FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kovacevic
Letic serbedzic kurdic sabanovic
Sisic dokanovic gavric tatar
............Rahmanovic
........... Ahmetovic
Prva izmjena mustafic dokanovic 64 min
Druga stanoje gavric 82 min
Treca guzina umjesto rahmanovica 75 min
Dovoljno za 1:0
Letic serbedzic kurdic sabanovic
Sisic dokanovic gavric tatar
............Rahmanovic
........... Ahmetovic
Prva izmjena mustafic dokanovic 64 min
Druga stanoje gavric 82 min
Treca guzina umjesto rahmanovica 75 min
Dovoljno za 1:0
Kod mene pocinje drugo poluvrijemeledesma je napisao/la:Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
Pa rekli su u petak u šest sati...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
belosevic28
- Kontakt:
Na streamu uredno ide, vodimo 1-0, a golove dali Tatar, Guzima i Ahmetovic.mma_hz je napisao/la:Kod mene pocinje drugo poluvrijemeledesma je napisao/la:Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
Prohladno je rece komentator.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Evo zavrseno, bilo 1:1 pa produzio sudija dok Sarajevo ne da gol..uvali ga Handze u 103 minuti.belosevic28 je napisao/la:Na streamu uredno ide, vodimo 1-0, a golove dali Tatar, Guzima i Ahmetovic.mma_hz je napisao/la:Kod mene pocinje drugo poluvrijemeledesma je napisao/la:Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
Prohladno je rece komentator.
Moze nam se
FK SARAJEVO.
može i nova bh da prenosi, ionako od ove jeseni imaju sportski kanal nova sport 
Ako ce baho slagirani prenositi, neka hvala tekstualno cuFoSte95 je napisao/la:može i nova bh da prenosi, ionako od ove jeseni imaju sportski kanal nova sport
NEMA NAZAD
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nađi mi postove šta sam o Čali pisao.ShofaII je napisao/la:Nije ti taj o Jesicu nista lose rekao.
A Calu je jos grdnije popljuvao. Kakve je samo gadosti za Calu pisao.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije @SarajevoJeBordo pljuvao Čalu, nego forumaš @PitarBordo, valjda vas je ovo "Bordo" zbunilo da ih zamijenite. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
M nije, pobriso postove sto posto pa sad kae ajd ih nadji. Nemoj da ih hakujem
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Da nije i PB njegov account? Pored Pantelije i Thrillera?AngelDiMaria je napisao/la:M nije, pobriso postove sto posto pa sad kae ajd ih nadji. Nemoj da ih hakujem
SJB je naš Dokoljenko, pola pdf-a okupirao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nego, koliko nas dolazi veceras da pozdravimo povratak Mirka, Miloša?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
3 milje nas standardnih, vise znam i gdje ko sjedi, koje grickalice konzumira, repertoar psovki...SedrenikHz je napisao/la:Nego, koliko nas dolazi veceras da pozdravimo povratak Mirka, Miloša?
Standardnih 3 4 milje bolesnika, ostalo derby , forum i vremenska prognoza navijaci .. 15 stepeni veceras, malo brate..smrznut ce se jadniciSedrenikHz je napisao/la:Nego, koliko nas dolazi veceras da pozdravimo povratak Mirka, Miloša?
Mozda nas ceka revoluija, jer ko je gledao prenos Sloboda Dinamo, slika ko mlijeko bilaLaznjak je napisao/la:Jedino Face, ma da i to bi bilo kriminalno. Ponavljam se stalno, do neki dan su raja slusala na radiju i Moja tv ti da kakav takav snimak tekme. Ima i dobrih, ali isto i losih prenosa gdje te glava zaboli od rezolucije.Pitar6785 je napisao/la:15 k km dobijes za osvajanje duple krune, o tito **** ti jovanku u sred siseee
Sta vi mislite dali bi bilo bolje da recimo Hayat Face i recimo obn odkupe tv prava premijer lige. Mislim da bi ove kuce mnogo bolje radile prenose, sigurno bi bilo vise emisija o istoj, ova moja tv nit pola drzave ima kamere im 60 godina stare, ni jedne emisije osim one gdje ko nesto analiziraju nide veze
Arena i SK jedino, ma da i oni prenose Hrvate, Srbe i jos nas, u udarnim terminima gdje igraju talijani i francuzi, SK jedino, gledam ima 12 kanala, mozda po 2 tekme, ali ostanu ti jos 4 i oni Engleze prenose i spance u tim terminima, ma da jedino oni eto, ali kad Bh telecom sve to prekuca ponudom i sponzorstvom. Jos ti diktiraj kad ce ko igrati, ali opet ti prenose 4/6 tekmi. Kad bi malo ulozili u kamere i kvalitet prenosa koji opet utice od infrastrukture stadiona, jer nemaju uslove za postavljanje dodatnih kamera, bila bi druga prica.
Nase tekme koje sam gledao su mi OK, dok npr Slobodu neki dan, samo mrlje neke, cak i rezultat mutan, a minute na rezultatima pratio.
Ja imam info da su nabavili odredjenu opremu, medjutim ne mogu je koristiti jer su im vozila stara
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja sam onaj sto zemberek psuje hebibu i krsti...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
belosevic28
- Kontakt:
Zapad, zelena jakna, suti, gricka nokte i moli Boga da ga ko sa foruma ne prepozna...
Selam
Selam
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Koji je sad razlog izostavljanaja Harisa Handžića ?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mozdaaa prespor, mooozdaaa kilav, mozdaaa nije i dalje u formi...Historicar je napisao/la:Koji je sad razlog izostavljanaja Harisa Handžića ?
Upala prepona, ne lupetajte bezeAngelDiMaria je napisao/la:Mozdaaa prespor, mooozdaaa kilav, mozdaaa nije i dalje u formi...Historicar je napisao/la:Koji je sad razlog izostavljanaja Harisa Handžića ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.