FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2018, 07:39

........................................SENEDIN OŠTRAKOVIĆ POTPISAO ZA TUZLA CITY

slika
...........................................................24. Avgusta 2018. 505 Pregleda

Novo ime u redovima FK Tuzla City je Senedin Oštraković.

Ovaj 31-godišnji golman potpisao je jednogodišnji Ugovor sa Plavima i dodatno će pojačati konkurenciju na vratarskoj poziciji.

Čelnici Kluba napravili su ovaj potez iz razloga što je Nurković povrijeđen a Čalaković je još junior i branit će za naš U19 tim.

Tako će Oštraković biti ozbiljna konkurencija Nevresu Fejziću koji je do sada u prvih šest kola svoj posao obavio jako dobro.

Oštraković je krenuo na put za Mostar sa ekipom i bit će u konkurenciji za duel s Plemićima.

U dosadašnjoj karijeri branio je za Sarajevo, Velež, Slobodu, Gradinu, Zvijezdu, Radnik iz Bijeline, banjalučki Borac, Radnički iz Lukavca, Tošk, kazahstanski Taraz dok je njegov posljednji klub bio Orašje.

press Služba FK Tuzla City
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 avg 2018, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2018, 18:16

Topnikus je napisao/la:Neretljak vcrs u Tuzli. I prica da Starcevic ide u slucaju poraza u Mostaru te da je on vec dogovorio sa Azmirom. Ne to dragi Azmire to I bio kraj

Ma to si ti vidio onog Mešinog Mahmuta Neretljaka.Daje se noćas predstava u gradskom pozorištu.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2018, 18:43

Promašaji Tuzla Cityja kažnjeni: Bilbija zabio, a Brkić čudesnim odbranama ostavio bodove u Mostaru!

Zrinjski upisao tri boda
Zrinjski je u 7. kolu Premijer lige BiH Pod Bijelim brijegom ugostio ekipu Tuzla Cityja i na kraju je uz dosta muke i sreće došao do tri boda pobjedom od 1:0.
M. Šljivak
25.08.18. 21:49

slika
https://sportsport.ba/fudbal/promasaji- ... aru/287821
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/p ... =3&theater
Plemići nisu blistali u večerašnjem meču protiv gostiju iz Tuzle
Foto: V. Bernadić
Uvodnih 20-ak minuta meča na Pod Bijelim brijegom nije donijelo ništa. Domaći su imali jalovu inicijativu, ali gosti su prvi prijetili.

Mladi Nukić je pogodio okvir gola u 28. minuti i tek nakon toga se i Zrinjski probudio i stvorio je nekoliko dobrih šansi pred golom Nevresa Fejzića.

Toni Jović je u dva navrata dobro šutirao, golman Tuzla Cityja je sjajno reagovao, baš kao i kod udarca Samira Bekrića kada je lijepom paradom zaustavio udarac iskusnog veznjaka.

Šanse u ovom dijelu meča popravile su utisak u prvih 45 minuta, ali na odmor se otišlo bez golova (0:0).

Uvodne minute nastavka potpuno su pripale gostima, a prilike su se pred golom domaćeg tima redale iz napada u napad.

Nukić je prvi ozbiljno zaprijetio, izašao je sam pred Brkića, ali golman domaćih mu skida šut. Zatim je šutirao Stokić, da bi u Brkić brani, da bi nakon kornera i nebeskog skoka Kojić pogađa prečku.

Zatim je Zrinjski imao dobar šut preko Todorovića, ali raspoložen je na golu Tuzle bio Nevres Fejzić.

Ipak, u 70. minuti ni sjajni golman gostiju nije uspio da zaustavi šut Nemanje Bilbije. Sjajno je pogodio napadač Plemića za prednost od 1:0.

Nakon primljenog gola Tuzla City nije napravila previše, ali je u nadoknadi umalo došla do boda. Junak domaćih je golman Ivan Brkić koji je skinuo zicere Ziljkiću i Murgi i ostavio je tri boda u Mostaru.

Premijer liga BiH, 7. kolo:

Zrinjski - Tuzla City 1:0

ZRINJSKI: Brkić, Barišić, Bekrić, Jović, Stojkić, Todorović, Rustemović, Miketek, Filipović, Kadušić, Bilbija.

TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Mitrović, Šarčević(Širanović), Ziljkić, Stokić, Kojić, Čomor, Vukmirović(Murga), Nukić(Poturalić).

