FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 00:07

Bog sve vrati ovom mafijaskom savezu, koliko god nama sudbinu krojili ove sezone, karma je cudo djecu im yebem!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 okt 2019, 00:22

ledesma je napisao/la:Bog sve vrati ovom mafijaskom savezu, koliko god nama sudbinu krojili ove sezone, karma je cudo djecu im yebem!
Bog im vraca zbog Papeta ;)

Otjerali su ga kao posljednjeg psa, a jedini je drzavi donio radost i ovom usranom savezu milione Eura u kasu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 00:26

emir79 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Bog sve vrati ovom mafijaskom savezu, koliko god nama sudbinu krojili ove sezone, karma je cudo djecu im yebem!

Otjerali su ga kao posljednjeg psa, a jedini je drzavi donio radost i ovom usranom savezu milione Eura u kasu.
I jedini koji je imao muda da se suprostavi igrackim ublehama, i nazivao ih kako im i priliči!! Gospodin BH fudbala! i Naš Babuka! :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 okt 2019, 00:40

ledesma je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

I jedini koji je imao muda da se suprostavi igrackim ublehama, i nazivao ih kako im i priliči!! Gospodin BH fudbala! i Naš Babuka! :bih:
Tu si se druže malo zeznuo.Baš kod Papeta je počelo kabadahijsko ponašanje naših zvijezda, koji su radili šta su htjeli i na pripreme dovodili koga su htjeli.Lično sam vidio roditelje jedne naše zvijezde kako se vozaju autobusom sa reprezentativcima, pa oca te iste zvijezde kako hoda terenom tokom treninga, brat jedne druge zvijezde je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, također hodao terenom tokom treninga, sa akreditacijom Saveza......To je samo kap u moru šta su pojedini igrači radili za vrijeme Papetovog mandata.Ni sad nije ništa bolje, pojedinim igračima pripreme dobro dođu za pijančenje po Bosni i Taverni, največim okupljalištima sarajevskih sponzoruša.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 00:44

Historicar je napisao/la: Tu si se druže malo zeznuo.Baš kod Papeta je počelo kabadahijsko ponašanje naših zvijezda, koji su radili šta su htjeli i na pripreme dovodili koga su htjeli.Lično sam vidio roditelje jedne naše zvijezde kako se vozaju autobusom sa reprezentativcima, pa oca te iste zvijezde kako hoda terenom tokom treninga, brat jedne druge zvijezde je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, također hodao terenom tokom treninga, sa akreditacijom Saveza......To je samo kap u moru šta su pojedini igrači radili za vrijeme Papetovog mandata.Ni sad nije ništa bolje, pojedinim igračima pripreme dobro dođu za pijančenje po Bosni i Taverni, največim okupljalištima sarajevskih sponzoruša.
Griješiš itekako! Jel se sjećaš ko jedini nije igrao na svjetskom prvenstvu? Senijad I. A znaš li zašto? Zato što babuka nije dao igračima da upravljaju ko će igrati a ko ne. A ti znaš koji su se igraci bunili i kasnili na okupljanja reprezentavije zbog poziva Izeta H. u repku. Ja ti kažem jedan jedini i bez oraha u džepu!!! Naš Babuka!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 00:54

ledesma je napisao/la:
Historicar je napisao/la: Tu si se druže malo zeznuo.Baš kod Papeta je počelo kabadahijsko ponašanje naših zvijezda, koji su radili šta su htjeli i na pripreme dovodili koga su htjeli.Lično sam vidio roditelje jedne naše zvijezde kako se vozaju autobusom sa reprezentativcima, pa oca te iste zvijezde kako hoda terenom tokom treninga, brat jedne druge zvijezde je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, također hodao terenom tokom treninga, sa akreditacijom Saveza......To je samo kap u moru šta su pojedini igrači radili za vrijeme Papetovog mandata.Ni sad nije ništa bolje, pojedinim igračima pripreme dobro dođu za pijančenje po Bosni i Taverni, največim okupljalištima sarajevskih sponzoruša.
Griješiš itekako! Jel se sjećaš ko jedini nije igrao na svjetskom prvenstvu? Senijad I. A znaš li zašto? Zato što babuka nije dao igračima da upravljaju ko će igrati a ko ne. A ti znaš koji su se igraci bunili i kasnili na okupljanja reprezentavije zbog poziva Izeta H. u repku. Ja ti kažem jedan jedini i bez oraha u džepu!!! Naš Babuka!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 01:06

Halalite mi braco, ali moram da ovog covjeka barem na ovome forumu odbranim od ruznih rijeci!

Veceras bilo ko da igra, nisu dobri bili, ni jedan, ni jedan! Ostalih svi treba da bude sramota! Vjerovatno, mogu da vam kazem jos da nisu svjesni koliko ne znaju! jer mi imamo obicaj da od njih pravimo igrace! To nisu jos ni I ni jedan od igrača. To cu im ja da kažem, jer mene nije strah da li cu sutra biti ovdje! Uopste me ne interesuje! Jer najgora stvar kad misliš da nešto stvaraš, da si nešto stvorio, da si blizu. To sve padne u vodu zbog ponašanja njihovih!!!!!!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 16 okt 2019, 01:54

ledesma je napisao/la:Halalite mi braco, ali moram da ovog covjeka barem na ovome forumu odbranim od ruznih rijeci!

