Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Valjda ove sezone bez prekidanja budu vodili kanal na Youtube.

Colorno - Parma Calcio 1913 0:5
Navijači

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
i opet uspjesniji od LaziaChinaglia je napisao/la:jeste ovoj Parmi dobro, svakih nekoliko godina, osnuju novi klub
uspješnija je i GenoaSissoko je napisao/la:i opet uspjesniji od LaziaChinaglia je napisao/la:jeste ovoj Parmi dobro, svakih nekoliko godina, osnuju novi klub
Lazio bas igra dobro samo sto onaj stoper De Vrij pokloni gol. A Lazio opet pred milan i u novoj sezoniLegendKiller je napisao/la:I dalje se klubovi iz Serije A brukaju u trećem kolu LP. Lacio presmiješna ekipa, Lulić najgori igrač.
Lazio nije ništa pokazo u ofanzivi još im De Vrij pokvari posao u odbrani, ja ne znam jel to ja nisam naviko gledat Talijane ili se ovo fakat u Italiji smatra dobro odigranim poluvremenom?Andrej je napisao/la:Lazio bas igra dobro samo sto onaj stoper De Vrij pokloni gol. A Lazio opet pred milan i u novoj sezoni
Al zato je Leverkusen pokazaocoelho41 je napisao/la:Lazio nije ništa pokazo u ofanzivi još im De Vrij pokvari posao u odbrani, ja ne znam jel to ja nisam naviko gledat Talijane ili se ovo fakat u Italiji smatra dobro odigranim poluvremenom?Andrej je napisao/la:Lazio bas igra dobro samo sto onaj stoper De Vrij pokloni gol. A Lazio opet pred milan i u novoj sezoni
Gde u MKDAndrej je napisao/la:Makedonija
2-0Andrej je napisao/la:Al zato je Leverkusen pokazaocoelho41 je napisao/la:Lazio nije ništa pokazo u ofanzivi još im De Vrij pokvari posao u odbrani, ja ne znam jel to ja nisam naviko gledat Talijane ili se ovo fakat u Italiji smatra dobro odigranim poluvremenom?Andrej je napisao/la:Lazio bas igra dobro samo sto onaj stoper De Vrij pokloni gol. A Lazio opet pred milan i u novoj sezoni
Da pravo mi je to ime. Zivim u Prilep. Trudim seMaGiCa je napisao/la:Gde u MKDAndrej je napisao/la:Makedonija![]()
A Andrej ti je pravo ime![]()
Iskreno, mislio sam da si iz Zapadne Evrope, dete dijasporaca, te da nisi nauchio maternji kako treba... a ti ladno pishesh sve vreme na stranom jeziku.
Dobro, ajde, posucu se pepelom, razdrati haljine svoje, dati otkaz i povuci se u ruski manastir Optina Pustinja, uz zavet cutanja i zhivota izvan bratstva. Jeshcu samo ono shto mi donesu starice iz sela, i molicu Boga za oprost...L'Avvocato je napisao/la:Magični bolan Andrej Makedonac brat, mislio sam da to znaš
Oprošteno ti je ako sve to učinišMaGiCa je napisao/la:
Dobro, ajde, posucu se pepelom, razdrati haljine svoje, dati otkaz i povuci se u ruski manastir Optina Pustinja, uz zavet cutanja i zhivota izvan bratstva. Jeshcu samo ono shto mi donesu starice iz sela, i molicu Boga za oprost...![]()
Toliko je veliki greh ne znati odakle je @Andrej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.