NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 16 mar 2014, 18:23

Brcko87 je napisao/la:Čestitke na pobjedi !!
Jel Arap još kod vas ??
nije

Bratstvo 5 utakmica bez poraza uz 4 pobjede i remi na domaćem terenu protiv Gradine

Sulja zabio 3 gola u zadnje 4 utakmice od toga sva 3 na gostujućim terenima, Branitelju, Iskri i Igmanu

idemo dalje da krojimo vrh...slijedi trening protiv Troglava, ovdje uzeti malo daha pa nastaviti dalje ;)
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 mar 2014, 14:18

baltazar1 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Čestitke na pobjedi !!
Jel Arap još kod vas ??
nije

Bratstvo 5 utakmica bez poraza uz 4 pobjede i remi na domaćem terenu protiv Gradine

Sulja zabio 3 gola u zadnje 4 utakmice od toga sva 3 na gostujućim terenima, Branitelju, Iskri i Igmanu

idemo dalje da krojimo vrh...slijedi trening protiv Troglava, ovdje uzeti malo daha pa nastaviti dalje ;)
Ja kazem ljepo da bolje igramo u gostima :D
Sadikovic ce odmorit neke igrace 100% dat ce Juniorima da igraju vidit cete ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 mar 2014, 13:08

moram da se ispravim, Sulja je dao 4 komada u zadnje 4 utakmice a ne 3 kako sam napisao

Branitelju je spičio dva komada ;)
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 mar 2014, 12:36

UPDATE:

Suljić izabran u Tim kola a ujedno se sa 9 golova probio na 4. mjesto najboljih strijelaca. Trener reče da se jučer povrijedio na trenigu, zabio se u stativu pa se čak spominje i gips na nekih 20-ak dana :o gluho i ćoravo bilo

nadam se samo da nije zaista nešto jako ozbiljno a ako ima jedna dobra stvar to je da nam ide utakmica protiv Troglava, pa se izostanak Suljića ne bi trebao osjetiti

sada čekamo Smajlovića koji već predugo nije zabio, ako se ne varam nije pogodio ni jednom u pripremnom periodu

jah, i Denis Sadiković je izabran za najboljeg trenera 18. kola...

toliko za danas
Undici stelle - ACM 1899

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 23 mar 2014, 15:47

dobar rezultat zasad u lukavcu,najviše godi bratstvu.........

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 mar 2014, 16:34

7april je napisao/la:dobar rezultat zasad u lukavcu,najviše godi bratstvu.........
Da

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 23 mar 2014, 17:28

Od slijedećeg vikenda kreće ludnica prvo juniori i kadeti igraju protiv Slobode kao uvertira susretu 05.04.2014 kada će razigrat i seniori samo bih napomenu da su juniori Bratstva prvi u omladinskoj lizi .Što se tiče duela sa Slobodom taj će se rješavat u paketu sa osmim kolom a to znači Bratstvo-Sloboda 2-3 i Bratstvo-Jedinstvo 2-0.Sezona 14/15 Bratstvo slavi jubilej i ako Bog da prvak.Hajde sada komentari ali bez uvreda budimo dobri Bošnjani .

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 mar 2014, 17:34

MarcoPolo je napisao/la:Od slijedećeg vikenda kreće ludnica prvo juniori i kadeti igraju protiv Slobode kao uvertira susretu 05.04.2014 kada će razigrat i seniori samo bih napomenu da su juniori Bratstva prvi u omladinskoj lizi .Što se tiče duela sa Slobodom taj će se rješavat u paketu sa osmim kolom a to znači Bratstvo-Sloboda 2-3 i Bratstvo-Jedinstvo 2-0.Sezona 14/15 Bratstvo slavi jubilej i ako Bog da prvak.Hajde sada komentari ali bez uvreda budimo dobri Bošnjani .
aBd iz tvojih usta u bozije usi, i da to fino sve protekne u Gracanici a Azmir ce to znati vama vratiti sledece sezone sigurno ako budete htjeli u PL...Ipak smo ljudi nismo iz Lukavca hehehehe

