I? Šta je dobio kad je prihvatio poziv u repku? Kao postao je bolji golman? Više se klubova počelo da interesuje za njega?Goalgetter je napisao/la:Tad je bio jos posudjen Ipswichu, a grijao je klupu u Portsmouthu.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
-
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:I? Šta je dobio kad je prihvatio poziv u repku? Kao postao je bolji golman? Više se klubova počelo da interesuje za njega?Goalgetter je napisao/la:Tad je bio jos posudjen Ipswichu, a grijao je klupu u Portsmouthu.
Druze, neinformiran si.
Begovic je bio moljen i kumljen da igra za Kanadu. Odbio je da igra za Kanadu da bi igrao za BiH.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ma jednostavno imam osjecaj da je on sam to i zelio da ko fol se odluci za bosnu ovdje se malo zakuhalo, on se nije odazavao i sad je on covjek "bez drzave" a to njemu najvise odg, jer kanada mu daleko a bosna ga ne zanima!!! nemora znaciti da sam u pravu ali sve je moguce!!MostaracVelezovac je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:I? Šta je dobio kad je prihvatio poziv u repku? Kao postao je bolji golman? Više se klubova počelo da interesuje za njega?Goalgetter je napisao/la:Tad je bio jos posudjen Ipswichu, a grijao je klupu u Portsmouthu.
Druze, neinformiran si.
Begovic je bio moljen i kumljen da igra za Kanadu. Odbio je da igra za Kanadu da bi igrao za BiH.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
da se razumijemo i mnogo veci igraci od Begovica prave greske pa im se na kraju oprosti! Begovic da ne voli BIH ne bi ni prihvatio da igra za nasu reprezentaciju,koja realno ima velike sanse da ode na EP 2012 godine! Begovic je napravio dvije greske,ali treba preci preko toga u interesu svih i reprezentacije i mladog golmana pred kojim je svijetla buducnost! Begovic mora shvatiti da je reprezentaciju dva puta ostavio na cjedilu i da su navijaci bjesni zbog toga,ali mlad covjek grijesi,nije sramota to priznati! BIH povratkom Papca iz G.Rendzersa i Salihovica imamo odlicnu reprezentaciju,jos da se Begovic vrati tamo gdje mu je i mjesto u interesu svih onda mozemo reci da imamo velike sanse da se borimo za prve dvije pozicije u nasoj grupi!
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta ba ti pričaš? Pa celo vreme ja govorim da on ne prezire BIH. Da je sam odlučio da brani za BIH. Jesi ti pročitao uopšte postove iznad. Nisi mi više drug.MostaracVelezovac je napisao/la:Druze, neinformiran si.

-
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:da se razumijemo i mnogo veci igraci od Begovica prave greske pa im se na kraju oprosti! Begovic da ne voli BIH ne bi ni prihvatio da igra za nasu reprezentaciju,koja realno ima velike sanse da ode na EP 2012 godine! Begovic je napravio dvije greske,ali treba preci preko toga u interesu svih i reprezentacije i mladog golmana pred kojim je svijetla buducnost! Begovic mora shvatiti da je reprezentaciju dva puta ostavio na cjedilu i da su navijaci bjesni zbog toga,ali mlad covjek grijesi,nije sramota to priznati! BIH povratkom Papca iz G.Rendzersa i Salihovica imamo odlicnu reprezentaciju,jos da se Begovic vrati tamo gdje mu je i mjesto u interesu svih onda mozemo reci da imamo velike sanse da se borimo za prve dvije pozicije u nasoj grupi!
Netacno.
Pape Susic tvrdi da je Begovic napravio 2 greske i te tvrdnje je samo napumpao medijima koji ce svoju rodjenu mater okaljat za rejting, a pri tom nije nikakav dokaz dan niti je ikakva rasprava uopste i bila o tome sta je bilo sa Begovicem.
Begovic do sada je samo optuzen od strane Susica da se nije htio odazvat i on je to negirao. Zato nemozes reci da je napravio 2 greske - jer neznamo jeli Susic napravio 2 greske ili on, ili sta je vec bilo. To niko nezna.... Osim medija naravno - jer oni sve znaju yebhat se daju.
-
- Kontakt:
Vi koji lajete o pojma nemate u stvari o kakvom se igracu radi, pogledajte ovo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Niko ne sumnja u njegove kvalitete kao igrac. Asmir je na putu da postane najbolji BiH golman, mozda najbolji kojeg smo ikad imali.MostaracVelezovac je napisao/la:Vi koji lajete o pojma nemate u stvari o kakvom se igracu radi, pogledajte ovo...
Ali stvar je, da u zadnje vrijeme nece da se odazove repki. Karijera mu je vaznija od repke. Pogotovo me je razocarao protiv Mexika.
Pape ga je kaznio, i mislim da je pravedna kazna. Nadam se da je naucio iz ovih greski, i da ce vec u sljedecoj utakmici biti na golu protiv Rumuna

