NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Idemo danas po 3 bobe i da zauzmemo to 3 mjesto.bilo koji drugi rezultat.lazu sutnut sto dalje....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Cestitke nek ste dobili jazavce!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Ako ti sta znaci, i pokrali smo ihTito_1922 je napisao/la:Cestitke nek ste dobili jazavce!

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A jeste mi čudni majke mi moje. Šta ste se nahorozili na Igman života ti? Šta smo trebali igrat pošteno pa popušit ko i vi što ste? Ne ide to tako u ovoj ligi,svako se bori za sebe. Da smo igrali pošteno popušili bi i u Goraždu i u Konjicu i najebali radi "poštenja".Tito_1922 je napisao/la:Cestitke nek ste dobili jazavce!
Support your local club !
-
- Kontakt:
Takooooo je komšije moje.
Preživjeli rušenja i sve teške faze
Veća je Zvijezda od šminkera i Laze
Ni oklopni voz vam ništa nije mog'o
Zvijezda je Gradačac i još toga mnogo
Zvijezda je Gradačac a i Bosna cijela
Iako bi banda srušiti je htjela
Lešinari dočekali slabija vremena
Da zmajevom klubu legnu na ramena
Igrači i ugovori vrijednu su vam nule
Zvijezda ima bedem jak, jači i od kule
Kada treba grditi je, svi govore tečno
Zvijezda veća je od vas i živjet će vječno
Preživjeli rušenja i sve teške faze
Veća je Zvijezda od šminkera i Laze
Ni oklopni voz vam ništa nije mog'o
Zvijezda je Gradačac i još toga mnogo
Zvijezda je Gradačac a i Bosna cijela
Iako bi banda srušiti je htjela
Lešinari dočekali slabija vremena
Da zmajevom klubu legnu na ramena
Igrači i ugovori vrijednu su vam nule
Zvijezda ima bedem jak, jači i od kule
Kada treba grditi je, svi govore tečno
Zvijezda veća je od vas i živjet će vječno
Tito_1922 je napisao/la:Cestitke nek ste dobili jazavce!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
?Neznam cemu se smiješ.I vi ste nastali kad je naš grad gorio!Mancini je napisao/la:Tito_1922 je napisao/la:Cestitke nek ste dobili jazavce!![]()
![]()
Umro je Tito davno!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Kakvi su Maksimovic i Kurtalic?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Maksimovic je super. Danas je bio vise nego odlican, gol i asistencija. A i ostale je odigrao solidno.Skojevska je napisao/la:Kakvi su Maksimovic i Kurtalic?
Kurtalic je odron. Tesko da je losiji igrac obuko dres Zvijezde u zadnjih 10 godina
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
De ako budu golovi okaceni, citiraj me samoSMR187 je napisao/la:Maksimovic je super. Danas je bio vise nego odlican, gol i asistencija. A i ostale je odigrao solidno.Skojevska je napisao/la:Kakvi su Maksimovic i Kurtalic?
Kurtalic je odron. Tesko da je losiji igrac obuko dres Zvijezde u zadnjih 10 godina

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sad sam cuo Janjic je za Tuzlu otisao ovdje na hitnu dosao bez svijesti
Nije bedSkojevska je napisao/la:De ako budu golovi okaceni, citiraj me samoSMR187 je napisao/la:Maksimovic je super. Danas je bio vise nego odlican, gol i asistencija. A i ostale je odigrao solidno.Skojevska je napisao/la:Kakvi su Maksimovic i Kurtalic?

Ako ti treba preciznije, srijedom ili cetvrtkom budu objavljeni na kanalu zap produkcije
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Nije los kurtalic, treba mu samo vise samopouzdanja, janjic mora na operaciju u ponedeljak.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
De mi recite kakvi smo bili danas? Jesmo imali kakve šanse za bod(ove)?
Toooooo pobjeda moralo je ocepit
Idu bolji dani izgleda...
Lose izgledamo jarani Konjic su teske kalaje jedan sut i gol uz cetvrtu kardinalnu gresku naseg novog golmana u cetri utakmice..Sudija nam pomogao fino...
Liga je stvarno katastrofa sad ti sudi top pa te povalja da valja
Matori Lazarevic je definitivno sve preuzeo u svoje ruke i izgleda i nase najbolje dijete Mehica izbacio komplet iz ekipe... umjesto da dijete jos koji gol prikupi zavrsice u vagneru ili u mljekari da pravi kajmak ko i ostala nasa djeca... istjerat nase dijete koje za dzaba igra je sramota
Nikakve sanse nije imo Konjic katastrofa losi... kandidat za ispadanja sa onim trenerom

Idu bolji dani izgleda...
Lose izgledamo jarani Konjic su teske kalaje jedan sut i gol uz cetvrtu kardinalnu gresku naseg novog golmana u cetri utakmice..Sudija nam pomogao fino...
Liga je stvarno katastrofa sad ti sudi top pa te povalja da valja
Matori Lazarevic je definitivno sve preuzeo u svoje ruke i izgleda i nase najbolje dijete Mehica izbacio komplet iz ekipe... umjesto da dijete jos koji gol prikupi zavrsice u vagneru ili u mljekari da pravi kajmak ko i ostala nasa djeca... istjerat nase dijete koje za dzaba igra je sramota
Nikakve sanse nije imo Konjic katastrofa losi... kandidat za ispadanja sa onim trenerom
-
- Kontakt:
Dosli ste po bod.mogli uzet sva 3, onaj celo sulic krkan pravi zbog price dobi crveni..dobro ste stajali na terenu citavu utakmicuKonjicBOY je napisao/la:De mi recite kakvi smo bili danas? Jesmo imali kakve šanse za bod(ove)?
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Nikakve sanse nije imo Konjic katastrofa losi... kandidat za ispadanja sa onim trenerom
crvenobijeli je napisao/la:Dosli ste po bod.mogli uzet sva 3, onaj celo sulic krkan pravi zbog price dobi crveni..dobro ste stajali na terenu citavu utakmicu
Ko je sad u pravu ?

Crvenocrni je upravu... ja sam maskota koja se zeza po forumu....
Nema mi jare Combeta djelovo je danas dosta smireno... pomirio se izgela sa cinjenicom da smo u uzgoju ambrozije daleko najjaci
Nema mi jare Combeta djelovo je danas dosta smireno... pomirio se izgela sa cinjenicom da smo u uzgoju ambrozije daleko najjaci
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Dobro brate, ja samo pitam da vidim imamo li zbog čega dolazit u subotu, no hatecombe80 je napisao/la:Crvenocrni je upravu... ja sam maskota koja se zeza po forumu....

-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi...jos jednu utakmicu cu trpjeti Lazu sto ne ubacuje Mehica,a posle se na njega nakanim a znate kako to izgleda
...
Pozz

Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.