Od 40 sekunde !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Maroko

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ako se ne varam piše Vi ste bili u Sarajevu, mi smo bili u Madridu. Ko još zna za vas ?terabajt je napisao/la:Prevedi nam ovo ako ti nije sta.
"Sarajevo didn't see you, Madrid hasn't heard of you, who the hell knows about you?"Frobidden je napisao/la:
ako se ne varam piše Vi ste bili u Sarajevu, mi smo bili u Madridu. Ko još zna za vas ?
Halalite ako sam fulio
Nek si se pofalio da znas engleski ili si ovo procito na nekoj tifo stranici hahaha.MrWhite je napisao/la:"Sarajevo didn't see you, Madrid hasn't heard of you, who the hell knows about you?"Frobidden je napisao/la:
ako se ne varam piše Vi ste bili u Sarajevu, mi smo bili u Madridu. Ko još zna za vas ?
Halalite ako sam fulio
Halali ,sala je bila .MrWhite je napisao/la:Ma neki lik na infu je napisao prevod, i nezz zasto odmah ismijavanje, nema potrebe za tim.....
terabajt je napisao/la:Kolko je ovo tacno i koji je izvor pitanje je.Gorki je napisao/la:UltrAslan | "Ako osvojimo titulu na Šukru Saračoglu stadionu ili prije, a navijači Fenerbahčea nam čestitaju na tom, idemo zajedno s njima na finale Lige Evrope da im pomognemo da osvoje taj trofej!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.