-
- Kontakt:
Ova je jos bolja:
Od rata pa do danas, BH nije imala boljeg golmana sigurno. Pogledaj 2:35-2:50... tri odbrane protiv tri 100% sanse.
Za jednu malu drzavu koja nema nego 5-6 dobrih igraca i mozda 1-2 svjetskog nivoa, raja u BiH se jako puno umisli. Pljuvanjem po Begovicu samo moze doci do toga da raskola a BH repka ce jedina izgubit u tom svemu - Begovic nece izgubit nista, jer on vec jeste odlican golman i poznat. Uz to jako mlad. Kad mu istekne ugovor, ko zna gdje ce on zavrsit.
Od rata pa do danas, BH nije imala boljeg golmana sigurno. Pogledaj 2:35-2:50... tri odbrane protiv tri 100% sanse.
Za jednu malu drzavu koja nema nego 5-6 dobrih igraca i mozda 1-2 svjetskog nivoa, raja u BiH se jako puno umisli. Pljuvanjem po Begovicu samo moze doci do toga da raskola a BH repka ce jedina izgubit u tom svemu - Begovic nece izgubit nista, jer on vec jeste odlican golman i poznat. Uz to jako mlad. Kad mu istekne ugovor, ko zna gdje ce on zavrsit.
Nisam se čuo sa Asmirom, ali ga je zvao naš kapiten Spahić i pitao kakav je njegov stav prema reprezentaciji. Vidjet ću, možda ga i pozovem za narednu utakmicu. Begović se razvija u jednog od najboljih golmana Evrope, ali problem je što ne želim olako kvariti odnose u reprezentaciji. Mada je Asmir dobar momak, sigurno sam u to. Primjer mi je situacija na treningu, kada ga je kolega iz reprezentacije iziritirao, a kada sam očekivao burnu reakciju, Asmir je samo prešutio - naglasio je Sušić za SAN.-Dobro je sto postoje sanse da se Begovic vrati u reprezentaciju,realno on je jedan od nasih najboljih igraca,brani u odlicnoj formi i treba mu dati sansu...igrac koji ne igra za reprezentaciju je osakacen,i sigurno je da Begovic zeli biti dio tima koji ce se plasirati na EP! Hasagic ima problema sa ledjima,i jako je rizicno oslonuti se samo na njega..Begovicu treba dati sansu da stane na gol protiv Rumunije,uz jos Salihovica i Papca iz Gl.Rendzersa,mislim da bi u Bukurestu mogli ostati neporazeni i tako ostati u utrci za prva dva mjesta u grupi! Svima je u interesu da nasi najbolji igraci igraju za reprezentaciju samo tako mozemo napraviti velike rezultate...
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 apr 2011, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se,Begovica treba pozvati za utakmicu protiv Rumunije! On da ne voli BIH ne bi izabrao da brani za nasu reprezentaciju nego bi branio za Kanadu! on je mlad momak,kada je reprezentacija igrala svoje utakmice zestoko se borio za poziciju prvog golmana u Stouku,zato i nije dosao 2 puta na okupljanje reprezentacije,ali mislim da njegova ljubav i postovanje prema svojoj domovini nije upitna..Begovic je jedan od najboljih golmana u Engleskoj,u odlicnoj je formi i za BIH ce prestavljati veliko pojacanje,to je sigurno! Hasagic je provjeren golman,ali on nije buducnost ove reprezentacije...zato vec u Bukurestu treba pruziti sansu Begovicu,pa i Papcu koji igra u velikom klubu,i svaka reprezentaciaj bi ga pozeljela!
Unatoč dobroj predstavi Sorensena protiv Boltona
Begović se vraća na gol protiv
VillePiše: A. Kerić
Petak, 22.04.11. 10:47.
Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja, potvrdio je za oficijelni sajt kluba da će se naš Asmir Begović vratiti među stative u subutu u susretu Premier lige protiv Aston Ville.
Begović je etablirao u "jedinicu" Stokea, ali u utakmicama FA kupa mijenja ga Thomas Sorensen. Tako je bilo i u polufinalu kada je su Lončari savladali Bolton.
Danac je sjajno branio u toj utakmici, ali ipak naš golman nastavit će braniti u utakmicama Premier lige.
"Asmir će braniti protv Ville. Thomas je odlično branio u kupu, ali Asmir je superioran u ligi, tako da će početi ovaj susret", rekao je Pulis.
Superioran decko
ma ja ne uklapa se u repku kabadahija, miran i povucen 
Begović se vraća na gol protiv
VillePiše: A. Kerić
Petak, 22.04.11. 10:47.
Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja, potvrdio je za oficijelni sajt kluba da će se naš Asmir Begović vratiti među stative u subutu u susretu Premier lige protiv Aston Ville.
Begović je etablirao u "jedinicu" Stokea, ali u utakmicama FA kupa mijenja ga Thomas Sorensen. Tako je bilo i u polufinalu kada je su Lončari savladali Bolton.
Danac je sjajno branio u toj utakmici, ali ipak naš golman nastavit će braniti u utakmicama Premier lige.
"Asmir će braniti protv Ville. Thomas je odlično branio u kupu, ali Asmir je superioran u ligi, tako da će početi ovaj susret", rekao je Pulis.
Superioran decko

