http://www.ebay.com/itm/USB-80-0M-6-LED ... 35bf4c545e" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
skini Driver Pack Solution,jest oko 3-4GB al nadje sve drivereZodiac je napisao/la:Brat je na laptopu (fujitsu siemens amilo 2528) imao Vistu,skoro je instalirao 7 i za sve je pronasao dirver osim za cameru.
Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula![]()
Probaj sa driver geniusomZodiac je napisao/la:Brat je na laptopu (fujitsu siemens amilo 2528) imao Vistu,skoro je instalirao 7 i za sve je pronasao dirver osim za cameru.
Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula![]()
skini chrome,operu il bilo sta drugo samo nemoj njega pa bit ce smak svita dok ga otvorislikma23 je napisao/la:Slucajno sam izbrisao IE 9 i sad imam IE 8. Nemogu da ovaj instalisem. Samo pise did not finish installation.
Kako da ovo instalisem?
On mi najbrzi. Mozzilu pola sata otvara, chrome sporo otvara stranice... Rijesio sam problem, system restoreOtelo je napisao/la:skini chrome,operu il bilo sta drugo samo nemoj njega pa bit ce smak svita dok ga otvorislikma23 je napisao/la:Slucajno sam izbrisao IE 9 i sad imam IE 8. Nemogu da ovaj instalisem. Samo pise did not finish installation.
Kako da ovo instalisem?
imam ga i ja,pa mi stopaQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta pricas ba, ja imam IE9, mislim da sam instalirao IE10 beta, browser radi odlicno, najlakse kad neko kaze nevalja, pa cu onda i ja reci da nevalja
da nisam navikao na mozillu sigurno bih bio na IE 9/10
IE 10 nemogu instalirat jer mi windows to ne podrzavaQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta pricas ba, ja imam IE9, mislim da sam instalirao IE10 beta, browser radi odlicno, najlakse kad neko kaze nevalja, pa cu onda i ja reci da nevalja
da nisam navikao na mozillu sigurno bih bio na IE 9/10
Jesil pokušao gledati na nekom drugom browseru,recimo Mozillivedofeelgood je napisao/la:kad god upalim stream da gledam našeg Mirzu, grafička počne da crashuje, izbaci crno nešto, pa opet dodje sebi, i onda moram close browser (chrome je u pitanju ) i ponovo ga pokrenuti da dodje sebi
kontam da nije ko Mirzi, i njegovim pristalicama bacio sihire, on ne igra,meni komp ne radi, ludilo
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Goalgetter, Jabroni, sirBobbyMoore, VivaLaStella i 20 gostiju.