sa 25 bodova od 30 mogućih... haha 8 pobjeda 1 remi i 1 poraz. 30 golova zabili, primili 6.Laznjak je napisao/la:Pape nas odveo na mundijal? OK, kako?
Francuska te izbaci na sraman nacin za fudbal, i onda ti Platini namjeti grupu gdje ti Grcka igra kao nosioc, zemlja koja gori, koja propada. Litvanija, Lihtenstajn, Latvija, Slovacka. I to jedva odes.
Isti taj Platini izbaci Irsku ja mislim rukom gol da je bio. Francuzi opet sramno idu na Euro... Iduce godine Irci imaju grupu smijesnu i idu, samo suti nemoj se buniti. Jos Spaho sere iz Brazila kao kad dodje progovorit ce, i kanu neka lova i usuti mis mekinjas. 8 mil uzeli i javno govore kako ce te pare iskorisiti da odu u Brazil i da tamo imaju za troskove. Ne znam jesu li placeni hoteli i neki putni troskovi, mislim da je nesto obezbedjeno od domacina, ali da vode pordice ovi iz sveza, fuj. Tereni propadaju i 101 liga u svijetu, oni se busaju u prsa Dzekom, Ibisevicem, Pjanicem ... Koje je Ciro sastavio. Hvala dosta
Sto braca napisase nikakvih osjecaja nemam prema njima.
Zato kad Sarajevo igra sve nadoknadim.
A sad nam Armenija 4 uvali u jednoj, a 5 u dvije utakmice.
Nejse. Samo Sarajevo, ko hoce da prati njih i voli nemam nista protiv, ali meni su zgadili repku.
Latvija je moja zemlja.