koliko je bili protiv Lirsa? da ne nabrajam finale kupa protiv zrinjskog, polufinala protiv zelje kad je hrpa ljudi ostajala pred stadionomterabajt je napisao/la:Toliko nije bilo zadnjih 30 g i nece narednih 30 pa cak i da bude dzaba ulaz, nije to stari narod koji je dolazi na utakmice. Tv je pokvario sve , vecina ih voli gledati na tv-u mancester, romu itd.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Što da ne, ako bi pobijedili i Radnički i Čapljinu. Kad može košarka dovesti 5000 ljudi, može i fudbal.terabajt je napisao/la:kakvih 8 000staragarda je napisao/la:ako uvezu 4 pobjede, protiv biscana ce sigurno past poslijeratni rekord stadiona..u to sam siguran...bit ce lijepo vrijeme i mislim da bi moglo bit cc 8000 ljudi..ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ocekujem jos 2000 i onda pad nakon prvog kiksa ili 8-10.000 protiv Jedinstva ako dobiju Radnicki i Capljinu...
al bice veselo sutra gledati kako napokon svi moraju platiti kartu heheheuozbilji se ba.
Samo dobar i jak marketing, najava utakmice i sl. Kad digneš pompu oko nečega ljudi će doći da vide šta je to i šta će biti, ne moraju imati tolike simpatije prema Slobodi ali bi ih zanimalo.
Poster FKSloboda team u full rezoluciji možete skinuti OVDE!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bice to fin derbi sa nama. Sad na jedan način bi volio da uvežete sve pobjede, pa da bude pun stadion, ali nekako mi se više svidja da sve tri izgubite, pa nek bude prazan ako će. Haha 
Da sve izgube protiv Vas sam na tribiniNKJ je napisao/la:Bice to fin derbi sa nama. Sad na jedan način bi volio da uvežete sve pobjede, pa da bude pun stadion, ali nekako mi se više svidja da sve tri izgubite, pa nek bude prazan ako će. Haha
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
apach1986 je napisao/la:
Da sve izgube protiv Vas sam na tribini
Apači..BUJRUM!
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta se kocis...sta je problemterabajt je napisao/la:kakvih 8 000staragarda je napisao/la:ako uvezu 4 pobjede, protiv biscana ce sigurno past poslijeratni rekord stadiona..u to sam siguran...bit ce lijepo vrijeme i mislim da bi moglo bit cc 8000 ljudi..ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ocekujem jos 2000 i onda pad nakon prvog kiksa ili 8-10.000 protiv Jedinstva ako dobiju Radnicki i Capljinu...
al bice veselo sutra gledati kako napokon svi moraju platiti kartu heheheuozbilji se ba.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja se nadam da će nas ići dosta, da ćemo i mi oboriti rekorde ove naše u vezi gostovanja. Mislim da će u Bihaću faliti autobusa, ali kakav je ovaj naš narod, Bog im ne može ugoditi, tako da sa 4-5 buseva bi bio prezadovoljan. A naravno, očekujem pun Tušanj, jer biće mi sladje doći tu. 
A kako misliš da ćete ući ako ostane ova zabrana ?
De ako nije problem, možel' mi neko reć' kod koga se može nabavit ovaj šal

Pitaj IndiramirzaTz je napisao/la:De ako nije problem, možel' mi neko reć' kod koga se može nabavit ovaj šal
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tesko ces ovo nac,jarane...ovih prvih bar salova je izasla bas limitirana serija..mozda 50 takmirzaTz je napisao/la:De ako nije problem, možel' mi neko reć' kod koga se može nabavit ovaj šal
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Coraco je napisao/la:A kako misliš da ćete ući ako ostane ova zabrana ?
Pa vi bi nas valjda trebali pustiti
Pa ukoliko nemamo nikakvih obilježja, moraju nas pustiti. Savez daje dopuštenje.
Teško brate, ako vas nisu htjeli pustiti ni u Srebreniku, a tek npr 3-4 busa nije to malo ljudi.
Ne bih ti znao reći koliko će nas biti, moje su želje 3-4 busa. Ali opet, dalek put, biće skuplje, onda ljudima se to neće dati. 1-2 busa će biti sigurno, i ne idemo na slijepo. 
Vis je rezervirano 3 puna busa, a tek je počelo prvenstvo i imam neke info da ce 1 bus doći iz Sarajeva i + koji bus dan-dva prije početka utakmice tako da očekuj 6 punih busova iz Bihaća + ljudi koji ce doći svojim autom..NKJ je napisao/la:Ne bih ti znao reći koliko će nas biti, moje su želje 3-4 busa. Ali opet, dalek put, biće skuplje, onda ljudima se to neće dati. 1-2 busa će biti sigurno, i ne idemo na slijepo.
i 41 spaceshuttle, daj ne pricajte budalestine molim vas.40-50 ljudi je vrh, pogotovo ako zabrana i dalje bude na snazi.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
danas očekujem 4000 ljudi
a kad bude Jedinstvo, tad očekujem 7000 ljudi
ova zabrana je usrala, kakva bi gotiva bila da dođu i Bišćani i uveličaju taj događaj i da zajedno postidimo premijerligaše 
Bišćani će doći, to sigurno, koliko će nas biti, kad nas bude 100tinjak, solidno za gostovanje u ovoj ligi. U Cazin nas je išlo 200-300. Ali ipak, Cazin je blizu, ovo je predaleko, tako da biće nas manje sigurno. Ali na tribini će nas biti koliko god 
ma nije isto, da nema zabrane, došlo bi vas više nego što će vas doći, imali biste svoj sektor, navijali biste, itd .. ovako će vas doći manje, morat' ćete kod košpicara, a ako bude navijanja, može doći do excesa, itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.