Veceras bilo ko da igra, nisu dobri bili, ni jedan, ni jedan! Ostalih svi treba da bude sramota! Vjerovatno, mogu da vam kazem jos da nisu svjesni koliko ne znaju! jer mi imamo obicaj da od njih pravimo igrace! To nisu jos ni I ni jedan od igrača. To cu im ja da kažem, jer mene nije strah da li cu sutra biti ovdje! Uopste me ne interesuje! Jer najgora stvar kad misliš da nešto stvaraš, da si nešto stvorio, da si blizu. To sve padne u vodu zbog ponašanja njihovih!!!!!!!
On je reprezentativna verzija Husrefa.. :urnebes: :urnebes:

Kakve mu sve nadimke nisu davali i u kakve ga sve talove nisu gurali, Bog samo zna..

Mi inace ne prastamo uspjehe.. postujemo samo dobre lopove i dobre varalice..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 16 okt 2019, 05:38

Pape nas odveo na mundijal? OK, kako?
Francuska te izbaci na sraman nacin za fudbal, i onda ti Platini namjeti grupu gdje ti Grcka igra kao nosioc, zemlja koja gori, koja propada. Litvanija, Lihtenstajn, Latvija, Slovacka. I to jedva odes.
Isti taj Platini izbaci Irsku ja mislim rukom gol da je bio. Francuzi opet sramno idu na Euro... Iduce godine Irci imaju grupu smijesnu i idu, samo suti nemoj se buniti. Jos Spaho sere iz Brazila kao kad dodje progovorit ce, i kanu neka lova i usuti mis mekinjas. 8 mil uzeli i javno govore kako ce te pare iskorisiti da odu u Brazil i da tamo imaju za troskove. Ne znam jesu li placeni hoteli i neki putni troskovi, mislim da je nesto obezbedjeno od domacina, ali da vode pordice ovi iz sveza, fuj. Tereni propadaju i 101 liga u svijetu, oni se busaju u prsa Dzekom, Ibisevicem, Pjanicem ... Koje je Ciro sastavio. Hvala dosta
Sto braca napisase nikakvih osjecaja nemam prema njima.
Zato kad Sarajevo igra sve nadoknadim.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 okt 2019, 07:03

Reprezentativno takmicenje gubi na vaznosti, jer opstaje radi tog sto jos dista klubova koristi old school, gleda se dal igra u drzavnom timu ili ne i to donosi gura taj fudbal da se reprezentativno takmicenje igra..

Ako se doda jos da u reprezentativnim utakmicama mnogo vise rizikujes povredu a mnogo manja zarada.

Repka je najbolje igrala pod papetovom vodenju..

Ja bi sutra dao otkaz Robertu i trazio novog selektora

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 okt 2019, 09:06

Laznjak je napisao/la:Pape nas odveo na mundijal? OK, kako?
Francuska te izbaci na sraman nacin za fudbal, i onda ti Platini namjeti grupu gdje ti Grcka igra kao nosioc, zemlja koja gori, koja propada. Litvanija, Lihtenstajn, Latvija, Slovacka. I to jedva odes.
Isti taj Platini izbaci Irsku ja mislim rukom gol da je bio. Francuzi opet sramno idu na Euro... Iduce godine Irci imaju grupu smijesnu i idu, samo suti nemoj se buniti. Jos Spaho sere iz Brazila kao kad dodje progovorit ce, i kanu neka lova i usuti mis mekinjas. 8 mil uzeli i javno govore kako ce te pare iskorisiti da odu u Brazil i da tamo imaju za troskove. Ne znam jesu li placeni hoteli i neki putni troskovi, mislim da je nesto obezbedjeno od domacina, ali da vode pordice ovi iz sveza, fuj. Tereni propadaju i 101 liga u svijetu, oni se busaju u prsa Dzekom, Ibisevicem, Pjanicem ... Koje je Ciro sastavio. Hvala dosta
Nemam vremena sad da ti odgovorim, ali kad budem imao dobices odgovor. Vecina napisanog nema veze sa istinom. I najvise sto mrzim kad neko iskrivljuje istinu. Nista Ciro nikome nije sastavljao, niti smo mi jedva otisli na SP.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 16 okt 2019, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2019, 09:58

Postujem tvoje pisanje itekako, ali mislim da u ovom slucaju grijesis, samo pogledaj koliko je ta Slovacka bila mocna u to vrijeme i gdje su im igraci igrali. Grcka također. A naši su u to vrijeme vise presjedili na klupi u svojim klubovima, nego sto su igrali.

Čiro je mrtva ubleha, ali ok svako ima svoje misljenje.

To za naše Sarajevo se slažem!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 16 okt 2019, 10:03

Ja koliko znam ovo je tema FK Sarajevo a ne rezprezentacije.
Što se mene tiče repka ko repka ne moramo se nikad nigdje plasirati ne tangira me previše. Niti je šta Sarajevu bolje bilo što smo igrali u Brazilu niti gore. Isto.

