skoroalen je napisao/la:@Denchi
Dulja nam je i došao s 20 godina, a Trivunović je bio provjereno ime, naš bivši igrač i bivši reprezentativac. To je drugo. A Mersu sam gore naveo kao iznimku. Pogledaj ostale, evo redom da idemo:
Guzina, Milanović, Šišić, Kuzmanović, Hodžić, Lelić, Ivetić, Hebibović, Bekić, Bandović, Purić, Okić, Bandović, Oštraković...
Plus Sarić i Ahmetović koji su et bili prevaga (meni samo Merso, Sarić nikad nije kod nas igrao ni blizu kao u Slobodi ili sad u reprezentaciji). Plus mladi igrači, koje sam najavio da treba dovodit, tipa Mihojević, Adnan Kovačević, Cimirot, Duljević. Plus tih par povratnika koji UVIJEK u drugom mandatu budu slabiji nego u prvom, a i dolaze da budu klupa, tipa Said, Handžić itd. U prevodu, ogroman broj igrača iz lige se kod nas pogubio. Niko nije napravio boom ni ostao zapažen kao ovi koje smo doveli sa strane (Lazić, Šerbečić, Stanojević, Rahmanović, Adukor, Tatar, Benko, Jajalo, Barbarić...).
Apsolutno se slazem sa ovim. Ukoliko igrac sa 27-28 godina i dalje igra u nasoj ligi, ja u njemu ne vidim neko pojacanje. Samo igrace U21 dovoditi. Mali je procenat kao sto i sam pises je onih koji su iskusni dođu kod nas i pokazu se kao pojacanje.
Mi moramo gledati da iz nase lige dovodimo sto mlađe igrace, a pojacanja iskljucivo da budu tipa Serbecic, Lazic, Stanojevic, Kapic... nista manje od ovog, ako zelimo da drzimo neki nivo.