Šta fali Gironi ? solidna ekipa, 11 na tabeli, zlatna sredina, Sevilja predzadnja, borba za opstanak
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
S vremena na vrijeme zaboravim sta se u Sevilli desava
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cuveni Monchi, koji se na ovom forumu hvalio kao neki neviđeni genije transfera, je svojim potezima doveo Sevillu u zonu ispadanja.
Ljudi nakon Barce i madridskih klubova godinama bili top 4 ekipa lige, sad se sa Elcheom bore za opstanak
Ljudi nakon Barce i madridskih klubova godinama bili top 4 ekipa lige, sad se sa Elcheom bore za opstanak
Ublehaš obični.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ko je taj Cigank iz Ukrajine?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kako cu ocajni cigani. I neka su. Ubi Zuta podmornica 
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Penzioner na klupi shvatio konacno da treba izvesti penzionera sa terena i eto ti razultata.Kud ces dalje kad je i Ceballos korisniji od njemacara.
Kroos je uvijek bio jedan od najnapuhanijih igraca svih vremena. Igrac koji je u pravo vrijeme bio na pravom mjestu i to je to.
Ubise tabanajuci kuci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bausteliju vidim i dalje boli sto ih je Kroos odje.bo 2014. 
Baustelija najcesca rijec propalog studenta. 
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Vrhunska remontada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kroos odavno nema motiva,izgleda kao prebijena macka na terenu,nije slucajno da su se sve remontade desavale bez njega na terenu.Moze komotno u penziju sto se mene tice,hvala mu za neke vrhunske sezone,ali odavno to nije to.Neki ga gotive i dalje pa progutaju njegovih 5 bezveznih utakmica ako jednu odigra vrhunski.
Zao mi propalog studenta, istjerala ga Austrija zbog nedolicnog ponasanja. Evo ti tuki pa ga glabaj bivsi moderatoru, za bolje i nisi.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Majka i sestra ti su ipak strucnije sto se glabanja tice, uvjerio se vise puta 
A fino sam ti kevi rekao da te abortira. Ķud svrsi onako u nju.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Modrica je cak i Los kritikovao kako je bio dosta neprimjetan na SP, i jeste bio, nastavio je u tom ritmu i u Realu, bas spoj lose forme i umora.
Ali Ceballos u pravom trenutku proigra ocito, nek Lukiša odmori na klupi neko vrijeme.
Ali Ceballos u pravom trenutku proigra ocito, nek Lukiša odmori na klupi neko vrijeme.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koji je ovo put zaredom da Real okrece utakmicu nakon izlaska napuhanog Tonia? Sreca pa ga je Carlo i u LP vadio na vrijeme, inace bi uzeli rinaku a ne titulu.
Trenutno korisnika/ca: dark44, forgempp, Shategabri, Zeko87 i 23 gosta.