Pa ako je zaista povrijeđen. ne znam zašto se onda ne oglase na službenim stranicama, ovo je stoti put da raju ovako ostave da nagađajuNorthN01 je napisao/la:Upala prepona, ne lupetajte bezeAngelDiMaria je napisao/la:Mozdaaa prespor, mooozdaaa kilav, mozdaaa nije i dalje u formi...Historicar je napisao/la:Koji je sad razlog izostavljanaja Harisa Handžića ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZA SVE NAS HARIS JE HANDŽIĆ!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević
Šabanović Šerbečić Letić Hodžić
Gavrić Đokanović
Tatar Rahmanović Milanović
Ahmetović
Ja bi ovako al ništa od tog, mislim da će Dupovac na stopera.
Gavrić Đokanović
Ahmetović
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
CUj mozda se sinoc povrijedio, mozda jutros, hahahah, a mozda samo nije u kombinaciji, nidje veze, eto jako bitno, osjecam se sotecenim sto ne znam sta je sa njegovim preponama.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa logicno Dupovac ili Kurdić. Zasto ismisljati pozicije? Ili zasto drzati stopera ako je od njega na stoperu bolji bek koji i beka jedva igra?BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević
Gavrić Đokanović
Ahmetović
Mi nikada odustati necemo...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kurdića nikako nema u konkurenciji a Dupovac baš dugo nije imao ozbiljniju utakmicu, zadnja mu bila protiv amatera iz Ljubuškog i smiješan bio. Nadam se da se popravio.10.Skoro je napisao/la:Pa logicno Dupovac ili Kurdić. Zasto ismisljati pozicije? Ili zasto drzati stopera ako je od njega na stoperu bolji bek koji i beka jedva igra?BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević
Gavrić Đokanović
Ahmetović
FK Sarajevo
Ne znam legendo sta koristis, samo ti se odgovorilo na tvoja nagadjanja o Harisu Handzicu .. sad imas pravu info ne moras lupetatAngelDiMaria je napisao/la:CUj mozda se sinoc povrijedio, mozda jutros, hahahah, a mozda samo nije u kombinaciji, nidje veze, eto jako bitno, osjecam se sotecenim sto ne znam sta je sa njegovim preponama.
Kad neko ne razumije, vrlo je tesko sa istim komunicirati 
Još malo braco! Svi u napad jedan je Hase!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neće biti lako, al uz max. angažman svih pobjeda neće doći u pitanje.
Pobjedom idemo na omjer kod kuće 7-0-0
Pobjedom idemo na omjer kod kuće 7-0-0
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dokoljenko je profesionalni lizač testisa po principu "ko više plati". Ne poredi me s gurbetima pu pu pu. Moja ljubav prema kapitenu i Hebibu se jedino može mjeriti sa Osketovom ljubavi prema sindikalcu Bogiju.skoroalen je napisao/la:Da nije i PB njegov account? Pored Pantelije i Thrillera?AngelDiMaria je napisao/la:M nije, pobriso postove sto posto pa sad kae ajd ih nadji. Nemoj da ih hakujem![]()
SJB je naš Dokoljenko, pola pdf-a okupirao.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A zato ti i Oske dijelite ip.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dokoljenko je profesionalni lizač testisa po principu "ko više plati". Ne poredi me s gurbetima pu pu pu. Moja ljubav prema kapitenu i Hebibu se jedino može mjeriti sa Osketovom ljubavi prema sindikalcu Bogiju.skoroalen je napisao/la:Da nije i PB njegov account? Pored Pantelije i Thrillera?AngelDiMaria je napisao/la:M nije, pobriso postove sto posto pa sad kae ajd ih nadji. Nemoj da ih hakujem![]()
SJB je naš Dokoljenko, pola pdf-a okupirao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Majku li im yebem usta smrdljivu gurbetsku!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:R A Z O T K R I V E N !
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Koristim sve mreze, pratim sve medije i niko iz kluba se nije oglasio o handzicu... sramota, uprava napoljeNorthN01 je napisao/la:Ne znam legendo sta koristis, samo ti se odgovorilo na tvoja nagadjanja o Harisu Handzicu .. sad imas pravu info ne moras lupetatAngelDiMaria je napisao/la:CUj mozda se sinoc povrijedio, mozda jutros, hahahah, a mozda samo nije u kombinaciji, nidje veze, eto jako bitno, osjecam se sotecenim sto ne znam sta je sa njegovim preponama.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pratis sve mreze i medije a ne znas da se povrijedioAngelDiMaria je napisao/la:Koristim sve mreze, pratim sve medije i niko iz kluba se nije oglasio o handzicu... sramota, uprava napoljeNorthN01 je napisao/la:Ne znam legendo sta koristis, samo ti se odgovorilo na tvoja nagadjanja o Harisu Handzicu .. sad imas pravu info ne moras lupetatAngelDiMaria je napisao/la:CUj mozda se sinoc povrijedio, mozda jutros, hahahah, a mozda samo nije u kombinaciji, nidje veze, eto jako bitno, osjecam se sotecenim sto ne znam sta je sa njegovim preponama.
Je li ovaj sto je bio pod nickom Sioux? Ako jeste, onda me i ne cudi.ShofaII je napisao/la:Nije ti taj o Jesicu nista lose rekao.
A Calu je jos grdnije popljuvao. Kakve je samo gadosti za Calu pisao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije, čudi se.emir79 je napisao/la:Je li ovaj sto je bio pod nickom Sioux? Ako jeste, onda me i ne cudi.ShofaII je napisao/la:Nije ti taj o Jesicu nista lose rekao.
A Calu je jos grdnije popljuvao. Kakve je samo gadosti za Calu pisao.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jest kvota na nas skočila od jutros, haman tek maloprije saznali da nema Hebiba..
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.