Inače, ne brini, nisi jedni takav.

Men' bi smiješno kako ih u jednom postu sabra.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Heller je napisao/la:Oftamolog MožeNail for Real je napisao/la:Dzaba, ne mogu pomoci sebi.
hodža je napisao/la:Heller je napisao/la:Oftamolog MožeNail for Real je napisao/la:Dzaba, ne mogu pomoci sebi.
Dushi_Rob je napisao/la:Vjerovatno ce mu forma jos vise pasti nakon smrti Kim Jong Ila ...Dado je napisao/la:Neznam da li je ko primjetio do sada ali Dzeko standardno nije u formi izmedju Decembra i Marta. Valjda mu hladnoca ne odgovara.
AlemC85 je napisao/la:ako ovako misliš onda si rasista, čuj prekrižen? pa ko si ti da odlučuješ ko će gdje igrati i ko će koga trenirati, pa kada bi IVICA BARBARIĆ preuzeo VELEŽ ja bi prvi to pozdravio, ali kod vas to nije normalno zato što ste nacionalisti ali protiv BOGA ne možete, znaj to, sve dok tako mislite u BiH nikada neće biti mira, tolikoelche101 je napisao/la:Ode liBaka u Sarajevo za mene je prekrizen za sva vremena isto kao i Sesar.Mali Kvesić je u Želji , to me ne smeta al igrati za Sarajevo to je vec bruka za jednog Širokobrijezanina!!!![]()
![]()
![]()
uziva mu i zena kod kuceRioo je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.![]()
![]()
![]()
![]()
pametan covjek uziva max. zna sta valja
don_burza je napisao/la:Na PES 2013 Silva ce imati ocjenu Nafaka 99 kako cojk prelazi igrace to je cudo nevidjenno
Unknown Genius je napisao/la:don_burza je napisao/la:Na PES 2013 Silva ce imati ocjenu Nafaka 99 kako cojk prelazi igrace to je cudo nevidjenno
the scouser je napisao/la:Vjeruj mi da svaki put nakon neke glupe rasprave na ovoj temi čekam tebe da izneseš argumente i daš objašnjenje koje je teško argumentovano oboriti. Svaka čast, nisi džaba forumaš prošle godine. Da nema tebe, svakakve bi budalaštine prolazile bez adekvatnog odgovora, a oni koji su ih postali bi sa još većim guštom nastavili sa glupostima. Ovdje ne mislim konkretno na ovaj @Rizin slučaj, već na slučajeve širom foruma.Monolog je napisao/la:To nije sebičnost, @Rizo. Na ulici se to zovu muda.Zašto? Zašto ljudi ne očekuju to od Downinga? Gerrard je rođeni vođa, čovjek koji izgara na terenu, te koji pravi razliku. Dakako, odnosi se na pravog Gerrarda, a ne na povrijeđenog (da ne bi bilo zabune). Igrač koji preuzima odgovornost kada je najpotrebnije, ko se ne skriva i ko ne pobacuje u najtežim trenucima. To je Steven. Ako je to sebičnost, onda su najbolji igrači ove plemenite igre SEBIČNJACI.
Ne razumijem. Možda ti ne razumiješ. U ovom slučaju @monolog dadne objašnjenje koje njegovi protivnici u raspravi teško mogu argumentovano oboriti. Ili sam ja fkt nešto pogriješio ali ne vidim.Edin TM87 je napisao/la:the scouser je napisao/la:Vjeruj mi da svaki put nakon neke glupe rasprave na ovoj temi čekam tebe da izneseš argumente i daš objašnjenje koje je teško argumentovano oboriti. Svaka čast, nisi džaba forumaš prošle godine. Da nema tebe, svakakve bi budalaštine prolazile bez adekvatnog odgovora, a oni koji su ih postali bi sa još većim guštom nastavili sa glupostima. Ovdje ne mislim konkretno na ovaj @Rizin slučaj, već na slučajeve širom foruma.Monolog je napisao/la:To nije sebičnost, @Rizo. Na ulici se to zovu muda.Zašto? Zašto ljudi ne očekuju to od Downinga? Gerrard je rođeni vođa, čovjek koji izgara na terenu, te koji pravi razliku. Dakako, odnosi se na pravog Gerrarda, a ne na povrijeđenog (da ne bi bilo zabune). Igrač koji preuzima odgovornost kada je najpotrebnije, ko se ne skriva i ko ne pobacuje u najtežim trenucima. To je Steven. Ako je to sebičnost, onda su najbolji igrači ove plemenite igre SEBIČNJACI.
the scouser je napisao/la: Ne razumijem. Možda ti ne razumiješ. U ovom slučaju @monolog dadne objašnjenje koje njegovi protivnici u raspravi teško mogu argumentovano oboriti. Ili sam ja fkt nešto pogriješio ali ne vidim.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Slatinash_7 i 16 gostiju.