imam ja,napravio sam ovokivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal ko raspolozen za tekmu???
idemo patch6 server,global 2,room majestic,pas 123
Moderator/ica: Padovan
imam ja,napravio sam ovokivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal ko raspolozen za tekmu???
europa 2majestic24 je napisao/la:imam ja,napravio sam ovokivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal ko raspolozen za tekmu???
..nek si vala hairli i ti napraviomajestic24 je napisao/la:imam ja,napravio sam ovokivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal ko raspolozen za tekmu???
dobro ti se ciniDonnie Darko je napisao/la:majestic jel se tomeni ucinilo, il si ti namjestio ovo?
Jabavarian_bk je napisao/la:Neko za tekmu ???
Il obrnuto mozda ?DaRtAnJaN je napisao/la:jel' neko raspolozen da mu kick ass![]()
hihihih hajde eu2 ss.ba ss.ba, jedino ako te ne spasi bug, tj. ako me ne izbaci dont send, znas ti rijesit to?Goalgetter je napisao/la:Il obrnuto mozda ?DaRtAnJaN je napisao/la:jel' neko raspolozen da mu kick ass![]()
Ajde pravi sobu
kivi je napisao/la:iko za frendly???
Ja sam njega ganjao 11 danasamir_tm87 je napisao/la:eto namjestio i ja patch
moju zaostalu tekmu sa fks, pisite kako ocete, ganjali smo se 10 dana, nisam ga uspio uganjat, dosadilo mi je da ga cekam i namjestio sam patch
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam njega ganjao 11 danasamir_tm87 je napisao/la:eto namjestio i ja patch
moju zaostalu tekmu sa fks, pisite kako ocete, ganjali smo se 10 dana, nisam ga uspio uganjat, dosadilo mi je da ga cekam i namjestio sam patch
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.