U petak sa Čelikom aBd od prve minute Rahmanovic, Tatar, Ahmetovic, možda čak i Oremuš i Stanoje upišu veću minutažu. ABd da pobijedimo i da krenemo u niz pobijeda do zime.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 okt 2019, 10:42

Amin da nikada i nigdje vise ne odemo kao reprezentacija. Ne interesuje me ekipa kojom rukovodi Savez, koji za fasizam kaznjava kao i za crveni karton, ne kaznjava sudije, ne ulaze u domacu ligu, ne pomaze infrastrukturalno izuzev jednog kluba, tali se sa raznim menadzerima, okuplja familiju i sl.

Da se ja pitam niti jednog igraca ne bih pustio u reprezentaciju dok Savez ne ucini nesto po naprijed navedenom. Kovacevic, Serbecic, Sabanovic, Djokanovic, Mustafic, trening kamp i uigravanje za nastupe u ligi. Naravno, tako isto i ako neko dobaci do A reprezentacije. Po mogucnosti bih molio i ove afirmisane vani, a koji su nekada igrali ovdje, da se ne odazivaju.

P.S. Hvala Kovacevicima za jucerasnji dan, za mene je Vladan igrac mjeseca vec, a Adnanu zelim da zavrsi u Barceloni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 okt 2019, 11:34

Na današnji dan 1966. godine Asim Ferhatović Hase odigrao je svoju posljednju utakmicu u dresu FK Sarajevo.

Sarajevo je kao lider Prvenstva Jugoslavije gostovalo ekipi Rijeke i ostvarilo pobjedu rezultatom 0:4, a Hase je zbog povrede koljena, koja je za posljedicu imala i kraj karijere, teren napustio već u 15. minuti susreta.

Hase je prvu utakmicu za Sarajevo odigrao 1952. godine protiv Zagreba. Godinama je bio najbolji igrač Sarajeva i jedan od najboljih fudbalera Jugoslavije, a u sezoni 1963./64. ponio je titulu najboljeg strijelca Prvenstva Jugoslavije sa 19 golova.

Preminuo je u noći između 24. i 25. januara 1987. godine, na svoj 54. rođendan. Njegovo ime danas nose stadion Koševo, ulica u istoimenom naselju, škola fudbala FK Sarajevo, kao i memorijalni turniri u malom fudbalu i šahu.
ISTINA ZA VEDRANA!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 16 okt 2019, 12:41

Pa evo sad smo imali Grčku, Armeniju, Finsku, Lihtenštajn, pa gdje odosmo? Kako majku mu j.ebem nismo uspjeli izvući jednu pobjedu u gostima, ma kakvu pobjedu, bod makar? I čuj jedva odeš, sa 25 bodova od 30 mogućih... haha 8 pobjeda 1 remi i 1 poraz. 30 golova zabili, primili 6.
A sad nam Armenija 4 uvali u jednoj, a 5 u dvije utakmice.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 16 okt 2019, 12:58

UltraSA je napisao/la:
Pa evo sad smo imali Grčku, Armeniju, Finsku, Lihtenštajn, pa gdje odosmo? Kako majku mu j.ebem nismo uspjeli izvući jednu pobjedu u gostima, ma kakvu pobjedu, bod makar? I čuj jedva odeš, sa 25 bodova od 30 mogućih... haha 8 pobjeda 1 remi i 1 poraz. 30 golova zabili, primili 6.
A sad nam Armenija 4 uvali u jednoj, a 5 u dvije utakmice.
Fkt me ne zanima repeka, ali eto napisah nesto sto mislim, ne morate mi nista pisati dalje, mozda zato sto Izet zabi za 1:2 u slovackoj i opet 0:1 zadnju jedva uvaljasmo gol.
Nejse. Samo Sarajevo, ko hoce da prati njih i voli nemam nista protiv, ali meni su zgadili repku.
Latvija je moja zemlja.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 okt 2019, 12:58

Ja reprezentaciju ne pratim od kad su papeta otjerali. Dabogda se plasirali na svako takmicenje al nek ih gleda kome kriminal ne smeta.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 okt 2019, 13:19

Izvini drug ali Ti si debil :urnebes: nevjera.

Pape je stvorio stroj koji je mljeo. Ako je ono slaba grupa sta je tek onda ova? Grcka tada bila sila. 1 isao direktno, mi zavrsili prvi. Sad pola grupe ide direktno nismo uspjeli. Poslije njemacke bili najefikasnija ekipa kvalifikacija itd. Cuj platini ti namjestio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 16 okt 2019, 13:43

Kad kaže kako nas je Pape odveo na mundijal? Hahahaha
8 pobjeda
1 remi
1 poraz
Gol razlika 30:6
+24
Razbili grupu.
Sad ti Armenija u 2 utakmice daje 5 golova.
Grčka ti daje 4 gola.
Ne brukajte se bolan. Pape je legenda i jedini čovjek koji nas je odveo na prvenstvo! Kad bude neko još uradio to isto, onda možete pričati. Do tad plačite i kmečite protiv njega.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.