FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
3, 5, 7, 10 nebitno, cijena jedne kutije cigareta. Bitno je da Mladost igra i da pobjeđuje.
Što se marketinga tiče, svi klubovi vode približno istu politiku u tom segmentu, tj. ne vode je nikako. Veči klubovi imaju prednost zato što su iz večih gradova, ili ovi što su povezani s političkim opcijama, a to je samo sticajem okolnosi i nije plod njihovog marketinškog rada ili marketinške inferiornosti u odnosu na ostale. Čak i njihov rad na polju marketinga je jadan kao i naš. TV prenosi, web stranica kluba, fan shop, organizacija utakmice tj. aktivnosti na stadionu prije same tekme... i još mnogo toga o čemu se vodi vrlo malo ili nimalo računa.
Što se marketinga tiče, svi klubovi vode približno istu politiku u tom segmentu, tj. ne vode je nikako. Veči klubovi imaju prednost zato što su iz večih gradova, ili ovi što su povezani s političkim opcijama, a to je samo sticajem okolnosi i nije plod njihovog marketinškog rada ili marketinške inferiornosti u odnosu na ostale. Čak i njihov rad na polju marketinga je jadan kao i naš. TV prenosi, web stranica kluba, fan shop, organizacija utakmice tj. aktivnosti na stadionu prije same tekme... i još mnogo toga o čemu se vodi vrlo malo ili nimalo računa.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Cijena karti nije 7 nego 5. 7 je samo na dan utakmice a puštene su 3 dana prije. Dakle, dovoljno vremena da se kupi za 5. Obzirom da je ista cijena npr Rudar - Novi Travnik a ovamo gostuje prvak to je više nego povoljno.
- L' Imperator
- Kontakt:
momci sretno danas,laganice 2-0 za mladost
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Danas mnogo teška utakmica. Pobjedom idemo na 5 mjesto i imamo još bolju poziciju za nastavak prvenstva. Vrijeme je da stanemo u kraj Zrinjskom a i ako misle ganjati europu onda se mora ovo dobiti.
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ko je zaduzen za kondiciju igraca Mladosti?
- ElCartel11
- Kontakt:
Cestitke i hvala!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- L' Imperator
- Kontakt:
Zrinjskom je svirao dosta nepostojećih faulova u opasnoj zoni, ali nije bilo većih sudijskih grešaka. Falio je Welbeck! Fanima ne koriste na pravi način. Par puta se vidjelo koliko je brži od svih ostalih, samo da je imao više lopti u prostor! Ali eto, nije loše, neka se prekinuo taj crni niz protiv njih!
#samoRudar #zauvijek
Dobro su nam se poklopili rezultati. Bilo bi ekstra kad bi Sarajevo sutra dobilo ili bar neriješeno. Prva utakmica protiv Čelika kući jer smo def na 5 mjestu. Bit će opet ludnica Hahaha. Moramo puno bolje ako mislimo da ganjamo do 3 ili 4 mjesto.
Adnan Zildžović je za sve zaduženASD je napisao/la:Ko je zaduzen za kondiciju igraca Mladosti?