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagram

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
............................................................................1. POLUVRIJEME

.....................................................................................FEJZIĆ

.....................EFENDIĆ............................KOJIĆ..................................KOSTIĆ.............................ŠARČEVIĆ

.....................................................................................ČOMOR

...............................STOKIĆ...................................MITROVIĆ..........................ZILJKIĆ

.....................VUKMIROVIĆ.......................................................................................................NUKIĆ
.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

............................................................................2. POLUVRIJEME

.....................................................................................FEJZIĆ

.....................EFENDIĆ............................KOJIĆ..................................KOSTIĆ.............................ŠARČEVIĆ
..................................................................................................................................................(ŠIRANOVIĆ)76'

.....................................................................................ČOMOR

.......................VUKMIROVIĆ......................................MITROVIĆ..................................STOKIĆ
.......................(MURGA)80'

............................................NUKIĆ...............................................................ZILJKIĆ
.....................................................................(POTURALIĆ)68'
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 avg 2018, 15:14, ukupno mijenjano 48 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Penaltiky
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la Penaltiky » 25 avg 2018, 21:57

sloboda72 je napisao/la:.....................Neprevaziđeni krajiški duh: Vlado Jagodić kao Brave Heart

.........Antologijska najava subotnjeg derbija Pod borićima ,Jedinstvo - Velež

................klikni - https://www.facebook.com/jedinstvobihac ... 536711417/
jel i ovo bilo 3 za 3
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2018, 22:03

PREMIJER LIGA BIH - 7. KOLO 25.i 26.08.2018.

HŠK Zrinjski - FK Tuzla C.1:0
FK Zvijezda - 09 - FK Sarajevo 0:4
FK Sloboda - FK Radnik B.2:0
FK Mladost DK - NK Čelik 1:1
FK Željezničar - FK Krupa 1:1
NK GOŠK - NK Široki B.0:0

Tabela
1. FK Sarajevo................... 7... 4... 2... 1... 14
2. FK Željezničar............... 7... 4... 2... 1... 14
3. NK Široki Brijeg ............. 7... 3... 4... 0... 13
4. FK Sloboda.................... 7... 3... 2... 2... 11
5. NK Čelik....................... 7... 3... 2... 2... 11
6. FK Radnik .................... 7... 2... 4... 1... 10
7. FK Krupa...................... 7... 2... 4... 1... 10
8. HŠK Zrinjski.................. 6... 3... 0... 3... 9
9. NK GOŠK....................... 7... 1... 3... 3... 6
10. FK Tuzla City................ 7... 1... 1... 5... 4
11. FK Zvijezda - 09............ 6... 0... 3... 3... 3
12. FK Mladost .................. 7... 0... 3... 4... 3

8. KOLO...01.i 02. 09.18

NK Široki Brijeg - FK Željezničar 02.09./18.
FK Radnik Bijeljina - NK GOŠK
FK Krupa - HŠK Zrinjski
FK Tuzla City - FK Zvijezda - 09
NK Čelik - FK Sarajevo
FK Mladost - FK Sloboda
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 avg 2018, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2018, 22:09

Ma nema potrebe biti nezadovoljan, pa babuka zna o fudbalu sve.

Narednu utakmicu ko dodje dobije kokice + Pepsi.

slogash

Post Postao/la slogash » 25 avg 2018, 22:30

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema potrebe biti nezadovoljan, pa babuka zna o fudbalu sve.

Leglo pet milja pa se malo raspisali ?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 avg 2018, 00:41

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema potrebe biti nezadovoljan, pa babuka zna o fudbalu sve.

Koje druze ti komplekse imas to je strasno. Ja ovaj forum pratim desetak godina i vazda sam u tripu bio da si ti neki akademski obrazovan lik, kultura, gradsko dijete. Debelo sam se zajebo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 avg 2018, 00:47

slogash je napisao/la:

Leglo pet milja pa se malo raspisali ?
Je li poceo se graditi stadion od 50 miliona,Tuzla Sity Arena ili cete nastaviti kokodakat po nasem (kako ga zovete)kokosinjcu....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 avg 2018, 04:27

:D

sad znamo da nisi akademik :D znas i sam sta je Azmir rekao, ispred Zrinjskog znaci samo jedno (valjda prvo mjesto) :salut:
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 09:13

Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 09:48

http://fktuzlacity.com/plavi-nezasluzen ... zrinjskog/

PLAVI NEZASLUŽENO OSTALI KRATKIH RUKAVA U MOSTARU

........slika
.......................................................................25. Avgusta 2018. 229 Pregleda
Minimalnom pobjedom od 1:0 Zrinjski je u Mostaru savladao Tuzla City u okviru 7.kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Bila je to najbolja ovosezonska partija Plavih, no bodovi su ostali Pod Bijelim brijegom.

