NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neces nas ugasit dominantni NEEEEECEEEES... i inspekciju nam saljes al Zvijezda se neda
-
- Kontakt:
Hehehe...a jbt
Zavadi pa vladaj———-buahaahha
Koja masta radi kod vas,da mi je vasa pamet pa da se malo odmorim
Zavadi pa vladaj———-buahaahha
Koja masta radi kod vas,da mi je vasa pamet pa da se malo odmorim
Dokle su stigle igracine menadžerkine?Ja 10 puta pitam a bjezis od konkretnog odgovora. Sta bi sa silnim datumima il ti je neprijatno govorit o tome?
Ja bi konkretno rekao yebalo me to i to zato jos nemaju kluba.
Ako su tebe stvarno uspjeli yebat Saldo i Grickalice da ti igraci jos nemaju kluba onda si ti druze propo ko kauc.
Ja bi konkretno rekao yebalo me to i to zato jos nemaju kluba.
Ako su tebe stvarno uspjeli yebat Saldo i Grickalice da ti igraci jos nemaju kluba onda si ti druze propo ko kauc.
-
- Kontakt:

Znaci cilj je ispunjen,sa njima ste bili u vrhu a sad ste predmet posmijeha na vise nivoja i segmenta.
Ne treba nista vise oduzimati...
Pjenis Dominantni...haha,sitan si ti...ono o vrhu,pa I sada su u vrhu...??bjezi ba sa teme.
Jedini tvoj cilj dominantni je da nas klub okaljas i pokazes u losem svjetlu...sve sto si dosad ured reko si slago... pitaj boga i ts potrazivanja od tvoji igraca dali su istinita...al dzaba ti mnogi su pokusali Zvijezdu da sruse pa na nos pali... nek ti je jaro Saldo pokazo zube...
Mi smo i dalje pri vrhu i da smo imali ambicija doveli bi i skupe igrace posto nemamo mogu i ovi zavrsit sezonu...
Mi smo i dalje pri vrhu i da smo imali ambicija doveli bi i skupe igrace posto nemamo mogu i ovi zavrsit sezonu...
Iso si sa ku rcom u jagode. Ja ti lijepo govorio. Nego ako se budu htjela u potpunosti ukljucit jos 1-2 covjeka koja bi trebala tek ces onda bit yeban.Dominantan je napisao/la:Skreces sa teme..nikad se nece registrovati i nema potrebe ako su oni zrtve da se pokaze jadnost jednog kluba tjt...
Znaci cilj je ispunjen,sa njima ste bili u vrhu a sad ste predmet posmijeha na vise nivoja i segmenta.
Ne treba nista vise oduzimati...
A ti si nama samo uslugu ucinio da se ako ikako mogne odredena bagra istjera iz kluba.
Ti sve govoris ne moze a ja ti govorim moze kad imas prave ljude koji mogu odradit.
Ocit ti primjer Velez. Povale ih u Gorazdu, oni se zale, komisija zasjeda, sve u redu, jos ce na kraju Velez bit kriv.
-
- Kontakt:
Ma kasno Marko na Kosovo stize...simpaticni ste jer vam stalo do necega sto onima koji upravljaju i nije.,i ja jedino koristim Zvijezdin forum ili kako god,a vi tjarate u lijevi a svi za desno!!!
Da li ce se registrovati ili nece nema veze,ili sta se promijenilo ili nije nismo u obavezi govoriti!!
Moja volja je bila reci ishode postupka sto se i desilo i moja volja je bila reci sta god!
Omalozavanje nekoga je ocaj drugoga tako da ja nastavljam a vi grcate!
Da li ce se registrovati ili nece nema veze,ili sta se promijenilo ili nije nismo u obavezi govoriti!!
Moja volja je bila reci ishode postupka sto se i desilo i moja volja je bila reci sta god!
Omalozavanje nekoga je ocaj drugoga tako da ja nastavljam a vi grcate!
Druže ćelo neznam ja ko laže ti il tvoji igrači to moraš snjima da riješiš. Ja ovde nisam ništa napiso al da nisam siguran u to što pišem zato poslušaj me počinje građevinska sezona kupi ti lopate svojim zvijezdama dobre su dnevnice kad nisi sposoban da im nađeš klub.
-
- Kontakt:
Deni, kome se svetis u klubu.jel smokiju.sto imas snjim pricat sat i po. Potrosi one besplatne minute.lazo ti kriv za sve
. Nego de nazovi saldu nek pripremi papire da ilic i jacimovic udju u formu lakse ces ih prodat u slogu g.c.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Samo lagano...sto ne oblatiste igrace za namjestanje kao sto se reklo,pa da vidis rafal igraca koji su igrali zadnje 2 sezone kod vas...
Tako da previse se bavite samnom i pulenima dok vam Lazo kara sve sto hoda
,
Sta se ja imam svetit Smokiju kad nezna gdje je lijevo,kupa ga ko stigne..ili Lazi koji je Podrinje tuzio i iznosio stare majice za dug prema njemu...daj ne zaj.ebavaj i uozbiljite se.
Ustvari pokazat ce vrijeme ko i zasto dolazi igrat u Zvijezdu..meni je bitno da moji dobiju sto ih sljeduje i da Mehic ide na ljeto,ostalo nema veze
Tako da previse se bavite samnom i pulenima dok vam Lazo kara sve sto hoda

