Rz88 je napisao/la:Kao prvo uloženo je 50.5 miliona eura. Odakle 70 miliona. Dalje čitao sam opet Effenberga pomalo, kaže ex-kapiten, da Rensing nije za Bayerna, za Kolna ili Frankfurta jest, ali ne za BAvarce. Najbolje bi bilo da su Wiesa doveli i bili bi "rahat" 6-7 godina. Također kaže da im je potreban kvaliteta, te da ni Butt ne posjeduje kvalitet za Bayern.
Naš Effe je uvijek znao
pametan čovjek effenberga za trenera
ma nema njima nista bez Otmara Hitzfelda,jedini covjek koji je ovu ekipu vodio na pravi nacin
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Maria Baslera za trenera mislim da bi njegove zamisli urodile plodom;
Altintopa na desnog beka Lahma na lijevog Riberia na krilo...mislim da se nebi morao derat ko Van Gal a poštovali bi ga više...doduše on je lud al et
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma kakav Basler, dobar igrač bio a za trenera nije ništa do sada pokazao. Lahm treba igrati lijevo pa kako god. Ova utakmica sa Wolfsburgom je ogomnog znaćaja , ako tu kiksamo bye titula, iako je ostalo još dosta vremena do kraja prvenstva.
Rz88 je napisao/la:Ma kakav Basler, dobar igrač bio a za trenera nije ništa do sada pokazao. Lahm treba igrati lijevo pa kako god. Ova utakmica sa Wolfsburgom je ogomnog znaćaja , ako tu kiksamo bye titula, iako je ostalo još dosta vremena do kraja prvenstva.
A jarane, kakva bye titula, Wolfsburg je imao 10 bodova manje od nas lani na polusezoni pa su nas prestigli
Bayern je navijako da dobro starta i onda do kraja sezone drži du prednost. Došlo je vrijeme kada loše počinjemo i to redovno, mislim na ovu i onu prošlu. Ovo je žalosno, nismo navikli na ovakve stvari.
sa nasim se Bayernom nikad ne zna...i prethodnih nekoliko godina smo lose startovali pa smo opet postali prvaci...ne zaboravimo da kad se izvrsi pritisak na njih da tad odigraju za pozelit
eno kritikuju i efe i kan i mateus dok kaizer trazi pobjedu protiv wolfa
meni je bas prpa te utakmice
wolfe iznenadi hsv pa nam dolaze ebiga motivisani...da ne spominjem to da ce dati 150% svojih mogucnosti
za razliku od mnogih, ja sam na strani gaala
ili nas vadi do polusezone ili nam se ponavlja ovo:
samo, bez novih igraca, to ce biti vrlo tesko
ta, ne pravi se od gov.a.na pita
ove pridoslice u bayu mozes samo bacit´ ukljucujuci i timoscuka
lik ima sansu da se nametne do povratka bomela, pa ako do tada ne uspje zadovoljiti ukus van haala, kasnije, sigurno, nece.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 25 avg 2009, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
secer je napisao/la:eno kritikuju i efe i kan i mateus dok kaizer trazi pobjedu protiv wolfa meni je bas prpa te utakmice
wolfe iznenadi hsv pa nam dolaze ebiga motivisani...da ne spominjem to da ce dati 150% svojih mogucnosti
Bravo seceru, tako se treba postaviti, jer normalno znas sta slijedi. Sasvim logicno razmisljanje.
I treba da bude prpa.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ovaj poraz Wolfa je dobro dosao da se malo osvjeste, nisu odavno zijanili, tako da se moraju "vaditi" na Alianz Areni, bas kao i Bayern protiv njih. No, bilo kako bilo ocekujem pobjedu vukova i jos veci ponor bavaraca na bundesligaskoj ljestvici
Bit će gusto protiv Wolfsa. Izgubili su zadnju utakmicu i tražit će povratak u formu na Alianz Areni baš kao i mi, bit će to poslastica za ljubitelje nogometa i nadam se pobjeda naših igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Bit će gusto protiv Wolfsa. Izgubili su zadnju utakmicu i tražit će povratak u formu na Alianz Areni baš kao i mi, bit će to poslastica za ljubitelje nogometa i nadam se pobjeda naših igrača.
I ja se nadam pobjedi nasih igraca, Dzeke i Misimovica . U svakom slucaju bit ce to dobra tekma
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★