Starčević je ovaj put izveo nešto izmijenjenu postavu, gdje su ispred standardne četvorke u zadnjoj liniji (Efendić-Kojić-Kostić-Šarčević) bili Mitrović i Čomor kao dva zadnja vezna, zatim ofanzivna osovina Vukmirović-Stokić-Ziljkić te u vrhu Nukić.

Prečke Nukića i Kostića

Upravo je ovaj posljednji prvi puta “zaledio” domaćina kada je u 25.minuti pobjegao odbrani, sjajno šutirao na drugu ali lopta je pogodila prečku.Pet minuta kasnije pokušao je i Ziljkić, no golman brani. Dva minuta kasnije Zrinjski prvi puta prijeti preko Jovića, ali Fejzić je na mjestu.

Do kraja prvog dijela bilježimo šanse Mitrovića kod gostiju te Bekrića kod domaćina, ali na odmor se odlazi bez golova.

U prvih deset minuta drugog dijela mogli smo do gola kroz tri šanse. Prvo je u 49.minuti Nukić pobjegao odbrani Plemića, ali njegov lukavi šut na prvu stativu brani Brkić. Tri minuta kasnije prijeti Stokić ali brani ponovo Brkić.

U 55.minuti ponovo prečka spašava Sliškovićev tim. Nakon kornera Kostić sjajno šutira glavom, ali domaćin ponovo ima sreće.

Do 70.minute se igralo bez pravih šansi, a onda je uslijedio trenutak odluke.

“Mrtve šanse” Ziljkića i Murge

Bilbija je primio loptu na 18 metara, namjestio se i šutirao u malu mrežu za erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Potom je Starčević u vatru gurnuo Poturalića i Murgu u vrhu umjesto Nukića i Vukmirovića te Širanovića na lijevi bok umjesto Šarčevića.

Zaprijetili smo u 84.minuti kada Poturalić kasni na Murgin centaršut.

I u sudijskom vremenu prava drama.

U 91.minuti Ziljkić bježi domaćoj odbrani, izlazi sam ispred Brkića koji sjajno brani udarac.

Dva minuta kasnije sličnu priliku ima i Murga, ali i njegov šut brani junak ovoga meča.

Na kraju ostaje žal za propuštenim šansama jer Tuzla City nije zaslužio poraz što su po završetku meča priznali i domaćini koji su tješili naše razočarane momke.

Zrinjski-Tuzla City 1:0

Stadion “Pod Bijelim brijegom”. Gledalaca: 2.000. Sudija: Irfan Peljto (Sarajevo). Strijelci: 1:0 Bilbija (70). Žuti kartoni: Stojkić i Galić (Zrinjski), Efendić, Mitrović, Murga (Tuzla City).

Zrinjski: Brkić, Kadušić, Barišić, Mikelek, Stojkić (od 74.Galić), Bekrić, Rustemović, Filipović (od 60.Stanić), Bilbija, Todorović (od 65.Bekić), Jović. Trener: Blaž Slišković.

Tuzla City: Fejzić, Efendić, Kojić, Kostić, Šarčević (od 76.Širanović), Mitrović, Čomor, Vukmirović (od 80.Murga), Stokić, Ziljkić, Nukić (od 68.Poturalić). Trener: Slobodan Starčević.

press Služba FK Tuzla City
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 10:57

