FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 11 avg 2010, 22:09

Cassanova, ba, što mi avatar sa Sa-xa ukrade, ccc?

Željo dominira!
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 11 avg 2010, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 11 avg 2010, 22:10

gdje ce mesa :roll:

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 avg 2010, 22:11

elSaik je napisao/la:Cassanova, ba, što mi avatar sa Sa-xa ukrade, ccc?

Željo dominira!
Hallali! :mrgreen:
____________________-
Ako hoćeš mogu je zamjeniti, nema frke. :)
1996

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 avg 2010, 22:15

Ma zayebavam se. ;) 8-)

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 avg 2010, 22:16

huha je napisao/la:gdje ce mesa :roll:
Nebi me čud'lo da u Slobodu ode .... :D
1996

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 11 avg 2010, 22:17

cassanova je napisao/la:
huha je napisao/la:gdje ce mesa :roll:
Nebi me čud'lo da u Slobodu ode .... :D
ja mislim da ce u wolfsburg sa dzekom :D

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 11 avg 2010, 22:19

Dobro nam dosao majstore, e ovo je pravo pojacanje svaka cast Amaru i upravi idemo na duplu krunu :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 11 avg 2010, 22:19

Alene sretno!!!gdje god da otisao i HVALA!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 avg 2010, 22:21

Mislim da ce Mesa u pitare,tamo se skuplja staro gvozdze.Kakav ba pjano nema kod Osima cuge.Ovo mi se svidja prvi na tabeli i opleti po pojacanjima za siguricu.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 avg 2010, 22:24

bit ce zanimljivo gledati zebu ,viscu i colica u tandemu :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2010, 22:31

Željovac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Zavrsena utakmica u Hrasnici. Igrale su rezerve a rezultat je 1:0 za Zelju, strijelac Saban Pehilj. U drugom poluvremenu su usli Nikolic i taj novi Rus.
Koji Nikolić? Ušao je neki daBogsačuva napadač i neki mali veznjak. Kerla je bio perverzan i zaslužuje da igra prije Mešića. Neopisiva fizička dominacija! I bez greške, naravno. Ekstra još odigrao i Srđan Stanić. Ostalo sve tanko. Mahir Karić katastrofa! Dijete, kojem su uzimali lopte, naravno, kao djetetu! Od njega ne očekujte ama baš ništa! Al' eto, mlad je. Pehilj zabio na prazno nakon ekstra prodora Stanića. Jednostavno, niko osim Stanića i Kerle nije pokazao nikakvu želju i umijeće, a ovog drugog je grehota čuvati na klupi, kad ima onakvu želju i predispozicije. K'o Terminator! Sigurno bolji od Mešića trenutno.
Kao sto kolega rece Kerla i Stanic odskacu iz ovog tima Culum nekako nezainteresovan dok je igrao u prvom poluvremenu u drugom usao ovaj rus i u pocektu nesto i pokazao kasnije je bio ignorisan od od suigraca, neozbiljno je suditi po prvom nastupu i bice jos koji dan tu, Nikolic je prije svega mlad momak istini za volju nije nista pokazao al mi djeluje onako fudbalerski visina i brzina je OK, cini mi se da nije los ni s loptom mislim da bi ga Brko mogao izoblikovati u dobrog napadaca s obzirom na godine, Gancev nije bio los lici na fudbalera imao par finih reakcija, Karic vidi se da je djecarac jos uvijek djeluje nekako naivno na terenu, zna se osloboditi igraca sa lakocom i ima i solidnu loptu trkacki jako lose ima slifa definitvno samo treba raditi, Pehilj po mani danas pokazao dosta vise i od Bajre i Nikolica dobro se postavlja i jak u duelima ima i on dosta prostora za napredak 18 mu je godina.
Ljudi prije svega zaboravljaju da Amar svoju igru bazira na fizicki jakom napadacu, dovodjenje ovaih mladjih je investicija u buducnost, ja se otprilike najvise odusevim ovim mladim i talentovanim igracima kad se tome pridoda Elvir Colic ne mozes biti nezadovoljan, pa postoji mogucnost da dodje jos jedan igrac i to bi trebalo biti to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 avg 2010, 22:42

Svaka cast upravi na dovodjenju Colicu,uz Zebu najvece ovogodisnje pojacanje Zelje! prednost Colica je sto moze igrati na vise pozicija u timu,nadam se da ce nam biti veliko pojacanje!

