NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Winters
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Winters » 06 dec 2019, 10:22

jestamaji je napisao/la:
06 dec 2019, 08:19
NFC east rocks, teoretski je i washingron još u igri :mrgreen:

nije čak ni nemoguće da to neko uzme sa 7-9 :o filadelfija ima lakši raspored, samo divizijske tekme i sve u svojim rukama, ali i oni se raspadaju ko i dalas, pitanje je našta će to sve izaći. a najbolje od svega će biti kad NFC prvak u WC-u kod kuće tresne nekoga :shock:
Postoji i scenarij u kojem sve ekipe u NFC Eastu mogu završiti 6-10. :rol:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 dec 2019, 10:45

Winters je napisao/la:
06 dec 2019, 10:22
jestamaji je napisao/la:
06 dec 2019, 08:19
NFC east rocks, teoretski je i washingron još u igri :mrgreen:

nije čak ni nemoguće da to neko uzme sa 7-9 :o filadelfija ima lakši raspored, samo divizijske tekme i sve u svojim rukama, ali i oni se raspadaju ko i dalas, pitanje je našta će to sve izaći. a najbolje od svega će biti kad NFC prvak u WC-u kod kuće tresne nekoga :shock:
Postoji i scenarij u kojem sve ekipe u NFC Eastu mogu završiti 6-10. :rol:
ma dobro, to je samo teorija, na kraju će to uzeti tim koji nagura 9-7, a ako ne onda sa 8-8
jesu li ono giantsi uzeli SB sa 9-7?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 dec 2019, 10:55

kad_kako je napisao/la:
06 dec 2019, 06:51
Gdje ovaj Trubisky bio prvih 10 utakmica. Pa ebote te tito.
Ovo je najgora moguca stvar za berse. Spojit ce par dobrih tekmi i dace mu ugovor.
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2019, 12:19

Momak uopste nije los Qb.. sto vise prošle godine nije izgledao nikako .. sad zadnjih 4-5 utakmica izgleda pristojan.. prvo puno je tu faktora imamo jako losi OL za trčanje ne toliko losa za protekciju Trube koliko je ona losa zaborav Montgomerya .. mislim da tipa RB kakav je Howard bio danas sa ovom OL šanse nebi mogao vise od 30-40’yardi da uzme od. 20 pokušaja jer on nije kao Montgomery lik nosi ljude na sebi i dobro se kreće ali opet ne može .. najbolje se vidjelo sinoc kada su zvali akciju za Pattersona kada u OL Leno idiot glumi sta WR ? Lim pustio čovjeka odnosno samo se sklonio da prosje i izgubimo 8 yardi ..kada imas trčanje kao zadnje dvije utakmice onda se i Truba oslobodi lakše mu je nego kada moraš stalno da bacaš a imas WR koji imaju najviše ispuštenih lopti u NFL ove godine .. uz to i Truba živi od trčanja i OL za njegovo trčanje nije dobra pa nije ni trcao ove godine osim u ove zadnje dvije utakmice ..
Uz to evo dvije godine nemamo TE povrede a jako teško nam offense igra bez TE i sad su se pojavili nekakvi no name TE par koji igrom slučaja se razumiju sa Trubom i odmah je tu lakše .. obavezno Pokušat trade sa nekim od Boljih TE u ligi jer nam fali to .. sad je problem odbrana koja je doživjela jako puno povreda .. sinoc jedan po jedan napuštaju utkamicu .. Hicksa nije bilo odavno za trčanje ,Travethana nema dok raja sezone , Sinoc Smith možda i najvažnija karika u odbrana zadnjih pat utakmica sinoc se povrijedio onda su još trojica se sinoc povrijedila pored Smitha tako da amo utakmicu završili HAman sa practice squad u liniji osim Macka i Floyda

inače slabo pišem vise na forumu slabo sam aktivan ma da čitam vas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2019, 13:08

I da samo da smo dobili još jednu utakmicu od ovih 6 poraza vjerujem da bi bili u playoffu jer i u slučaju poraza Vikingsa od Packersa svejedno bilo bi nam puno sad lakše jer bi bili samo tu jednu utakmicu iza a s obzirom da u diviziji imamo 3-1 i dobili smo avikingde i u slučaju pobjede protiv njih u zadnjih sedmicu možda bi bili u wc .. ali et izgubili smo od Chargersa odbijenu utakmicu gdje si bio 5 puta u red zone orije nego su Chargersi otišli tvojoj red zoni jer ini su 2 puta došli u red zine sa nekim 3rd Down and long pasovima došli do poena dok mi smo fulali FG , gubili lopte u red zone i td i td..taj će nas poraz koštati jbg