.......................................................NAKON PORAZA U MOSTARU

- Drago mi je da su napokon ušli u ekipu Stokić i Vukmirović i vidi se o kakvim se igračima radi.
Ali ne "lezi vraže".Onaj Čomor sad zauze teće "radno mjesto" ,destruktor.Pored ili ispred njega "centarfor" Mitrović.Zašto Stjepanović nije igrao i pored njega Vukmirović? Vidlo se, posebno u u 2. polvremenu šta vrijedi Vukmirović na svojoj poziciji veznog.Šećerović nema mjesta pored Stjepanovića ili obrnuto.Ali otkud sad Čomor ? Pa on je ko onaj Mursel Kovačević svojevremeno u Slobodi.Stožina.Bože sakloni.
- Mitrović igral, igra.A ni on sam ne zna šta igra(mora da je na meti skauta).Zrinjski slab ,ali je držao posjed.Mi smo samo doticali loptu kad oni napadaju i vraćali im je odmah na prvi dodir bez veze.Zašto Ziljkić u ekipi.Zašto nije igrao Stojčev,Crnkić ni na klupi.
Kladim se da "Barba" Starčević mora neke momke mimo svoje volje i njihove (ne )- kvalitete stavljati u tim.Mitrović i Ziljkić su nedodirljivi.Zašto je doveden Obradović?Je li zbog dobrih odnosa sa gradom Čačkom.Zašto se Kostić ne kreće prema naprijed.Zašto nije kapiten ali istinski.Ovo je očito loša atmosfera i to ne zbog jednog problema.Izgleda da je "puno baba-pa kilavo dijete".Nego TV- prenos ,pa ih stid baš dibidus pustit niz vodu.
Ne radi pozicije na tabeli ,jer što se toga tiče vremena ima(26 kola),nego zbog publike i to u Tuzli i naravno podrinjske.Jest da je džaba ulaz ,ali, lijepo je tuzlanski svijet prihvatio TuzlaCity.Ali ,ne nosi se ime ovog grada na ovaj način.To je nedopustivo.O časnom i svetom amblemu da i ne govorim.Sjećam se iz iskustva mnogo ovakvih kriza koje su potresale fudbalske klubove. Naravno Slobodu najviše,jer sam za nju navijao.Nikad se iz tih kriza nije izlazilo a da publika nije izrazila negodovanje i to glasno.TuzlaCity je de fakto privatni klub i nama navijačima se može reći da se ne miješamo to jest: izvolte navijati ako hoćete ako nećete ne morate.Kao navijač i ne želim se baviti politikom kluba niti raspravljati :što je ovo vako a što je ono nako.Ja sportski posmatram i želim da uživam u lijepoj igri i lijepom ambijentu.Ni rezultat apriori ne tražim.Ali u fudbalu igra,rezultati i položaj na tabeli govore i naslućuju mnogo toga.Recimo ,loše igre prouzrokuju poraze, pa se potone na tabeli.Tada navijaču nije svejedno, naprotiv.Sretno Tuzla City, okrenite se narednom derbiju začelja.Da ne prezimimo baš kao fenjeraši.

p.s.
Nadam se da je Oštraković spreman ili da će uskoro biti.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 13:09

Starčević: Žalim za onim što smo propustili

Trener Tuzla Cityja nakon poraza
Tuzla City večeras je u Mostaru upisala četvrti poraz u nizu.

M. Šljivak
25.08.18. 21:55

Ekipa Slobodana Starčevića je promašila veliki broj šansi protiv Zrinjskog i na kraju je kažnjena.

Trener gostiju naravno nije zadovoljan načinom na koji je njegov tim poražen.

"Imamo veliki problem u realizaciji. Čestitam Zrinjskom, ali žalim za onim što smo propustili protiv ove kvalitetne ekipe Zrinjskog. Imali smo tri-četiri šanse koje bi Zrinjski zabio da je bilo za njih", istakao je Starčević, te je dodao:

"Nadam se da ćemo ovaku igru ponuditi i protiv Zvijezde koja je naš konkurent za opstanak", istakao je Starčević.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 13:12

Slišković: Ukrali smo pobjedu Tuzla Cityju

Trener Mostaraca nakon meča
Teška tri boda upisao je večeras Zrinjski protiv Tuzla Cityja.

M. Šljivak
25.08.18. 21:53

Slišković: Ukrali smo pobjedu Tuzla Cityju
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine je uz dosta muke savladao Tuzla City sa 1:0, a nakon meča je svoje viđenje situacije u ovom duelu iznio trener Plemića Blaž Slišković.

"Pobjedi se itekako gledati u zube. Ovo je krađa sa naše strane, jer je Tuzla City zaslužila više nego poraz. Naš vratar nas je spasio izjednačenja i poraza. Iako smo se trudili i željeli pobjedu, nismo bili dovoljno kvalitetni da sprovedemo prave akcije. Ova ekipa je na kraju snaga i treba će vremena da se vrati u ritam. Na tome moramo raditi i vratiti ekipu u normalu kada je fizička snaga u ekipu i 80 posto ekipe nije fizički spremno".