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 mar 2014, 17:11

Bratstvo zeli u PL htjeli vi to ili ne... Bratstvo zeli pobjedit i Slobodu i Jedinstvo i nece biti nikakvih prodavanja ;) Ali sramota je ovo sto neki ljudi iz Slobode pokusavaju uraditi i "podmazati" sudiju na mecu Mladost - Bratstvo da igraci koji imaju 2 zuta dobiju treci pa da ne igraju derbi ;) Na vasu nesrecu saznali smo na vrijeme pa neki igraci nece putovati u Doboj-Kakanj ;) Ima tu jos dosta stvari vezano za tekmu Bratstvo - Sloboda ali najbitnije je ce svi dati maksimum da pobjede i Slobodu i Jedinstvo ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 mar 2014, 18:11

cesc4 je napisao/la:Bratstvo zeli u PL htjeli vi to ili ne... Bratstvo zeli pobjedit i Slobodu i Jedinstvo i nece biti nikakvih prodavanja ;) Ali sramota je ovo sto neki ljudi iz Slobode pokusavaju uraditi i "podmazati" sudiju na mecu Mladost - Bratstvo da igraci koji imaju 2 zuta dobiju treci pa da ne igraju derbi ;) Na vasu nesrecu saznali smo na vrijeme pa neki igraci nece putovati u Doboj-Kakanj ;) Ima tu jos dosta stvari vezano za tekmu Bratstvo - Sloboda ali najbitnije je ce svi dati maksimum da pobjede i Slobodu i Jedinstvo ;) :D
Losa ti skroz prica :D, pa jesi ti svjestan da vi ako izgubite u Kaknju mozete slobodno zaboraviti na PL, jer sa nasom pobjedom mi vam bjezimo na +4 i fakticki sto se tice vas i da izgubimo u Gracanici opet smo ispred vas... Tako da ta prica kako vam pojedini igraci nece ici je za malu djecu a pogotovo da Sloboda nekome pokusava podmetnuti da sudije daju kartone... Malo si se preracunao kad si kontao da provociras :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 mar 2014, 18:37

SARS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Bratstvo zeli u PL htjeli vi to ili ne... Bratstvo zeli pobjedit i Slobodu i Jedinstvo i nece biti nikakvih prodavanja ;) Ali sramota je ovo sto neki ljudi iz Slobode pokusavaju uraditi i "podmazati" sudiju na mecu Mladost - Bratstvo da igraci koji imaju 2 zuta dobiju treci pa da ne igraju derbi ;) Na vasu nesrecu saznali smo na vrijeme pa neki igraci nece putovati u Doboj-Kakanj ;) Ima tu jos dosta stvari vezano za tekmu Bratstvo - Sloboda ali najbitnije je ce svi dati maksimum da pobjede i Slobodu i Jedinstvo ;) :D
Losa ti skroz prica :D, pa jesi ti svjestan da vi ako izgubite u Kaknju mozete slobodno zaboraviti na PL, jer sa nasom pobjedom mi vam bjezimo na +4 i fakticki sto se tice vas i da izgubimo u Gracanici opet smo ispred vas... Tako da ta prica kako vam pojedini igraci nece ici je za malu djecu a pogotovo da Sloboda nekome pokusava podmetnuti da sudije daju kartone... Malo si se preracunao kad si kontao da provociras :D
Ja kao prvo nemam razloga da provociram jer sam dobar sa velikom vecinom tuzlaka ovdje... Dalje vi dobijete jedinstvo mi izgubimo u kaknju tabela je sledeca sloboda 46,jedinstvo 46,bratstvo 42... i jedni i drugi dolazite ovde a ne zaboravi da mi imamo tri boda u capljini itd itd... tako da prvo mi necemo izgubit u kaknju najprije da ce bit X a vas dobijamo u Gracanici... Tako da ne bih da se svadam ako ne budes isao sa fukarama u Gracanicu bujrum samnom na tribinu pa da realno sagledamo kako i sta ;) :D

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 24 mar 2014, 18:44

ja ipak mislim da vi sigurno gubite u kaknju... jer ovo je za mladost zadnji voz...a samo da znate ceka vas paklena atmosfera..zajedno navijaci rudara i mladosti

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 18:56

amar009 je napisao/la:ja ipak mislim da vi sigurno gubite u kaknju... jer ovo je za mladost zadnji voz...a samo da znate ceka vas paklena atmosfera..zajedno navijaci rudara i mladosti
zajedno navijaci rudara i mladosti...uh pa to ce bas jezivo da bude :mrgreen: :mrgreen: ...nego ozbiljno...jel rudar ima navijace...i ta mladost
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 mar 2014, 19:04

staragarda je napisao/la:
amar009 je napisao/la:ja ipak mislim da vi sigurno gubite u kaknju... jer ovo je za mladost zadnji voz...a samo da znate ceka vas paklena atmosfera..zajedno navijaci rudara i mladosti
zajedno navijaci rudara i mladosti...uh pa to ce bas jezivo da bude :mrgreen: :mrgreen: ...nego ozbiljno...jel rudar ima navijace...i ta mladost
Auuuu stvarno ce pakleno da bude... :mrgreen: Mislim da nemate kvalitete da nas dobijete ali vidicemo :D