Cuva Bog Zelju svog!
Evo jedna slikica za one koji sumnjaju u Asmirovu "osvjestenost" odnosno "patritizam" 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nadam se da ce se i ovo sve rijesit izmedju njega i Susica, te da ce vec u ovim kvalifikacijama zauzeti broj 1 u reprezentaciji.Kenanu veliko HVALA, neka ga na klupi jer trenutno imamo boljeg golmana.Ne treba ih uporedjivat jer su obojica dobri, ali Begovic je golman koji je moderniji i koji u stopu prati vrhunska takmicenja u Evropi samim igranjem u premier ligi ....
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la:Evo jedna slikica za one koji sumnjaju u Asmirovu "osvjestenost" odnosno "patritizam"
Kakve veze ova slika ima sa "patriotizmom" / "osvjestenoscu" ?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ja mislim da znam sta je htio reci....on je podigao ova zadnja 3 prsta, a ne prva 3 (znamo ko podize prva 3).....pametnom dostane_znam_ko_sam je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Evo jedna slikica za one koji sumnjaju u Asmirovu "osvjestenost" odnosno "patritizam"

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ljudovi dragi, da budemo realni... Begovic treba da bude prvi golman repke. Igra u boljoj ligi nego Keno i to sve govori. Zeljan je da se dokaze i ocito je da ce to uraditi bilo po koju cijenu. Momak jeste sa Balkana ali je odrastao na zapadu i to se mora uzeti u obzir kada je u pitanju njegove ponasanje (tersanje?).
Hvala Hasagicu na dobrim odbranama, ali ne hvala za one tekme koje sam gledao pod apaurinima i derao se zasto Hasagic ne mrdne kada primi gol.
Hvala Hasagicu na dobrim odbranama, ali ne hvala za one tekme koje sam gledao pod apaurinima i derao se zasto Hasagic ne mrdne kada primi gol.
shandrlike-tandrlike
Asmir je fin, kulturan momak, pravi Bosanac koji voli svoju domovinu. No, kontinuitet igranja u Premier League i ponude drugih klubova učinile su da zapostavi reprezentaciju. Ali ja ne sumnjam da će on promjeniti mišljenje i konačno stati na gol reprezentacije. Objektivno je naš najbolji golman i ima još dosta prostora da se razvija.
Still learning...
CeMa je napisao/la:ja mislim da znam sta je htio reci....on je podigao ova zadnja 3 prsta, a ne prva 3 (znamo ko podize prva 3).....pametnom dostane_znam_ko_sam je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Evo jedna slikica za one koji sumnjaju u Asmirovu "osvjestenost" odnosno "patritizam"

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Izvinjavam se obojici (@Za_raju i @CeMa). Totalno sam pogresno skontao prvi post, tj. nisam ga ni procitao od rijeci do rijeci.. Sorry..CeMa je napisao/la:ja mislim da znam sta je htio reci....on je podigao ova zadnja 3 prsta, a ne prva 3 (znamo ko podize prva 3).....pametnom dostane_znam_ko_sam je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Evo jedna slikica za one koji sumnjaju u Asmirovu "osvjestenost" odnosno "patritizam"
Begovic je definitivno zasluzio i pokazao da treba da bude nas prvi golman. Kenu su, nazalost, povrede satrale (pogotovo ta kronicna povreda ledja) i "otjerale" ga od liga petice.
A sto se tice Asmirovih nastupa u FA Cupu, mislim da se tu radi o klauzuli koju Sorensen ima u ugovoru. On se "obezbjedio" prije pocetka sezone, tako da je u ugovor dobio klauzulu da ce braniti u FA Cupu (tako sam negdje na netu procitao).
InsAllah ce se Asmir opametiti pa ce dobiti jos jednu sansu koju ce objerucke prihvatiti i kako treba iskoristiti.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.