AvatarRokoko87 je napisao/la:Azmire odlazi!

AvatarRokoko87 je napisao/la:Azmire odlazi!
Ne znam šta očekuješ nakon svega što pišeš evo već neko vrijeme, da vas neko štedi?samirr je napisao/la:Jel te stid to napisati.
Znamo ko su ratni profiteri i oni sjede u upravi Zelje.
Virtu4l je napisao/la:Ne znam šta očekuješ nakon svega što pišeš evo već neko vrijeme, da vas neko štedi?samirr je napisao/la:Jel te stid to napisati.
Znamo ko su ratni profiteri i oni sjede u upravi Zelje.
Ja prvi ne podržavam ovo što je gore napisano, tog čovjeka izuzetno cijenim, ali ti i slični tjerate ostale da pišu takve stvari.
<3Besic je napisao/la:AvatarRokoko87 je napisao/la:Azmire odlazi!![]()
Miske, kamate, ješići, hurtići, profiteri, premije, milioni dugova, itd, itd... nisam vidio da si tri posta o svom klubu napisao...a kmečiš kad to krene u drugom pravcu?samirr je napisao/la:Šta ja to pišem de mi malo objasni pošto ne vidim u cemu je problem mog pisanja ?
Ne vidim da je to nekoga od nas pogodilo, sigurno ne kao tebe kad čovjek napisa za Azmirasamirr je napisao/la:Nisma znao da ce vas to toliko pogoditi da vam u upravi sjede ratni profiteri, ali ja to nisam pisao dok to vaš navijac na vašoj temi nije napisao.
Jesam li šta izmislio ?Virtu4l je napisao/la:Miske, kamate, ješići, hurtići, profiteri, premije, milioni dugova, itd, itd... nisam vidio da si tri posta o svom klubu napisao...a kmečiš kad to krene u drugom pravcu?samirr je napisao/la:Šta ja to pišem de mi malo objasni pošto ne vidim u cemu je problem mog pisanja ?
Ne vidim da je to nekoga od nas pogodilo, sigurno ne kao tebe kad čovjek napisa za Azmirasamirr je napisao/la:Nisma znao da ce vas to toliko pogoditi da vam u upravi sjede ratni profiteri, ali ja to nisam pisao dok to vaš navijac na vašoj temi nije napisao.![]()
![]()
Prozivali su ovdje Azmira na normalan nacin, a ne lazima i izmišljanjem.Virtu4l je napisao/la:I onda kmeči kad neko proziva Azmira
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... 7414.shtmlVirtu4l je napisao/la:Nije valjda da ne znaš šta je činjenica
Miske, kamate, ješići, hurtići, profiteri, premije, milioni dugova, itd, itd... nisam vidio da si tri posta o svom klubu napisao...a kmečiš kad to krene u drugom pravcu?Virtu4l je napisao/la:Gdje ti ovdje vidiš činjenice? Navodno, povezuje, tvrdi se
Jel to vec vezemo zastave i ovim pokušavaš neke od pitara uvuci u raspravu. Baš mi je cudno da oni ovo posmatraju sa strane i kako mogu biti neutralni.Virtu4l je napisao/la:I lažno je optužio FKS za najmeštanje i premiranje
Tebi stalo do FKS plahoVirtu4l je napisao/la:I lažno je optužio FKS za namještanje i premiranje, izmislio punca
Rega si lik Muha, ne mogu da popustim jer znam da bi se ovdje pisalo dan-noc da je obrnuta situacija.MocMahale444 je napisao/la:Tebi stalno do FKS plahoVirtu4l je napisao/la:I lažno je optužio FKS za namještanje i premiranje, izmislio punca![]()
@Samire popusti malo, nisi dobar zadnjih dana nikako kralju.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, prisonbreak, Vanja8 i 34 gosta.