- ASD
- Kontakt:
Pa jel imate ili ste imali kondicijskog trenera?Addict je napisao/la:Adnan Zildžović je za sve zaduženASD je napisao/la:Ko je zaduzen za kondiciju igraca Mladosti?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pitanje je na mjestu, u drugom poluvremenu kondiciono izražajno padnu što nas je u prošlosti znalo itekako koštati.ASD je napisao/la:Pa jel imate ili ste imali kondicijskog trenera?Addict je napisao/la:Adnan Zildžović je za sve zaduženASD je napisao/la:Ko je zaduzen za kondiciju igraca Mladosti?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Fanimo je u odbrani truba, momak je dezorjentisan i istu stvar je napravio kao protiv Želje, pušta protivnika da mu prođe iza leđa i ugrozi go, kao da ga nema. Protiv Želje smo kažnjeni, sada nismo, ali njegova odbrana je pravo opasna za nas. Jednostavno, u ova dvije utakmice kao da ga i nemamo, kao da igramo sa igračem manje. U napadu se ne snalazi najbolje iako se vidi u pojedinim situacijama da može povući. Vjerovatno mu treba još utakmica da se adaptira i još dosta savjeta kako da ispravi greške, koje su stvarno katastrofalne. Isaković je opet odigrao vrhunski uz onu jednu, dribling pred našim golom koji nas je mogao skupo koštati. Marković je dobro i čvrsto odigrao. Horić je pravo i najbolje pojačanje, njegova borbenost je neprikosnovena i užitak je gledati njegove duele. Bojo ga je kvalitetno zamijenio i nadam se da je ova utakmica bila prekretnica u povratku njegove izgubljene forme. Asani standardno dobar i pouzdan, vrhunski bek. Nikolić je opet povremeno pravio greške u kretanju i ostavljanju njihovog krila samog. Ulazio je malo više u sredinu, a tu rupu je trebao popunjavati Fanimo. Vidjeli smo kako je to popunjavao. Arežina je britak i sve više borben. Atajić odličan. Guzina odličan. Anđušić odličan. Muslimović je djelovao solidno onih 10-tak minuta. Sve u svemu, Fanimo i Nikolić moraju popraviti igru, posebno Fanimo. Također, kondicija u kompletu im nije na zavidnom nivou, sve ovo bi puno bolje izgledalo da su fizički spremniji. Ovaj nedostatak kondicije nas u sljedečim utakmicama protiv bilo kojeg protivnika, može koštati.Čestitke na prvom bodu protiv Zrinjskog, mada uz malo sreče, koncentraciju u završnici, jače zalaganje i igru, su mogla biti i tri. Vidi se da ova ekipa može to puno bolje i nadam se da će to i biti bolje iz utakmice u utakmicu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Mislim da nam nije los raspored. Prva sa čelikom kući. Neće bito lahko popravili su se, ali vjerujem da možemo dobiti jer smo kvalitetniji a i generalno rijetko kad smo imali većih problema s njima osim zadnjeg susreta kući.
Onda u goste Tuzli.
Uglavnom prva ćetri kola sa ekipama ispod sebe a onda Sarajevo kući.
Onda u goste Tuzli.
yebemu majku vrijeme je da i mi vama sve naplatimo i da vas rastavimo na domacem terenu u kaknjuWolffire je napisao/la:Mislim da nam nije los raspored. Prva sa čelikom kući. Neće bito lahko popravili su se, ali vjerujem da možemo dobiti jer smo kvalitetniji a i generalno rijetko kad smo imali većih problema s njima osim zadnjeg susreta kući.
Onda u goste Tuzli.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Popravili ste se, drago mi je zbog mojih poznanika robije, ali razmontirati ovakvu Mladost je u domenu mašte. Morali bi imati puno jači tim, a priznat ćeš da to trenutno nemate, osim toga protiv vas, vraća nam se i Welbek : )avenija je napisao/la:yebemu majku vrijeme je da i mi vama sve naplatimo i da vas rastavimo na domacem terenu u kaknjuWolffire je napisao/la:Mislim da nam nije los raspored. Prva sa čelikom kući. Neće bito lahko popravili su se, ali vjerujem da možemo dobiti jer smo kvalitetniji a i generalno rijetko kad smo imali većih problema s njima osim zadnjeg susreta kući.
Onda u goste Tuzli.
Normala da bodovi do kraja svima trebaju i sve u svemu, trebala bi to biti skroz dobra tekma : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- prisonbreak
- Kontakt:
Definitivno utakmica koja zmaci mnogo, kako vama a tako i namaFKMLADOSTDK je napisao/la:Popravili ste se, drago mi je zbog mojih poznanika robije, ali razmontirati ovakvu Mladost je u domenu mašte. Morali bi imati puno jači tim, a priznat ćeš da to trenutno nemate, osim toga protiv vas, vraća nam se i Welbek : )avenija je napisao/la:yebemu majku vrijeme je da i mi vama sve naplatimo i da vas rastavimo na domacem terenu u kaknjuWolffire je napisao/la:Mislim da nam nije los raspored. Prva sa čelikom kući. Neće bito lahko popravili su se, ali vjerujem da možemo dobiti jer smo kvalitetniji a i generalno rijetko kad smo imali većih problema s njima osim zadnjeg susreta kući.
Onda u goste Tuzli.
Normala da bodovi do kraja svima trebaju i sve u svemu, trebala bi to biti skroz dobra tekma : )

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Hajmo ovo lijepo komsijski podijelit nama 3 boda vama sve najbolje u nastavku sezone 

- L' Imperator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.