Nego sinoc sam naravno bio na utkamici odlično prelijepo i vrijeme 45F za ovo doba godine u 10 navečer bilo , uz to navijanje dobro a imao sam odlično mjesto odmah na 35 yardi line 4 row iza defanzivne klupe Bearsa .. vjerovatno idem Inu Green Bay vozim ove na utkamicu i naravno uzet ću ulaznicu i da gledam pa sta bude.. opet kažem ovaj raspored nas je malo uništio igrali smo 3 utakmice u 11 dana čini mi se povrede su doslovno razmontirala odbranu sinoc dok raja utakmice dako da je sreća da smo stekli prednost ko zna kako bi završilo jer jedan po jedan je napuštao utakmicu

Edin:

Raquan Smith je izgleda out do kraja sezone sasvim sigurno da je hendikep za odbranu kada znas da još tu vise nemaš ni Travethana koji je out , Hicks se valjda vrati ali ko u a koliko on može jer i njegova povreda je bila blizu za sezonu faktički smo bez startnih LB do kraja sezone .. ove godine i nemamo toliko sreće sa ovim povredama kao prošle jer i OL je od početka sezone krpi se sa tim nekim povredama .. nadam se da neće biti vise povreda do kraja sezone barem ne onih težih jer da bude i onih zdravih za narednu sezonu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 dec 2019, 15:27

Mig_Mig je napisao/la:
06 dec 2019, 10:55
kad_kako je napisao/la:
Ovo je najgora moguca stvar za berse. Spojit ce par dobrih tekmi i dace mu ugovor.
Ako mu budu davali novi ugovor trebaju staviti 0$ garantovanih. Sve po ucinku.

Sto se tice pikova za iduci draft... pa tu i ne gubimo nista jer mislim i nemamo ni jedan u prvih par rundi. Tako bili dobri ili losi sa tog aspekta isti nam klinac.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2019, 16:17

Slijedece godine imas dva druge runde uzeti najboljegnTE obavezno i dva čovjeka u OL i novog CB na draftu , ali obavezan je TE u tih drugoj rundi ili OL obadvojicu bez razmišljanja .. puno bolji bi mi bili kada bi imali oL za trčanje ali bukvalno bi to je vidljivo kada vidiš koliko bolje i offense izgleda kada imas barem 80 yardi trčanja , ali bukvalno je prelosa OL za trčanje .. samo gledam kad će se Montgomery povrijediti lika ubise čupaju ga petorica jer ljudi su prošli kroz našu OL jbg
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 dec 2019, 16:20

kad_kako je napisao/la:
06 dec 2019, 15:27
Mig_Mig je napisao/la:
06 dec 2019, 10:55
kad_kako je napisao/la:
Ako mu budu davali novi ugovor trebaju staviti 0$ garantovanih. Sve po ucinku.

Sto se tice pikova za iduci draft... pa tu i ne gubimo nista jer mislim i nemamo ni jedan u prvih par rundi. Tako bili dobri ili losi sa tog aspekta isti nam klinac.
Tedy je free. Ako njega ne uzmete ne znam kakav vam je plan i sudbina.
Max Allegri

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 dec 2019, 16:30

Truba prosvirao protiv kauboja, golemo. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2019, 16:33

Mig_Mig je napisao/la:
06 dec 2019, 16:20
Tedy je free. Ako njega ne uzmete ne znam kakav vam je plan i sudbina.
Sta će nam Tedy majketi ? Radije bi izgubio čitavu sezonu draftao lika sa Clamsona nego uzeo Tedya .. ako ga je išlo u NO ne mora da znaci da će da bude to i kod nas jer sigurno nebi bio kod nas sa ovakvom OL na istom level ali bukvalno ..i in će uzeti pare imao je tu povredu rizik .. ok dobar je ali nije on neki upgrade .. trebaš Ganjati mladog QB za budućnost ako misle da je to Truba ok ako ne rekao sam tankiraj i kraj price .. ja sam rekao puno bolji bi Truba bio da se i ostale stvari poklope u offense .. evo u ovih 5 zadnjih utakmica nisam vidjeo 2-3 pasa da je bas prebacio QB kao sto je znao to raditi znaci tu se vidi da je napravio neki pomak koliko toliko i onda imao je dvije odlične vezane utakmice u prime time sto je jako važno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 dec 2019, 17:26

