Bez nekog većeg gledanja snimaka reklo bi se da je De Jong stao na put Vazquezu pa su se onda njih dvojica pohrvala. Dobro je to bilo pušteno. Bar je tako izgledalo.JoeBleck je napisao/la:Jel napravio Vasquez faul nad De Jongom?
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
- anonymousHD
- Kontakt:
Baš. Čitam ovo iznad i kontam šta je ovaj gledao, čovjek bezveze odigrao, apsolutno ništa specijalno da kažem, WOW, kakav talent.MElloo je napisao/la:Ako ce plodit ovako ko veceras bujrumLasse Schone odigrao 5x bolju utakmicu od de Jonga
Ajaxu svaka cast za presing nekig 60 minuta su ga igrali bez prestanka, podsjetili su me na Kloppov Dortmund. Ali ne mozes protiv Rejala masit mrtve prilike, pogadjat precke i proci. Da je Benzema igrao za njih bilo bi 4:2.
Isti rezultat ce biti i na Bernabeu.
Isti rezultat ce biti i na Bernabeu.
27.10.2020
Baš tako, era lijepe igre je davno prošla. Danas dominiraju kalkulantske smećarske ekipe tipa Real ili reprezentacije Francuske. Ne umiru u ljepoti, ali su nevjerovatno edikasni.tajger je napisao/la:Haha kakve koristi od ovako lijepe igre bez učinka, deset prilika im treba za gol, to se kažnjavanja na ovom nivou protiv ovog protivnika, nije ovo de grasaft da propustis pet prilika i opet te ne kazne i pobjedis, još jednom se pokazalo da te lijepe kombinacije i brza igra ništa ne znači ako ne znaš zavrsavat te akcije
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tješite seMElloo je napisao/la:Ako ce plodit ovako ko veceras bujrumBoixosNois1899 je napisao/la:Kako će da plodi De Jong frankovce sljedeću deceniju hehe
Ajax neiskusan. Imali su u prvom poluvremenu brat bratu 3 čiste prilike ali kao što rekoh neiskustvo je odradilo svoje.Lasse Schone odigrao 5x bolju utakmicu od de Jonga
Arthur - De Jong - Alena/Puig
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sjetio sam se njega al on mi je vise kafen pa ga ne ubrajam u tu kategoriju.Raonffa je napisao/la:I DidaKaunas je napisao/la:Jedini crnjo koji je bio dobar golman je Kameni.Pogba je napisao/la:Ne mozes imati crnca na golu nikako.![]()
Daj var![]()
Doduše Didu su malo izbijelili u Milanu![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Strasnije izgleda vezni red Milner-Henderson-WijnaldumBoixosNois1899 je napisao/la:Tješite seMElloo je napisao/la:Ako ce plodit ovako ko veceras bujrumBoixosNois1899 je napisao/la:Kako će da plodi De Jong frankovce sljedeću deceniju hehe
Ajax neiskusan. Imali su u prvom poluvremenu brat bratu 3 čiste prilike ali kao što rekoh neiskustvo je odradilo svoje.Lasse Schone odigrao 5x bolju utakmicu od de Jonga
Arthur - De Jong - Alena/Puig
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Iskustvo. Igrači Reala imaju preko 500 tekmi lige prvaka. Milion ovakvih tekmi gdje znaju unaprijed šta će biti i kako će odreagovati.JonSnow je napisao/la: Baš tako, era lijepe igre je davno prošla. Danas dominiraju kalkulantske smećarske ekipe tipa Real ili reprezentacije Francuske. Ne umiru u ljepoti, ali su nevjerovatno edikasni.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izgleda jedino ako nisi utakmicu Barce pogledao ove sezoneStevieG8 je napisao/la: Strasnije izgleda vezni red Milner-Henderson-Wijnaldum
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
O tome se radi, ovo je davno umro, kombinuj ti iz prve, dupli pasovi ovo ono i likovi te hladno uzmu, taktika je postala ključ i da imaš te iskusne finisere koji su hladniJonSnow je napisao/la:Baš tako, era lijepe igre je davno prošla. Danas dominiraju kalkulantske smećarske ekipe tipa Real ili reprezentacije Francuske. Ne umiru u ljepoti, ali su nevjerovatno edikasni.tajger je napisao/la:Haha kakve koristi od ovako lijepe igre bez učinka, deset prilika im treba za gol, to se kažnjavanja na ovom nivou protiv ovog protivnika, nije ovo de grasaft da propustis pet prilika i opet te ne kazne i pobjedis, još jednom se pokazalo da te lijepe kombinacije i brza igra ništa ne znači ako ne znaš zavrsavat te akcije
BoixosNois1899 je napisao/la:Izgleda jedino ako nisi utakmicu Barce pogledao ove sezoneStevieG8 je napisao/la: Strasnije izgleda vezni red Milner-Henderson-Wijnaldum
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakav je to avataremir18 je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Izgleda jedino ako nisi utakmicu Barce pogledao ove sezoneStevieG8 je napisao/la: Strasnije izgleda vezni red Milner-Henderson-Wijnaldum![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba uzeti u obzir da je Madrid igrao u 7 dana na 3 gostovanja i to kakva i prošao neporažen na sva 3.
Rutinski...Ramos doktorski...Vini pokazao kako se riješila rekla a ne ovi kvazi talenti iz Ajaxa.
Rutinski...Ramos doktorski...Vini pokazao kako se riješila rekla a ne ovi kvazi talenti iz Ajaxa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- LlullSergio
- Kontakt:
De Jong u prvom dobar, u drugom ga je bogami Luka samar'o.
Dobro pojacanje, nema sta. De Ligt je isto vrh.
Inace citava ekipa Ajaxa je top,sjajno su odigrali,logicno fali iskustva.Steta jedino sto se raspadaju na ljeto.
Inace citava ekipa Ajaxa je top,sjajno su odigrali,logicno fali iskustva.Steta jedino sto se raspadaju na ljeto.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj kad Tottenham popuši u uzvratu 4:0 
A ne bi me iznenadilo uopšte.
A ne bi me iznenadilo uopšte.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vodim kampanju ali senilni nema sluha, u očekujem da Mo razbaca kobasice pa Peri bude jasno kojeg igrača mora dovestiStevieG8 je napisao/la: Kakav je to avatar![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja, Sergio Ramos je BOGOTACLlullSergio je napisao/la:De Jong u prvom dobar, u drugom ga je bogami Luka samar'o.
-
celikmilan
- Kontakt:
Žao mi je Dortmunda ali bez Reusa nisu ništa ni mogli. Iako je ovo veliki rezultat ni ovaj duel nije završen. A i neka ispadnu da se mogu posvetiti ligi.
Ma šta to ti sam sebi nabacuješ pozdraveLlullSergio je napisao/la:Ja, Sergio Ramos je BOGOTACLlullSergio je napisao/la:De Jong u prvom dobar, u drugom ga je bogami Luka samar'o.
Uzima Ajax ovo u revanšu, ne zanosite se puno, odbrana Reala je probušeni kondom....veceras su im ljudi napravili 3-4 situacije 1 na 1, u revašu ce im se vratiti to
Na Bernabeu da ispadnemo od Ajaxa