FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2014, 00:13

NKJ je napisao/la:Bišćani će doći, to sigurno, koliko će nas biti, kad nas bude 100tinjak, solidno za gostovanje u ovoj ligi. U Cazin nas je išlo 200-300. Ali ipak, Cazin je blizu, ovo je predaleko, tako da biće nas manje sigurno. Ali na tribini će nas biti koliko god :D
Problem je i ako dodjete da se nece ni primjetit da ste dosli jer ce te morati biti sa domacim navijacima, al bojim se da nece bit kakvih nereda jer ipak ce to bit utakmica vjerovatno za prvaka, opet na vama je ako budete isli sa busem najebat cete sa Specijalcima jer vi jos niste imali pravi konktakt sa nasim iz Mupa Tk.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 08 mar 2014, 00:18

Poznavajući pripadnike Mupa Tk-a, i iz ličnog iskustva... Bolje dođite bez obilježja ikakvih i ne navijajte ako je već zabrana na snazi :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2014, 00:23

Sa njima nema zaj.ebancije..udaraju gdje stignu,znam iz licnog iskustva..ne valja se zezat sa njima,ja mislim da nema gorih u drzavi od njih..

Sutra 1:0 u 90 minuti Krpic :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 08 mar 2014, 00:28

Mirzatz- imas odg na pp

tesko da cete vi proci sicki al ajde....iskreno bi volio da udjete al kao sto reko teskoo...... jedno je sigurno da vas nece niko dirati (bez razloga ) u tuzli.....e sad mozete to iskoristiti doci 5-6 h prije utakmice recimo i uci sa normalnim ljudima......moj savjet sve drugo mislim da bacate pare i vrijeme dzaba !
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 08 mar 2014, 00:29

Ma već je pričano sa policijom u vezi dolaska. A bez obiljezja nas moraju pustiti, tako nam je savez poslao.
Ali usra ovaj savez sve kako god okrenes

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2014, 00:33

Normalno da ih nece niko dirati bez razloga, al i ja vam preporucujem da dodjete ranije ko ima kola ili kombi, sa busevima nema sanse da dodjete do Tusnja bolje ne pokusajite jer cete dobit batine od policije plus gratis nazad kuci i onda nista postigli niste.

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 08 mar 2014, 00:44

Uprave oba kluba bi trebale poslati kakav dopis ili molbu nogometnom savezu federacije da naprave iznimku za taj derbi i da dopuste gostujucim navijacima da organizirano dodju na utakmicu i uvelicaju taj derbi. I u Bihacu je velik interes za tu utakmicu i vjerujem da bi se lagano napunilo par autobusa. Kad bi i navijaci oba kluba poduzeli kakve mjere mislim da bi savez i dopustio takvo nesto. Sila Nebeska je odradila sva gostovanja pa nigdje nije bilo problema i siguran sam da ne bi bilo ni u Tuzli jer osim tog rivaliteta i borbe za Premijer ligu , nema nikakvih drugih tenzija medju navijacima i klubovima. Fukare su se slobodno setale i po gradu i po stadionu i niko im rijeci nije rekao , bili su lijepo docekani i imali su priliku da na miru bodre svoju ekipu , pa nema razloga da Tuzla ne uzvrati gostoprimstvo.Uglavnom pozivam sve navijace , uprave i eventualno neke ljude sa autoritetom , da se potrude da omoguce ogranizovan dolazak Sile Nebeske na Tusanj.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2014, 00:48

Nasim prijateljima iz grada heroja obavezno omoguciti da dodju i navijaju za svoj klub.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2014, 00:50

Skver je napisao/la:Nasim prijateljima iz grada heroja obavezno omoguciti da dodju i navijaju za svoj klub.
:mrgreen:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 08 mar 2014, 01:15

A utakmica koja može odlučiti prvaka, utakmica koju prenosi Face TV, utakmica koja puni stadion, što nema u PL i da ne bude gostujućih navijača. Odmah nije zanimljivo toliko. Ljepše je mi na jednoj tribini, vi na drugoj, pa gledaj utakmicu. Treba i vaša Uprava, a i naša poslati dopis nekakav policiji, savezu, da nas puste. Valjda hoće jbt

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 mar 2014, 01:22

NKJ je napisao/la:A utakmica koja može odlučiti prvaka, utakmica koju prenosi Face TV, utakmica koja puni stadion, što nema u PL i da ne bude gostujućih navijača. Odmah nije zanimljivo toliko. Ljepše je mi na jednoj tribini, vi na drugoj, pa gledaj utakmicu. Treba i vaša Uprava, a i naša poslati dopis nekakav policiji, savezu, da nas puste. Valjda hoće jbt
+1

Da pokazemo onima iz PL kako se puni stadion :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 mar 2014, 01:27

Iceplayer je napisao/la:
NKJ je napisao/la:A utakmica koja može odlučiti prvaka, utakmica koju prenosi Face TV, utakmica koja puni stadion, što nema u PL i da ne bude gostujućih navijača. Odmah nije zanimljivo toliko. Ljepše je mi na jednoj tribini, vi na drugoj, pa gledaj utakmicu. Treba i vaša Uprava, a i naša poslati dopis nekakav policiji, savezu, da nas puste. Valjda hoće jbt
+1

Da pokazemo onima iz PL kako se puni stadion :D
Pa nista vi dodjete, bez obiljezja kluba bez navijanja pred stadionom, uzmete karte, napravite "kocku" i navijate i niko vam nece pola rijeci rec, cak sta vise po meni ce bit bolja atmosfera ako vi budete tu i budete navijali:D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 08 mar 2014, 01:39

Tako je bilo i u Srebreniku, bez obilježja, krenuli uzeti karte pa policija otjerala. Ali to je do njihove uprave bilo, nadam se da će vaša imati razumijevanja.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 08 mar 2014, 01:41