"Nismo unaprijed planirali bodove večeras, tako će biti i protiv Zvijezde. Vjerujem da ćemo se nekako osvježiti, skupiti energije i snage i ako ništa trkači bolje odigrati i nadati se pobjedi", rekao je Slišković.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 13:15

"Realizacija nam je na nivou federalne lige, a ne jednog Bilbije"

Press nakon meča u Mostaru
Poslije utakmice 6.kola Premijer lige između Zrinjskog i Tuzla Cityja u kojoj je domaćin sretno i spretno stigao do pobjede od 1:0 u prostorijama mostarskog kluba održana je i press konferencija na kojoj su se okupljenim novinarima obratili Blaž Slišković i Slobodan Starčević:

V. Bernadić
25.08.18. 22:30

"Realizacija nam je na nivou federalne lige, a ne jednog Bilbije"
"Čestitam kolegi na pobjedi. Žao mi je što smo odigrali dobru utakmicu protiv maltene najbolje ekipe u BiH a na kraju izgubili. Žalim što nismo ovako igrali protiv slabijih ekipa. Motivirala nas je ekipa Zrinjskog. Napravili smo dobre rotacije. Žalimo za propuštenim šansama. Realizacijom su nam igrači još na nivou federalne lige, a ne na nivou jednog Bilbije.

Nastavimo li s ovakvom igrom mislim da ćemo brzo doći do pobjede i približiti se sredini ljestvice", kazao je Starčević.

Baka Slišković ovako je vidio situaciju:

"S tri boda mirnije gledamo u budućnosti ali dobro smo se namučili za ove bodove. Tuzla je pokazala veliki kvalitet i hitrost, smisao za kombinatoriku. Napravili su nam pet mrtvih šansi. Prečke, stative, izvađeni ziceri od strane igrača utakmice Brkića. Realno, nismo na nivou od zadnjih sezona. Što prije moramo pronaći uzrok, ali znam da će proći vremena dok ne bude sve u redu. Neću ulaziti u to zašto smo u trkačkoj krizi. Žao mi je gostiju, zaslužili su više od poraza. Ipak nas je volja nekako nagradila s bodovima u ovako teškoj utakmica. Osjećam da je ovo kao 6 bodova nakon ovakve utakmice. Ovo će biti utakmica koja će podići cijelu ekipu koja će nas vratiti na kolosijek", jasan je Baka.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 avg 2018, 13:19

Junak Zrinjskog: Pomoglo mi je i to što imam bh. krvi

Brkić briljirao na golu
Zrinjski je večeras teškom mukom savladao Tuzla City na domaćem terenu.

A. Pašić
25.08.18. 22:12

Junak Zrinjskog: Pomoglo mi je i to što imam bh. krvi
Plemići su u sklopu 7. kola Premijer lige slavili sa minimalnih 1:0, a velike zasluge za trijumf pripadaju danas odličnom Ivanu Brkiću, koji je briljirao na golu Zrinjskog te u nekoliko navrata spasio mostarski tim.

"Bili smo pod pritiskom zbog negativnog niza, trebala nam je pobjeda, ali znamo smo da neće biti jednostavno. Smatram, ipak, da smo na kraju dogovorili dobro zadatku", kazao je Brkić nakon utakmice, pa se osvrnuo na svoju partiju.

"Ne bih se izdvajao, samo radim svoj posao, a htio bih se zahvaliti i saigračima na trudu. Svi smo mi doprinijeli tome, i oni koji su igrali, i koji su bili na klupi, ali i oni na tribinama."

Ovaj hrvatski internacionalac je u proteklom periodu muku mučio sa povredama.

"Hvala bogu da sam se vratio. Bilo je riječi i o operaciji, možda bih još pauzirao, ali imam te i bh. krvi, što je možda i presudilo i mom tijelu", dodao je Brkić kroz smijeh.

Izjava golmana Zrinjskog Brkica pic.twitter.com/yqHqEY5M0Y
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 26 avg 2018, 14:57

Zadrzali smo kontinuitet i to je najbitnije. :kafa:
4 poraza u nizu,realizacija nula,igra na silu i bez volje..necije ce glave letjeti a vidjet cemo cije.
Nije mi uopste bitno koga ce otpustiti jer u cjelini u ovom sivilu niko ne odskace i svi su krivci.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 avg 2018, 18:33

Drug nema te nesto. Posao stisAo? :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 avg 2018, 19:34

Nisam gledao tekmu al vidim da su profulali ogroman broj sansi i onda naravno kazna te stigne....oni ovdje moraju pod hitno mijenjati a najbezbolnije je da to bude Starcevic...lik je konstantno zadovoljan :? ....sad bi pomislio da je skrivena kamera u pitanju :D .... svakog trenera drze rezultati a rezultata nema....na bod su od zone ispadanja sto je po meni katastrofalan ucinak sa ovom ekipom... jednostavno se nesto mora promijeniti.... najsmješnije je sto uopste ne igraju lose a konstantno gube tekme...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Nane17 i 9 gostiju.