legenda reala je napisao/la:E ti si mi se suprostavio i prvi si na listi želja kad postanem ,admin ima da te banujem iste sekundeCitizen-X je napisao/la:de šuti kine ti i japana nisi ni za zenidbe a kamo li za admina![]()
Dzizs Krajst
Moderator/ica: insider
legenda reala je napisao/la:E ti si mi se suprostavio i prvi si na listi želja kad postanem ,admin ima da te banujem iste sekundeCitizen-X je napisao/la:de šuti kine ti i japana nisi ni za zenidbe a kamo li za admina![]()
@Vjecna Robija ili @Emir_ZENICA .Bertrand je napisao/la:A ko je sada taj Emir?
Dobro ti ako odeš u Banoviće bićeš svoj na svom, dok se Emir osjeća neugodno, jer kaže da ga ne vole, jer dolazi iz Zeniceneutralan__ je napisao/la:Kakav mi je avatar ? Samo da se i ja sada ne pridružim njemu.![]()
Ovo je najmanje što možemo učiniti za našeg spamera !
juventus 0244 je napisao/la:Dobro ti ako odeš u Banoviće bićeš svoj na svom, dok se Emir osjeća neugodno, jer kaže da ga ne vole, jer dolazi iz Zeniceneutralan__ je napisao/la:Kakav mi je avatar ? Samo da se i ja sada ne pridružim njemu.![]()
Ovo je najmanje što možemo učiniti za našeg spamera !
Za ovo bold. sam ubjeđen da je istinaneutralan__ je napisao/la:Ma mi smo uvijek bili dobri sa Robijašima.
Prije dok su Ljumani još bili aktivni prije utakmica smo zajedno uvijek bili.
A Emiru je ugodno bilo gdje samo neka ima kladionica.
Ko je najzaslužniji što te izbaviše odatleEmir ZENICA je napisao/la:Svi pive od mene imate.Konobar i janjetine molim ! Hvala vam.
P.S Necu vise spamati,obecavam !
(ovo je izuzetak)
neutralan__ je napisao/la:![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110727096" onclick="window.open(this.href);return false;
I meni je žao onih para što sam do sad dao.Megamon je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110727096" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokenjam im se i na sahovnicu i na njihovo primorje.Zato sam ovog ljeta bio u Neumu.
Dodji na panonsko da te upoznamneutralan__ je napisao/la:
I meni je žao onih para što sam do sad dao.Od sad Neum ili negdje dalje,a i bolje je otići na neko naše jezero i kampovati nego kod ovih nezahvalnih stvorenja.