Sta se ja imam svetit Smokiju kad nezna gdje je lijevo,kupa ga ko stigne..ili Lazi koji je Podrinje tuzio i iznosio stare majice za dug prema njemu...daj ne zaj.ebavaj i uozbiljite se.
Ustvari pokazat ce vrijeme ko i zasto dolazi igrat u Zvijezdu..meni je bitno da moji dobiju sto ih sljeduje i da Mehic ide na ljeto,ostalo nema veze
Pazi ga sto se koprca na suhom 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pustite dominantnog ba nek laprda... sve je uradio da oblati nasu Zvijezdu preko novina saveza pa i inspekcijom...napravio extra profil da nas blati...
Matori Lazo ce napravit od ovog sto ima ekipu vidicete... Lik je vrijedan i pravi dobro kondicione treninge... uostslom u samom vrhu smo... neznam ni ja sta hocemo... dobro je to sve...
Nece nas ni olimpik ni Velez dobit zivi bili pa vidili...
Ko sto combe kaze nekih ljudi sto nedonose nista u klub se kutarisat i lagano...
Matori Lazo ce napravit od ovog sto ima ekipu vidicete... Lik je vrijedan i pravi dobro kondicione treninge... uostslom u samom vrhu smo... neznam ni ja sta hocemo... dobro je to sve...
Nece nas ni olimpik ni Velez dobit zivi bili pa vidili...
Ko sto combe kaze nekih ljudi sto nedonose nista u klub se kutarisat i lagano...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 19 mar 2019, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Nece rodjak MEHIC nigdje,a ti ako nemas pasos ,vadi brato pa razguli na baustelu da te ovi ne uganjaju....mislim,poreznici
I **** vise sa teme.

-
- Kontakt:
Da ostat ce tu da bude tvoj rodjak...a jbtPajo59 je napisao/la:Nece rodjak MEHIC nigdje,a ti ako nemas pasos ,vadi brato pa razguli na baustelu da te ovi ne uganjaju....mislim,porezniciI **** vise sa teme.
Ma nece,mozda ce sa tobom u Crnaljevo,haha,sto si odveo...odveo si....Baustela je tvoja nova dominacija,hajde sada cao.
-
- Kontakt:
Pajo59 je napisao/la:Ma nece,mozda ce sa tobom u Crnaljevo,haha,sto si odveo...odveo si....Baustela je tvoja nova dominacija,hajde sada cao.
Pekar...da pratis situaciju znao bi sta i koga vodim ali ajd..a drugo Ognjen ne zeli znaci ne zeli ni u Premijer ligu a provjeri kad ruke operes gdje je mogao u Premijer!!
To sto maloumno svrsavate i ne vidite da se sprda svako od vas ko ima 2 minuta sta ces...
Ajd
-
- Kontakt:
Hahaha cuj pl.hahahha reci nije htjeo u krupu.molit ce on zvijezdu da igra upamtiDominantan je napisao/la:Pajo59 je napisao/la:Ma nece,mozda ce sa tobom u Crnaljevo,haha,sto si odveo...odveo si....Baustela je tvoja nova dominacija,hajde sada cao.
Pekar...da pratis situaciju znao bi sta i koga vodim ali ajd..a drugo Ognjen ne zeli znaci ne zeli ni u Premijer ligu a provjeri kad ruke operes gdje je mogao u Premijer!!
To sto maloumno svrsavate i ne vidite da se sprda svako od vas ko ima 2 minuta sta ces...
Ajd
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Heheheh....sta ce molit kad ga svaki dan zovete ali bezuspjesno...
Ostaje kuci i juska i ceka svadbu,zeni se i uziva u carima braka
Ostaje kuci i juska i ceka svadbu,zeni se i uziva u carima braka

Druze jesil ti menadzer il provodadzija? Kod tebe se igraci zene umjesto da nalaze klubove.
Budi ljudstvo pa priznaj da su te nagu zili i da na kraju nije bilo onako kako si planirao.
Budi ljudstvo pa priznaj da su te nagu zili i da na kraju nije bilo onako kako si planirao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.