*p!p!t@* je napisao/la:
06 dec 2019, 16:30
Truba prosvirao protiv kauboja, golemo. :rol:
Nije bas da je prosvirao protiv njih. Ruku na srce igrao je dobro i proslo kolo protiv Detroita na Dan Zahvalnosti. Sinoc da nije bacio onaj glupi pik imao bi savrsenu utakmicu.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 dec 2019, 09:28

jestamaji je napisao/la:
01 dec 2019, 09:50
war eagle! :mrgreen:
bila je reda da i šabo jednom gleda playoff (ove godine mu je sugar bowl plafon) na TVu a najslađe je kad ih auburn dobije. pored toga razlika između auburna i tuscaloose je ko nebo i zemlja, skoro ko mi i pitari :mrgreen:

playoff je skoro pa jasan (tako je doduše već par hefti), lsu, clemson, ohio state a četvrti ko god bude biće statista

p.s. apropo pecanja, nek malo sačeka, pridružiće mu se i jaran mu billy vrlo brzo :mrgreen:
eto i utah nije htjela u playoff :mrgreen:
ako lsu dobije georgiu ide prvak big12 ko god to bude kao četvrti, inače georgia.

puno je interesantnije koga će staviti na 1 i 2, jer drugi nosioc ide u polufinalu na clemson. pitanje je i koga će staviti u atlantu a koga u phoenix, posebno ako georgia uđe u polufinale. dvije zaredom u atlanti za georgiu nisu fer prema ostalima ali sigurno donose više para nego da ih pošalju u pustinju....

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 dec 2019, 15:47

jestamaji je napisao/la:
07 dec 2019, 09:28
jestamaji je napisao/la:
01 dec 2019, 09:50
war eagle! :mrgreen:
bila je reda da i šabo jednom gleda playoff (ove godine mu je sugar bowl plafon) na TVu a najslađe je kad ih auburn dobije. pored toga razlika između auburna i tuscaloose je ko nebo i zemlja, skoro ko mi i pitari :mrgreen:

playoff je skoro pa jasan (tako je doduše već par hefti), lsu, clemson, ohio state a četvrti ko god bude biće statista

p.s. apropo pecanja, nek malo sačeka, pridružiće mu se i jaran mu billy vrlo brzo :mrgreen:
eto i utah nije htjela u playoff :mrgreen:
ako lsu dobije georgiu ide prvak big12 ko god to bude kao četvrti, inače georgia.

puno je interesantnije koga će staviti na 1 i 2, jer drugi nosioc ide u polufinalu na clemson. pitanje je i koga će staviti u atlantu a koga u phoenix, posebno ako georgia uđe u polufinale. dvije zaredom u atlanti za georgiu nisu fer prema ostalima ali sigurno donose više para nego da ih pošalju u pustinju....
interssantno je da za big12 finale u dallasu karata ima skoro zabadava, u atlanti ko nađe nešto ispod 300 $ dobro je prošo :o

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 07 dec 2019, 16:57

Sinoc ludilo u TD Gardenu. Bio Gronk sa trebom, a jest i dobra majko, i bilo nekoliko navijaca KC-a. Pokazu navijace KC na jumbotronu svi boooooo pa onda Gronka i trebu svi polude. Kako fino kad se navijaci samo prepucavaju kod nas bi bilo poginulih kakva smo stoka nakaradna!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 dec 2019, 23:35

Ja par puta u full Bears opremi isao gledat Coltse. Jednom protiv Raidersa, gdje kamara njihovih navijaca doslo nakiceno kako oni to obicno rade. Nikad nikakvih problema, ni ja a ni protivnicki navijaci.

Puno civilizovanije. Sto ne znaci da nema srcanog navijanja, i da atmosfera nije extra.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2019, 23:55

Jesu li ovo Ameri SK-u zabranili prijenos još dodatne tri utakmice ili su isti izgubili neka prava ?

Nema druge utakmice u 19.00h i u 22.25h, kao ni SNF-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 dec 2019, 00:40

amerosm je napisao/la:
07 dec 2019, 23:55
Jesu li ovo Ameri SK-u zabranili prijenos još dodatne tri utakmice ili su isti izgubili neka prava ?

Nema druge utakmice u 19.00h i u 22.25h, kao ni SNF-a.
A nisi u toku. Ima novi kanal nova sport i na njemu su sve te utakmice, te na SK1 hr.
Max Allegri

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 dec 2019, 00:51

Ma samo stream
DAbogda propali i oni i kanal im.Radje bi na arapskom il indijskom gledo

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 08 dec 2019, 01:22

Na MojaTV nit' ima(mo) SK1hr, nit' Nova sport. Prvi put ove sezone moram gledat na streamu (američki int. feed ili SK1hr na Kodiju) :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 dec 2019, 01:25

tm01hzne je napisao/la:
08 dec 2019, 01:22
Na MojaTV nit' ima(mo) SK1hr, nit' Nova sport. Prvi put ove sezone moram gledat na streamu (američki int. feed ili SK1hr na Kodiju) :D
Ovo ti ga je trpaj na telemach, jesu ga i šuknuli mojoj tv haha stvarno su namazani. Daj bh telecomu pravo na sk kanale e sad ćete kitu, ide sve lagano na novi kanal... Premazani znači...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.