NKJ je napisao/la:Tako je bilo i u Srebreniku, bez obilježja, krenuli uzeti karte pa policija otjerala. Ali to je do njihove uprave bilo, nadam se da će vaša imati razumijevanja.
Fazon je kad to činimo,to je direktan šamar ovim iz saveza ...I klubovi su zaduzeni da provode to sto su iz Saveza odlucili...^^

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2014, 01:57

Ja lično bi stvarno volio da vas bruka dodze pa da se upotpuni ovaj derbi al poznavajući ovu našu ACAB stoku toplo vam preporučujem da ne dolazite...put je dalek i ovi neće okom trepnut a vratice vas nazad...stoka je to....plus što savez trenira neku smijeni strogoću na navijačima...vi opet vidite sta i kako...al da vas puste pogotovo sa busevima je smiješna ideja uopste
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 08 mar 2014, 02:23

nije ovo tema za toga nikako al ajde kad ste vec krenuli da rezimiramo.....
- nema policija i nasa uprava veze sa ovim ZNACI SAMO SAVEZ
- nemojte pomisljati doci busevima to je trosenje para i vremena dzaba
- mi smo lijepo docekani tamo i sigurno ce biti uzvraceno u tuzli na stranu ova prepucavanja po forumima nekih net huligana zna se ko je bio u bihacu i ti isti sigurno nece dopustiti da vas neko dira ovdje ;)
-MOJ VAM JE SAVJET DA DODJETE NEORGANIZOVANO I UDJETE NA STADION ALI NE DA VAS DODJE 200 PRED STADION I OCEKUJETE DA VAS NE PROVALE..... KUPITE ULAZNICE I GDJE SAV SVIJET ULAZI UDJITE I VI, KADA UDJETE NA TRIBINU ODVOJITE SE U JEDAN COSAK I TO JE TO.....FUKARE SU NA DRUGOJ STRANI SKROZ TAKO DA NISTE NI BLIZU !
Zadnji moj post na tu temu koga sta zanima ima pp.....

Sutra svi na tusanj ! docekali smo i to da nam ni kisa nece smetati :mrgreen: NEMA IZGOVORA
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2014, 05:58

Probisvjet je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:evo naseg po mnogima pravog kapitena Mujkica :lol: hoce momak 72000 KM :? treba mu se matere najebati iducu utakmicu
Bice tu kontra tuzbi za nesavjesno poslovanje. Mogli bi se neki ugristi za jaja.

kakve on hoce pare?..ja imam informaciju upravo od covjelka kome je Sloboda duzna takodjer pare i koji mi je jos davno rekao da je Mujkic jedini koji je bio uvjek isplacen..bio je jos jedna igrac nas koji je izplacen bio uvjek nebi da ga imenujem..doduse i njega su poslije malo zakinuli, ali je ipak bio uz Mujkica covjek koji je dobijao ispod ruke pare da ostali ne vide jer su drugima prodavali pricu da nemaju para za njih pa im placali u djelovima..Denis Mujkic je jasno rekao i Sbaovicima i svima meni date moje i bice mir u Svlacionici..zar Mujkic nije godinama uvjek govorio kako je sve idealno dobor dok su drugi pricali negativno?.dobio je Denis svoje a ovaj je sakrio sve te isplatnice koje mu je ispod ruke dao tako da sad Sloboda to mora isplatiti..vjerovatno su ga ti i ljudi navratili kako bi oni naudili Slobodi i kako bi oni dobili dio novca ...

ja sam rekao davno svako kome je Sloboda duzna nadam se da ce dobiti svoje pare i u lkamatama, ali svaki onaj koji je pod uticajem tih lopova tuzio Slobodu i koji zna da je isplacen i zeli uzeti sto vise od Slobode, da bog da sve te pare utrosio na najmilije ...pa i da se radi i o mom bratu ko ga ebe ako misli lose Slobodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2014, 06:21

NKJ je napisao/la:
Coraco je napisao/la:A kako misliš da ćete ući ako ostane ova zabrana ?

Pa vi bi nas valjda trebali pustiti :P

Pa ukoliko nemamo nikakvih obilježja, moraju nas pustiti. Savez daje dopuštenje.
ma jarane primjetit ce se to..pazi ako odete na A triibnu oni vam gore na A i B tribini nece dopustiti sigurno..to ti je care poznata Mosnik tribina ljudi svoje pozicije znaju./.i ko god dolazi na utkamicu zna da nesmije tu sjesti..znaci i policija gore zna ko tu sjedi..cim vidi d aje neko drugi znace da su to gostujuci navijaci ..jedino da se gore do D tribine probijete bez obiljezja..samo tesko da ce se moci kad je ova zabrana upitanju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2014, 06:51

NKJ je napisao/la:Tako je bilo i u Srebreniku, bez obilježja, krenuli uzeti karte pa policija otjerala. Ali to je do njihove uprave bilo, nadam se da će vaša imati razumijevanja.

jarane nije nego vjerovatno do saveza..vjerovatno su ovi rekli domacine kaznjavat ako budu ulazili gostujuci navijaci...jer ne znam kako skim ste vi iz saveza to u vezi, ali vidim da su Pirare vraclai licne karte im traizli na ulazu i ko god je bio iz SA vracali su ..znaci ne znam bice ebeno mada ja bi licno volio da bude SN u Tuzli bolja atmosvera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 mar 2014, 09:30

harry_90 je napisao/la:Sa njima nema zaj.ebancije..udaraju gdje stignu,znam iz licnog iskustva..ne valja se zezat sa njima,ja mislim da nema gorih u drzavi od njih..

Sutra 1:0 u 90 minuti Krpic :D
pu pu pu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.