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 24 mar 2014, 19:44

Ja mislim da ce nas tako i srediti ovi iz slobode,njima je jedini nacin da dodju do pobjede to ako bratstvo ne bude kompletno a kako mi danas cocvjek rece u gradu koji su to igraci po 2 zuta kartona pred ovu tekmu dobro sam se zabrinuo,ti igraci su šuša,suljic,pantic i ako je tacno smigalovic i onda zamislite vi ako tu utakmicu u kaknju npr ako budu igrali šuša i pantic kako da im ne daju 3 karton :D pa jedva ce doceakti sudije da ih kartoniraju pogotovo njih dvojicu a znamo da nam je odbrana jaka ali bez jednog od ove dvojice je vec problem a zamisli da ne igraju dvojica,ja da sam na mjestu nase uprave i strucnog staba ne bi uopste vodio ove igrace u kakanj ali zna i denis ako mu bude falio neko od ovih igraca protiv slobode da ce i njemu biti jako tesko i neugodno.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 24 mar 2014, 19:51

ado78 je napisao/la:
Ja mislim da ce nas tako i srediti ovi iz slobode,njima je jedini nacin da dodju do pobjede to ako bratstvo ne bude kompletno a kako mi danas cocvjek rece u gradu koji su to igraci po 2 zuta kartona pred ovu tekmu dobro sam se zabrinuo,ti igraci su šuša,suljic,pantic i ako je tacno smigalovic i onda zamislite vi ako tu utakmicu u kaknju npr ako budu igrali šuša i pantic kako da im ne daju 3 karton :D pa jedva ce doceakti sudije da ih kartoniraju pogotovo njih dvojicu a znamo da nam je odbrana jaka ali bez jednog od ove dvojice je vec problem a zamisli da ne igraju dvojica,ja da sam na mjestu nase uprave i strucnog staba ne bi uopste vodio ove igrace u kakanj ali zna i denis ako mu bude falio neko od ovih igraca protiv slobode da ce i njemu biti jako tesko i neugodno.
panta očistio kartone,sulja neće ići zbog povrede a sigurno znam da šuša ostaje u gračanici i neće putovati u kakanj baš zbog tog kartona,tako da protiv slobode igramou najjačem sastavu a oni nemaju šanse sa onakvom igrom..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2014, 22:30

7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:
panta očistio kartone,sulja neće ići zbog povrede a sigurno znam da šuša ostaje u gračanici i neće putovati u kakanj baš zbog tog kartona,tako da protiv slobode igramou najjačem sastavu a oni nemaju šanse sa onakvom igrom..
isto su i lukavcani pricali...pa sad placu ljutim krajisnicima...uostalom sve ce se vidjet...mi smo to svakako kupili pa neznam sta se sikirate

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 mar 2014, 08:51

@staragarda kupili niste niti cete mani se sarkazma ;) al opet vidicemo u subotu dal ce svi igraci putovat na tekmu il ne :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 09:53

cesc4 je napisao/la:@staragarda kupili niste niti cete mani se sarkazma ;) al opet vidicemo u subotu dal ce svi igraci putovat na tekmu il ne :D
Pa jbt,ljudi čuvaju igrače za sljedeću tekmu protiv nas...oni paćenici iz lukavca idu 2 dana prije u karantin iako im utakmica nista ne znači...bit će nam bas gadno ovu polusezonu....koje će to svrsavanje bit ako Sloboda odigra negdje neriješeno ili izgubi :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 mar 2014, 10:04

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:@staragarda kupili niste niti cete mani se sarkazma ;) al opet vidicemo u subotu dal ce svi igraci putovat na tekmu il ne :D
Pa jbt,ljudi čuvaju igrače za sljedeću tekmu protiv nas...oni paćenici iz lukavca idu 2 dana prije u karantin iako im utakmica nista ne znači...bit će nam bas gadno ovu polusezonu....koje će to svrsavanje bit ako Sloboda odigra negdje neriješeno ili izgubi :lol: :lol:
Ma prijatelju cuvaju iz razloga sto nece da prodaju i sto hocemo da budemo prvi :D Samo bice **** poslije tekme kakav god ishod da bude :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.