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 11 avg 2010, 22:46

svaka cast upravi na dovodjenju colica ali isto tako se taj igrac mora malo smirit jer je sklon ispadima i malo je lijen igrac,ali mislim da ce se to kod osima promjeniti jer nema kod njega zafrkancije :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 avg 2010, 22:54

S kakvim li je papirima imao ovaj Čolić problema i zašto nije završio sa Trnavom? Je li prošao kakve pripreme, konkuriše li za Travnik? To su pitanja na koja bi bilo lijepo dobiti odgovor :mrgreen: Ekstra pojačanje! Jeste da nam svojim profilom i nije nešto Bog zna legao. Imamo densno Mirsu, Stanića, malog Čolu... E sad, ovaj bi mogao sigurno prije svih njih igrati po nekom kvalitetu... Sam gore umjesto Lazara ne može. Valjda će na desnom beku završiti, umjesto drugog Čolića. Stanić igra te pozicije i igra k'o sat, pa nema mjesta u prvih 11. Mogao bi Savić na klupu, pa da igramo sa 2 napadača... Rovčanin(Lazar) i ovaj Čolić u vrhu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 avg 2010, 23:01

Idemo dalje :mrgreen:

SportSport.ba saznaje
Omar Baljić dolazi u Željezničar

Iako je premijerligaška sezona već počela čelni ljudi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, ne miruju. Naime, večeras je dogovorena dvogodišnja saradnja sa jednim od najboljih igrača PL Elvirom Čolićem, no to nije sve.

SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih klubu da će Željezničar pojačati svoje redove Omarom Baljićem, koji je u posljednje vrijeme nosio dres Grenoblea, kojeg s klupe predvodi nekadašnji igrač momčadi s Grbavice Mehmed Baždarević.

Omar Baljić sin je proslavljenog nekadašnjeg igrača Željezničara Mirsada Baljića, a na Grbavici će se pojaviti u narednim danima. U svojoj karijeri Baljić je nastupao za Sion, Basel i Grenoble
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 23:02

Željovac je napisao/la:S kakvim li je papirima imao ovaj Čolić problema i zašto nije završio sa Trnavom? Je li prošao kakve pripreme, konkuriše li za Travnik? To su pitanja na koja bi bilo lijepo dobiti odgovor :mrgreen: Ekstra pojačanje! Jeste da nam svojim profilom i nije nešto Bog zna legao. Imamo densno Mirsu, Stanića, malog Čolu... E sad, ovaj bi mogao sigurno prije svih njih igrati po nekom kvalitetu... Sam gore umjesto Lazara ne može. Valjda će na desnom beku završiti, umjesto drugog Čolića. Stanić igra te pozicije i igra k'o sat, pa nema mjesta u prvih 11. Mogao bi Savić na klupu, pa da igramo sa 2 napadača... Rovčanin(Lazar) i ovaj Čolić u vrhu.
koliko se sjecam na probi u trnavi je povrijedio ruku ili nest u tom fazonu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 11 avg 2010, 23:03

bistrikboy je napisao/la:Idemo dalje :mrgreen:

SportSport.ba saznaje

Iako je premijerligaška sezona već počela čelni ljudi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, ne miruju. Naime, večeras je dogovorena dvogodišnja saradnja sa jednim od najboljih igrača PL Elvirom Čolićem, no to nije sve.

SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih klubu da će Željezničar pojačati svoje redove Omarom Baljićem, koji je u posljednje vrijeme nosio dres Grenoblea, kojeg s klupe predvodi nekadašnji igrač momčadi s Grbavice Mehmed Baždarević.

Omar Baljić sin je proslavljenog nekadašnjeg igrača Željezničara Mirsada Baljića, a na Grbavici će se pojaviti u narednim danima. U svojoj karijeri Baljić je nastupao za Sion, Basel i Grenoble
heheheee cini mi se da je onaj ker sa koseva naljutio osima hehee

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 avg 2010, 23:04

SportSport.ba saznaje

Hahaha, ohladite malo :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 23:05

SportSport.ba saznaje

uuu brate ko ce poplacat ove igrace :D sreca godisnja je tu,sad ce dici cjenu bar za petaka :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 11 avg 2010, 23:06

kako se kaze kod nas ima se moze se ,stigla prva rata od bekrica hehee

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.