Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Bravo Miske legendo 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Pa i ja sam to mislio, ali onda vidim ove izjave. A bila je puno grublja utakmica nego u Minsku.GunnerS je napisao/la: Il' je možda Bjelorusima psovao ?! Jestel' pomislili možda na to ?! Jedva smo došli do pobjede, branili su se, udarali, bila je i svađa i naguravanja pa je možda njima poručio to što je rekao. Šta mislite o tome ?!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
Video sve "rekao", ovo je nedopustivo. Prljavo rublje treba ostaviti u svlačionici.
Ako je Pape lud, nije trener moskovskog Dinama. Miske ne može igrati od početka! Ne znam da li je Miske svjestan da je Pape njemu pomogao da večeras postigne gol? Da ga je stavio od početka, morao bi ga vaditi najkasnije sredinom drugog poluvremena. Uvođenje na početku drugog je dobar potez.
Ne znam, Misimović nije smio ovako reagovati.
Ako je Pape lud, nije trener moskovskog Dinama. Miske ne može igrati od početka! Ne znam da li je Miske svjestan da je Pape njemu pomogao da večeras postigne gol? Da ga je stavio od početka, morao bi ga vaditi najkasnije sredinom drugog poluvremena. Uvođenje na početku drugog je dobar potez.
Ne znam, Misimović nije smio ovako reagovati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Imal ko klip sa tom izjavom Misketa, hocu da cujem jos jednom jer od slavlja u kuci nisam mogao dobro cuti. Ovim medijima nevjerujem uopste.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- neutralan__
- Kontakt:
Legenda bio i uvijek će biti za mene zbog toga što je svima koji vole ovu zemlju donio radost i osmijeh na lice.Hvala ti za sve.Volio bi da se ova sra.nja završe,te da i dalje nosi najsvetiji dres.
Neka on i Sušić to rasčiste između 4 oka,diplomatskim putem i mirna Bosna.Nemojte dozvoliti da do ovoga sada dođe,kada smo svi zajedno i jači nego ikada.Održite dobru atmosferu u repki uoči baraža ili EP-a.
Neka on i Sušić to rasčiste između 4 oka,diplomatskim putem i mirna Bosna.Nemojte dozvoliti da do ovoga sada dođe,kada smo svi zajedno i jači nego ikada.Održite dobru atmosferu u repki uoči baraža ili EP-a.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 07 sep 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
MI SMO ZBOG VAS - IGRAJ ZBOG NAS....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Miske hvala ti za sve i bez ovog gola...bez Susica mozemo bez Misketa ne mozemo...to se i veceras pokazalo...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Bravo, bravo, to nam treba, samo svađa i rušenje dobre atmosfere. Smirite hormone. Miske je naša legenda, a Pape nije? Da nije možda Van Persie?Bosco je napisao/la:Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- storm_raider
- Kontakt:
Bravo Zvjezdane za sve poteze veceras, ostaje jedino zal za onom loptom sto je nisi dobro zahvatio.
Ovakvi igraci su svojevrsni fudbalski geniji i s njima treba znati kako. Rijetki su i drugim ocima gledaju na fudbal za razliku od ostalih, te jednim potezom mogu rijesiti utakmicu. Treba znati sa takvima.
Lako je nas zapaliti, ne treba misliti da je ono "Fuck you" govorio Susicu. Vjerovatno je nekom Bjelorusu ili klupi njihovoj. Poslije toga je svakako bilo ono naguravanje u njihovom sesnaestercu, kad je Zec bio u prilici, a Misimovic bio medju prvima koji su stali u njegovu zastitu. Bjelorusija je igrala prilicno nesportski i tome svjedoce crvena 2 kartona i (cini mi se) 9 zutih.
Sigurno da ima neki nesporezum i to treba brzo rijesiti, ali da je toliko koliko pricaju mediji (zajedno sa ovim portalom) ne vjerujem. Vec se prica vise o odnosu Misimovic - Susic nego o pobjedi nasih, a da ne spominjem da niko nen spominje Salihovica i njegovo koljeno. Mogu samo da zamislim koliko ce se pricati o ovome narednih dana.
Hajdemo novinari, radite malo svoj posao osim sto tabloide pisete; Kako je salihovic? Kako je koljeno? Je li u bolnici? Hoce li pauzirati i koliko?
Ovakvi igraci su svojevrsni fudbalski geniji i s njima treba znati kako. Rijetki su i drugim ocima gledaju na fudbal za razliku od ostalih, te jednim potezom mogu rijesiti utakmicu. Treba znati sa takvima.
Lako je nas zapaliti, ne treba misliti da je ono "Fuck you" govorio Susicu. Vjerovatno je nekom Bjelorusu ili klupi njihovoj. Poslije toga je svakako bilo ono naguravanje u njihovom sesnaestercu, kad je Zec bio u prilici, a Misimovic bio medju prvima koji su stali u njegovu zastitu. Bjelorusija je igrala prilicno nesportski i tome svjedoce crvena 2 kartona i (cini mi se) 9 zutih.
Sigurno da ima neki nesporezum i to treba brzo rijesiti, ali da je toliko koliko pricaju mediji (zajedno sa ovim portalom) ne vjerujem. Vec se prica vise o odnosu Misimovic - Susic nego o pobjedi nasih, a da ne spominjem da niko nen spominje Salihovica i njegovo koljeno. Mogu samo da zamislim koliko ce se pricati o ovome narednih dana.
Hajdemo novinari, radite malo svoj posao osim sto tabloide pisete; Kako je salihovic? Kako je koljeno? Je li u bolnici? Hoce li pauzirati i koliko?
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 07 sep 2011, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Svaka cast i Spahicu i Dzeki, al Miske je covjek koji mora imat kapitensku traku.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Treba biti realan. Susic ga moze iz zahvalnosti komotno "popusiti" Misketu jer ne treba ni spominjati kakvi bi se sada ovdje komentari pisali i kakva bi paljba od strane medija bila udarena po Susicu da je zavrsilo 0-0 sa dva igraca vise. Miske nije cvjecka, ali Susic ima dvostruke kriterije. Pola mu ekipe (vecerasnje) ne igra u svojim klubovima, ali za njih ima mjesta, dok za Misimovica koji je ipak neko ime u ovoj ekipi nema. Moje misljenje je da Miske ne bi dobio ni citavo drugo poluvrijeme da nismo ostali sa igracem vise. Podrzavam Misimovica u onoj izjavi na kraju utakmice, a ono tokom proslave gola ne mogu da komentarisem jer ne znam kome je upuceno, ali ako je Susicu, ipak nije lijepo i nije ono nacin da se nesto kaze, ali eto.
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 sep 2011, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
I ono fuck you tesko da je bilo bjelorusima, miske igra u rusiji vec dovoljno dugo da zna psovati na njihovom jeziku
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
fazon je bio da naljuti misketa da odigra najbolje sto zna i damu eto dokaze da nije bio upravu ...i to je iuspjelo...nacin je mozda "primitivan",al je ocigledno ucinkovit...razgovor koji se desi izmedzu trenera i i graca u cetiri oka ostaje izmedzu njih...siguran sam da ce se za par dana kad se glava ohladi miske da se izvini za ovo...jer moguce da je i on nesto ruzno rekao papetu ,pa mu je pape na ovaj nacin odg..ugl bitno je da je uspjelo i to je to.... sve ce se znati dok se glave ohlade ehheheh
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Miske legendo, svaka cast, samo sto mi suze nisu krenule kad ga je zavuko'. A Papet mu ga moRe samo dudlat, Zavidovicki sumar umjesto da na normalan i civilizovan nacin prica sa igracima, da im podrsku, ohrabri ih, motivira, on kaze da bi ga na njegovom mjestu bilo stid doc u reprezentaciju, uprkos cinjenic da ga je sam pozvao?!
Ej da, 61 nastup, 18 golova.
Ej da, 61 nastup, 18 golova.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
po meni je jedan blaz sliskovic mnogo vise uradio za BiH od Papeta... pa ako cemo realno i Misimovic je... ok je i da on ne igra ali po meni nije ok ni da mu selektor kaze da ga treba biti stid sto ocekuje da igra jer Misimovic je i sa jednom nogom bolji od Ibricica.gollum je napisao/la:Bravo, bravo, to nam treba, samo svađa i rušenje dobre atmosfere. Smirite hormone. Miske je naša legenda, a Pape nije? Da nije možda Van Persie?Bosco je napisao/la:Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
ne vjerujem ja da ce ovdje biti nekih vecih posljedica jer nije Susic bas neki opasan lik... on se vec u razgovoru sa novinarima pravio da se nista nije desilo.
You are someone else I am still right here
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije pričao 20 sekundi i otišao bio je u žurbi ,samo je rekao kad je komentator rekao akcija kao iz Wolfsburga prije 2-3 godine sa Džekom.BIHfan je napisao/la:Imal ko klip sa tom izjavom Misketa, hocu da cujem jos jednom jer od slavlja u kuci nisam mogao dobro cuti. Ovim medijima nevjerujem uopste.
Kaže :Izgleda da nisam zaboravio igrati nogomet kao što neki kažu
Slektor mi je rekao da bi ga bilo stid da je na spisku reprezentacije sa ovakvom minutažom .
I zahvalio se navijačima i otišao
Šuko je kasnije i Papeta pitao da prokomentariše ,ovaj je to malo diplomatski odradio pa ćemo vidjeti šta će biti dalje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa mene bi bilo stid pricati nesto o Safetu, prvo je bilo nece dostici baraz, pa kad lik dostize onda mu ne valja ovo, pa kakav Miske???? Covjek je promasio 2 100% prilike, ni jednom nije potrcao za igracem i zabijao se u njihove, i kao takav vi hocete reci da je bolji od Mede ili Pjanketa????
Oni ti ga puse Safete..
Oni ti ga puse Safete..
Celik!3,2,2.
To stoji ali što bi onda Sušiću psovao na EngleskomCelikovac je napisao/la: I ono fuck you tesko da je bilo bjelorusima, miske igra u rusiji vec dovoljno dugo da zna psovati na njihovom jeziku
Ne vidim kakve veze van Persie ima sa cijelom situacijom, a i ne vidim razlog da ga spominješ. On je jedan od najdražih igrača mi, on i Miske tu su negdje. Ispred njih ima samo jedan još fudbaler.gollum je napisao/la:Bravo, bravo, to nam treba, samo svađa i rušenje dobre atmosfere. Smirite hormone. Miske je naša legenda, a Pape nije? Da nije možda Van Persie?Bosco je napisao/la:Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
Pape jeste legenda, ali igračka. Kao selektor definitivno nije, iz više razloga koje sad ne želim nabrajat. I svađe i rušenje atmosfere ne proizvodim ja nego onaj čovjek koji rekorderu po broju nastupa u reprezentaciji iskaže onoliko dozu nepoštovanja. Ali sreća pa ga Miske začepi na jedan veoma fin način, pobjedničkim golom u najvažnijoj utakmici ovog kvalifikacionog ciklusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.